Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Предложение към Админа
Eлтимир |
Публикувано на: 13.7.2008, 17:42
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Дали е възможно да се направи програма, която автоматично да замества думата "тангризъм" с "Тенгрианство"? Знам, че в други форуми действат подобни програми. Ако не го направим, страхувам се, че някои тук ще почнат да пишат "булГейрийци" вместо "Българи". И после към още думички е възможно да посегнат. А посягането на думичките не е толкова безобидно.
След половин година, ако съм жив, ще вляза пак във форума. Да видя докъде са стигнали нещата. Не вярвам да съм оставил прекалено лошо впечатление тук, въпреки водопада от епитети, с който постоянно ме заливаха. -------------------- |
iss |
Публикувано на: 13.7.2008, 17:58
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Би ли обяснил разликата между двете думи?Според Зент - Бурджан колобър
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 13.7.2008, 20:29
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
"Би ли обяснил разликата между двете думи?"
Не, не мога. Както не мога да обясня разликата между булГейриън и Българин. Все пак, от една "вмирисана глава" не можете да очаквате големи обяснения, нали така? -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 14.7.2008, 15:17
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Да, в администрацията на форума има такава възможност за цензура и заместване. Може да се направи.
|
Канатица |
Публикувано на: 14.7.2008, 21:18
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 920 Участник # 1 054 Дата на регистрация: 26-July 07 |
Странно, днес си мислех за тези неща. Подкрепям предложението на Елтимир, защото в днешния език думичките завършващи на "-изъм" целенасочено имат вложена отрицателна конотация. Така както национализъм е лоша дума, такава е и комунизъм и т.н. Примери колкото искате. А на Тангрианство не бива да се допуска опорочаването й.
-------------------- "?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
|
Запознат |
Публикувано на: 14.7.2008, 21:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Вече съм го направил и тествал че работи. Филтъра започва да работи от момента на неговото написване. Със задна дата постове не се оправят.
Това съобщение е редактирано от Запознат на 14.7.2008, 21:30 |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.7.2008, 23:53
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Да. Наистина работи.
Ето пиша неправилното нарицание, така както го пишат плашещите се от Тангра : Тенгрианство. Значи филтъра работи, ако се вижда правилното нарицание. Подобен е филтъра в Атакаджийския форум - когато се напише нашия сайт, веднага има корекция на нещо от сорта атака.тв. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 14.7.2008, 23:57 -------------------- |
iss |
Публикувано на: 16.7.2008, 8:47
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Тенгриянство или Тенгриянство
проба,защото ми стана интересно Георги ,аз го виждам така както съм го написала? -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 17.7.2008, 22:04
|
iss, не помня в коя тема го беше написал, а сега не ми се рови. Знам песен не само за Вълчицата. Знам и "Идеть этап". Я бывал в этапе. И не один раз. С наручниках. А Ты? Здесь она спутала. Она сказала, что ей очень нравиться эту песню, а не знала что это "этап". Ты догадываешся кто она. Я никак не хочу, что ты оказалась из них. Надеюсь, что понимаешь.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 17.7.2008, 22:06
|
Я вынужден беречься тобой, iss. Вынужден, повторяю. Кем, это совсем другое дело.
-------------------- |
iss |
Публикувано на: 18.7.2008, 20:54
|
||
Тази песен не я знам...и имаш основание да си мислиш много неща,аз също си ги мисля...руския ми вече е много слаб,но въпреки всичко те разбрах...И знаеш ли,тоя непрекъснат страх кой кой е е заразен и поне на мен ми пречи да реализирам стремежите си...Тук съм за да се информирам по теми които ме вълнуват ...лицемерието и нагаждачеството винаги са ми били чужди и аз ще продължа да изказвам мнението си така както го мисля и чуствам,без да се притеснявам кой какво ще си помисли или как ще ме разбере... -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
iss |
Публикувано на: 19.7.2008, 9:45
|
||
I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. A si i-Dhúath ú-orthor, Ú or le a ú or nin. lasto beth nîn, tolo dan nan galad Nadath nâ i moe cerich П.С.Колко лица виждаш тук? Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Публикувано на: 22.7.2008, 0:07
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Много са!
|
Богатир |
Публикувано на: 23.7.2008, 8:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 204 Участник # 1 356 Дата на регистрация: 20-February 08 |
Изключвайки конника засякох 12 лица
|
Публикувано на: 24.7.2008, 0:52
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
До конника няма ли и втори? |
||
Страници: (2) [1] 2 |