www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Изход

Страници: (9) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изход, Решение за България
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Буден,не намирам обида към теб в поста на Йордан.Също и на Запознат.Може би ти самият си малко по-чувствителен.То всеки от нас в определени моменти му изгаря по някой бушон-нормално е.Ние не само говорим,в това трябва да си сигурен.
През коя призма според теб трябва да става приемането или не на участниците идващи тук?Аз мисля,че има една призма,едно единствено сито-Идеята!
После-всеки според силите си.
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Струва ми се,че е редно да се припомни:

Същност на движението "Воини на Тангра"

Ние, Воините работим за всебългарското осъзнаване; за налагане на древния Български светоглед; за поддържане жив пламъка на Българския Дух; за постигане на вековните Български стремежи; за възстановяване и запазване на старата Българска чест; за духовното обединение на всички Българи по света, отломки от великата някога Българска Империя.

Воините работим за признаване на историческото предназначение на Българската нация и Българската държава. Воините сме изпълнени със съзнанието, че заветите на прадедите са свещени и неотменни. Воините сме изпълнени с волята за постигане на Българските цели. Воините горим с Огъня на Българската сила, ние ще сломим, ще разпилеем на късове всички пречки, поставени по нашия път и по пътя на България.

Движението "Воини на Тангра" обединява в редиците си единствено истинските Българи, които чуват гласа на своята господарска кръв и дълбоко вярват в Българската Мисия, чийто път е начертан от саможертвата и подвига на Българските герои. Движението приема в редиците си всички достойни синове и дъщери на здравите Български родове, които са останали верни и са решени да останат верни до смърт на своята нация, на своята Вяра и на своето Царство. Движението приема само онези Българи, които са непоколебими в борбата за величието и могъществото на България. За страхливци, миролюбци и мекушави мечтатели сред Воините на Тангра няма място.

Воините на Тангра вярваме в силата на Българския меч и презираме отчаянието и жалките молби. Всеки от нас знае, че е роден да бъде воин. Дори когато по едни или други съображения, един или друг воин на Тангра е принуден да участва в дейността на някоя небългарска организация или партия, той съзнава, че над всичко стоят интересите на Движението и нацията. Дори когато воинът пристъпва прага на църква, джамия или синагога, той се осланя единствено на Тангра, защото земята, върху която тези сгради са построени, е подвластна на Неговата воля.

Движението "Воини на Тангра" не е партия или организация от европейски, еврейски, съветски или американски тип - в нея и от нея никой не може да очаква някакви преки материални облаги, още по-малко тя ще реши да привлича нови привърженици, като обещава такива. Воините на Тангра служим, и трябва да служим на Дълга - Дългът е основно понятие в Българския светоглед: дълг към рода, към Българския народ, към българската Вяра, към България. Ние, Воините на Тангра не стоим зад Водач, зад чин или зад нареждане и заповед. Нищо материално и конкретно не обединява Воините - ние сме сплотени около Идеала и само на него служим. Нашата структура не е йерархична, при нас постове не се раздават. Между нас няма място за командири и маниаци, страдащи от вождистки амбиции. Ние носим своя дълг пред Тангра и пред България.

Воините на Тангра сме истинска гражданска войска, с желязна дисциплина и безусловна вярност. Нашето Движение е изградено върху принципите на единоначалието, макар че не се подчинява на единно и строго определено ръководство. Ние служим не на определени личности, а на изградената в продължение на хилядолетия Българска държавна идея. Основните начала на Движението "Воини на Тангра" са неизменни и неотменими, те са такива, каквито са ни завещани от прадедите, още от времето на българската Зора, от времето, когато повечето днешни народи живееха в пещери или по дърветата.

Воините на Тангра сме свързани с кръвното братство на великото Дело, на което ние се обрекохме да служим. Ние сме длъжни да си помагаме един на друг, като войници по време на война. Движението е войска, за него войната се води всеки ден и изобщо никога не е преставала. Движението брани своите воини винаги, когато заслужават, но е безпощадно към недостойните.

PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Буден, в какъв филм ме вкара, чак кофти ми стана.
Мещера добре забеляза, че си по-чувствителен.
За това, дали съм те разбрал-възможно е и да не съм, но едва ли има пречка да се разберем по-който и да е въпрос.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 28.5.2008, 12:08
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 695
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Йордане, къде видя че съм писал за република?!?- нито съм го намекнал нито помислил.
Казваш "само за 62 години се разсипа" ... но според моите слаби познания е разсипана доста по отдавна, чел съм и аз литература много преди да се запозная с този сайт ... да си имаме уважението.
Съдиш за възрастта ми по това което пиша .. добре! Загатваш за поколенията, хайде да не навлизаме в подробности, кои поколения имат повече вина за това ни положение.
Като е Саракт да е Саракт, а не Монархия ... Ти като знаеш повече история от мен не знаеш ли че Монархия сме били по-скоро от хилядите години, които споменаваш. Монархии сме били като сме падали в робства нали.
Между другото, преди хиляди години не знаеш дали е било монархия или не!
А според мен приемственоста на власт по кръвна линия е грешен вариант, ако това е оправията по-добре да отида в планината с една булка и там да си живеем далеч от всички типове управления. Защото Монархията е довела до днешното световно управление от няколко фамилии, в които е съсредоточена цялата власт/теория споделяна и от много хора в този сайт, не е ли така/. А червените килими, по които вървят някои политици, кралици и рекламни лица от бутици символизират кръвната линия. Е, не всеки който върви е част, но е тръгнало така най-вероятно.
Ами че нали по време на монархиите е било власт в кръвните линии само, не зависимо че понякога са били некъдърници и са ставали братоубииства даже/това не е ли грях според Тангра/, а останалото са били крепостни селяни.
И спечелили сте ми уважението, но чак до там че да ми казвате "разумей" без да съм ви дал повод/не виждам да съм писал глупости/!?! и още "гниене" - съдиш по въображаеми фактори, Йордане, не обиждай.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ама моля ти се, начело на Саракта стои Кан, поради християнството го нарекоха Княз/Цар и за падането под робство не е виновен Саракта, т.е. Тенгрианството, а приемането на някаква си,чужда нам вяра, наречена християнство.
За това, че Монархията била довела еврейското управление, това не е вярно, даже наивитетно невярно. Именно Монархията пречеше на юдеите
за тяхната световна власт. Затова първото, което изгоря в така наречените "революции", бяха именно царете като Щитове, срещу техните козни. Овчарят не може да управлява, орачът също. Той затова е орач и овчар, затова се е родил такъв, Господ затова го е поставил да бъде орач или овчар, а не цар. Овчаря първом трябва да се научи да управлява животните, докато стане цар на хората. Има си тънки неща, които никой историк не може да разбере, просто, защото е историк. Липсват му антени в областта на Духа.
Разбира се, че кръвната линия на предаване на властта е много важна, защото кръвта е една от важните компоненти, чрез които се предава Орендата. Ха, то и затова християнството извърши преобретение на кръвта във вино в тайнството си причастие, именно като едно голямо признание на тази велика Тенгрианска тайна.
Друг е въпроса дали наследника, с когото започва създаването на Династия, в каква степен е изразил тази Оренда и годен ли е да управлява. Затова си има духовен изпит, с който се изпитва тази зрялост.
Ако липсва такава, историята познава случаи, когато от средището на народа се издига човек, в който тази зрелост е налице. Какъвто е случая с Ивайло, какъвто е и случая и с Жана Д' Арк. Там от средището на народа се издига водач, който става Кан с едно или друго назначение, което, когато свърши Господ ги възнаграждава, като ги прибира във Балгара (Валхала) - небесната земя. И в двата случая, тези издигнати от средището на народа Водачи, не създадоха династии, което говори много, за това, че изключения има, когато е необходимо, но въпреки всичко установения ред при Сътворението се запазва след това.

Тъй, че аз не виждам някаква обида към тебе, нито пък знам откъде си, какво правиш, за какво се бориш и т.н. Нещо си се объркал, а емоцията в този случай не ти е добър съветник.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.5.2008, 12:29
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 695
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Пламен Пасков @ May 27 2008, 11:11 AM)
Според мен ключа за излизането на България от това гниещо блато е в реализацията на 3 пункта:

1. Лустрация (забрана на всички ръководители от висше и средно ниво на БКП-БСП да заемат каквито и да е ръководни политически или икономически постове за минимум 10 години напред)

2. Филтър за избирател по 2 критерия: "данъкоплатец" и "уседналост". На избори гласуват само реални данъкоплатци и пенсионерите, които са били данъкоплатци. Гласуват, ако са били поне 185 дена в годината на територията на България.

3. Юридическа, криминална, и имущественна отговорност за всички политически и физически субекти (партии и политици) които са нарушили т.н. "обществен договор" - то ест, предизборните платформи, благодарение на които обещания ние, избирателите, с гласа си сме платили, то ест, делегирали сме им ресурса власт да изпълнят предизборните си програми. В превод: за нарушение на този договор се предвиждат жестоки (милионни) глоби и неустойки в полза на държавата от политическите субекти (партиите) и криминална (за измама) от физическите субекти (конкретните политици): то ест, глоба и (без или) затвор от 5 нагоре години за политиците.

Това е накратко. Който иска, мога и подробно.
Помислете и кажете: всичко останало не произтича ли от реализацията на тези 3 пункта...
Ако има съгласни, мога да кажа и как предлагам да се стигне до реализацията на тази "програма" от 3 точки.

Първом според мене, заглавието на темата не е поставена правилно. Според мене трябва да е Възраждане или Възкресение, а не Изход, защото Изход имат само евреите. Мисля, че ние в нашата история, не сме изпадали в безпътица, за да търсим Изход. Този старозаветен термин, требе да го отхвърлим.

Ще взема отношение само по точка 1.

Според мене Лустрация е нещо твърде меко, почти като индулгенция за юдео-комунягите. Точния термин е Депортация или Изселване.
Големите комунистически фамилии, управлявали България след 1944 г, заедно с всички приближени към тях семейства, цоцали до припадък около тяхната софра, конфискуват им се имотите, имуществото, парите, които имат, в банките на Запад, или където и да е, ако може, и се изселват в желаната от тях дестинация, без право на амнистия и завръщане на наследниците им.

Лустрацията предполага оставане в тази държава, а ние знаем, че комунистите са терористи и помним, че когато не бяха на власт до 1944 г., те вършеха атентати срещу Бога и Кана (църквата "Света Неделя), убиваха който си поискат по улиците, създаваха конспирации срещу държавата и селско-работнически въстания. И днес е така, не виждаме ли, че и днес "Народния съд" продължава да действа без съд и присъда?
Е, още ли искаме само да ги лустрираме?

Второ - пълна Депортация на всички евреи от България - господарите на комунистите. Ама бил добър, ама не бил участвал. Бе, бил беден евреин. Е, па беден евреин има ли? Беден паразит има ли? Вече си имат държава и оставането им в България е неоснователно.
И много се чудя, като каже някой: ама обикновените евреи не били виновни. А аз веднага питам: "Като не са виновни, подкрепиха ли ни в борбата срещу Ротшилдови, Рокфелерови и сие, вдигнаха ли глас срещу тях, казаха ли: "спрете!". Отговора идва от само себе си.

Трето - кочаните и турците - пълна Депортация. Сепаративни мераци, искане за автономия и създаване на своя държава в рамките на България и присъединяване към анаватан Туркия. Историчекси не са преставали да искат това, днес дори го и извършват участвайки във властта.

Четвърто - циганите. Пълна Депортация. Може и в Индия. Там ще ги разберат. Сган, неуправляема тълпа със сляпа воля, опираща се единствено на животински инстинкти. Неподлежаща на очовечване утайка, но затова пък склонна към пълно озверяване. Лесно се ползва и управлява от евреите и комунистите.
PMEmail Poster
PARADOX
Публикувано на: 28.5.2008, 13:49
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Аз мисля, че думата "депортация", трябва да бъде заменена с "анихилация"...!!! Готов съм да поема такова кармично бреме на плещите си, защото само така можем да сме сигурни, че те няма да се върнат един ден...
PM
anti666
Публикувано на: 28.5.2008, 15:02
Quote Post

"Защо ми се струва че има няма десет човека са се хванали за ръцете в кръг, от горе Небето ясно, стъпили са на Земята здраво предполага се. Обаче като си завъртят главите в страни, а и напред да гледат, все техните си лица и гледат, и виждат. И все техните си гласове, чуват и слушат, допускането на други е строго избирателно/с което съм съгласен/, но винаги пречупено през тяхната призма, като че ли е възможно една група хора да представляват мирогледа на цяла една нация. Не можеш да очакваш десет човека да решават, а другите като овце зад пастир да тичат - така е сега."

Буден, излишно е да се палиш. Това, че Йордан пуска по някоя остра дума е най-вече да предизвика някаква реакция в теб и да те накара да се замислиш (разумееш). Ако ти е засегнал егото - това е първичната реакция на всеки. Имай предвид също, че този форум не е открит форум като този на нюз.бг например, нито пък претендираме да е демократичен. Нямаме също претенции да правим масовки или пък някой да ни вярва безрезервно както в сектите.
Сега за предложението на Пламен. Не мисля че има някой, който да не е съгласен с тези точки...като за начало. Те по прилягат повече на самата Атака и ако направят лустрация - още по-добре. Но ние се целим по-далеч. Имай предвид, че един от тези комунистически изроди още преди време се беше изцепил "Ние тая власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем!" Ако не е жандармерията и наркоБОП, генералите от ДС ще отвържат циганските и мутренските групировки срещу българите. А скоро ще си имат и американски войски тук, чиито интерес е да се запази статуса ни на бананова република.
Решението ще бъде много по-различно и неочаквано от това - избори, лустрация и т.н.
По темата за изборите. Те само легитимират пред света този Режим. Те държат ЦИК и програмното осигуряване на преброяването. Убедих се с очите си още преди години когато, признавам си гласувах, а после в интернет списъка по секции гласувалите за Атака бяха поне с 50% по-малко от реалните. Като сложиш един филтър в програмата и проблеми няма. Всичко си е демократично. За фарса наречен местни избори е излишно да говорим. Всички го видяхме миналата година.
Така че Саракта като крайна цел си остава единственото решение за България, ако искаме не само да си върнем държавата, но и да дръпнем напред - много напред. Който иска, има си тема за Саракта и как е било - сам да си предцени дали не може да стане пак.

anti666
Публикувано на: 28.5.2008, 15:29
Quote Post

Хайде пак да се върнем на Саракта в новите условия. Като форма на държавно управление би трябвало да бъде монархия, но по-точното е теокрация. Управление на Духа. както някога Кановете са били висши колобъри и говорители на Бога. Струва ви се невъзможно? Помислете си пак. В една книга, която смятаме да пуснем скоро един умен мъж пише, че някога колобърът е бил и шаман и войн и държавник. И ролята му е била да се отдава в полза на общността си (родa, народа). Три в едно. За да си представите по-ясно мащабността на подобен проект - представете си един духовен и честен човек със способности да вижда бъдещето и да усеща хората на държавното кормило. Представете си например някой като Ванга, но много по-жизнен и силен, много по-образован, подпомаган през цялото време от такива като него (наречени някога колобърски съвет). Представете останалото управление, държано също от честни и силни българи (тогава съвет на боилите, сега да го наречем - министерски съвет). Представете си, че всеки един кандидат за ключова управленска роля минава през много ситно сито - от това да е чист българин (кръвната връзка), през знания до леко сканиране на аурата на човека от някои от тези колобъри. И всичкото това съвместено със съответната духовна символика, отключваща Небето. С безценните материални и научни знания, чакащи този момент под Българската земя. Това е и общо казано Саракта. Хитлер си мечтаеше за хилядолетен Райх (позаимствал тук таме от идеята за Саракта), но не успя нито пък щеше някога да успее.
А демокрацията - ами тя ще си остане на местно ниво - за избори на таркани например (областни управители и кметове). Там централната власт не е длъжна да се меси и българите по места трябва да си решават.
Именно тази възможност - че някога българите могат да си върнат държавата под формата на Свещен Саракт, не дава покой на враговете ни. Това е и най-лошия им кошмар. Преди време бяха се разтревожили, че Волен Сидеров може да е такъв. После се успокоиха, след като видяха че е податлив на НЛП. То страхът си остава, че някой от ръководството на Атака (или Герб) може да е скрит тенгрианин. Веднъж така изпуснаха контрола и сега една държава, където тихичко си строят техния Саракт просперира.
anti666
Публикувано на: 28.5.2008, 18:01
Quote Post

Човек може само да се възхити колко умно и просто са измислили някога нашите древни предци механизмите за самоконтрол в Саракта. Подобен модел е копиран донякъде в държавното управление на САЩ (създадено от масони, които променят едно много важно нещо от българския Саракт).
При тях Сената има правото да контролира дейността на президента, но той може да наложи своята си воля чрез вето например. При прегрешения сената има правото да го свали, както е станало с Никсън. Самите сенатори се избират уж демократично, но обикновен човек, който не е определен от върхушката не може да припари. Тази върхушка си я знаем на кой бог служи - този на парите.
Ако преекспонираме това в древнобългарския Саракт, ще видим че Боилският съвет също е можел да контролира Кана. Тук имаме всъщност двоен контрол - от Колобърския съвет които също на Кръгла маса могат единодушно да решат, че Канът не може да изпълнява задълженията си пред Тангра и заедно с боилите да го свалят (често се е случвало колобър и боил да е едно и също лице, макар да са се разграничавали. Едните са се занимавали с духовните дела, а другите със светските. Често самият Кан е усещал, че вече губи силите и способностите си и ако Егото му не е надделяло се отказва сам и дава път на друг, посочен от Съвета. Ако обаче Канът не е искал да изпълни тяхното решение (което си идва дефакто от Бога), тогава Боилският Съвет е трябвало да изпълни задължението си по закона Торе - безкръвно удушаване. Имало е такива случаи (като кан Телериг, който избягва в Византия, за да се спаси). Всички важни решения са минавали през Колобърския съвет, които дават своите препоръки на боилите. Нещо като двукамерния модел на Конгреса в САЩ. Например кан Исперих по препоръка на Съвета е изчакал цяла година преди да пресече Дунав и навлезе в Империята. Просто е знаел, че форсирането веднага няма в дългосрочен план да успее. Тук обаче тези хора са избрани не от финансовата олигархия, а от Духа - Ден Грее. Това е и огромната разлика между познатите ни монархии (президентски републики) и Саракт.
anti666
Публикувано на: 28.5.2008, 18:12
Quote Post

Естествено, в бъдещият Саракт избирането на този съвет на боилите винаги може да бъде направен под формата на формални избори (каквито са и днес) за проформа, но е това ще бъде лъжа. Ако в началото обаче го изисква интереса на нацията може да се направи (както сега е в Казахстан). Най-важното нещо все пак си остава контролът над Кана (или по-точно да не се допусне повторение на случая с Борис-Михаил). Тогава той успява с превантивен удар и подкрепата на Византия да изпревари изпълнението на закона. Заслепен от Егото си и желанието за власт, този пропуск се оказва пагубен за България векове напред. Този механизъм трябва добре да се осмисли с новите реалности, но съм сигурен, че е помислено по въпроса.
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (Jordan_13 @ May 28 2008, 12:29 PM)
Първом според мене, заглавието на темата не е поставена правилно. Според мене трябва да е Възраждане или Възкресение, а не Изход, защото Изход имат само евреите. Мисля, че ние в нашата история, не сме изпадали в безпътица, за да търсим Изход. Този старозаветен термин, требе да го отхвърлим.

Изход е не заради и като при евреите, а защото имах предивд изход от блатясалия и вонящ тунел, в който ни набутаха.
PMEmail Poster
Ник
Публикувано на: 29.5.2008, 20:34
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Аз казвам,че е безмислено да обсъждаме нещо,за което можем да кажем с голяма доза сигурност,че няма върху какво да се приложи!Или просто си мечтаем,какво...,ако!
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 29.5.2008, 23:04
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (nik @ May 29 2008, 08:34 PM)
Аз казвам,че е безмислено да обсъждаме нещо,за което можем да кажем с голяма доза сигурност,че няма върху какво да се приложи!Или просто си мечтаем,какво...,ако!

Минорни тоналности, nik.
Един от редките случаи, когато според мене не сте прав, но аз знам защо.
Тук не става дума за "ако"
Става дума за нещо много по-важно: за ЦЕЛ!
Защо целта е толкова прозаична и банална като съкратена предизборна или партийна програма ли?
Защото за да бъде осъществена една цел, тя трябва да има парвилна основа.
А най-важнто, за да бъде извършено едно човешко или българоугодно дело, са правилните хора.
Но за да могат правилните хора да бъдат определени като такива, трябва да има система за избор, слелекция и филтрация, и след като този избор бъде осъществен, да има система за мониторинг и контрол над избраните, в противен случай всички (колкото и да не ни се вярва сега) се самозабравят и рано или късно (по принцип - рано0 изиграват "Приказка за стълбата"
Ако ние нямаме обоснована и саморегулираща се и действенна концепция за избор на лидери и хора, и най-прекрасната идея ще угасне като напикан фас, и ще остане само в записите на Акаша в астрала за неопределени бъдещи времена.
Ако обаче имаме максимално ясна, максимално проста, и максимално ефективна и понятна концепция, от която произтичат по логичен път всички други детайли, ние вече знаем за какво да се борим с реалните средства в този реален и не много устройващ ни свят.
Ще кажете: това в първия ви постинг са благи пожелания.
А аз, както никога досега, ще отговоря - не само! Много силно се надявам, че в обозримо време (няма да конкретизирам) ще може да предприемем проект за реализацията на тези 3 точки (и производните им) със средства, далеч по-ефективни от един виртуален клуб, какъвто е нашият форум.
Ще се иска разход на време и на минимални, но все пак някакви средства. Това време обаче ще се изисква системно, в началото може би ежедневно, поне по 1-2 часа на ден от всеки участник. Това не е никак малко и е даже много по-трудно, отколкото чесането на езиците и приятният дълбокомислен обмен на мисли и информация, който практикуваме тука.
Подробности - не сега и не в публичната част на форума.
Но молбата ми е да прегледате внимателно първия постинг и дискусиятта и да изкажете критично или конструктивно мнение, с презумпцията, че това е възможно и предстои да се започне работата по него.
PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Не ми харесва идеята тук, във форума да излагаме ВСИЧКИ свои идеи. Не ми харесва ние да съставим една перфектна програма, а после някой измамник със същата тази програма да "влезе" в официалната политика, както направи това Волен Сидеров, например. Не ми харесва ние да даваме идеите, да мислим, а после някой измамник да се възползва от труда ни.
Вместо това предлагам всеки сам, пред себе си да помисли какво лично той е в състояние да извърши. Нека всеки сам пред себе си да реши какъв реално може да бъде неговия принос, какво лично той може да направи за общото Дело. И да го направи. В противен случай наистина само с едното говорене ще си останем. Съжалявам, ако засягам някого. Само исках честно да изразя своето мнение.
PM
PARADOX
Публикувано на: 30.5.2008, 10:36
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Елтимир @ May 30 2008, 08:13 AM)
Не ми харесва идеята тук, във форума да излагаме ВСИЧКИ свои идеи. Не ми харесва ние да съставим една перфектна програма, а после някой измамник със същата тази програма да "влезе" в официалната политика, както направи това Волен Сидеров, например. Не ми харесва ние да даваме идеите, да мислим, а после някой измамник да се възползва от труда ни.
Вместо това предлагам всеки сам, пред себе си да помисли какво лично той е в състояние да извърши. Нека всеки сам пред себе си да реши какъв реално може да бъде неговия принос, какво лично той може да направи за общото Дело. И да го направи. В противен случай наистина само с едното говорене ще си останем. Съжалявам, ако засягам някого. Само исках честно да изразя своето мнение.

Дойдохме си на думата, най-накрая...!!!! АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ...!!!
PM

Topic OptionsСтраници: (9) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020