www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> За наблюдателите: "Още колко? - за време и хора"

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> За наблюдателите: "Още колко? - за време и хора"
PARADOX
Публикувано на: 21.6.2008, 22:29
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Bogatir @ Jun 21 2008, 08:06 PM)
Бях започнал да пиша друг отговор към PARADOX, но след като видях мненията и на останалите виждам, че няма смисъл. Имате си някакви виждания за нещата, дето не ги разбирам и аз си имам виждания за нещата дето вие няма да ги разбирате. Просто чели сме различни книги и сме стигнали до различни заключения по толкова много въпроси, че само ако опитам да изгладим и уточним и половината от тях ще загубя ваше и мое ценно време. Ето затова съм си индивидуалист и такива като мен не можете да ги вкарате в груповото мислене. В този сайт има наистина ценни за мен теми и ще се опитам занапред да се обаждам само там.

Съжелявам ако не съм достатъчно конспиративен...!!! Аз съм Българин и нямам намерение да се крия в собствената си държава, защото милея за Родината си...!!! Съжалявам ако съм те разочаровал, но просто отдавна съм отказал да се страхувам заради убежденията и вярата си...!!! Ако небето е с мен, кой ще е против мен...?!!!
PM
Владимир
Публикувано на: 21.6.2008, 22:47
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 63
Участник # 1 066
Дата на регистрация: 31-July 07

QUOTE (Мещера @ Jun 21 2008, 06:11 PM)
QUOTE (Vlado_vl @ Jun 21 2008, 06:07 PM)
И аз не съм сам. Имам шестима верни зад гърба си. Когато го няма страхът, вършиш неща, които ти се струват като чудеса, докато си уплашен, а всъщност са съвсем нормални!

Великолепната седморка,а? smil4334abded4493.gif

От Велико Търново съм, на 21 години, студент. От седморка ще станат цяла рота. Иначе ако има тук хора от Велико Търново, може да се видим. Би било полезно, пък и аз поназнайвам туй онуй.
PM
ton
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Аз съм готов да дам всичко от себе си и да освободим България от злото. Аз повече не мога да търпя. По-добре един ден свободен, отколкото цял живот роб.
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Готовноста за саможертва в името на родината е хубаво нещо...!!! Ченгетата направо ще си помислят, че вербуваме и подготвяме терористи самоубийци....!!! Разбирам, че ви е писнало... Писнало е на всички, но както питах и преди, ще попитам и пак... Колко от тези дето им е писнало пискат...?!!! И как това влияе на живота им в извън интернет...?!!! Писнало ни е - това е ясно, но какво да се прави по въпроса...?!!! Да пискаме ли, да крещим ли, да ревем ли, да се насерем ли...?!!! Любовта ви към България е прекрасно и истинско чувство, но как ще я освободите (България) ако не вярвате в хората които населяват тази земя..?!! За кого ще я освободите...?!! Само за себе си ли...?!! Кое ви движи...?!! И накъде ви движи...?!! От къде идва силата ви...?!! Отговорете си на тези въпроси. Ако нямате отговорите - потърсете ги...!! Клетвите за вярност и патриотичните декларации ги оставете за после....
PM
ton
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Зловещите планове на световния елит и техните кукловоди за Нов световен ред са осветлени. Вариантите за достигане на тази задача са различни, но всички са изобилно напоени с много кръв и страдание. Не е изненада, че техните слуги се опитват по всякакъв начин да запушат устите на хора с познание като Елтимир.

Какви алтернативи са предоставени на българите и човечеството? Свобода, робство с чипове и/или смърт. Какво предпочитаме? Нямаме много време, 2012 година наближава...

Плановете на световния елит за олимпиадата в Лондон през 2012 г.
Лондон ли ще бъде Новият Ерусалим? Каква ще бъде религията на Новия световен ред? Подготвя ли се фалшиво нашествие на "извънземни"?
PM
NaKonete
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 12
Участник # 1 545
Дата на регистрация: 16-June 08

Ще перефразирам:

Да правим най-доброто, на което сме способни, пък да става каквото ще! :)
PM
anti666
Публикувано на: 24.6.2008, 20:10
Quote Post

Вижте, казвали сме го и преди. На този момент ако имаме лидер и организационна структура, тя ще бъде ударена безпощадно с цялата мощ на враговете ни. Това което можем да направим е организация от долу нагоре. Без лидери и ръководни центрове, на местно ниво. С лични срещи. Ясно за всички е, че ако някой бъде нападнат в Варна от мангусти, едва ли някой от София ще може да дойде на момента. Обаче ако той разполага с необходимата подкрепа от съмишленици на местно ниво - тогава нещата са различни. Тук говорим за самозащита от цигански или насъскани от комунистите мутренски нападения, както и за елементарна взаимопомощ. С мобилни телефони и лс това съвсем лесно може да се организираме. Този сайт е необходим и точно по тази причина. Ако започнат тотални погроми (както тези с Красно село миналата година) и властта, както обикновено е парализирана на нацинално ниво - един от начините за организация е именно през сайта. Самозащитата при заплаха за живота и на личната собственост е основно право на всеки свободен българин.

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020