Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) |
Да се върнем в детската градина...
Eлтимир |
Публикувано на: 18.6.2008, 15:48
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Също и с шумерските. А пък сравнението с Египет оставя впечатлението, че преколумбовите култури на Централна Америка и културата на древен Египет са дело на една и съща цивилизация. Или по-точно на две направления от една и също далечна цивилизация.
Ситчин... Той лъже съзнателно. Нибиру, наричана също Таемат или Фаетон отдавна не съществува. Други обаче продължават своето съществуване. Има още много да се говори и пише по темата. Обаче преди това задължително трябва да се отговори на един простичък, скромен въпрос. Защо провокаторите /или онези, които им нареждат/ се дразнят много по-силно от такива безобидни теми като працивилизациите и извънземието, отколкото от най-острите и шокиращи компромати? Едва ли е заради продажбите на статуетки, изобразяващи странни същества. Статуетките са откраднати от бушмените на Буш от Ирак. Който иска, ще намери в Интернет снимките, придружаващи аукционите за продажби. После може пак да си поговорим. Но може и да не си поговорим. Според зависи...... Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
NaKonete |
Публикувано на: 18.6.2008, 16:26
|
Читател Група: Участници Съобщения: 12 Участник # 1 545 Дата на регистрация: 16-June 08 |
По темата за детската градина:
Имам усещането, че е много важно да не отстъпваме и на милиметър! Струва ни се нормално да проявим благородсво и да дадем път или да се обидим и да се дръпнем или да ни убедят, че не спазваме правилата и трябва да отстъпим. Ама как така се случва, че точно хората, които ни убеждават в тия неща нито проявяват благородство, нито се обиждат, нито смятат че има значение дали спазват правилата?! Та да си стоим здраво по местата! Щото другото на бягство прилича... |
PARADOX |
Публикувано на: 18.6.2008, 16:27
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Не можем да виним чифута Зекария Сичин, че е чифут...!!! Нормално е да изкривява фактите, така както е удобно на равина му... Според мен за е*ане са безродните ни историци и етнографи, които знаят много повече от колкото предполагат хората, но мълчат като п*тки...!!! Как не се намери един истински Българин сред тях, да се изправи и да каже истината...?!!! Всички до един са иманяри, мафиоти и политически подлоги...!!! Немога да си спомня къде бях чел една мисъл: При смяната на едим режим с друг, първото нещо което се пренаписва, дори преди законите е историята....
|
Eлтимир |
Публикувано на: 18.6.2008, 21:04
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Можем да виним историците, които лъжат. Не можем да виним онези, които са предпочели да замълчат. Знае ли някой причините за тяхното мълчание? Виждате тук, в този неофициален форум какво следва, когато напиша нещо в разрез с официалната теория. А какво да кажем за признатите офизциални историци, с чиито мнения се съобразяват, и които биват цитирани в много страни по света. Дали след разкриването на една или друга истина горкият човек няма да остане без работа и без хляб? На всичко отгоре едва ли някой ще застане на негова страна да го защити. Аз също не казвам всичко, което знам, защото виждам какво следва, когато кажа и малкото. Удари от срана на враговете и равнодушие от страна на приятелите. Не винете хората за това, което НЕ са направили. Винете ги за това, което са направили.
-------------------- |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 19.6.2008, 0:14
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Тука не мога да се съглася с Ангел. Не може да има оправдание за историк, който знае истината, и не търси и не намери начин да я каже. В противен случай тази истина или нейното отсъствие рефлектира върху съзнанието и съдбите на милиони. Това е отговорност, която уважаващият себе си историк трябва да е осъзнал и поел още при формирането на избора на професията и попрището си. Всеки си носи рисковете, но ако няма да го живеем малко по-достойно и по мъжки този живот, да се ходим да се нареждаме в гей-парадите - те и без това зачестяват - хората се самоопределят...дето си вика, право си е...че даже и привилегия, за някои. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
buden |
Публикувано на: 19.6.2008, 7:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 |
Съгласен съм с Пламен, но и си мисля, че Елтимир каза това без да го има предвид в действителност.
"Мълчанието не е злато когато го държим затворено в себе си." - не знам какво ще рече да изричаме мълчанието, но явно има начини. |
Eлтимир |
Публикувано на: 19.6.2008, 8:38
|
Пламене, не мислиш ли, че идеализираш нещата? А те съвсем не са толкова идеални. Дори когато става дума за честни и принципни хора. Ще дам пример. Преди доста години една историчка била принудена да емигрира. В чужбина тя намира достатъчно доказателства за хипотезата, която била почнала да си съставя още в България. А именно, че за падането ни под турско робство огромна вина носят западните държави, особено Германия. И до днес старателно се укрива фактът, че германски рицари се сражавали на страната на турците против българите. И че германците снабдявали с оръжие и доспехи дивите османски орди. Нашата историчка положила доста труд и успяла да напише книга. Какво мислиш, че се случило, когато тя дала книгата за печат?
Извикали я на едно много специално място, където й обяснили, че книгата няма да излезе, а ако тя продължава да се рови, то ще трябва да напусне страната, където била отседнала. И където вече успяла да създаде свое ново семейство. Жената млъкнала. Мога да дам пример и със себе си. За колко много неща проговорих? Какво не ми се случваше за моето проговаряне? Сега съм позамлъкнал. Защо? Не ме уплашиха ударите на чуждите, огорчи ме равнодушието на своите. Та всички ние сме живи хора, със своите слабости и страхове. Всеки от нас може да бъде накаран да замълчи. Един по-трудно, друг по-лесно. Всеки един, повтарям. Не могат да ни накарат да замълчим, ако сме много. Ако всеки не е сам за себе си, а усеща подкрепата на останалите. Говоря само и единствено за моралната подкрепа, за усещането, че не си сам. Загуби ли се това усещане, тогава и говоренето губи смисъл. Ти си интелигентен човек, нататък ще продължиш мисълта ми. Буден, в книгата ми „Кръгове” има един кратък текст, нарича се „Преходът”. Писах го през 1992 година. Там е обяснено какво се случва с народ, приел мълчанието за своя съдба. Но има още нещо, което тогава забравих да спомена. За да говориш, трябва да има на кого да говориш. Трябва да има някой, който иска да те чуе. Иначе говоренето губи своя смисъл. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 19.6.2008, 12:38
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Съгласен съм с това което казваш Елтимире, но лично аз не вярвам в спонтанните процеси..!!! Те такова животно във вселената нема би казал шопа...!! Всичко си има причини и следствия...!! За да стартира един процес, освен подходящи условия е необходим и катализатор! Ако погледенем това от ъгъла на разговора в момента - трябва личен пример...!! Невъзмовжо е всички специалисти спонтанно да решат да кажат истината или фрагментите от нея - които са им известни...!! Този процес трябва да започне от някой, който да изнсе необорима информация, по начин който няма да позволи тя да се потули...!! А после ефекта на доминото ще си свърши работата...
|
Eлтимир |
Публикувано на: 19.6.2008, 12:44
|
Съществува информация, потулването на която се е превърнало в държавна политика на ВСИЧКИ държави. А именно тази информация е в основата на всичко, колкото и невероятно да звучи. Ще дам пример. Днес намерихв Гугъла препратка към един сайт:
http://www.pronlo.net/ Много безобиден сайт, посветен на космическите загадки. Обаче като поисках да вляза, ми излезе ей тая картинка: Та като някой тръгва, добре е да знае какво ще му се изпречи по пътя. Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
WhiteKNght |
Публикувано на: 19.6.2008, 13:01
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 170 Участник # 1 172 Дата на регистрация: 15-September 07 |
Reported Attack Site! - някой ги е натопил лъжливо и са ги затворили.. леле както става! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 19.6.2008, 13:06
|
Не, не са ги затворили. Само се опитват да затруднят достъпа до този сайт. А сега го свържете с истеричния вой, който се надигаше, щом тук пуснех някоя снимка от Луната или от Марс, придружена с някои наивни, безобидни въпроси.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 19.6.2008, 15:23
|
Интересно, че докато обвиняват във фонтазьорство нас, американската NASA публикува снимки от Луната, като например тази:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 19.6.2008, 15:25
|
Нямаше да пусна снимките, ако кученцата не бяха се разджафкали пак. Но щом вече врявата е вдигната, защо да не ги накарам да прегракнат. А те неминуемо ще прегракнат, когато се опитат да ми обяснят какво е заснела американската космическа станция тук. Та с простия си селски акъл питам къде е земята, тоест Луната, и къде е небето:
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.6.2008, 14:11
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Най-същественото и подчертаното в тия фигури, са Очите. Това не е случайно. Затова два дена се рових и извлякох тия Очи из фотоси от родопските скали. Можеш да ги ползваш спокойно, ако ти трябват. Много се страхуват евреите от това, че "Бог вижда", ние, обаче, не. Съвсем наскоро във филма "Кристалния череп и Индиана Джоунс", чуфу извадиха контролирано информацията, че съзерцанието на тези очи, води до отварнето на определени центрове, неработещи досега в мозъка на човека. Затова предупреждавам лапетиите: "Не медитирайте върху снимките, не ги съзерцавайте дълго, не си ги закачвайте като портрети по стените на стаята си!" Правя го, защото умишлено или не, някой го боцкало, друг го сърбяло, трети го парело като ползвал разни символи и знаци. А това вече не са символи и знаци, а магичните очи на Бога в скалата. Не ми се занимава после с психирани от много "спиритуали" тинейджъри. Събрал съм ги, в една обща папка "Небесните очи на Родопа" в Галерията |
||
PARADOX |
Публикувано на: 21.6.2008, 15:47
|
Между другото ми "оспамихте" темата, но мисля, че тя си свърши работата за която я бях пуснал, а и новата и посока е интересна така, че няма проблем...!!! Не е лошо новата тема в темата да се пренесе отделно, защото е хубава...
|
Страници: (4) 1 2 [3] 4 |