www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> За клеветите

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> За клеветите, Престъпници
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Каква е моята цел и какво искам по отношение на клеветниците?
Искам на първо място да се види тяхната синхронизация с други, много по-професионални групи подлеци. Да се види как истерични русофоби се съюзяват с не по-малко истерични русофили. В името на какво?
На второ място искам да се види връзката им със службите. Защото те нееднократно обвиняваха мен в такива връзки, обаче как ще обяснят фактите? А именно, че никога никой от тях не си е имал проблеми с властта, докато аз постоянно си имам такива проблеми? Примерът с Цветомир Йолов е достатъчно красноречив. Тези типове вървят по неговия път. И то не защото те са открили този път, а защото наставниците и съветниците им друг път не познават.
На трето място искам да покажа методите, използвани от службите за разправа с техни неудобни противници. В случая аз съм един много неудобен техен противник, тъй като посочих факти за прикриването на руска агентура от страна на висши полицейски служители. Нали си спомняте, че именно заради тези разкрития ген. Иван Чобанов навремето се раздели с поста си.
Искам също и слепите да прогледнат. Искам хората, които не са патили от подобни мръсници да изучат методите им и да се научат как да се пазят от тях.
И най-накрая искам моите разкрития да доведат до промени в Системата, а впоследствие и да нейното рухване.
Сега нещо да не е ясно?
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Почнаха да осъзнават, че форума им бъка от Дебили и плювните на Дегенерата-Danubius са изтрити.
Баннатия тук Иван |Y|, май ще се окаже един от малкото читави там, защото мисля, че той е почистил плювните по теб Ангел.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Добре, нека да приемем, че Иван |Y| наистина е свестен. В такъв случай се налага въпроса какво търси при несвестните.
Мен обаче ме интересуват не конкретните "лайновмети", както ги определи един от тях. Мен ме интересуват техните ръководители. А оттам да стигна до кукловодите. Вината не е у зомбитата, а у специалистите по зомбиране. Едва когато се справим с ръководния им център, едва тогава ще можем да си отдъхнем. Едва тогава ще приема, че сме в безопасност, макар относителна. А за да стигнем до всичко това, е нужна малко по-голяма сериозност по въпроса. Още съжалявам, че преди година не доунищожих с факти и доказателста Мирчева, а също Димитър Радев. Но не е прекалено късно да го направя и сега.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 10:03
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Снизходителното отношение към подлеците никога не ни е носило нищо добро. Ние ги оставяме на мира, преставаме да се занимаваме с тях, обаче те изпълняват поставената им задача и продължават да нанасят поражения. Срещу подлеците трябва да се воюва безпощадно и докрай. Не само, за да им въздадем заслуженото възмездие, но и за поука на следващите. Да знаят какво ги чака, ако се опитат да ни захапят.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 10:17
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Нужно ли е да повтарям всичките гадости, които Цветомир Йолов и неговата дружинка избълваха по адрес на Илия Минев? Нужно ли е да повтарям гнусните клевети, твърденията, че Националист №1 е бил турски /!!!!!!!/ шпионин? Сега питам онези "националисти" как така измежду десетките хиляди български националисти, затваряни по лагери и затвори заради своя български национализъм, те избара да почетат паметта на един протестантски пастор? Не, че човекът не е страдал. Ама някак не мога да разбера защо не караме подред, а избираме все чуждите, докато своите все ги забравяме. В такъв случай дали чуждите наистина са чужди, и дали своите наистина са свои?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 24.6.2008, 10:24
Quote Post

Често пишещ

Група: изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

Ангеле, аз мисля, че това, което прави за нормализацията на отношенията Иван IYI, не трябва да остане неоценено и без ответна мярка.
Пратих ти ЛС, моля те, запознай се.
По-добре много по-късно, отколкото още по-късно или никога.
PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 24.6.2008, 10:26
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

QUOTE (antijew @ Jun 24 2008, 09:17 AM)
Почнаха да осъзнават, че форума им бъка от Дебили и плювните на Дегенерата-Danubius са изтрити.
Баннатия тук Иван |Y|, май ще се окаже един от малкото читави там, защото мисля, че той е почистил плювните по теб Ангел.

Аз съм за сваляне на бана на ИванIYI.
И не виждам - за какво го е получил.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.6.2008, 10:34
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 697
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Пламен Пасков @ Jun 24 2008, 10:26 AM)
Почнаха да осъзнават, че форума им бъка от Дебили и плювните на Дегенерата-Danubius  са изтрити.
Баннатия тук Иван |Y|, май ще се окаже един от малкото читави там, защото мисля, че той е почистил  плювните по теб Ангел.

Аз, обаче, съм категорично Против. Някои казаха тука, че съм "краен". В момента просто губя "равновесието" да сдържам "крайността си". През останалото време просто сдържам крайността си, но идва време да ме "ухапе кучето" и я пускам.
Пламене, ти все гледаш да си адвокат на тоя или оня. След време никой от тия "свестните" няма да те защити, щото те обикновено се оказват поплювки, свестни са само по етикеция и поведение, за пред хората, придават си вид.
Сега, ще изтрия постовете на "Македонското лайно".
PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 24.6.2008, 10:52
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

QUOTE (Jordan_13 @ Jun 24 2008, 10:34 AM)
Почнаха да осъзнават, че форума им бъка от Дебили и плювните на Дегенерата-Danubius  са изтрити.
Баннатия тук Иван |Y|, май ще се окаже един от малкото читави там, защото мисля, че той е почистил  плювните по теб Ангел.

Аз, обаче, съм категорично Против. Някои казаха тука, че съм "краен". В момента просто губя "равновесието" да сдържам "крайността си". През останалото време просто сдържам крайността си, но идва време да ме "ухапе кучето" и я пускам.
Пламене, ти все гледаш да си адвокат на тоя или оня. След време никой от тия "свестните" няма да те защити, щото те обикновено се оказват поплювки, свестни са само по етикеция и поведение, за пред хората, придават си вид.

Jordan_13, тук вече не става дума за давокатстване, а за реални действия.
Иван IYI наистина почисти висчки теми и гадости по адрес на Ангел. Единсвтенното, което иска, е реципрочност.
И аз не го намирам за нещо ненормално.
Целта не е аз на тебе-ти на мене, а да се спре тази грозна интрига и плюене между двата форума.
Той направи първата стъпка, той изтри всички теми, той изтри и всички гадости, и е готов да трие всяка лоша дума, която е пропуснал и ние му посочим.
Какво повече да искаме от него и от тях и с какво е толкова лош?
Кой е македонското лайно?
Защото Иван е от Сливен, и не знам да е македонец.
А и който и да е, "македонско лайно" според мен е неадекватно определение. Човека може да е лайно сам по себе си, но българин да е македонско лайно, това не го разбирам.
Аз не съм против твърдата игра и безкомпромисното отношение тогава, когато има за какво.
Но не разбирам: сега и спрямо Иван, напук на тези усилия, които полага - за какво?
С какво го е заслужил?
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 11:12
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Добре, но държа на две неща.
- Форумът им да се изчисти от подлеците и от клеветниците;
- Да бъде разкрит механизмът. Да се каже ясно и конкретно кой подстрекава клеветите, откъде идват те.
Както вече казах, не смятам, че конкретните изпълнители са от значение. Ако не са те, ще се намерят други лумпени. Интересува ме кой дирижира цялата кампания. И то не, защото не го знам, а защото особено много държа г-да другарите диригенти да бъдат посочени и от още хора. Искам имена и факти.
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 24.6.2008, 11:16
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Критерии за подлеци и клеветници е сложно искане.
И ако се иска такова нещо от твоя страна, тукашният форум трябва да е готов да приеме и той такова искане и задължение. Не, че е лошо, но според мен технологично твърде трудно изпълнимо.
Всички форуми страдат от недостиг на модераторско време.
По-добре да се концентрираме на реалното: на това, което Иван прави и което и тук може да се направи.
Разследването да го оставим за специалистите или да ги пренесем на неофициално, лично ниво. Цял форум и модератора Иван да ангажираме с това според мен е прекалено. Повтарям - от технологична гледна точка.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.6.2008, 11:24
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Пламен Пасков @ Jun 24 2008, 10:52 AM)
QUOTE (Jordan_13 @ Jun 24 2008, 10:34 AM)

Jordan_13, тук вече не става дума за давокатстване, а за реални действия.
Иван IYI наистина почисти висчки теми и гадости по адрес на Ангел. Единсвтенното, което иска, е реципрочност.
И аз не го намирам за нещо ненормално.
Целта не е аз на тебе-ти на мене, а да се спре тази грозна интрига и плюене между двата форума.
Той направи първата стъпка, той изтри всички теми, той изтри и всички гадости, и е готов да трие всяка лоша дума, която е пропуснал и ние му посочим.
Какво повече да искаме от него и от тях и с какво е толкова лош?
Кой е македонското лайно?
Защото Иван е от Сливен, и не знам да е македонец.
А и който и да е, "македонско лайно" според мен е неадекватно определение. Човека може да е лайно сам по себе си, но българин да е македонско лайно, това не го разбирам.
Аз не съм против твърдата игра и безкомпромисното отношение тогава, когато има за какво.
Но не разбирам: сега и спрямо Иван, напук на тези усилия, които полага - за какво?
С какво го е заслужил?

Твърдата ръка, мога да я приложа спрямо теб, защото продължаваш политиката на "Смесване". Аз с препоръчаните от тебе "хора", не искам да се смесвам. Не ти ли светна? Бил българин. Комуниста не е българин, дори с малко "б", той дори не е човек.
Ако продължаваш тази линия да прокарваш, ще споделиш тяхната участ. Много добре виждам, какво искаш да направиш и не искам да ти повтарям приказката за мелезите, които един ден стават улични помияри.
Това го разбирай, както искаш, но твоята няма да стане. Мисля, че във Форума вече не остана място да се занимаваме с твоите препоръки кой да бъде трит, на кого да не му се сложи БАН и т.н, защото бил човек, дори и "българин".
В това отношение любимия ти "БГ националисти" не се церемонят много.
Но те с радост допускаха там да пишат комунисти, които плюят срещу национализма и "татари", които плюеха срещу Тенгрианството. В това отношение любимеца ти Иванчо Сливата триеше безмислостно, точно нашите постове, не на татарина, не и на комуниста. Да не говорим за оня подриско, Императора, витаещ тук с ник БГ Гвардия. Дали не е време и той да получи сърцераздирателен БАН?
Но политиката ти на смесване няма да успее.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 24.6.2008, 11:27
Quote Post

Админ

Участник # 544

"По-добре да се концентрираме на реалното: на това, което Иван прави и което и тук може да се направи."
smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 24.6.2008, 11:27
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ако Иван и форумът са две различни неща, то защо трябва заради Иван да променям отношението си към целия форум?
Сега пак за клеветите.
Да оставим настрана личните плюнки и гадости. Какво в Идеята ги е подразнило? забелязах поне две неща:
- Дразники ги твърдението, че ние, Българите сме коренно население на Балканите;
- дразни ги твърдението, че Тенгрианството е древна Българска вяра.

Значи може да сме монголи, тюрки, иранци, негри, патагонци, но не и Българи.
Значи може да сме православни, протестанти, католици, мюсюлмани, будисти, хиндуисти, но не и Тенгриани.

Да посочвам ли чий интерес обслужва една такава позиция? Интереса на евреите, които искат да освободят нашата Българска земя от присъствието на "натрапниците-българи". Както виждате, въпросът изобщо не е личен. И май играта си струва свещите, както казва руската поговорка. Май разобличенията имаха смисъл. Почва се от клеветниците, но се стига до диригента.
Помислете! И не е зле да допълните моите разсъждения и изводи. А после заедно, всички ние да пресечем с общи усилия действията, насочени към дебългаризацията на България и последващото нейно евреизиране. Това е целта, истинската цел. Елтимир е до време, България трябва да е вечна!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 24.6.2008, 11:30
Quote Post

Админ

Участник # 544

Всички форуми страдат от недостиг на модераторско време
-----------------------------------------------------------------------
Аз мога да отделя малко модераторско време, но на теб, въобще няма да ти хареса.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020