Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 ( последно съобщение ) |
О,скъпи мои борци, и творци сред вас
buden |
Публикувано на: 26.6.2008, 10:28
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 |
Нямам ни най-малко намерение да внасям напрежение. Има едно "обаче" при мен - винаги се доверявам не само на логиката, но и на чуствата си ... пък дори и да греша. Приятел съм с друг участник тук, който също е на подобно мнение. Аз съм нов тук, възможно е съмненията ми да са неоснователни, а поста ми егоцентричен. Надявам се ти да си правата в случая, а не аз .. живота ме е направил такъв неверник. Вярвам в Бог, но на хора трудно. П.С. С извинения ако съм се отклонил от темата. |
||
otnesen |
Публикувано на: 26.6.2008, 20:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 73 Участник # 1 370 Дата на регистрация: 2-March 08 |
Я дайте да помислим малко реално сега.
Значи могат да не са онези регистрираните,които чакат удобен случай да садят кофти настроения.По скоро са онези анонимни нерегистрирани потребители,които четат,четат,и като им кефне,узурпират акаунта на някой иначе съвестен потребител и пише глупости от негово име.Принципа "агент Смит". Я да видим сега.Наскоро Елтимир спомена,забравих в коя тема,че всичките му електронни пощенски кутии са обладани от властите.Много,ама много великодушно от тяхна страна.Вместо да влязат тук и да пишат каквото си искат от негово име. -------------------- ??????? ???????? ??????????.
znanie.cogia.net |
Запознат |
Публикувано на: 27.6.2008, 10:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Ако някой друг пише от акаунта на Елтимир аз веднага ще разбера по различния IP адрес.
За пощите му нищо не мога да кажа, понеже това са безплатни услуги на други хора. Мога да предложа пощенска кутия на нашия пощенски сървър в следния формат: vashetoime@voininatangra.org с не много голямо пространство. Който иска нека ми пише на ЛС за да му направя поща. Само едно предупреждение: Администраторите могат да четат писмата в пощенските ви кутии, което предполага, че по някое време тези хора могат да бъдат обвинени, че се намесват в личната ви кореспонденция. Така че помислете добре, преди да заявите пощенска кутия на нашия сървър. Също така, при преместване на сайта на друг хостинг, пощите ви няма да ги има, също и писмата в тях. Това съобщение е редактирано от Запознат на 27.6.2008, 10:09 |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 29.6.2008, 12:04
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Преди да спра да пиша във форума за дълго време,направих няколко твърде емоционални,и затова не съвсем точни,обобщения за този сайт.Сега ще повторя,това,което казах преди.
Големият въпрос "Защо сайтът Воини на Тангра съществува?". Отговорите,които хората във форума си дават,са: -защото са победили държавна сигурност и държавата. -защото са отблъснали руските окултни дейци,свързани със заплахата на сайта. -защото - забележете - чуждестранни сили стоят зад охраняването на сайта. -защото - о боже - неплътна сила плаши враговете на сайта. Това,което не съм срещал като отговор,е че сам Тангра поддържа сайта и хората му са недосегаеми за държавна сигурност.Това не е ирония и не целя ирония - това е логично емоционално заключение от някои поустове. Нима някой мисли,че интернет е проблем за държавна сигурност? Нека си го кажем направо - допотопността на държавна сигурност е илюзия,посята в главите на форумците,само за да им вдъхне самочувствие. И преди някой автоматично да е възразил - не,казахстанското положение на сървъра далеч не е проблем. Този сайт съществува не защото е страшен.Този сайт съществува,защото предлага на нисшестоящите кукловоди една енциклопедия на неконвенционално мислещите хора. Всеки,показал се твърде различен,е обект на внимание - архивира се миналото му и се прави периодичен мониторинг на настоящето му състояние,за да може да се предвиди мястото на този индивид в пъзела на бъдещето. Обръщам се към всички нерегистрирани читатели на форума и към онези регистрирани,които никога нищо не са писали: ПОКАЖЕТЕ ЛИ СЕ НА СЦЕНАТА,ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ОБЕКТ ! ВИЕ сте обекта на всички врагове и вие сте причината,поради която всички врагове са съгласни сайтът да съществува.Те чакат ВИЕ да се появите,да излезете от обежището на мълчанието,да се поддадете на изкушението на манията за величие и да вземете участие в интригите,по този начин показвайки се изпод скриващото було на обществената тълпа. Един човек се обрече да захвърли булото на скриващата тълпа,за да можете да го виждате вие.Враговете също го виждат,но и вие го виждате,А ВИЕ СТЕ БЪДЕЩЕТО. Не искам да кажа,че като останете скрити ще осмислите интригите и себеразкриването на онези, които също Информират, нито че ще удължите живота на сайта. Искам да кажа,че че по този начин няма да подсигурите бъдещето за друг,а ще го запазите за ВАС. ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ БЪДЕЩЕТО НА НОВАТА АРИСТОКРАЦИЯ ! ВИЕ сте онези,които трябва да ИЗМИСЛЯТ НОВИ ОСНОВИ след новото положение на гранитните плочи! Решете дали сте достатъчно силни,за да не издадете себе си като пишете. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 29.6.2008, 12:14
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Социалните отношения са чудесен огледален образ на езотеричното общуване.
Знаете ли как окултните майстори могат да разчетат спомените ви и да предвидят поведението ви на почти 100%* ? Всеки носи информация за своята същност в своето електрическо/енергийно/магнитно/био поле(аура или там каквото и да е).Тя е под формата на уникалнти за всеки символи(от всякакъв тип,включително и цветови),и всеки има напълно личен начин на разшифроване. За да разшифрова някой символите,след като вече е снел картината на био-полето ви,той има нужда от ключ. Този ключ е именно поведението ви.Този човек ще ви вкара в различни ситуации и ще отсее реакциите ви.След като събере достатъчно на брой реакции,той вече има формулата за разшифроване на вашата информация. Напълно същото е и с другите форми на общуване.Като например този сайт. Психолог ви преценява и прави оценка на настоящото ви психологическо състояние.Професионални интриганти създават ситуации и след това записват реакциите на обекта.Настоящата психологическа оценка се съпоставя с реакциите и обектът се счита за изключителон предвидим.Така той става косвен инструмент. П.П. * ПОЧТИ 100%. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 29.6.2008, 13:00
|
Поуст-подкрепа на думите ми за окултните целенасочени дейци.
Някои от вас сигурно са чували за 25ти кадър във видео материалите.В тази връзка,сигурно сте чували и за "обратната реч" в аудио материалите. Тя представлява ясно разграничима реч,когато песента се пусне наобратно - като да се прочетат нотите и текста в огледален образ. Пример за това е една песен на Мария Илиева,с име "Нищо".Когато песента се пусне наобратно,ясно звучат думите "Плачи! Мълчи!" изказани с наставнически тон. Всеки може да пробва сам,една програма,която обръща песента,е например "cool edit". Обратната реч се постига не просто чрез обърнатата реч на певеца,но главно чрез обърнатата тоналност на звуците.Използват се малко или много от изговаряните букви на певеца и останалата част от обърнатата дума се допълва от тоналността на музиката. Това е причината не на всяка песен да се чува тази реч.На концерт на живо няма загуба в тоновете,заради деликатността на техниката и колоните,но когато песента се конвертира в WAV например,и после в MP3,много звуци се губят и посланието се разваля.Затова колкото по-близка до оригинала MP3 се слуша,толкова по-разбираемо ще е посланието. Как действа принципа? Съзнанието на човека няма посока.Обикновеното съзнание е свикнало да се подчинява на последователност,но подсъзнанието възприема картинно - за него всички букви,звуци и картини се сливат в един монотонен пейзаж,без посока. Когато слушате песен с обратна реч - тя е наречена "обратна" заради съзнанието - подсъзнанието вижда цялата картина.Включително и наставленията,вградени в обратната поредица на звуците. Защо говоря всичко това? Защото музикалните групи далеч не са това,което масата хора си мислят.Чел съм поуст на PARADOX тук,който споменаваше нещо любопитно за White Snake. Повечето рок,и далеч не само рок групи,в интервюта твърдят,че са сатанисти.Или с други обезпокояващи влечения.В изключително много от песните на най-популярните групи се откриват сатанински послания и посвещения. Например в песен на Бритни Спиърс(не си спомням как се казва песента) се откирват думите "спи с мен,не съм твърде малка".Читателят сам разбира за какво става дума в модерната музика. А защо толкова подробно говоря за музиката и защо я свързвам с тайните общества в България? Вече се обосновах за това,че музикалните групи не се правят само от романтици и от музиканти,нехранещи къща.А от хора,които ЗНАЯТ много повече и са по-сложни хора,отколкото общественото мнение ги представя.ИЛИ,като в случая с Бритин Спиърс,на музикантите им се подава текст и мезика и музиканта всъщност е невежо ракламно лице. Нашата група Контрол,в техния албум "Бумм" от 1990та година(време,което трябва да говори нещо на информираните) пуска песента си "Интелигенция". В нея нещо като припев е: "Плът виси от полюлея, жаба съхне на врата, да погледна вън не смея. Черна,черна е нощта! ПСЕВДО интелигенция,ПСЕВДО интелигенция..." Някой ще каже,че този текст е от онези "Ню дженърейшън" текстове,които нямат много смисъл,освен да се пеят глупости,за да има песен. Друг ще каже,че това е метафора на душевното състояние на "псевдо-интелигента". Донякъде ще е прав... Спомняме си,че -политическите игри се пишат по сценарии,когато има обща среща в ложата на Атлантическия клуб и сатанинските секти.Доказателство за това са честите ритуали върху гражданите.Особено по празници. -мутренските игри се създават от принадлежността към различна масонска ложа или секта. -международните ни взаимоотношения се определят от еврейско-илюминатската кръв на властните за момента хора. -симпатиите и общуването в парламентарния живот не става според интереси - става според религиозни убеждения,това е ясно на всички. Като показахме някои неща за музиката и музикантите,като си спомнихме и горните неща...дали текста на песента ни звучи чак толкова безсмислен,като преди малко? |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 29.6.2008, 13:02
|
празен поуст
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 29.6.2008, 13:29
|
За Контрол се знае,че са свестни хора,но че все пак при тях е имало присъствие на личност,която е навътре в окултизма - жената на Попчев...чието име съм забравил.
Въпреки,че не е публична личност,има достатъчно виляние и от познати на групата ми е известно,че не веднъж насочва развитието на бандата. От нея е излизала информация,че метъл-стилистът Жоро Пентаграма е от опасните окултисти.Също шоумен и много известен човек. Наскоро пуснах в една тема три песни на "Чувал чувал",проект на Контрол. Песни с такива текстове не са случайни. Шоу-бизнеса е пропит от окултни адепти,които са слуги на слугите на слуги,и които са основа на пирамида.Които обгрижват обществото и масата хора,създаващи им ограничителни сдружения,групи и организации,които имат илюзорна ефективност и играят ролята на бягство от реалността до известна степен. Мислиш ли,читателю,че евреите сами се прокрадват навсякъде,заради качествата си? Те поддържат тази пирамида,защото използват нейните коридори. И пирамидата съществуа независимо от евреите.Те ли са враг номер едно? Или е ДПС? ДПС и - забележи,читателю - не турците в Турция или смешните "български турци" в Родопите,които не знаят къде се намират,а техните манипулатори,които се ползват от коридорите на Окултната пирамида,за да просъществуват? Или може би това са някои други врагове на народа!? Може би ДС са враг на народа? ДС,които са слуги на слугите на слуги от Окултната пирамида? |
iss |
Публикувано на: 29.6.2008, 14:04
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Наскоро четох една статия ,в която ми направи силно впечатлени послеписа: P.S. Както книгата, така и този материал пиша под псевдоним единствено по причината, че си изкарвам хляба с деловия сектор и закона и в професионалната ми сфера не се гледа на окултизма с много добро око. В статията озаглавена :"Обявявам война на магове, гадатели, екстрасенси и тем подобни!", се казава че В тази война няма да използвам заклинания, амулети, енергията си, съдебни искове, клевети или интриги. Това са оръжията на слабите! Ще използвам само меча на Гебура, оръжието на разгневената справедливост и словото си. http://www.topnews.name/news-inside.php?id=4642 -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
PARADOX |
Публикувано на: 29.6.2008, 14:12
|
||||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
|
||||
iss |
Публикувано на: 29.6.2008, 14:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Парадокс ,това което ми предлагаш да прочета го знам,но бих искала да те помоля да ми разясниш каква е "връзката" ,след което може би ще има какво да допълня...
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
PARADOX |
Публикувано на: 29.6.2008, 18:33
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
"Ще използвам само меча на Гебура, оръжието на разгневената справедливост и словото си." |
||
Хунор |
Публикувано на: 29.6.2008, 20:05
|
||||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 |
Ако искаха да ни премахнат, одавна да са го направили. Или нещо ги спира или им трябваме за нещо! Елтимир имаше един текст "Причините за страха от нас" там доста добре беше обяснено. Спортисте струва ми се, че се опитваш да пишеш по теми, които не са ти съвсем ясни.
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 4.7.2008, 13:38
|
Не е ли странно,че днес,на 4ти юли,в Америка се палят фойерверки за американския "Ден на независимостта"? Вчера,на 3ти юли,както и самите очевидци го оприличиха,и тук имаше заря.
По Коледа пък ние палим бомбички.Такава е програмата за изпълнение. На много малко места се срещат въпроси от рода на "Хмм,какво представлява един взрив на фино ниво? Това,че Етера е етер,пречи ли му да бъде разкъсан от нещо?" Да,ДПС биха изпълнили един взрив.ДПС с удоволствие биха взривили София още утре,само че не им се разрешава,защото над тях има някой,който е далеч над Турция или други явни неща. На ДПС може да им текат лигите за София или за нещо друго,но все още няма разрешение.За сега има само рутинни необходимости,чието изпъленние се възлага на ДПС. Дали Те ще разрешат на ДПС да се налудува на определено от Тях място,или ще разрешат на американците да си тестват оръжието на определеното от Тях място,все е тая. В крайна сметка кой работи с разкъсан Етер и на кого е потребна зверска дупка на фините нива на веществото? На Никога Известните Имена. Една дупка служи за проникване, внедряване, преразпределение, запълване...С какво,или на какво? |
Йордан_13 |
Публикувано на: 4.7.2008, 14:32
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Този сайт съществува не защото е страшен.Този сайт съществува,защото предлага на нисшестоящите кукловоди една енциклопедия на неконвенционално мислещите хора.
Всеки,показал се твърде различен,е обект на внимание - архивира се миналото му и се прави периодичен мониторинг на настоящето му състояние,за да може да се предвиди мястото на този индивид в пъзела на бъдещето. Обръщам се към всички нерегистрирани читатели на форума и към онези регистрирани,които никога нищо не са писали: ПОКАЖЕТЕ ЛИ СЕ НА СЦЕНАТА,ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ОБЕКТ ! ВИЕ сте обекта на всички врагове и вие сте причината,поради която всички врагове са съгласни сайтът да съществува.Те чакат ВИЕ да се появите,да излезете от обежището на мълчанието,да се поддадете на изкушението на манията за величие и да вземете участие в интригите,по този начин показвайки се изпод скриващото було на обществената тълпа. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Съфорумци, регистрирани и нерегистрирани потребители! Не се страхувайте! Времето на страха свърши! Аз често съм упрекван, че се занимавам с историята като минало. Знаете ли, обаче какво има в миналото на нашите предци? Липса на страх - липса на страх от смъртта - духовна и физическа. Страхът ни прави подвластни, първом на самите себе си и след това на силите отвън нас. Нима първите полово разделени човеци, бяха страхливи? Не, те престъпиха Забрана и ядоха от плода на Дървото за познаване на добро и зло. На тях им бе казано, че ще умрът, ако ядът, но те ядоха, получиха смърт, но не умряха! Те станаха Богове и затова ние днес почитаме предците си, именно като такива! Никой не може да предвиди местото ви в пъзела на Бъдещето. Може да предположи, но не и да предвиди, защото това, което Съдбата е написала в душата ви и по вашата длан е по волята на Тангра. Всеки може да прочете предопределението ви, но никой не знае предназначението ви! Него само Тангра ще ви прошепне в неочаквания за вас час. Затова излезте и бъдете смели. Смелостта е меч в сърцето на юдейската змия! Тогава ние, като Обекти, вече не сме "Кой", ние сме "Какво". Страхът ни напомня, че сме личности, но само смелостта, дързостта и безстрашието ни връщат съзнанието, че сме космични. Нашите Бели коне, пасат по небесните поля на Горната земя. Нека ги яхнем, за да видят от какво ще умрът враговете ни. Да им донесем Откровение! |
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 |