www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> За клеветите

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> За клеветите, Престъпници
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 11:37
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Йордане, с теб си приличаме по своята нетърпимост към Злото. Нека тоя път не се ограничим само до изпълнителите. Нека тоя път разбием провокацията докрай. Нека изкореним това проклето Зло, та повече никога да не поникне!
Малко ми е да спрат да пишат гадости. Сега искам да ми кажат кой им нашепваше гадостите, кой ги подучваше какво да пишат. Тоя път искам да стигна до сърцето на кампанията срещу България. Такива като ген. Иван Чобанов, като ГлаДен комисар Павлин Димитров - такива са само посредници. Искам пред цял свят да кажем как евреите се стремят да "освободят" една страна от нейния народ и върху освободеното място да свият поредното си кукувиче гнездо. Но искам не само да го кажем, а да приведем съответните доказателства. Тая цел май си струва жертвите.
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 24.6.2008, 11:59
Quote Post

Често пишещ

Група: изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (Jordan_13 @ Jun 24 2008, 11:24 AM)

Твърдата ръка, мога да я приложа спрямо теб, защото продължаваш политиката на "Смесване".

Прилагай.
Щом смяташ за необходимо. Само че трябва да ми го посочиш - на мен или на останалите - къде е тази политика на смесване, за която говориш. Ако нямаш предвид семейството ми, надявам се.
За смесване на форуми не става дума. Става дума за недопускане на плюене между форумите, което далеч не е едно и също. Според мен е нормално и естественно.
Аз с препоръчаните от тебе "хора", не искам да се смесвам. Не ти ли светна? Бил българин. Комуниста не е българин, дори с малко "б", той дори не е човек.

Кой ти предлага и препоръчва "смесване"?
Кое наричаш ти смесване?
И кое ти дава основание да броиш Иван за комунист?
Ако знаеш нещо, което аз не знам, пиши го. Ако поне мене смяташ за човек, де...знам ли вече...

Ако продължаваш тази линия да прокарваш, ще споделиш тяхната участ. Много добре виждам, какво искаш да направиш и не искам да ти повтарям приказката за мелезите, които един ден стават улични помияри.

Коя линия?
На не допускане на взаимни оскърбления между форумите?
на спиране на интригата, която губи време, нерви и енергия, вместо да се занимаваме с реална работа?
Или за някаква друга?

Това го разбирай, както искаш, но твоята няма да стане. Мисля, че във Форума вече не остана място да се занимаваме с твоите препоръки кой да бъде трит, на кого да не му се сложи БАН и т.н, защото бил човек, дори и "българин".
В това отношение любимия ти "БГ националисти" не се церемонят много.

Аз пиша, каквото мисля, правя, каквото смятам за правилно.
Ти постъпвай, както ти смяташ за правилно.
Имаш модераторски парва - действай според съвестта си.
не-любимия ми бгнационалисти се променя много, особенно в последните дни - провери, ако не вярваш...

Но те с радост допускаха там да пишат комунисти, които плюят срещу национализма и "татари", които плюеха срещу Тенгрианството. В това отношение любимеца ти Иванчо Сливата триеше безмислостно, точно нашите постове, не на татарина, не и на комуниста. Да не говорим за оня подриско, Императора, витаещ тук с ник БГ Гвардия. Дали не е време и той да получи сърцераздирателен БАН?

Говорим за това, което е сега, не което е било, защото иначе то никога няма да свърши.
Иван заяви желание за нормализация и доказа думите си на дело. Ако има още постинги там, с оскърбително съдържание, просто му ги посочете - той обеща, че ще ги изтрие.
Иначе кога и къде ще му излезне края?

Но политиката ти на смесване няма да успее.

Аз никого не смесвам.
Освен ако не ми докажеш противното.
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 18:14
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Виждам, че мълчанието продължава. Нормализация едва ли може да има, ако не са изяснени причините за ненормализацията. Да поразсъждаваме. На кого преча, та се изливат такива помии срещу мен? На никого не преча. Почти не излизам от къщи, лични врагове нямам, бизнес не развивам. Значи преча не аз, пречат идеите, форумирани от мен и чрез мен. Пречи анализът на малкоизвестни факти. Пречи ясното виждане за миналото, за днешния ден и за бъдещето на България, изразявано по един или друг начин тук, в този форум и в този сайт. Остава обаче въпросът конкретно на кого пречим. Поименно.
Ще почна оттам, че срещу нас бяха пратени или евреи, или такива, свързани с евреите /Мирчева, Радев.../. А какво толкова правят евреите, та ние, нашата скромна културно-просветна организация им пречи да го правят?
Да видим какво правят. погледнете снимката и едно от нещата ще ви стане ясно. Ако имате желание, ще продължим темата. И ще стигнем да другите проводници на еврейските интереси - хитлеристите. Но засега вижте снимката и поразсъждавайте. Снимах я от един вестник, не помня вече кой.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 18:20
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ето ви още една снимчица. Единственият ни черноморски остров ще стане собственост на дьонмето Доган. Единственият български черноморски остров ще стане зона, забранена за българи. И така - докато цялата българска земя стане забранена за Българи.
Някой друг, освен нас да е повдигнал въпроса за тази опасност? Май не е. Четете, мислете и преценете дали въпросът е личен.

PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 18:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

А сега да погледнем оня провокатор от същата дружинка, който ми пишеше "мили писъмца" и твърдеше, че искал да ме вербува. Вижте тук:
http://www.vestnikataka.com/forum/index.ph...12061.msg225358

"istiz
Newbie

Неактивен

Публикации: 4

Цигански барони правят гробници за задгробен живот
« -: 22 май 2008, 21:09:31 »

Циганите поемат по стъпките на античните тракийски владетели, циганските барони не само вдигат вили за чудо и приказ, но и създават истиснки гробници със всичко необходимо в задгробния им живот.

http://marfiland.blogspot.com/2008/01/blog-post_20.html

Както вече стана ясно тук, циганите и траките имат внушаващо сходство по своя манталитет, обичаи и начин на живот. Сега виждаме че си приличат и в още нещо - и циганите, както траките вдигат "дворци" и гробници за чудо и приказ; и едните и другите са вманиачени в златото и не пестят средства за придобиването му..."
В какво се прицелва лицето <istiz@abv.bg>? В нашата древна история. Иска да приравни траки и цигани. А щом траките са цигани, кой тогава е цивилизовал земите ни? Как кой? Евреите, разбира се! Вече хващате ли връзката? Или ви трявба още?

PM
ton
Публикувано на: 24.6.2008, 20:02
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Някои хора отчаяно търсят нещо в България. Защо? Май времето им изтича...

Коментар на читател в "Дневник":
"...г-жа Даниела Агре няма ли да се спре на един обект и да го довърши до край! Рови в цялата страна и никъде не довършва работата. Защо не копаят археолозите от музеите, а тя е навсякъде? Същото важи и за други лица от Института по археология. Една група са окупирали страната и не пускат местните археолози да работят на терена, който е под опеката на музея, в който работят."
В Странджа беше открита тракийска гробница | Тя е от ІV век пр.Хр. според археоложката Даниела Агре - Dnevnik.bg
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 20:08
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (ton @ Jun 24 2008, 08:02 PM)
Някои хора отчаяно търсят нещо в България. Защо? Май времето им изтича...

Коментар на читател в "Дневник":
"...г-жа Даниела Агре няма ли да се спре на един обект и да го довърши до край! Рови в цялата страна и никъде не довършва работата. Защо не копаят археолозите от музеите, а тя е навсякъде? Същото важи и за други лица от Института по археология. Една група са окупирали страната и не пускат местните археолози да работят на терена, който е под опеката на музея, в който работят."
В Странджа беше открита тракийска гробница | Тя е от ІV век пр.Хр. според археоложката Даниела Агре - Dnevnik.bg

Това, което те търсят няма да го намерят. То не може да бъде намерено от никого, защото си има Пазители.
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020