Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Спасяването на давещите се е дело на самите давещи
ime |
Публикувано на: 12.8.2008, 7:12
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Има един филм http://video.google.com/videoplay?docid=-9050474362583451279
Казва се "Money As Debt". Ето това е истинската икономика за масите. Филма е много хубав само че е на английски. Говорят за паричната система от древността до сега. И как в миналото когато хората отидат масово да си изтеглят златото от една банка и тя (банката) като няма злато да им го върне, щото вече го е заела на някой друг с лихва и вложителите бесят банкера на първото срещнато дърво. Само че това е в доброто старо време. Ако може някой да даде заявка в замунда или аренабг да качат филма 100% ще се намерят хора и да го преведат. Този филм трябва да се гледа от всеки. -------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
Angelov |
Публикувано на: 12.8.2008, 15:00
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 415 Дата на регистрация: 7-June 06 |
Не знам по какво рабра, че този филм е истинската икономика за масите, а това което аз пиша не е. Xубаво е човек да подкрепя думите си с факти. Относно темата която се дискутира във филма има хиляди материали. Повечето от тях се намират на електронната страница на института Лудвиг фон Мисес www.mises.org. Ето и две от тях (пак за английски говорещи само): "Какво направи правителството с нашите пари" - http://mises.org/money.asp "Аргумента за истинският златен долар' - http://mises.org/rothbard/genuine.asp Приятно четене. |
||
Angelov |
Публикувано на: 12.8.2008, 15:02
|
||||||
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 415 Дата на регистрация: 7-June 06 |
Радвам се. Всичко е възможно. Може и да са оставали. |
||||||
Публикувано на: 16.8.2008, 1:27
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Всичко е възможно. Може и да са оставали.
........................................................................................ Ангелов,питах за остаНалите,не за остаВалите.Може да изглежда бъзик,но не е. |
Angelov |
Публикувано на: 16.8.2008, 12:27
|
||
Ето виждаш ли? Пак се връщаме на първоначалната дискусия. Ако беше отишъл тук - www.ikonomikazamasite.com щеше да си на ясно кои са останалите. В раздела новини пише и за срещата която проведохме и т.н. Във форума има момчета от БРЗО (www.br-zo.com), от БНС, фен клуба на Левски и от чужбина. |
||
Публикувано на: 5.9.2008, 22:59
|
|||||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
За неколко файтона с ...индивиди просто не ми се говори,Ангелов.При цялото ми уважение към теб,щото си дръзнал да пишеш тука. И,изобщо,ако пита мен някой,тая икономика за масите аз я приписвам веднага на братята мордохай и къв беше,левИ!Туй са еврейщини,човече.Така ,ама много трудно ще помогнеш за каквото и да било. Ние,Ангелов,трябва с последно усилие да откъртим,отчоплим,разкъсаме еврейските окови /гнилоч,мръсотия от Тялото/,които ни стягат в последните 600 години.Няма да е бързо,щото ще е некачествено.Но ще стане.То почна да става!Споменах горната цифра,защото съм убеден,че за турското ни робство са виновни "еврей"! |
||||
Запознат |
Публикувано на: 7.9.2008, 10:41
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Angelov, аз пък ти препоръчвам да прочетеш икономика на кравите
|
Страници: (3) 1 2 [3] |