Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 [2] 3 4 ( последно съобщение ) |
Да се върнем в детската градина...
anti666 |
Публикувано на: 14.6.2008, 9:37
|
||
|
Елтимир, така те искам. Надявам се и изтритите теми да са запазени при архивирането на сайта и Георги да ги пусне пак ако ги има. А за това, че скоро може и да нямаш интернет - не бъди толкова сигурен. Може и да се намерят малко средства след време. Относно хигиената във форума. Сами знаете, че когато човек стане прекалено стерилен, губи имунитет. Т.е. няма лошо тук да пишат и хора, несъгласни с нас (както е случая с Емир), но да го правят интелигентно. Ако нямат какво да кажат и са само да провокират или заплашват (като разни фелдове, танкисти и атили) - тогава трябва да играе гумата или баничката. Относно предложението на Миро да се пише по темата - това е желателно, но няма форум, където да се спазва като желязно правило. Все пак тук пишат хора с разни виждания по въпроса и понякога така се случва. Отделно ако се отварят непрекъснато нови теми, някои по важни потъват в забвение. Така е във форума на Атака, където непрекъснато някой отваря нова тема и човек трябва да си губи времето в ровене да открие каквото го интересува. Разбира се, ако поста е абсолютно безмислен и не по темата - гумичката на модератора може да го оправи. |
||
|
Eлтимир |
Публикувано на: 14.6.2008, 10:46
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ако някой си въобразява, че провокаторите са някакви комплексирани хлапета, нека погледне тук:
http://www.stormfront.org/forum/showthread...ory-408300.html Поне аз виждам прилагане на старата схема, когато някой краде от нашите знания и се опитва да заеме нашето място. И цялата тази операция на омаскаряване, на отстраняване и на кражба на знаия и идеи се ръкавади от едно, при това не съвсем безобидно място. -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 14.6.2008, 11:21
|
|
Хайде да поанализираме, какви средства разполага комунистическия режим срещу нас. Като гледам, всичките са изпитани с променлив резултат. Да започнем с първия и най-лесен за тях. Директен натиск на хоста да спре сайта. Направено през ноември миналата година. Успехът им трая само няколко месеца. Като контрамярка сайтът беше копиран навреме и после преместен на хостинг в неутрална страна извън техните пипала.
Другият начин с който беше затрит първия сайт. Да се натисне админа (метода морков-тояжка). Успехът им беше, че Есхар (Цв.Йолов) самозатвори сайта и банира Елтимир, а после започна да го съди. Пак полу-успех, защото просто се намери друг админ - Севар, който да възстанови втория български виртуален Саракт. Причините му за оттеглянето през ноември са неизвестни, но поне не направи компромис с принципите си. Тогава срещу настоящия админ Запознат също имаше заплахи, този път за съдебно преследване (на това ще се върнем по-нататък). Контрамярката както виждате е, че сега текстовете се копират непрекъснато и сме взели мерки, дори някой от админите да се откаже - да бъде избран друг (виртуален Саракт). Незаменими хора няма - има неунищожими Идеи. Винаги има кадърни:) Българи, способни да поемат щафетата. А сега да обърнем внимание на любимото за режима средство - заплахи от съдебно преследване и репресии. По този повод Елтимир може да напише цял роман. За тяхно съжаление тук не се дава официална трибуна на провокатори, целящи да ни подведат под прословутия чл. 108 Никой от нас не проповядава фашизъм, насилствена смяна на системата и няма такъв закон, по който да бъдем подведени за антиционизъм, след като той е обявен за фашистки от самото ООН. За съжаление на пасивния педераст Филип Димитров, неговият проектозакон за криминализация на антисемитизма (по- който при добра воля може да се направи паралел) беше отхвърлен в България. Отделно Режимът със скърцане на зъби е подписал Европейската харта за правата на човека, които са задължителни и имат приоритет над националните законодателства. http://ec.europa.eu/justice_home/unit/char...r-freedoms.html А точки 10 и 11 гласят, че всеки има право на религиозна свобода и на правото да изказва свободно мнение. Точно това правим и ние, така че един съдебен процес срещу единствения Тенгриански сайт в България ще създаде нежелан шум. Да не говорим, че Тенгрианството е достатъчно силнo в Азия, включително на държавно ниво. Така че на Режимът му остават хакерските атаки и добре премислените провокации за създаване на вътрешно напрежение от Института по криминална психология към МВР (откъдето се пръкват и въпросните НЛП групички, за които говори Елтимир). Точно за хакерските атаки ни е необходим добър админ, който да се Запознат с това. За психоатаките и провокациите, надявам се вътрешната ни Оренда вече е достатъчно силна за да изгради необходимата защитна стена. |
|
Eлтимир |
Публикувано на: 14.6.2008, 11:36
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Говорех за нещо по-различно. За прилагането на един също така изпитан метод - имитация и последваща подмяна. Със същия метод след ноември 1989 година от политическата сцена бяха изтикани истинските, автентичните антикомунисти и тяхното място бе заето от измамници. Виждам, че същото се готви и тук. Обърнете внимание на линка и не подцеявайте провокаторите:
http://www.stormfront.org/forum/showthread...ory-408300.html Смехотворният им "форум" http://www.forum.bg-nacionalisti.org/ е само един параван, чрез който искат да измамят хората, че става дума за някакви буйни хлапета. Всъщност играта е много по-голяма и явно е дирижирана от нашите познати ни до болка диригенти. Сега спирам да пиша и заминавам за детската градина, където ми е мястото. Само ще добавя за написаното от anti666. Напълно вярно е. Ако някой от нас с нещо беше нарушил закона, отдавна вече щеше да е на топло в килията. Това е още един сериозен мотив да налагаме пълна сегрегация на провокаторите. Те могат да направят нещо, а после ние да бъдем обявени за съучастници. Те, както си му е реда, пак ще останат ненаказани. Провокатори са чума, зараза, от която трябва да се предпазваме така, както се предпазваме от всяка заразна болест. Вие както искате, но аз тоя път съм решил да се пазя. Затова съм под карантина. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 14.6.2008, 14:44
|
Часове след като с anti666 подхванахме пак темата за провокаторите, хакерските атаки не закъсняха. Достъпът до сайта пак е ограничен. Няма да кажа как успях да вляза, не искам да улеснявам подлеците. И ако все още продължавам да пиша, то е, защото искам да осъзнаете най-сетне огромната опасност, която предтавляват разните мърши, танкисти, лемсове, аудани и всякакви подобни боклучави бобулечки. Въпреки собствената им незначителност. Той и комарът е незначително слабичко насекомо, което изобщо не му пречи да разнася малария. Затова нека дизенфикцираме виртуалното си пространство от зарази като
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/ пък едва тогава можем да се заемем със същинската си работа. Също както миналата година дизенфикцирахме къщичката си от ЛЕМС. видяхте как потръгнна работата тогава. Ред е на останалите подлеци. -------------------- |
buden |
Публикувано на: 14.6.2008, 18:44
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 |
Елтимире, не искам да измествам същината на темата, както ме обвиниха в друга. Но Отнесен Ви предложи вариант с Линукс, защо не опитате! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 14.6.2008, 19:10
|
||||
Работя с програми, които не тръгват под Линукс, а без тези програми не мога. Обаче знам много по-сигурен метод срещу вируси и виртуални намеси. Той е да нямам Интернет. Използвам случая да призова онези, на които пращах или давах на дискове своите текстове в пълния им вариант. Ако, разира се желаят, и ако преценят, че тези текстове наистина са нужни, нека ги качат. Ако ли не, то значи че моите многословия не бива да замърсяват форума. И тъй като аз съм твърде субективен към собствения си труд, което е напълно естествено, то оставям преценката на друг. Каквото и решение да бъде взето, няма да възразя. -------------------- |
||||
buden |
Публикувано на: 14.6.2008, 19:40
|
||||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 |
Почти всяка една програма има своя вариант под Линукс, но си прав че без нет е най-безопасно. Не виждам на кой, на когото сте дал материали не би желал да ги пусне. Всички от сайта Ви подкрепят. Дори тези като мен които са днес тук, а утре ги няма, намират за интересна информацията която помествате. Не съм чел всичко нито пък съм съгласен напълно с всичко, но материалите не бива да бъдат спирани от поместване и то точно тук. Още си мисля, защо не се направи опит за огласяване на това, за което се говори тук, на по-голямо следващо ниво. В смисъл онези "националистите" ои които всички се оплакват имат прекалено голяма гласност, има ги на повече места в нета, вестници, даже телевизия. Вярно че зад тях стои някой. Но съм сигурен, че и за Вас от този сайт ще се намери трибуна - говоря за телевизията, защото интернет и вестниците отесняха вече. Сигурно сте правили опит?! Не знам. П.С. Спомням си Георги Ифандиев преди време, бях съгласен с почти всичко за което говори, не знам има ли го сега, няма ли го? - не беше достатъчен обаче, а може и той да е бил част от матрицата. |
||||||||
Eлтимир |
Публикувано на: 14.6.2008, 20:05
|
Знаеш ли, не ми харесва да си говорим на "Вие". Един приятел някога казваше, че когато му говорят на "Вие" се обръща, за да види кой стои зад него.
За Линукса май ми е твърде късно да почвам тепърва да се уча. Веднъж опитах, беше англоезична версия и въобще не разпознаваше Кирилицата. За материалите вече казах. Дал съм ги, и който иска - ще ги пусне. Ако иска, разбира се. Аз и да съжалявам, че ги изтрих, и да искам да ги пусна, в момента просто не мога. Но главното, което искам да ти кажа, е че такива като мен доживотно няма да ги допуснат до радио, телевизия и до големи вестници. Много пъти съм писал по въпроса с конкретни примери. Виж, ако искаш темата за атентата, публикувана в сайта на "Епохални времена": http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-06_01.html Там има чудесен пример за налаганата цензура. Ако някой ми каже, че у нас има свобода на словото, с подобни примери мога да го замерят оттук чак до Сибир. Или до Въшингтон. /Извинявам се, ако съм сбъркал името на града. Трудно е и все не успявам да го запомня./ А Ифандиев нека не го коментираме, не сме в добри отношения с него. Ако той се опита нещо да каже, аз пак ще проговоря. Засега той мълчи, нямам основание да изразявам и аз своето мнение. Нсе пак, за да бъдем коректни, той работи в някаква телевизия, забравих й името. В левия горен край има стилизирана жълта сателитна антена. Мисля, че предаванията му бяха или от 20.00 или от 22.00 часа. Но не ги следя. И пак ще се върна към темата за провокаторите. Миналата година разказахме играта на една така групичка. При това доста професионална групичка. Ако това се случи няколко пъти с различни групички, то провокациите ще секнат. ДАНС и сега изпитва глад за агенти. Хората не искат да сътрудничат на служби, прочули се с участие в наркотрафика, покровителстване на тероризма и други подобни мръсни деяния. Колкото и ниско да е паднал българина в материално отношение, все някакви осгтатъци от морал са се запазили. А пък ДАНС не може да наеме цитани да й вършат мръсната работа. Ако наемат такива, то просто никой няма да се хване на въдицата. Моето предложение е да бъде по някакъв начин съсипан сайта http://www.forum.bg-nacionalisti.org/ И да се обяви навсякъде защо е съсипан. Обещавам, че следващите гнуснавци ще бъдат по-внимателни и по-малко гнусни. А дотогава аз съм под карантина. Изпитвам органическо отвращение към провокатори и доброволни сътрудници на ДС-НСС-ДАНС, които за едно показване по телевизията са готови и майчиното си мляко да продадат. Имаше и още нещо, ама забравих какво. Стар човек съм все пак, може и склерозата вече да ме гони... -------------------- |
buden |
Публикувано на: 15.6.2008, 20:21
|
||
Приемам забележката ти. Съгласен съм също, че не трябва да се подценяват т.нар. "бг-националисти". Но борбата с тях ще си дойде някак естествено от само себе си, няма много смисъл да им се обогатява форума. Битката с тях ще е по-добре да се води в мислите на незапознатите все още, а не лични атаки. Затова си мисля, че борбата е добре да мине на следващо ниво. Интернет като че ли отесня, защото тези които са тук сега и четат или пишат го ползваме от години, но повечето българи са неграмотни в това отношение. Борбата за неграмотния, който е болшинство трябва да се води на достъпен за него език! Това не само означава допълнително информационно средство, било вестник, радио, телевизия. Но и начина на предоставяне на информацията! Не искам "неграмотния" да звучи обидно. Жалко за Жеков и Ифандиев, гледал съм ги с интерес, но самия факт че имат трибуна вече сумати и време, а ефекта минимален, като че ли ги прави част от матрицата. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 15.6.2008, 20:42
|
Така наречените "БГ националисти" са само поредният случай от една много стара и много мръсна игра. Преживях я за пръв път през 1988 година, когато ДС изпратиха Румен Воденичаров да изгради паралелна организация на Дружеството, оглавявано от Илия Минев. Румен го направи, признаха го официално, а бай Илия го изтикаха в ъгъла. После абсолютно същата схема беше приложена към други парии и организации. Може би затова реагирам така болезнено. Преживял съм го неведнъж. Сам обаче нищо не мога да направя. Трябват ми съюзници, а такива се оказаха малко. Повечето са равнодушни. Както и бай Илия не успя навремето да се пребори с мръсниците, защото официалната власт беше против него, хората вярваха на СДС, а ние, неговите приятели и поддръжници бяхме безсилни да се противопоставим. Както и да е. Небето си знае работата и аз вярвам в Него. Ето пример.
Вече писах за хакерската атака, при която ми бяха изтрити няколко папки. Една от тези папки съдържаше материали за предколумбова Америка. И тъй като съм си инат, твърдоглав българин, реших да възстановя изтритото. И някак си случайно /Макар де не вярвам в случайностите!/ открих много нови неща, които не бях мечтал да намеря. Просто не вярвах, че ги има запазени някъде. А се оказа, че ги имало. Една такава снимка пускам тук. Тя ще бъде една от добрите илюстрации към книгата ми "Последният". Други шокиращи снимки открих от аукционите, на които се разпродават съкравищата, откраднати от музея в Багдад. Не знам как не са имали очи да видят какво всъщност са публикували. На мен тези снимки ще ми послужат много. Ами щом не успявам в едното, ще успея в другото. Руснаците имат поговорка "Не везеть мне в смерти - повезеть в любви" /Не ми върви в смъртта - ще ми провърви в любовта/. А кой може да каже кое на този свят е по-важно? Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 15.6.2008, 20:55
|
Всъщност онези, които сега пищят срещу мен, ще изпищят много по-силно, ще изпищят на умряло, когато реша да пусна в публичното пространство книгата "Последният". макар че в нея не се говори за партии организации, в нея липсват компромати. В тая книга изобщо не става дума за политика, както ние я разбираме. Обаче там отговарям на въпроса защо България е наричана "Най-строго пазената тайна на Европа". С илюстрации, показващи фигурата на орел, намерена в гробницата на Кан Кубрат. Само че илюстрацията, която показвам не е от същата гробница и не е от сребро. От глина е, с 1000 години е по-стара и е от друг континент. Та в тоя книга ще има онова, което обикновено наричат сензация. Там отговарям и на други, още незададени въпроси. Намерението ми е да пусна книгата едновременно в няколко държави, преведена на няколко езика. Така ще постигна търсения ефект. Но това е само мое намерение, последната дума има Небето.
-------------------- |
buden |
Публикувано на: 15.6.2008, 23:18
|
||
Това звучи много добре. Преди време разговаряхме с приятел за школата Багатур, после стана дума че в щатите има подобна школа: http://kutriguri.com/contact.html /на английски е/ Не знам доколко информацията, която те поместват е вярна. Все пак не ги знам колко са българи, а излизат с информация точно за нашата история!!! - ако грешат да се поспрат малко, ако ли не да се включат в разпространяването на истината. Вижте им сайта може пък да се окажат съюзник в издаването на книгата там. Въпреки, че според мен не знам колко имат право да говорят те за нашата история. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.6.2008, 15:20
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Трудно възприемаме английския, като универсален говорим език от всички. Мисля, че космичния говорим език е Българският. И някак си, тоя английски ми се чини доста примитивен. Нека не си разваляме Българското възприятие с езици на примитивни народи. Така, че предай им , да си пуснат българска версия на сайта, че да ги разбираме и ние, тъй като си мисля, че това, което правят не е предназначено за американци, освен, ако не преследват комершън цели и печелене на пари от атракции |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.6.2008, 15:25
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
М-да, нелоша идея, аз мисля, да се спра на някоя друга яростна критика на трудовете на чуфута Зекария Сичин, един доста четен автор в България, който обаче, доста безкритично се приема. Той е човекът, който манипулира артефактите, намирани в предколумбовата Америка в полза на евреите, с десетина книги на тема Нибиру, нибируанците, нуждата им от злато и как всичко това е свързано с шумерите, които са пък в основата на евреите;))))) А, наистина, много от артефактите в тази част на света са отчайващо близки с тези в Източните Родопи. |
||
Страници: (4) 1 [2] 3 4 |