Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
За наблюдателите: "Още колко? - за време и хора"
PARADOX |
Публикувано на: 21.6.2008, 22:29
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Съжелявам ако не съм достатъчно конспиративен...!!! Аз съм Българин и нямам намерение да се крия в собствената си държава, защото милея за Родината си...!!! Съжалявам ако съм те разочаровал, но просто отдавна съм отказал да се страхувам заради убежденията и вярата си...!!! Ако небето е с мен, кой ще е против мен...?!!! |
||
Владимир |
Публикувано на: 21.6.2008, 22:47
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 63 Участник # 1 066 Дата на регистрация: 31-July 07 |
От Велико Търново съм, на 21 години, студент. От седморка ще станат цяла рота. Иначе ако има тук хора от Велико Търново, може да се видим. Би било полезно, пък и аз поназнайвам туй онуй. |
||||
ton |
Публикувано на: 22.6.2008, 0:10
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Аз съм готов да дам всичко от себе си и да освободим България от злото. Аз повече не мога да търпя. По-добре един ден свободен, отколкото цял живот роб.
|
PARADOX |
Публикувано на: 22.6.2008, 1:12
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Готовноста за саможертва в името на родината е хубаво нещо...!!! Ченгетата направо ще си помислят, че вербуваме и подготвяме терористи самоубийци....!!! Разбирам, че ви е писнало... Писнало е на всички, но както питах и преди, ще попитам и пак... Колко от тези дето им е писнало пискат...?!!! И как това влияе на живота им в извън интернет...?!!! Писнало ни е - това е ясно, но какво да се прави по въпроса...?!!! Да пискаме ли, да крещим ли, да ревем ли, да се насерем ли...?!!! Любовта ви към България е прекрасно и истинско чувство, но как ще я освободите (България) ако не вярвате в хората които населяват тази земя..?!! За кого ще я освободите...?!! Само за себе си ли...?!! Кое ви движи...?!! И накъде ви движи...?!! От къде идва силата ви...?!! Отговорете си на тези въпроси. Ако нямате отговорите - потърсете ги...!! Клетвите за вярност и патриотичните декларации ги оставете за после....
|
ton |
Публикувано на: 22.6.2008, 2:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Зловещите планове на световния елит и техните кукловоди за Нов световен ред са осветлени. Вариантите за достигане на тази задача са различни, но всички са изобилно напоени с много кръв и страдание. Не е изненада, че техните слуги се опитват по всякакъв начин да запушат устите на хора с познание като Елтимир.
Какви алтернативи са предоставени на българите и човечеството? Свобода, робство с чипове и/или смърт. Какво предпочитаме? Нямаме много време, 2012 година наближава... Плановете на световния елит за олимпиадата в Лондон през 2012 г. Лондон ли ще бъде Новият Ерусалим? Каква ще бъде религията на Новия световен ред? Подготвя ли се фалшиво нашествие на "извънземни"? |
NaKonete |
Публикувано на: 23.6.2008, 0:38
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 1 545 Дата на регистрация: 16-June 08 |
Ще перефразирам:
Да правим най-доброто, на което сме способни, пък да става каквото ще! :) |
anti666 |
Публикувано на: 24.6.2008, 20:10
|
|
Вижте, казвали сме го и преди. На този момент ако имаме лидер и организационна структура, тя ще бъде ударена безпощадно с цялата мощ на враговете ни. Това което можем да направим е организация от долу нагоре. Без лидери и ръководни центрове, на местно ниво. С лични срещи. Ясно за всички е, че ако някой бъде нападнат в Варна от мангусти, едва ли някой от София ще може да дойде на момента. Обаче ако той разполага с необходимата подкрепа от съмишленици на местно ниво - тогава нещата са различни. Тук говорим за самозащита от цигански или насъскани от комунистите мутренски нападения, както и за елементарна взаимопомощ. С мобилни телефони и лс това съвсем лесно може да се организираме. Този сайт е необходим и точно по тази причина. Ако започнат тотални погроми (както тези с Красно село миналата година) и властта, както обикновено е парализирана на нацинално ниво - един от начините за организация е именно през сайта. Самозащитата при заплаха за живота и на личната собственост е основно право на всеки свободен българин.
|
|
Страници: (2) 1 [2] |