Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
ВАЖНО!!!, набирам доброволци...!?!
Локи |
Публикувано на: 26.10.2005, 22:14
|
||
дебелооки Група: Участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 |
И аз !! и аз ненавиждам мръсния татарин Доган, но знам,че засега нямам оръжие с което да го застрелям. Може би Стоимен ще измисли друг начин да го остраним.. аз не мога и затова засега не мога и да го подкрепя. -------------------- “?? ???????? ???????? ??. ??????? ???? ? ?????? ? ??????????????? ? ????, ?? ???, ???? ?? ?? ??????? ????????? ?????? ???????? ????.”
?????????? ??????? |
||
100именъ |
Публикувано на: 26.10.2005, 22:26
|
Участник Група: Участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Не държа назидателен тон! Призовавам към действие! Ако вие тълкувате призоваването към действие за назидателен тон, то това си е ваш проблем!
Помолих който има въпроси, да ми пише по пощата! За да не се осере темата! Стратегия има! За реклама също имаше, но никой не я прие, за това реших да обърна нещата с краката на горе! Щом като с главата на горе нищо не става! Разбира се, аз не съм някой агент като "русенския фюрер" Рачев! Да карам, призовавам и подтиквам към противозаконни действия! Всичко ще е по правилата на играта! Ако някой от това се е притеснявал, като е гледал че призовавам първо да се присъедини, а после да се изясни стратегията! СТРАТЕГИЯ ИМА! Нека първо се съберат хора принципно готови за подобно дейстие! Принципно готови да действат! Пък после ще я кажа стратегията! Който не е съгласен с нея, е свободен да се откаже в последствие! Аз не мога насила да задържа никой в подобна инициятива, ако той реши да се откаже! ******************************************************************* Ако някой има въпроси да ми пише по пощата, или да отвори друга тема за това! Но нека се събереме хора, първо! Нека се присъединят и още! Айде "запишете" се и вие! Ако стратегията после не ви хареса, свободни сте да се откажте! МОЛЯ, темата да продължи със "записване" в инициятивата! "записвайте" се за инициативата... -------------------- ?????? ? ??????!!!
|
Mistique |
Публикувано на: 26.10.2005, 23:17
|
Участник Група: Участници Съобщения: 354 Участник # 72 Дата на регистрация: 6-August 05 |
Стоимене нямам лично отношение към теб. Мисълта ми беше, че тези неща не се парадират във форума, а се вършат. Намекнах, че предложението трябва да се изпрати на емайлите на участниците, за да се обсъди от всички. Даже си проверих моя дали е видим във форума да съм сигурна, че хората тук могат да ми пишат. Открит си е откакто съм се регистрирала.
Сигурна съм, че ако изпратиш емайли на всички с конкретни действия и предложения, всички ще поискат да се включат! |
LETO |
Публикувано на: 26.10.2005, 23:58
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Не нужно да ни пращаш мейли, просто използвай ЛС.
Инициативата ти не е за форума, не защото идеята не е добра, а защото не знаеш положението (дереджето, както му викат) на другите -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Севар |
Публикувано на: 27.10.2005, 2:45
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Добре, брой ме и мен. Сега имам възможност да участвам, но някои нямат такава, така че нямаш право да им се сърдиш.
|
100именъ |
Публикувано на: 27.10.2005, 2:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 179 Участник # 53 Дата на регистрация: 28-July 05 |
На никой и за нищо няма да се сърдя!
Май ще трябва теб да те изнасилиме за "страницата" Освен, ако няма и други можещи в областа! -------------------- ?????? ? ??????!!!
|
Севар |
Публикувано на: 27.10.2005, 3:08
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
|
||
100именъ |
Публикувано на: 27.10.2005, 3:45
|
Мислих че си ми прочел другата тема, като я прочетеш ще разбереш за каква "страница" иде реч и за какво "изнасилване"...
-------------------- ?????? ? ??????!!!
|
Севар |
Публикувано на: 27.10.2005, 14:14
|
Ясно, успех с "изнасилванията"!
|
Иван |
Публикувано на: 27.10.2005, 18:50
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
ДА!
(сега прочетох темата) |
Ахинора |
Публикувано на: 10.3.2007, 14:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 |
Да!
Казвай какво ще правим точно! |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 12.3.2007, 13:14
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Пощавай,100именъ,че освен краткия отговор ще напиша още нещо.Правя го,защото това е подходящата тема.
Измерението,което обитаваме,е подчинено на законите на справедливостта и на равновесието.Няма други закони.При своите действия,организирани или неорганизирани,всеки трябва да внимава да не нарушава тези закони,защото такава е волята на Тангра. Докато мнозинството от българската кръв се възприема като стадо,поведението на другата кръв към нас ще бъде справедливо.Следователно,ако ние се опитаме да въздържим закона на Тангра,той ще се стовари много по-тежко върху ни.Всяко действие,което се опитва да сложи юзди на тези два закона ще бъде твърде тежко смазано.Всеки може да хване доган или оня турски изнасилвач,да го просне в нок-аут и да се разпорежда със съществото му оттам нататък.Но това е нарушение на нашите собствени закони. За да благоразположим законите на Тангра отново в наша полза,ние трябва да се реваншираме за предателството.Да възстановим равновесието.Промяната трябва да започне в ума.Когато издигнем триединството от душа,дух и тяло,тогава ще започнем да търсим четвъртия елемент.Така равновесието и справедливостта ще ни помогнат да намерим четвъртата точка и да образуваме от триъгълника четириъгълник.Когато българите,духовни,душевни гиганти в своето развитие,бъдат наскърбени,тогава мъстта им ще е законна.Докато българите се мислят за стадо,мъстта ще е незаконна.Стадото няма право да отмъщава. Войната е вътрешна! Всичко зависи от възстановяването на нашето триединство! ДА! |
Публикувано на: 12.3.2007, 14:11
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Да,естествено!
|
Страници: (2) 1 [2] |