Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Боян Расате
sol |
Публикувано на: 16.6.2008, 14:41
|
Читател Група: Участници Съобщения: 17 Участник # 1 303 Дата на регистрация: 15-January 08 |
Bogatir,
взе ми думите от устата: "В този форум виждам, че не съм сам и това ме радва." В темата "Отмъщението на 52 прабългарски рода" Миро е дал един линк. Мисля си, че сме тук, за да поддържаме българския егрегор, защото някога, поради нещо, от някого той е ... повреден. Изглежда безвъзвратно - колцина в България имат интернет достъп и от тях, колцина познават този сайт?! Мечтая си за време, когато българите ще заставаме рамо до рамо в определени моменти, независимо от естествените ни, личностни различия - всеки според ранга и възможностите си да допринася за преодоляване на трудностите от битов или национален мащаб, в България или извън нея. Елтимире, Не съм запозната с подробности, но разбирам, че хората от ядрото на форума имат трудности. И то големи. Но, ако те са принудени да се оттеглят, какво остава за останалите?! Познато ми е чувството, когато не се получава подкрепа от този, от когото се очаква. Но, когато наистина съм заслужавала подкрепа, съм я получавала от съвсем странични хора. Дори, от самите противници (без те да са го искали). И въпреки това, АКО оттеглянето помогне някому по някакъв начин, нека го направи! Не мога да имам нещо против или каквото и да е отрицателно отношение към другия, когато той се защитава. Говоря по принцип, защото не съм достатъчно запозната. Казаното от iss ще да е вярното. |
Хунор |
Публикувано на: 16.6.2008, 16:43
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
На мен Расате винаги ми е изглеждал смешно. Погледнете изглежда все едно играе роля. http://www.vbox7.com/play:086838fc
Даже ако се съсредоточите в интонациите, ще видите как имитира Волен. http://www.vbox7.com/play:1885bcd1 -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
Миро |
Публикувано на: 16.6.2008, 19:02
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Каквито и да са Волен и Расате-не е добре, ако техни поддръжници използват юмруци срещу симпатизанти на "Воини на Тангра"(ако е вярно това, което казва Елтимир). Това ли е най-важното, което има да се прави сега? Не е ли това нарочно отклоняване от истинската работа-запазването ни като българска нация? Разбирам-млади, буйни, лесно се палят, но бъдещето ни е точно в техни ръце. Тъжно ми става понякога, че отново по-възрастните трябва да се напъват, за да нормализират нещата. Разберете момчета и момичета от БНС, опасността не идва от Воините, а от съвсем друго място.
|
anti666 |
Публикувано на: 16.6.2008, 19:54
|
|
Крайно ми е неприятно да чета, че националисти се бият помежду си. Вместо да се хванем заедно да оплескаме някой от мангустите в Захарна фабрика, сме почнали да се караме помежду си. Особено ако двете страни носят на гърдите си свещения символ IYI -това е непростимо!! Много ми се иска да чуем и мнението от двете страни, но не предадено от посредници, а директно от потърпевшите и от тия, които са ги нападнали. Защо бе, хора? ЗАЩО?
|
|
Eлтимир |
Публикувано на: 16.6.2008, 20:26
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Защо? А защо е цялага помия, цялата гадост, защо са всичките лъжи и клевети срещу нас във форуми, определящи себе си като националистически? Защо е невероятната злоба и омраза отстрана на хора, които никога не са ни виждали лично и нямат никакви основания да бъдат против нас? Аз не намирам друг отговор, освен, че се отнася до провокация. Ако някой е на друго мнение, нека каже.
Още по-интересно е, че след като се подхване темата за провокаторите и провокациите, минути след това сайтът блокира. -------------------- |
antijew |
Публикувано на: 16.6.2008, 21:54
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Провокаторите си имат тактики на действие. Ето ташко даже и не крие част от тях. Чифутина си признава с тези думи отправени към нашия форум :"... изтриха ми акаунта и тряя си правя нови. Аз обикновенно правя бомба с регнати 10 акаунта и после ги гавря докато свършат". -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Tosho |
Публикувано на: 16.6.2008, 22:38
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 1 511 Дата на регистрация: 27-May 08 |
Oтдалече си личи на кой е слуга Боян Расате.
-------------------- ?????? ?????, ?????? ?? ?????? ?? ???????.
|
teexx |
Публикувано на: 17.6.2008, 11:36
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 1 544 Дата на регистрация: 16-June 08 |
Елтимире, снимката, която си пуснал не доказва нищо. Аз лично нямах идея коя е тази на снимката, но това е просто една снимка! Ако от една снимка съдиш, че там някаква си луда има общо с "Гвардия", то не забравяй, че и ти имаш снимки с Боян и Пламен. Това значи ли, че и ти си от "Гвардия"? Изобщо нещо май куца логиката на твърденията ти.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 17.6.2008, 15:04
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Моите снимки не са качени в официалния сайт на БНС. Но въпросът не е до снимката. За нея се сетих след потоците помия и водопада от лъжи и клевети срещу мен от страна на активисти на БНС. Малко лично се получава, затова пък впечатлението ми се базира върху непосредствени впечатления. Та в един момент се запитах кой ме напада и защо ме напада. И тъй като не получих ясен и конкретен отговор, сам си съставих такъв. Може и да съм сбъркал, никой не е безгрешен. Но когато ми кажат, че моят отговор не е верен, трябва също така да ми кажат кой е верният отговор. Имам и още какво да кажа, но предпочитам да замълча.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 17.6.2008, 15:12
|
Още нещо за провокаторите и за Мирчева. Днес идва един приятел, с когото не бяхме се виждали доста време. Та в процеса на разговора стана дума за една снимка, взета от Интернет, която снимка беше предизвикала гнева на Силвия. Потърсихме я, за да си я дръпне и той от оригинала. Нямаше я. Беше махната не само тя, а цялата стема със серията снимки от рождения ден на Борис Золотов. Ние обаче сме инати и с помощта на руските търсачки все пак намерихме снимката. Пускам я заедно с адреса, от който е взета. С това искам да докажа, че тази скандална снимка не е мое дело, нито пък е колаж или монтаж, както твърдеше госпожата. А кой е на снимката до проф. Золотов, това вече не мога да бъда сигурен. ще кажат хората, които са виждали въпросното момиче. Аз това дете просто не го познавам. И все пак остава въпросът защо след като нещо се напише по тази тема, нашият сайт също почва да блокира? вече няколко пъти се случва и едва ли е случайност.
Оставям вие да отговорите. Аз, разбира се, имам свой отговор, но в момента не мога да се сетя къде го сложих. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Хунор |
Публикувано на: 25.6.2008, 14:29
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Защо бойните отряди на Боян Расате не правят наказателни акции срещу пласьори, сутеньори и други опасни престъпници? И ако Расате не им дава! Момчетата с тирантите могат да се запитат къде членуват, и чий интереси обслужва БНС?
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
Публикувано на: 1.9.2021, 10:13
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Боян Расате набил Волен Сидеров тия дни в Созопол...
Ето я цялата история според Расате публикувана във фейсбук профила му: Ходя си значи аз из Созопол и по едно време, ама баш на главната в Стария град, чувам някой да ми говори нещо по име... Обръщам се и кого да видя? Долен боклука спрял с жена си и още някаква крава, и им обяснява: – Познавате ли го този? Това е Боян Расате, най-големия националист! Аз реших да скромнича и му викам: – Не бе, ти си най-големия националист... От дума на дума оня започна да ме обижда, че съм бил ченге😅, че съм се бил продал😅, че съм му бил крадял хората😅, че той ме бил създал😅?! По едно време разбрах, че боклука е пиян или дрогиран. Викам му: – Тръгвам си, остани си със здраве тази вечер, друг път ще довършим... Вместо да се вслуша в съвета ми, Долен явно помисли, че съм се уплашил от него, съвсем пощуря и рече: – Искаш ли да се бием?😆 Няма да отрека, че много се зарадвах! Наоколо беше пълно с хора и не беше много удобно да приема предложението му, но пък идиотът се съгласи да отидем в уличката встрани. Е, там се сещате какво стана... За жалост случайни минувачи бяха проследили разговора ни и дойдоха по средата на гимнастиката, което спаси капута от по-сериозно опъване. След малко довтаса и охраната му, която се състоеше от един напомпан глиган и някакъв гърчав циганин... Както и да е. Ето така след няколкото шамара, лайното отплава по течението на улицата, а аз отидох на плажа да си пия лимонадата... |
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.9.2021, 11:46
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Мерене на пишките кой е по-голям, простотии и глупости. Нищо сериозно и полезно.
|
Публикувано на: 1.9.2021, 18:16
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Нещо такова сигурно е било. Той нали навремето се хвалеше, че усвоил няколко източни бойни изкуства - винг-чун и други. Тв Алфа даже цял филм направи по тоя случай. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 1.9.2021, 22:26
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ако си забелязъл съдържанието на този сайт, ние не се занимаваме със селяни, махленските им свади, нищо, че се налага да живеем сред тях. Тук нивото е доста високо и не се интересува от изпълненията на хора в зряла възраст характерни за 18-20 годишни млади мъже. Аз дори на 18-20 години с подобни отношения от типа кой е с по-голяма пишка и добре ли я дърви, не съм се занимавал. Подобни отношения, които ни описваш и предлагаш да коментираме и да ни заинтересуват, може би ще заинтригуват некой рапър, чалгар, наркопласьор или долнопробен алкохолик |
||
Страници: (2) 1 [2] |