Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
О,скъпи мои борци, и творци сред вас
Публикувано на: 21.6.2008, 14:34
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Идеята Спорт,не е цвете на което е нужна почва.Идеята ни е дадена свише и реално съществува в съзнанието на всеки един от нас.Надявам се няма да отречеш съществуването и на съзнанието?Няма да го отречеш защото и ти търсиш там опората и началото--" окултните адепти и техните групи,инфилтрирани в ключовите социални среди и ежедневно екзекутиращи малкото останала добродетел и съзнание на масата хора".
Снопът също е реалност-погледни Кръгове.Аз имам един малък кръг,малко снопче от пет пръчки-моето семейство.Имам и по-голям сноп-този на моите приятели и техните семейства.Този сноп сега връзвам по-здраво.После ще дойдат и по-големите снопове-на Родовете,на Селата и Градовете...Клечуряците и шумата сами ще изпадат защото ние сме прекарали през ръцете и сърцата си създаването на всеки един от малките снопове.Накрая,когато шумата стане един неголям но плътен куп,ще и драснем клечката. Позволи да храня съмнение дали ТОВА е мнението ти,или е ОНОВА в предишните 900 поста.Но за да отправиш констатация трябва да имаш бетонни доказателства-съмнявам се,че съществуват такива.И мен пишман атакистите ме изкараха алкохолик,шеф на групичка пияници /двама от които починаха-Морския и Румен,светла им памет/,крадец и кво ли още не,но пък на-на линия съм.И то на Първа линия!Че се напивам могъщо понякога,да правя го,като ми изгърмят бушоните.Но почти никой не разбира за това.И по-хубаво.Не зная ти как кавализираш своята излишна енергия и ярост... ....................................... Мещер,каквото и да направиш,тази тълпа от свои ще те прегази.Докато на тази тълпа от свои не й се помогне адекватно,за да се промени,тя винаги ще бъде еничарска тълпа. ........................................ При мен няма "тълпа" от свои.Има Кръг!И съветвам всеки да се огледа и да намери своя Кръг. Само така един Греещ Ден ще сме свидетели на Първото от много векове събиране на Медното гумно! |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 21.6.2008, 14:46
|
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Аз даже не съм го съотнасял към която и да е личност, тази метафора за развратника-алкохолик, приех го именно като обобщен, а не персонифициран образ.
Странно, защо други са го приели персонализирано. Интернет е място, където поради липсата на интонации и мимиките на живото общуване много нюанси се губят и хората възприемат понякога нещата превратно...или пишещия не се досеща, че написаното ражда двусмислица понякога. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
Eлтимир |
Публикувано на: 21.6.2008, 14:57
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Стига сте ми яли цървулите. Ако обичате. Вече ви писах, че Елтимир излезе в пенсия. След благодарностите, които получих, след прекрасното отношение и след страданията, на които бе подложено моето семейство, реших да прекратя с публичните си изяви. Впрочем, сигурно не знаете, но единствено безкомпромисното ми отношение към "наци"-провокаторите, както и книгата ми "Човеко, стани!" ме спасиха от затвора. Ако не бяха тези две неща, сега щях да бъда на топло. Отново по чл. 108 от НК, за "фашистка пропаганда". Стига ми толкова. До гуша ми дойде от "лични проблеми" като арести, обиски, палежи и съдебни зали. Поне така се изразиха някои тук, в този форум. Наистина ми стига толкова. Не защото ме е страх, а защото тези заради които си заслужава са толкова малко, че не е нужна публичност. Личните контакти са достатъчни. Елтимир беше дотук. На който не му стига и му стиска - да продължава.
-------------------- |
Публикувано на: 21.6.2008, 15:21
|
|||
С извинение към Ангел,но Пламене,не ме качвай на върбата за да бера круши: цитат: "Друга моя надежда е,че помощ все пак ще дойде,защото все пак не сме сами.Имаме приятели,но те виждат един неконтролируем алкохолик и развратник,който не иска и да чуе за тях.Колкото и да се съчувства на такъв човек,няма смисъл да му се помага." ................................ Ние всички знаем,че имаме приятели!Обаче само определени избрани/!/знаят КАКВО ВИЖДАТ тези наши приятели...горното!Спирам и аз дотука. |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 21.6.2008, 16:04
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Мещер,не говоря за това.А и вече сигурно си забелязал,че човек е такъв,какъвто е последният му поуст:)
Аз казах това,което исках да кажа.Надявам се,че онези,на които исках да го кажа,са се замислили. |
Публикувано на: 21.6.2008, 18:19
|
|||
В такъв случай Спорт,ми се струва редно да наминеш през темата "Да ви се представя"... и да си гледаме работата,дет вика Парадокс. А ако е останало за доизясняване-живи здрави,ще се видим,ще се разберем. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 21.6.2008, 21:32
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Айде стига сте разтягали локуми в тая посока, че накрая аз излязох виновен...!! Кой каквото е имал да казва, го е казал...!! Който разбрал, разбрал....
|
Публикувано на: 21.6.2008, 21:46
|
|||
Парадоксе,все един виновен трее да има!Ако не съм аз ще си ти,или Ангел или Данчо или...да изброявам ли всички? Обичайните заподозрени.Някои даже с присъди по подозренията. Важното е Денят да Грее! |
||
Bell |
Публикувано на: 21.6.2008, 23:57
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Мещер, Спорт-здраве се извини за това, че някои са разбрали погрешно метафората му и са разпознали някой определен в нея. Интересно ми е защо не разпозна себе си в нея като и ти пиеш, както сам казваш? Както и всеки втори българин може да се разпознае в нея. Защо настояваш, че този образ перфектно лепне точно на Ангел? Данеби това да е твоето лично мнение за Ангел та си толкова убеден, че се отнася за него?
Ако ли не, тогава не слагай думи в устата на друг, а отговаряй само за своите. Спорт-Здраве има хубави отношения с Ангел. Ала е тъжно, че влизането тук не помага за някакво обединение, а е риск за разединение и интриги... убеждавам се за пореден път! ---- П.П. Не искам да приемаш коментара ми лично. Хубаво е да се замисли човек над това, в което вярва и това, което реално прави. Понякога човек не се вижда от страни, тъй че критиката ми цели да бъде конструктивна. |
PARADOX |
Публикувано на: 22.6.2008, 0:24
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Пътя към ада е покрит с добри намерения, а този за рая е четвъртата врата в дясно...!!! Познавам Спорт–Здраве лично, както и неговите намерения...!! Имам наблюдения и върху неговите отношения...!! Съгласен съм с Bell и се извинявам на Спорт-Здраве за недоразумението, както той се извини за неволното двусмислие в думите си! На Ангел не се извинявам, защото няма за какво...!! Всички тук добре знаят, че както го мисля нещо така и го пиша...!!! Явно сме загубили част от синхронизацията помежду ни, щом като всеки започна да разбира другия по всеки възможен начин, но не и по верния...?!!! Дайте да си сверим часовниците преди да е започнала поредната кавга, защото не ми останаха много нерви за караници и обеснения...!! Взе да ме избива на бой, а не искам да си чупя РС-то...!!!! |
||
Публикувано на: 22.6.2008, 8:34
|
|
Белл,както казах по-горе,спирам дотука!
Приемам критиката ти,но си оставам с особеното мнение.То си е мое. |
antijew |
Публикувано на: 22.6.2008, 10:24
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Мещер, и аз като теб останах с впечатление, че Спорт-Здраве говори за Ангел. Сигурно и при други е било така. Но след като прочетох мнението му още един път, и се позамислих върху цялостното му садържание разбрах, че съм в грешка. Разбрах го още преди Спорт-Здраве да се уточни. После се замислих, защо се е получило така и стигнах до извода, че това е Програма. Нашите мисли са програмирани. Кой ни програмира мислите? Отговорих си и на този въпрос. Програмистите са тези интернет провокатори, които постоянно тръбят в други... сайтове "Ангел такъв..., Ангел онакъв...". Това повтаряне се набива в мозъка ти и при споменаването на определени думи /както е в сегашния случай/ резултата е налице... Лошото е, че Боклука посят в мозъците на повечето покълва и дава плодове и същитите почват да припяват на Програмистите-Плювачи и Манипулатори. Спорт-Здраве, като оставим настрана иронията и високомерието с които се отнасяш към нас, с повечето неща, които казваш съм съгласен. Особено с това:
-------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 22.6.2008, 16:57
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Абсолютно правилно. Една от целите е да бъда напълно дискредитиран в очите на хората. Но не лицето Ангел Грънчаров – Елтимир, а Идеята на национализма. Ще поясня за какво става дума.
Малцина знаят, че идеолог на легионерите от СБНЛ беше Иван Илиев Долев от Пловдив. Долев умря през 1992 година, без да успее да остави писмено творчество. Умря от цироза, а беше пълен въздържател. Не пиеше, не пушеше, и беше вегетарианец. Друг идеолог на национализма беше Илия Минев. Да си кажем истината, бай Илия не умееше да се изразява писмено. Той също не остави писмено наследство. Трети идеолог, на който се възлагаха надежди беше Владимир Свинтила. През 1997 година той обяви, че ще пише идеологията. Тоест, че ще формулира основните принципи на тази неформулирана идеология. Не успя. Умря на операционната маса. Следващият, на когото се възлагаха надежди беше проф. Никола Алтънков. Алтънков обаче написа не идеологията, а историята на българските националистически движения. Чаках години. И тъй като още преди 1989 година имах различни записки на тема „идеология”, се заех да ги оформям и подреждам. Работата продължи години. И най-сетне текстът „Безсмъртната идея на национализма” видя бял свят, макар и в електронен вид. Дали съм успял или не, ще покаже времето. Обаче да видим каква е реакцията на враговете. Във форума на БНРП някой си „Родозащитникъ” написа: „Публикувано на: 05.06.2008 10:11 Заглавие: Тук не става дума дали съм доброжелателен към вас или не. Става дума за това, че "воини на тангра" нищо не прави, Ангел Грънчаров нищо не прави (само графоманства) и изобщо кръгла нула в графата национализъм за т.нар. "воини" на монголския бог тангра. От около три години ви следя глупостите, дори пишех във форума ви преди да ме баннете и мога смело да заявя, че няма абсолютно никакво развитие. Само се плаче за нещо, само оплаквания, жалки закани, някакви конспиративни планове за революции и т.н. Мислил съм си, ако някое младо момче с родолюбиви чувства реши да се присъедини някъде и случайно му попадне вашия форум, какво ли ще направи? Вариантите са два: 1. Или тотално ще се отврати от тази идея (национализмът не е политическа идеология); 2. Или ще се подведе по откровените глупости, които пишете и ще се превърне в сбърканяк, който смята, че национализмът в България минава през обичта към азиатския департамент - русия, през монголското езичество, през хулите срещу приятелите на България - Нацистка Германия и Фашистка Италия, през хулите срещу Монархията и в частност Царете Фердинанд и Борис III, през окултизмът и езотериката, през измисленият от руската пропаганда произход на българите, през много думи и никакви действия, през постоянното плачене, оплакване и тотална параноя, през укриване на истината и прочее и прочее...И при двата варианта такова младо момче е загубено за народа и страната си.” Повтарям: „НАЦИОНАЛИЗМЪТ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ”. Ами ако е? Сега няколко думи за мен самия. Налага се да ги кажа, макар да съм решил вече никого да не занимавам със себе си. Този път се налага. Не съм идеален, имам си множество недостатъци. Недостатъците ми обаче, са доста по-различни от онези, които описват професионалните плювалници. Все пак си ги имам. Пък и не съм в първа младост, здравето ми е сериозно разклатено от „прекрасния” живот, който водех. Мога да преценя трезво себе си, едва ли представлявам някаква опасност за режима. Тогава защо са истеричните нападки? Вярвам, че лицето Елтимир не заслужава чак толкова голямо внимание и усилията на чак толкова много агенти и провокатори. Мисля, че целта не съм аз, че целта е по-голяма, по-значима. Все повече стигам до убеждението, че целта е да бъде ударена смъртоносно Идеята. И тъй като тук куршуми и заплахи не помагат, в ход се пускат други методи. Дали плювалниците са комплексирани момченца или зад тях стои професионален център, може да се съди по резултатите. Antijew ги е описал доста точно. Нататък можете да продължите сами. Опитах се да дам само една отправна точка за разсъждения. -------------------- |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 22.6.2008, 22:58
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Убеден съм,че съм бил разбран от онези,които е трябвало...но разбирам и че съм останал напълно неразбран от останалите.
Имам навика да философствам излишно и да разтягам локуми излишно.Затова в този поуст ще кажа директните си и прями изводи,без заобикалки и доказателства - за онези,които не са разбрали какво искам да кажа,защото смятам,че това ТРЯБВА да се чуе от всеки.Независимо дали е запознат с материята на същността или не. ДПС и всичикте турци,евреи и цигани НЕ СА ВРАГЪТ НА НАШЕТО СЪЩЕСТВО ! Те дори не са преднамерен кокал за залъгване - те са метална завеса,която сама се е провъзгласила за съществена и главните виновници за това сме ние самите. Кажете,според вас закъде са ДПС и всичката пасмина без масонството, сектантските обвързаности и окултните среди в ПАРЛАМЕНТА ? Ако не беше Илюминатската пирамида и ако не бяха тъмните ритуали и кървавите програми,залагани в съзнанието на обиконвения човек,ДПС отдавна да ги бяха заръфали кучетата ! Ангел пострада от това,потребителят с ник "IYI" от този форум също пострада от това...зная и за още хора само от този форум.Докато Мирчева и многобройните окултни адепти,специализирани в контрола над съзнанието,енергийното доминиране и енергийният вампиризъм,правят своите кръстоносни походи целогодишно из цялата страна,съсипвайки ВСЕКИ "ОБЕКТ",ПРИТЕЖАВАЩ ОПАСНО СЪЗНАНИЕ И ДУХ , повсеместно из претендиращите да бъдат съпротивителни сили се ширят дискусии за ДПС ,политика и партийни борби! Всичко работи в пълен синхрон: -Илюминатската пирамида (телевизия-мода-обществено мнение) затлачва духа. -психогенераторите са за онези,които все пак издигнат духа си - докато в илюминатската пирамида принципът е доброволност,този принизява изкуствено,посредством машини и вибрации. -за онези,които все пак надмогнат всичко това (като Ангел например),пращат се специални екзекутори - екип,оглавяван от командир - специализирани в директни енергийни битки,подчинение на съзнанието,почти перманентното осакатяване на енергийната стабилност и натикването на Духа обратно в Илюминатската пирамида. Отново повтарям: Порокът на Българина не е голям - Доброто у него е твърде слабо и малко,защото ежеминутно се полагат грижи за това ! В това обгрижване участват невъобразим брой йерархично подредени адепти - от ДИРЕКТНИТЕ дейци,през ИНДИРЕКТНИТЕ,до специализираните групи за ДИСТАНЦИОННИ И ГЛОБАЛНИ РИТУАЛИ,насочени срещу народа ни. ДПС и останалите навлеци ще се разградят по напълно естествен начин,когато хомотът бъде свален. П.П.И за да дам една реална картинка,ще пиша за свое лично преживяване в темата за децата на antijew. |
Eлтимир |
Публикувано на: 23.6.2008, 10:36
|
Назовете поименно ръководителите на групи и техните наставници. Тогава мога да се включа с допълнителни данни. И знайте, че докато групи като ЛЕМС действат на свобода, никой от вас не е в безопасност. Или вие тях, или те вас. Избирайте. Подценяването и пренебрегването на проблема изобщо няма да ви помогне.
-------------------- |
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » |