www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Взривове край София!

Страници: (10) « първа ... 6 7 [8] 9 10  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Взривове край София!
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Усещам, че не ми вярвате. по реакциите ви усещам. Но преди да ме обявите за лъжец, погледнете тук:
http://www.vsekiden.com/?p=34196
Заглавието казва: "До 2030 г. БСП обещава свободни граждани и справедлива държава"
От колко години насам повтарям едно и също? А именно, че е планирано до 2030 година да няма нито държава България, нито живи българи. И ето, отново, от устата на един евреин-ционист, съучастник на Доган в изтреблението на българите ви припомня тази дата. Да, вероятно Зайков - Пирински не ви лъже. Вероятно тогава, през не толкова далечната 2030 година всички вие ще бъдете свободни. По простата причина, че мъртвият не може да бъде роб.
Обявете навсякъде, че единият коалиционен партньор в правителството - ДПС е терористична партия със стари терористични традиции. И че именно тази партия е предизвикала умишления взрив на Трети юли, след като на Трети март, пак тази година взриви пътнически влак. Не мога да ви дам съвет към кого да се обърнете, защото и аз не знам. но пишете навсякъде, където ви дойде на ум. само към тях, към антибългарските институции не се обръщайте, няма полза. Нека този път извикаме така, че цял свят ще ни чуе. Не го ли направим - скоро ще бъдем мъртви. Пирински, сънародникът на Ахмед Доган вече ни го обеща.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

София отдавна не е 1 милион, а надминава милион и половина калпака. Но по всичко личи, че там почти не са останали хора. Поне по реакциите да има около 200 свестни човека. Останалото е гмеш, паплач, абсолютно зомбирана, безмозъчна, овчедушна сива маса, тотално зависима от управляващите кукловоди, но не и от себе си. Зависимост на всички нива! Човещина никаква! Щом софианеца е жив, значи опасност за другите няма! Важно е какво чифута ви набива в кухите кратунки, защото именно от него зависите. Свинеферма "София"! Ей болклуци, вас ви отглеждат за слуги и роби! Страхливи посерковци!
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Къде се скрихте бе страхливи софийски мишоци? Да не се наакахте от страх? А? Пуснахте ли жълто в гащурите? Долни създания се оказахте вие, заради вашия страх си патим всички!
PM
Horseman
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 6
Участник # 1 573
Дата на регистрация: 4-July 08

QUOTE (Елтимир @ Jul 3 2008, 08:25 AM)
Според министър Макаков положението е нормално. Няма данни за убити евреи, цигани, турци или други представители на някоя от "богоизбраните" раси. А на Българите майната им - както остроумно се изразява нашият бивш външен министър Соломон Паси.
Впрочем аз бих попитал Макаков защо ситуацията не е още по-тежка, след като неговата скъъъпа ДАНС се занимава с разработки срещу бранителите на България, вместо да води борба срещу нейните рушители? Е, Макаков, нещо да кажеш, брато?

ДС + МВР + другите служби=ДАНС . Нищо ново, едно голямо нищо.
PMEmail Poster
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

В атмосферата над Челопечене може да има канцерогенни вещества

Командоси предупреждават за опасни последици от взривовете

При взрива в Челопечене в атмосферата са се отделили канцерогенни газове, които могат да причинят няколко вида рак - на кожата, на белите дробове и на кръвта (левкемия и хемофилия).Това предупредиха от Съюза на българските командоси. В доклад, изготвен от експерта на организацията доц. д-р инж. майор от резерва Емил Минев, се посочва, че при взривяването на стари боеприпаси са се отделили редица особено токсични съединения на флуорна и хлорна основа и още по-опасните хексоген и октоген.Освен да причинят рак, тези вещества можели да поразят главния мозък и да предизвикат тежки психически заболявания като шизофрения, пише в доклада на командосите.За да направят тези изводи, те се позовават на факта, че боеприпасите, които избухнаха в Челопечене са стари, от времето на Варшавския договор. След 1965 г. в противотанковите снаряди, бризантните експлозиви, кумулативните снаряди, гранати и бойни глави са се влагали до 30-40% хексоген. Колкото повече е остаряло това вещество, толкова то е по-опасно, сочи анализът на командосите. В бойна обстановка това вещество се обезврежда едва след няколко месеца и прониква през кожата, дрехите, навлиза във водата и особено силно отравя хранителните припаси.

С оглед на високата степен на опасност на това вещество, експертите от Съюза на командосите призовават въздухът в Челопечене и в цяла София да се изследва от специализирани лаборатории, които могат да установят нивото на хексоген във въздушния прах. Ако се установи отравяне е необходимо пълно дегазиране, къпане с хипохлоридни разтвори, приемане на специализирани антидоти и промивки на стомаха с активен въглен.

vsekiden.com

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Преди месец и половина във Варна овластените изроди си позволиха това:
User posted image
Отговорът, който получиха беше изразен в протести, съдебни дела, подписки и изпочупени витрини на информационния център на Община Варна.
Съдът спря сечта на "Севастопол"
Подписка
Протести
Вчера сутринта варненските общинари завариха потрошени стъклата на общинския информационен център в сградата на Община – Варна. Стъклата са били счупени с тежки пънове от отсечените вандалски дървета в градинката до “Севастопол”. На някои от тях са стоели надписите на екозащитниците “Спасете ме!”. Била е счупена витрината на Информационния център на общината. Почти през целия ден работата с граждани там е бе блокирана.
Цялата статия е тук

А сега да попитам преди два дни в София случи ли се изобщо нещо?
Ангеле, аз нямам толкова нерви да разяснявам на зомбитата, кой и какво се опита да им направи и какви ще са последствията за Софиянци, затова просто се присъединявам към мнението на Запознат, че в София са се концентрирали всички безмозъчни зомбита и даже не ми е жал за тях. Жал ми е за децата им, които ще плащат заради овчедушието на своите родители.

И все пак ако Софиянци ме опровергаят и потърсят отговорност , подкрепа ще получат със сигурност.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Варна е готин град. Само не бивате да допускате врачани да ви развалят пейзажа и въздуха. Някои разбират какво казвам.
А софиянци... Какво беше това? И къде се намираше тоя град, по дяволите? Съвсем скоро и такива въпроси ще бъдат задавани, ако сред софиянци не се намерят и малко човеци и Българи.

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Вижте какво намерих във форума на "Атака".
Много хора вече са почнали да се осъзнават. Нужни са още малко усилия, за да гръмне скандалът. Още много малко. Кой, ако не ние ще положи тези усилия? Хайде, не е опасно, нито е противозаконно. Ако всеки от нас, и от потребителите, и от четащите форума напише на десет места кой взриви погребите край Челопечене, с ДПС е свършено. Хайде да го направим!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Много ми се ще нашите скъпи емигранти, които не пропускат случай да заявят колко милеят за България, и те да направят нещо по въпроса. Или само милеят да излязат на избори и да ги изберат за дупедати? А после, като ги изберат, да си хапват баклава заедно с терористите от ДПС. Както направи това един голям "патриот" на име Петър Кирливов Берон. Някои може да са забравили, ама аз не забравям, защото помня като слоновете - по сто години. И обичам да напомням при сгоден случай. Та сега питам емигрантите:
Скъпи и не толкова скъпи наши сънародници! Ще разкажете ли на цял свят какво се случи в страната, която вие изоставихте? Дали сте царе или каруцаре, не ме интересува. Интересува ме да направите нещо за България. Или да спрете да приказвате изобщо за нея. Сега е моментът да се докажете.

--------------------
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

НОВИ 11 ВЗРИВА КЪСНО СНОЩИ
неделя, 06 юли 2008

София

Нови взривове са станали между 22.30 и 23.10 часа на снощи в района на Челопечене, съобщи БНР, позовавайки се на пресцентъра на Министерството на отбраната.

Взривовете са били 11 на брой със среден интензитет и не са застрашили районите на Чепинци и Челопечене, посочиха от военното министерство. За взривовете са били информирани местните власти.

От Министерството на отбраната увериха, че няма опасност за жителите на Чепинци и Челопечене.

Днес не са констатирани взривове, обстановката е спокойнаи дежурни оперативни групи от Българската армия непрекъснато наблюдават района.

Непосредствено след последните взривове министърът на отбраната Николай Цонев и началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков посетиха района на поделението и се информираха на място за обстановката.

АСН
Източник: Стандарт

Спинкайте спокойно, софиянци!
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Дори може да се посмеете на този виц:

Лети премиерът Сергей Станишев над взривилите се складове с боеприпаси в Челопечене и разсъждава: "Дали да не хвърлим няколко торби пари от излишъка, че да се зарадват хората в района". В същото време пилотът на правителствения хеликоптер се чуди: "Дали да не хвърля Станишев, че да се зарадват хората?".
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Не е ли хубаво все пак, че ги взривиха тези бомби в София? Вижте какъв хубав виц се роди само, а?
PM
buden
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 1 389
Дата на регистрация: 12-March 08

Дата: 07-07-2008 23:18

В деня, когато военния след в Челопечене гръмна, някой е обстрелвал аeрогара – София, съобщава в. “Атака”. Кратерът върху самолетната полоса за рулиране "Квебек" е издълбан не от осколка (макар че стрелецът се е надявал муницията да мине за такава), а от ракета, изстреляна от система за залпов огън БМ-21 "Град", наследник на прочутите "Катюши".

Факт е, пише в. “Атака”, че ракетата, ударила полосата, не е долетяла с вятъра. Нито би могла да измине по инерция 9 км - от Челопечене до Аерогара София, ако е била изхвърлена заедно с другите боеприпаси във въздуха при взривяването на базата. Според вестника, на 3 юли някой е изпълнил терористичен план за сриване на източната част на българската столица, включително и нейното летище.
Според източниците на вестника ракета БМ-21 "Град" е ударила летище София, а такива ракети не фигурирали в списъка с боеприпасите в поделението, който беше разпространен в медиите на 3 юли. Ако тази ракета е дошла по инерция от Челопечене до аерогарата, значи в поделението са се съхранявали и муниции, които не бяха обявени в списъка на МО.

Afera.bg

http://www.afera.bg/index.php?option=com_c...d=1667&Itemid=1
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Знам, че е атентат. Още първия ден писах, че е атентат. Писах и кой го организира. Пак ще го назова поименно: Ахмед Демир Доган, той тип се опита да умъртви един милион българи наведнъж. Ама пука ли му на някого? Дори на тези, които бяха пряко застрашени, оказва се, че и на тях не им пука.
Някога, преди години един старец ми каза следното:
"От дядо си знам, че като видиш някого да се дави, погледни дали ще изплува или със сигурност ще се удави. Ако ще изплува, подай му ръка по-бързо да изплува. Ако ще се дави, натисни му главата по-бързо да се удави."
Дълго време не разбирах тая приказка и не бях съгласен с нея. Сега я разбирам. Българският народ е тръгнал да се дави и даже не иска някой да му подаде ръка. Значи ще се намери друг, който да му натисне главата, та да се удави по-бързо. Докато умувате, следващите взривове няма да закъснеят. Ще има и други неприятни изненади. Не можахте да разберете простичката истина:
- Или ДПС или вие!
Средно положение няма. Не можахте да разберете и другата простичка истина. Ние, българите сме така омаломощени от 20 годишния Преход към гробищата, че самички няма да се справим. Опитах се да кажа какво може да се направи. Никой не ме чу. Ами тогава приятно давене ви пожелавам!
Накрая ще копирам част от писмо до мен. Кой го е писал, е без значение. Значение има фактът, че е вярно:
"Напомня ми на случая преди падането на България под турско робство, когато всяко деспотство е злорадствало на другия, че са го превзели. Нещо трябва да се направи спешно в тая държава, за да се промени мисленето, но не знам какво би могло да бъде. И атомна бомба да хвърлят, всеки ще повдига пак рамене. По принцип имаме шанс, но е рано, твърде рано. А след това може да стане пък късно. Каквото е казало Небето, но трябва да настъпят сериозни промени и то най-вече в психиката ни."
Промени обаче няма. Затова нищо няма и няма да има. Всичко свърши и жертвите бяха напразни. Не може да се помогне на хора, тръгнали доброволно и съзнателно към своята смърт.

--------------------
PM
ton
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Eлтимир, потърси в Google за Ahmed Dogan и ще видиш интересни резултати:

Ahmed Dogan - Google Search
PM

Topic OptionsСтраници: (10) « първа ... 6 7 [8] 9 10  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020