www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изход

Страници: (9) « първа ... 6 7 [8] 9  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изход, Решение за България
Запознат
Публикувано на: 14.7.2008, 21:37
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Филма съм го гледал от тук от там, сега го изтеглих и го изгледах на спокойствие. Сам стигнах до повечето казани неща във филма на база опита който съм натрупал. Дразни ме само, че представят нещата като "Тайната" и говорят най-вече американци. Но това не е чак толкова важно. Аз съм чувал българи по-добре да говорят. Даже ги познавам. smil4334abded4493.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 15.7.2008, 14:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Защо не се хвърлят малко усилия за търсене и привличане на съюзници? Препоръчаха ми един тук:
http://lambo.blog.bg/
Нямам техническа възможност да осъществя връзка с него. Вярвам, че между вас има такива, които го направят. Блогът, доколкото видях е чудесен.

--------------------
PM
Йордан_13
Публикувано на: 16.7.2008, 10:39
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Елтимир @ Jul 15 2008, 01:22 PM)
Защо не се хвърлят малко усилия за търсене и привличане на съюзници? Препоръчаха ми един тук:
http://lambo.blog.bg/
Нямам техническа възможност да осъществя връзка с него. Вярвам, че между вас има такива, които го направят. Блогът, доколкото видях е чудесен.

Блогът му е изключително добър, особено с темите за 90 години от юдео-харарското робство, революцията от 1917, голодомора в Украйна, и стабилната му позиция срещу Доган и ДПС. Виждам, че веднага под темите му скачат юдейчета, които почват да го насосват за душевноболен. типична тяхна тактика. Да го подкрепим!

Запознат, да говори с него и да го закачи към "Приятели". Това е моето предложение.

User posted image
PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Група: Изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

Присъединявам се към предложението за включването в Приятели.
Този човек пишеше много смисленни и аналитични постинги във форума на вестник Атака, за което също отнасяше игнора или гумата там.

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Здравейте всички след дълго отсъствие.
Бях на едно много тежко и продължително пътешествие с кола, около 5000 км сборно, през няколко държави, като 1 от тях минах два пъти, както се казва - надлъж и нашир. И след няколко дни ми предстои още едно, този път самолетно пътуване на още 5000 км от тука.
Затова ми беше трудно да отделям време за форуми и компютри и практически ме нямаше, въпреки, че се опитвах да хвърля по едно око...
Към темата...
Бях и в Унгария.
Там маджарите, нашите далечни роднини, около 200 човека са се заели съвсем реално и сериозно да реализират точка 3 от триединната концепция на темата, а именно - да заставят техния аналог на нашето гей-хазарче СерГей Станишев, който в техния вариант се казва Ференц Дюрчани, да плати за гяволъка и да понесе именно юридическа отговорност за лъжите, измамите и политиката си.
Правната формулировка е нещо от типа: "за подвеждане в предизборната кампания", защото по закон те "имат правото да бъдат достоверно информирани за избори, за да направят своя избор адекватно".
То ест, щом управляващия е обещал нещо в предизборната си програма (информирал е хората какво ще се случи, ако го овластят за това), и ги е дезинформирал (без значение - умишленно или "без да иска"), то това е достатъчно правно основание. в Унгария поне, да го дадат под съд, за това, че ги е подвел, измамил, това вече съдиите ще решат.
Набрали са се вече над 200 иска, и само се увеличават. над 3 месеца делата се точат вече. Но пукне ли първата пушка, създава се правен прецедент, който ще позволи на всеки следващи избори да се държат отговорни управляващите за това - какви ги обещават в програмите си.
Ако тук, в този форум, между нашите приятели и съмишленници има хора с правно образование или с достъп до качественна юридическа консултационна помощ, трябва да се провери как стоят нещата в нашите, българските, все още действащите закони.
Нещата могат да се оакажат по-реални и по-близки, отколкото ни изглеждаха.
Останалото е чисто технически проблем и разход на време, но е важното таймера да бъде включен.
Надявам се, че ще има отклик от вас.

--------------------

PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Професорът по право Янко Янков от няколко години се опитва да прави именно това. Тук многократно съм публикувал негови текстове. Уви, засега резултат няма. Ако не броим побоите, които му бяха нанасяни от "неизвестни лица". Тук управниците са много по-нагли, отколкото в Унгария.
Нещо подобно се опитвам и аз да направя в темата "Милиция" с разобличаването на Главен секретар на МВР Павлин Димитров като престъпник. Досега и аз нямам успех. Но спрем ли, зарежем ли всичко, оставим ли се на течението - мъртви сме. Най-много течението да ни отнесе към някой водовъртеж, който да ни погълне. Тоя път окончателно. А после - после няма да има Българи и хазарите ще въздъхнат от облекчение.

--------------------
PM
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Професора Янков подал ли е иск?
Има ли образувано дело?
Ако тези две крачки са направени, останалото е въпрос на периодично медийно (нека да е електронно) подгряване, и нещата не могат да бъдат оставени висящи...незабелязано...

--------------------

PMEmail Poster
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Да, Янко винаги оформя своите текстове и протести като юридически документи. И което е много показателно - така наречените съд, прокуратура и останалите инстанции дори про форма не зачитат закона спрямо него. Според мен тази невероятна наглост се дължи на факта, че няма нито един наказан управник и национален предател. Ама както казва Пламен Пасков, важното е веднъж таймера да бъде включен. Ами да го включим, а? Или поне да опитаме. Вярвам, че си заслужава.

--------------------
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (novo_ @ Sep 12 2008, 08:34 AM)
Пасков, защо не казваш, че днес си рожденник ?
Срам ли те е ? smil4334ad8a149e0.gif

Абе момче...!! Искаш да те приемат като нормален човек, хората искат да проявяват търпение спрямо теб, а ти сереш на всякъде...! Който е сметнал за необходимо му е честитил рожденния ден на човека и без да го обявява (Пламен) на всеослушание...! Ако имаш да пишеш нещо смислено по темата (в което се съмнявам), пиши...! Ако не, създай си една тема "Клозет" и си бълвай в нея всичко каквото ти идва отвътре...! Хем на админите няма да се налага постоянно да ти пекат БАНици, хем и на теб няма да ти се налага да се регистрираш през 2 дена...!
PM
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

QUOTE (Елтимир @ Sep 12 2008, 08:46 AM)
Да, Янко винаги оформя своите текстове и протести като юридически документи. И което е много показателно - така наречените съд, прокуратура и останалите инстанции дори про форма не зачитат закона спрямо него. Според мен тази невероятна наглост се дължи на факта, че няма нито един наказан управник и национален предател. Ама както казва Пламен Пасков, важното е веднъж таймера да бъде включен. Ами да го включим, а? Или поне да опитаме. Вярвам, че си заслужава.

Ключовите думи са "заведен иск" и "образувано дело".
Ако професора Янков е направил тези две крачки , таймера е включен.
И ако има копие на неговите формулировки, правно основание, и той няма пари или време да ги заведе като иск и да образува дело, дайте ги насам - ние можем да пробваме да ритнем тази трънка, пък дали ще изскочи заек от нея, или не, важното е ритащите трънки да се увеличават, за да се намалят трънките, където могат да се крият зайците.

--------------------

PMEmail Poster
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Иначе това което се опитват да направят унгарците е интересно и поне според мен е абсолютно задължително юрист (и то добър) да свери тази идея, спрямо действащото Българското законодателство! Друг пример, който може да се използва е и самосезирането на конституционния съд в турция, спрямо ислямистите на чело на държавата им...! Въпрос на време е да им забранят политеческата дейност с ефективна присъда...! Законите по-принцип са като разградени дворове - пълни не с вратички а с дупки, които един умен и умел юрист би могъл да използва както си иска...
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 12.9.2008, 10:12
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Между другото, в Унгария нещата наистина са много зле, практически като в България (само видимите разлики подвеждат) и ножа е подминал кокала. При децата на възраст от 0-8 години вече циганите са мнозинство. Те са вече родени, и ако днешните унгарци не започнат да раждат деца и не се спре "социалният" цигански и малцинствен паразитизъм, те са обречени не по-малко от нас.
Те го съзнават и са готови на всичко.
Имат си и Гвардия, която за разлика от смешната имитация на Расате, е действаща, респектираща и набираща реални обороти.

--------------------

PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 12.9.2008, 10:13
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Още днес ще му пиша на Янко. Някога бяхме добри приятели, работил съм като редактор и в неговия вестник "Либерален Конгрес". После се поскарахме заради Тошо Пейков, а през тази година пак почнахме да си подобряваме отношенията. Янко ми беше адвокат през 1999 година, когато искаха да ме съдят по чл. 108 за проповядване на "фашизъм". Доколкото знам, той има заведени искове. И даже доколкото го познавам, ще стигне и до европейските съдилища, само чака да изчерпа всички възможности тук, както е по закон. Янко чете този сайт, казвал ми го е. Ето линк към неговия блог:
http://iankov.blogspot.com/2008/07/blog-post_18.html

--------------------
PM
БатИван
Публикувано на: 14.9.2008, 21:46
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 20
Участник # 1 660
Дата на регистрация: 14-September 08

Г-н Пасков за Унгария е вярно това което говориш , но да не забравяме , че има частична подкрепа и от някои представящи правителството институции. Моето скромно мнение е , че управляващите се боят и от сянката си , та камо ли да си позволят да изпуснат контрола върху ситуацията - имам в предвид създаването на такава гвардия.Или ще позволят , но само когато са сигурни че могат да я контролират както е с полицията и разните други служби.
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 14.9.2008, 22:31
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

QUOTE (BatIvan @ Sep 14 2008, 08:46 PM)
Г-н Пасков за Унгария е вярно това което говориш , но да не забравяме , че има частична подкрепа и от някои представящи правителството институции. Моето скромно мнение  е , че управляващите се боят и от сянката си , та камо ли да си позволят да изпуснат контрола върху ситуацията - имам в предвид създаването на такава гвардия.Или ще позволят , но само когато са сигурни че могат да я контролират  както е с полицията и разните други служби.

1. Забравете за поддръжка, официална или неофициална от "нашето" правителство за каквото и да е.

2. Също така забравете за каквато и да е такава от който и да е представител на Парламента.

3. Забравете за такава и от какъвто и да е представител на институциите на тази или която и да е друга страна.

4. Проумейте като братята в детската приказка, че Неволя няма и никой няма да ти дойде на помощ.

5. Проумейте и пророческите думи на Апостола, че който те освободи, ще те пороби, и перифразирано - който ти помогне, ще си търси после дивидентите и плащанията.

В Унгария Гвардията е на пълна самоиздръжка от всеки един неин член. Нямат никаква, запомнете - Н-И-К-А-К-В-А подкрепа от правителството им.

И тук ние трябва да направим всичко сами, със свои сили, със свои средства, без очаквания за материални или социални облаги, иначе нещата са сбъркани и обречени още от началото.

Става дума не за идеализъм, а за реализъм.

--------------------

PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (9) « първа ... 6 7 [8] 9  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020