www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> О,скъпи мои борци

Страници: (5) 1 2 [3] 4 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> О,скъпи мои борци, и творци сред вас
Eлтимир
Публикувано на: 23.6.2008, 11:22
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ето ви още една причина групи като ЛЕМС и уж "националистически" форуми като http://www.forum.bg-nacionalisti.org/ да повеждат толкова бясна, даже истерична кампания срещу този сайт и срещу моята скромна личност:

http://www.epochtimes-bg.com/2008-02/2008-06-20_17.html

"80% от българите са бедни

Бедните в България са повече от 80%, страната ни е на последно място в Европа по доходи и предстои да обеднеем с още 40 на сто,обявиха от Конфедерацията на труда "Подкрепа".

Според председателя й проф. Константин Тренчев общата тенденция на развитие на страната е катастрофална.

Той обясни, че във всички поделения на синдикалната организация постъпват постоянно все по-тревожни сигнали за развитието на България.

По думите му само за тази година инфлацията е страшна и много по-голяма от нивото на тази в останалите страни от Европейския съюз.

"С това повишението на цените доходите се срутват под прага на бедността и това ще засегне преобладаващата част от българите", заяви проф. Тренчев.

Според него от 1 юли ни очаква безпрецедентно шоково увеличение на цените на енергоносителите, водата и природния газ, а от 1 септември още едно увеличение на газта с 20 на сто.

Председателят на КТ "Подкрепа" обяви, че докато инфлацията в ЕС е в рамките на 3%, то увеличението на цените у нас вече надминава 16%, а до края на годината се очаква да надхвърли 20 на сто.

Само цените на хранителните продукти и стоките от първа необходимост са нараснали с 30% от началото на годината, обобщиха от синдиката. По думите на проф. Тренчев безумната алчност на българските политици е довела дотам, че Европа е раздала шумни шамари на страната ни и вече гледа скептично по отношение на усвояването на парите от еврофондовете от българската държава.

Тренчев обяви, че КТ "Подкрепа" започва срещи и разговори с всички големи обществени организации за предприемане на активни действия за защита на правата на гражданите и за достоен живот като граждани на ЕС.

"Всички наши усилия да наложим диалога като форма на комуникация с правителството явно не дават резултат", каза още Тренчев. Синдикатът излезе с обръщение към българските граждани, в което се казва, че правителство провежда агресивна антисоциална политика, която е довела до ниски доходи, висока инфлация и работещи бедни.

Той се обявява и срещу предложеното изменение в Кодекса на труда, което предвижда премахването на условията за полагането на извънреден труд.

Според проф. Константин Тренчев всеки опит за съпротива на гражданите срещу политиката на правителството среща организиран отпор от страна на политиците и още по-големи ограничения върху правата на българите."

Направете анализ и ще разберете останалото, което не е доизказано тук.
PM
ton
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Светлина трябва да проникне в храмовете без прозорци. Членовете на масонските ложи и другите тайни общества би следвало да са известни на обществото. Трябва да се създаде публичен регистър на участниците в тези престъпни мрежи и организации. Дюлгерите над девета степен се заклеват да убиват по заповед на братството. Навсякъде тръбят, че се занимават с благотворителност, но се плашат от публичността като дявол от тамян. Защо? Какво крият от профаните?

Списък на българските масони
PM
Йордан_13
Публикувано на: 24.6.2008, 23:21
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 718
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Спорт-Здраве @ Jun 22 2008, 10:58 PM)
Убеден съм,че съм бил разбран от онези,които е трябвало...но разбирам и че съм останал напълно неразбран от останалите.
Имам навика да философствам излишно и да разтягам локуми излишно.Затова в този поуст ще кажа директните си и прями изводи,без заобикалки и доказателства - за онези,които не са разбрали какво искам да кажа,защото смятам,че това ТРЯБВА да се чуе от всеки.Независимо дали е запознат с материята на същността или не.

ДПС и всичикте турци,евреи и цигани НЕ СА ВРАГЪТ НА НАШЕТО СЪЩЕСТВО !
Те дори не са преднамерен кокал за залъгване - те са метална завеса,която сама се е провъзгласила за съществена и главните виновници за това сме ние самите.

Кажете,според вас закъде са ДПС и всичката пасмина без масонството, сектантските обвързаности и окултните среди в ПАРЛАМЕНТА ?

Ако не беше Илюминатската пирамида и ако не бяха тъмните ритуали и кървавите програми,залагани в съзнанието на обиконвения човек,ДПС отдавна да ги бяха заръфали кучетата !

Ангел пострада от това,потребителят с ник "IYI" от този форум също пострада от това...зная и за още хора само от този форум.Докато Мирчева и многобройните окултни адепти,специализирани в контрола над съзнанието,енергийното доминиране и енергийният вампиризъм,правят своите кръстоносни походи целогодишно из цялата страна,съсипвайки ВСЕКИ "ОБЕКТ",ПРИТЕЖАВАЩ ОПАСНО СЪЗНАНИЕ И ДУХ , повсеместно из претендиращите да бъдат съпротивителни сили се ширят дискусии за ДПС ,политика и партийни борби!

Всичко работи в пълен синхрон:
-Илюминатската пирамида (телевизия-мода-обществено мнение) затлачва духа.

-психогенераторите са за онези,които все пак издигнат духа си - докато в илюминатската пирамида принципът е доброволност,този принизява изкуствено,посредством машини и вибрации.

-за онези,които все пак надмогнат всичко това (като Ангел например),пращат се специални екзекутори - екип,оглавяван от командир - специализирани в директни енергийни битки,подчинение на съзнанието,почти перманентното осакатяване на енергийната стабилност и натикването на Духа обратно в Илюминатската пирамида.

Отново повтарям:
Порокът на Българина не е голям - Доброто у него е твърде слабо и малко,защото ежеминутно се полагат грижи за това ! В това обгрижване участват невъобразим брой йерархично подредени адепти - от ДИРЕКТНИТЕ дейци,през ИНДИРЕКТНИТЕ,до специализираните групи за ДИСТАНЦИОННИ И ГЛОБАЛНИ РИТУАЛИ,насочени срещу народа ни.

ДПС и останалите навлеци ще се разградят по напълно естествен начин,когато хомотът бъде свален.

П.П.И за да дам една реална картинка,ще пиша за свое лично преживяване в темата за децата на antijew.

Това поне за мене е нова концепция в "теорията на конспирацията". Идеята,че евреите не стоят зад илюминатството. Пълниш тези термини с общо съдържание, а примерно Никола Николов, ясно посочва примерно, кой е основателя на илюминатството - Адам Вайшоп. Зад всяка такава структура стои поне един евреин, да не говорим, че във всеки холивудски филм, примерно, (ако сте си правили тоя експеримент) можеш да ги изброиш поне 3-4 имена.
Единственото вярно, което може да се приеме, от казаното от теб е, че евреите са силни, защото ние сме слаби, просто защото сме загубили Българското си самосъзнание и се поддаваме на тяхната пропагандна манипулация.
В случая доста отчетлив пример за това си самият ти.
Нима си се захванал с някоя чуждестранна окултна група? Чуждестранните окултни групи, нямат никаква сила над нас, ако човек се търси вътре в себе си, като Българин, ако се търси навън, във външния свят, той неизбежно е уязвим. Там го чакат не просто чуждестранните окултни групи. Аз считам, че българските такива са сто пъти по-опасни, защото боравят с нашия език, нашите понятия, нашата история, нашето всекидневие и бит, и често казват: 'Това е старомодно, това е минало, отхвърлете го, бъдещето е еди какво си" .
За мене, чуждестранните окултни групи, ударни пси-отряди, и друга такава паплач, нямат никаква власт, ако самите ние, нямаме афинитет към тях, влечение към чуждото, екзотичното и не оценяваме и живеем своето си - българското. Просто сами, по този начин сваляме имунната си система за паразитите.
Един прост пример ще ти дам. Защо мнозина млади хора се увличат по Анастасия и идеите им за родовото имение? След като ние това си го имаме от хилядолетия, та до 1945 г. Каква е тази празнина и защо? При мене, в Родопите наскоро беше един такъв "анастезирал". И аз му викам: 'Момче, къщата, в която преспа е над 300 години, а след това, никой не й знае годините". Тя е едно реално осъществено родово имение. Няма нужда, да идва някой и да ни открива топлата вода, след като дедите ни са живели така, хилядолетия и столетия. Причината е в самите нас. Смешно е да се четат, примерно книгите на Анастасия и да ти звъннат накрая кедрите в тиквата. Всяка българско село е една реална родова история. Това беше просто един пример.
Другото е смешно, да се отправя упрек към сайта "Воини на Тангра", че не можело само с информиране. Ми щом имате дадена "информация", потърсете валидността й в живота. Ако живота я изрази и докаже, значи прочетеното в сайта ви е дало едно безценно богатство, което в живота си, вие сте превърнали в лична, обществена и социална сила. Ако не можете, това не значи, че причината е в сайта и форума към него.
PMEmail Poster
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Не съм съгласен с това,че евреите сотят пред илюминати по значение.Нима казваш,че с изчезването на евреите ще изчезне и една идея - илюминати - която е вече създадена и развита?

Не съм съгласен и с това,че има нещо "единствено вярно" в поуста ми.Прощавай за предразсъдъка,Йордане,но според мен въобще те е било мързел да не караш по диагоналната система.Затова и съм подчертал нещата,не е от стилизиращи стимули.

Отричам и предположенията ти спрямо мен,които търсят теле под вола.Това,че съм се замислил в някоя посока,не означава,че ежедневието ми непременно се е отъждествило с нея.

А това:
"Другото е смешно, да се отправя упрек към сайта "Воини на Тангра", че не можело само с информиране. " аз никъде не съм писал.
Не че не бих критикувал за нещо,ако има нужда,а просто не съм го писал,нито намеквал.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ще напиша нещо, което досега съм го казвал само в частни разговори. Не е съвсем разумно да го напиша тук, където ще се чете от всички. Лошото е, че съм принуден да го направя. Където си говорехме, там си оставаше. Останем ли си на това положение, свършено е с нас, свършено е с нацията. Значи по-лошо няма да стане и се налага да рискувам.
Каквото е постигнато го знаете. По-точно тези, които движат нещата и трябва да го знает - те го знаят. Постигнатото не е малко. Сега обаче се налага да преминем към следващото ниво. Не го ли направим, почва зацикляне, почва буксуване, почва въртене в един омагьосан кръг, от който измъкване няма.
Какво предстои да направим, ако искаме и утре да ни има? Предстои да излезем на международното сцена.
Помислете върху казаното дотук, пък може и да продължим разговора. Но преди да помислите, припомнете си още веднъж старата приказка: "Кой, ако не ние? Кога, ако не сега?"
Е, ще потегляме ли?
PM
antijew
Публикувано на: 25.6.2008, 16:25
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Бел:
Аз на едно мнение с Антиджу не съм била, поне в повечето случаи. Но именно горния цитат описва програмата, за която той спомена, която са успяли да вкарат в съзнанията на не малко потребители тук! Споменавам човека, защото той пише тук постоянно, за разлика от мен в последно време, та щом и той го е забелязал и се е замислил, мисля че си заслужава вниманието!

Много зле!

За да не спамя другата тема, където Бел ме цитира, пиша тук.
Бел, грешно си ме разбрала. Това което исках да кажа бе, че манипулаторите чрез постоянното втълпяване на Лъжи в главите на интернет потребителите постигат целите си. Не говорех само за хората в този форум, а навсякъде!!!
PM
Bell
Публикувано на: 25.6.2008, 16:32
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Стори ми се, че ти даде и себе си за пример на реакция повлияна от това мащабно спамене на лъжи и втълпяване на параноя и тн., като посочи, че и други хора тук са проявили същата реакция, като "програма".

Това за хората навсякъде е неуспоримо, лошото е че дава отражение и тук.

Ако грешно съм разбрала, то ще си коригирам поста и няма да те цитирам.

-------------------

П.П. Поста вече е изтрит, особено след като другите изтриха неуместното, нямам намерение моите коментари да седят като паднали от Луната.

Това съобщение е редактирано от Bell на 25.6.2008, 17:34
PM
Публикувано на: 25.6.2008, 19:44
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Хм,май падналия от Луната днес съм аз.Проверих си ЛС-то,нема нищо.Беше ми отнето право да пиша и да изказвам мнение БЕЗ обяснения.Изтрити са мои постове в темата за проблемите на сайта.
-------------------------------------------------------------------
Не зная за останалите,но аз мога да продължа напред и САМ!
На границата съм да пусна един пост в темата "предложения за бан на участници".Моят!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.6.2008, 19:53
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Мещер, имам усещането, че днес по някакъв начин някой успя да бръкне в сайта. И че този някой изобщо не е от нашите. И аз имах проблеми, макар и малко по-различни. Няколко пъти не успявах да пусна снимка в темата за клеветниците. После имаше и други странни случки. Та не бързай да се ядосваш. По-добре се ядосай на мръсниците. Ама да вземем да се ядосаме всички, та веднъж за винаги да приключим с тях. И с един алкохолик, който заради алкохола е в инвалидна количка и по цял ден се чуди каква мърсотия да направи. И с една повяхнала нимфоманка, която никой нормален мъж вече не пожелава и тя от злоба мястото не може да си намери. И с всичките им нещастни зомбита, които не осъзнават в кой век живеем и в кой свят се намираме. Става ли така?
PM
buden
Публикувано на: 25.6.2008, 20:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 1 389
Дата на регистрация: 12-March 08

Исках да напиша нещо във връзка с някои разминавания и ето, че това последно мнение на Мещера ме накара да го направя тук.

Та чудя се, щом като има такива случаи на триене на постове, на теми, на ЛС от страна на админи или модератори /не знам кой точно с какви фунскции е/, следователно.....
Следователно и тук има агенти и то не от калибъра на танкиста и мършала, а хора които са често участващи.
Лошото е че съм сигурен в това и другото лошо е, че не знам кои са. Те си знаят.

Може да са някои от модератори или админи, а може и да са някои от форумните инвертари, може и двете? Е това не ме спира да съм участник, но определно едновременно с истините се бутат и фитили.

Не искам да се внася допълнителен смут и да се плашат новодошлите, но съгласете се че нещо понамирисва. Приемах го за разминаване, но на моменти е прекалено странно.

"разни хора, разни идеали" - дори идеалът да е един ние все ще сме си разни.. и все пак разни разни, но не до там, до където се наблюдават разногласията тук ..

PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.6.2008, 20:20
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не, намесата е външна. Не е от админи или модератори. Намесата идва от страна на типове, засегнати от публикации във форума. Мисля, че е въпрос на много малко време да ги открием.
PM
Публикувано на: 25.6.2008, 21:46
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Следователно и тук има агенти и то не от калибъра на танкиста и мършала, а хора които са често участващи.
Лошото е че съм сигурен в това и другото лошо е, че не знам кои са. Те си знаят.
-----------------------------------------------
Буден,на мен ми се случва за първи път...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.6.2008, 21:55
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Мещер, тоя път грешиш. Намесата не е от хора, които влизат с никовете си. Поне в това съм сигурен. Знам кой ги праща, макар да не знам кои са конкретните изпълнители. Ще се доберем обаче до тях, обещавам ти. Засега не мога да го докажа, затова ще премълча. Но и тяхното положение изобщо не е розово. Всъщност те са зле, много са зле. Неистовата им злоба ги издава:
http://bnrp.free.bg/cgi-php/phpbb2/viewtopic.php?t=350
И забележи, пишат във форум, в който на ден я влязат петима души, я и толкова няма. Те са в безизходица и онова, към което се стремят, е да ни подтикнат към погрешни стъпки. Да, бе, да! Да, ама не!
Днес тези наши врагове допуснаха фатални грешки и тези грешки ще им излязат през носа. Подробности - като се видим. Знам, че те следят внимателно какво се пише тук и не искам да ги захранвам с информация.
PM
antijew
Публикувано на: 25.6.2008, 22:24
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Запознат каза преди време:"Ще отсъствам за известно време.Има още един администратор, който да помага в детската градина, докато ме няма.
".

Аз днес видях, че администратор добре си свърши работата! Намеси се навреме, и въдвори ред...! Децата нещо се бяха скарали в детската градина. smil4334ad1724132.gif
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (buden @ Jun 25 2008, 08:10 PM)

Нямаш представа кои може да са агентите, но си сигурен, че има такива...
Значи Всички са виновни до доказване на противното!
Някой помогна ли ти, или сам стигна до тия изводи? Преди време имаше една набедена за агентка, но после се оказа, че совите не са това, което са. Приятелски съвет: въздържай се за напред от изказването на подобни предположения базирани на нищото, защото това носи на всички само напрежение.
PM

Topic OptionsСтраници: (5) 1 2 [3] 4 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020