Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (14) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) |
В памет на жертвите от Възродителния процес
Публикувано на: 18.5.2008, 10:31
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
http://www.voininatangra.org/modules/PDdow....php?op=&cid=13
-------------------------------------- Eмире,потърси малко по-надолу в линка книгата на Паунка Гочева "ДПС-в сянка и на светлина". Изтегли я. Прочети я. И после ела да си говорим за "жертви" на "възродителен процес"! |
anti666 |
Публикувано на: 18.5.2008, 10:42
|
|
Виж сега, турче - намерил си къде да се фукаш с парите си. Май покрай шайстерите (трябва да знаеш какво е това, ако верно учиш в Джу Йорк) си се заразил с чифутизъм. Щото ако си верно мюсюлманин, ще знаеш как ходят в Мека - и бедни и богати. И какво можеш да си купиш с парите? Можеш ли да спреш елементните стихии или да си купиш истински приятели или обич (не секс)?. Като пукнеш един ден и отидеш при вашия Аллах - за парите ли ще те пита бе, пезевенк? И като си турчин с главно Т, кой те научи на български и какво правиш в Ню Йорк? Не трябва ли сега да си в турската армия, като другите ти аркадаши, български турци и да стреляш по кюрдски деца в Анадола. Щото във връзка с горенаписаното, аз съм чувал точно от разкази от мои познати-изселници такива страхотии какви зверства турската армия прави в Кюрдистан, че да ти се изправи косата. Като заминал в Турция със семейството си, веднага го прилапали в армията и айде в Кюрдистан. Снимков материал има в изобилие, дори и тук в този форум. Виж в галерията изгорените дечица от вагона за майки с деца на гара Буново и тогава пак ми говори.
|
|
anti666 |
Публикувано на: 18.5.2008, 11:09
|
|
Във връзка с убитата Тюркян (лека и пръст на момичето) - мога ли да те попитам, какво е правила на демонстрацията. Щото си мисля, че мястото и е в къщи. Защо я е извела фанатизираната и майка срещу въоръжени наборници? Да не би да са влезли през нощта в къщата и да са я застреляли в упор, както вашите турски главорези правят в Кюрдистан и то в момента?
Тази тема е много интересна обаче, защото по това време и аз бях войник и след вътрешните бяхме и ние наред. Така че имам информация от първа ръка, както от мои приятели там, така и от хора от разузнаването (тогава все още имахме такова). Всяка една държава, Емире е в правото си на ответни действия, ако бъде застрашена. Щото май не са ти известни че малко по-рано е била разкрита мащабна подготовка с участието на турски служби за бунтове и отцепване на части на България. Складове с оръжие, топографски карти, списъци с хора и обекти за ликвидиране, диверсионна дейност, тровене на водоизточници, умишлени палежи, атентати. Не знаеш или не искаш да знаеш за турските подводници, с които са пренасяли боеприпасите. Аз си мисля, че българите сме дори прекалено толерантни и затова именно допуснахме да ни хванат за гърлото. Още след тия зверства през турското робство, би следвало след 1878г. кьорав турчин да не остане по българските земи. Точно както са постъпили гърците. На остров Крит една джамия няма останала. Знаеш ли Емире, че скоро си говорих с български турци от Истанбул. Дори те се чудят на вашата наглост. Думите буквално си бяха; "Ама тия прекалиха. Как така ще си развяват турски знамена в България? Това тук няма да стане никога!" Да не говорим, че кюрдите дори нямат представители в меджлиса ви, защото все им намират някакви бюрократични спънки да се регистрират. Нищо че са 20 процента от турското население. А защо ли българските изселници се женят там предимно помежду си. Дали защото не могат да се понасят с другите - ония кривокраките селджуци? На тях им викат "неверници" и "гяури", а пък аз се наслушах да ми обясняват за местните колко са малоумни - без да ги питам. Така че по-кротко, Емире. Щото сега може да сме слаби, но не се знае какви превратности ни чакат. Или си хвърляй българския паспорт и оставяй само с двата. Апропо, знаят ли в САЩ и Турция, че имаш тройно гражданство? Щото май там не са толкова либерални и няма такова понятие. |
|
emir_kj |
Публикувано на: 18.5.2008, 11:34
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 70 Участник # 1 488 Дата на регистрация: 16-May 08 |
1.Никога нямах възможността да гласувам за ДПС,тъй като по време на избори винаги бях в чужбина.Не съм и привърженик,но мисля,че щом в България живеят над 1 милион мюсюлмани е редно ре да участват и в управлението.В противен случай се стига до Косовизация.
2.Съгласен съм,че ДПС е изключително корумпирана партия(както и останалите),това го знае всеки мюсюлманин в България,но въпреки това се гласува за ДПС,поради простатата причина,че само тя дава възможност за политическа изява на хората от малцинствата. 3.В турския парламент има стотина кюрди,но повечето от тях да от ''турски партии'',а само 20 са от ДТП(тази на кюрдите). 4.Доколкото за атентата в гара Буново,мога да кажа,че съм против убиване на невинни хора.Но от къде турци са намерили взривни устойства?,тъй като години преди атентата ни било иззето всякакво оръжие... 5.Не коментирай моето гражданство,това си е мой личен проблем. 6.А българския паспорт никога няма да го оставя,защото благодарение на него се ширя в Израел.Макар,че вие много ги мразите,евреите видят ли Бг паспорт се държат прекрасно с теб и ти показват голямо уважение. Преди няколко години ме арестуваха в Йерусалим,там бях на петъчна молитва в Бейтул Макдис-Ал Акса.Арестуван бях ,поради това че, през петъчните дни в джамията не се допускат хора над 40 години(сега незнам как е),но като разбраха че съм от България ме пуснаха,а за други знам,че са разпитани ,а имеаше и задържани 24 часа... Така,че лично българите нищо не са видели от евреите,незнам защо ги мразите? Хайде за турците го разбирам,но за евреите наистина сте ми странни? 7.Освен това аз не съм виждл някох мюсюлманин да развява турско знаме в България,като изключим форумите?Ти ако си виждал кажи къде и кога? 8.''Така че по-кротко, Емире. Щото сега може да сме слаби, но не се знае какви превратности ни чакат. Или си хвърляй българския паспорт и оставяй само с двата. '' -Така ще плашиш дечиацата,не съм голям ,колкото вас,но съм достатъчно наясно,че вече репресия към който и да еетнос е немислим даже. Освен това смятам,че нарушаваш правилата на форума,а и законите на България с тези изкавания против турците. Виж какво пише в НК:Раздел I Престъпления против националното и расовото равенство Чл. 162. (1) Който проповядва или подбужда към расова или национална вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до три години и с обществено порицание. (2) Който употреби насилие срещу другиго или повреди имота му поради неговата народност, раса, религия или поради неговите политически убеждения, се наказва с лишаване от свобода до три години и с обществено порицание. (3) Който образува или ръководи организация или група, която си поставя за цел извършването на деяние по предходните алинеи, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание. (4) Който членува в такава организация или група, се наказва с лишаване от свобода до три години и с обществено порицание. (5) (Нова - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 92 от 2002 г., в сила от 1.01.2005 г., по отношение на наказанието пробация - изм., бр. 26 от 2004 г., в сила от 1.01.2004 г., отм., бр. 103 от 2004 г.). Чл. 163. (1) Лицата, които участвуват в тълпа, събрана за нападение на групи от населението, отделни граждани или техни имоти във връзка с националната или расовата им принадлежност, се наказват: 1. подбудителите и предводителите - с лишаване от свобода до пет години; 2. всички други - с лишаване от свобода до една година или с пробация. (2) Ако тълпата или някои от участниците са въоръжени, наказанието е: 1. за подбудителите и предводителите - лишаване от свобода от една до шест години; 2. за всички други - лишаване от свобода до три години. (3) Ако е извършено нападение и от него е последвала тежка телесна повреда или смърт, подбудителите и предводителите се наказват с лишаване от свобода от три до петнадесет години, а всички останали - с лишаване от свобода до пет години, когато не подлежат на по-тежко наказание. |
emir_kj |
Публикувано на: 18.5.2008, 11:46
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 70 Участник # 1 488 Дата на регистрация: 16-May 08 |
Освен друго-това че съм религиозен не означава,че съм добър...Никога не съм претендирал за второто....
|
emir_kj |
Публикувано на: 18.5.2008, 11:50
|
И се надявам,че аватара ми и постингите ми няма да бъдат променяни вече,ето махнах султана и си сложих фото...Наистина беше нагличко от моя страна(поне за този форум),да си слагам такъв аватар.
|
emir_kj |
Публикувано на: 18.5.2008, 11:53
|
Въобще във всеки форум в България,се нарушават законите...Властите защо спят...Ако не друго,поне се нарушава закона за авторското пр и сродните му права,както и този на патентите...
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 18.5.2008, 12:02
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Отговарям по точки: 1. Нямам статистика, но турци има и имаше в БСП. Турци имаше (може и сега да има) в СДС, и то в нашия регион. То ест, аз не знам някой да е спирал турци или мюсюлмани за участие в политическия живот в другите партии. Също така не знам партия, която да е чисто българска. Даже Атака назначи на места бивши и насоящи функционери на ДПС за лидери на регионалните си структури, и има турци, които членуват в Атака, това Мещера ще ви го потвърди, защото даже има копие на молбата и за членство. Така че, не е верно, че ДПС била единственната политическа алтернатива за турците и мюсюлманите в България. 2.Отговора по точка 2 се съдържа в точка 1. 3. Има ли кюрди в турски дипломатически мисии в чужбина? Защото е пълно с турци в българските дипломатически мисии, вкл. и в Москва. 4. Изземването на един етап не изключва дозареждане на следващ етап с ново оръжие. И аз съм чувал за подводницата. И за организацията. От много различни хора. emir_kj, има един съществен въпрос, който го задавах и в други форуми, и отговор не помня да съм получавал: Защо преименуването (Възродителен процес) беше през 1984 година, а "голямата екскурзия" беше през 1989? Защо, ако това съпротивление трябваше да бъде спонтанно, се получи реакция на закъснение с цели 5 години? И през тези години именно се намираха тайните хранилища на оръжие, боеприпаси и взривни материали, и гърмяха вагоните за майки с деца? Оставяме настрана моралната страна на въпроса, тя е безспорна и вие моята позиция си я знаете: на Злото Добро няма как да кажем. Но тия 5 години не бяха ли интензивно използвани именно за реализацията на този план за отцепване от България по силата на въоръжено възстание на големи територии? Има няколко неща, които ми позволяват да подозирам именно такава логика на събитията: 1. 1989 май, когато почна екскурзията (или беше в разнара си) е само 5 месеца, преди да падне режима на Живков. такива неща без подготовка не стават. Комунистическите режими паднаха в почти всички източноевропейски страни буквално за 2-3 месеца. Такава синхронизация на нещата по естествен път е невъзможна, колкото и системата да беше една. Защото въпреки всичко тя навсякъде си беше различна: Нашия социализъм изобщо не беше като съветския, унгарския като нашия, или полския като югославския. Но страните паднаха иснхронно като сриването на кулите в Ню Йорк, което не беше от самолетното гориво. 2. За падането на режима на Живков не може да не се е знаело 5 месеца предварително, защото такива неща се готвят не със месеци, а с години. От съответните чужди служби и страни, естественно. То ест, падането на режима е било планирано като част от плана за отслабването на България и отцепването на тези територии. В мътна вода риба се лови най-лесно. В Югославия именно така стана всичко, в СССР също разпадането стана именно с навлизането на демокрацията, и веднага почнаха кървавите междуетнически конфликти. Чехия и Словакия се разведоха...Тази уж красива и демократична мома, Демокрацията, навсякъде с насилие и кръв влезе или се опита да предизвика. И сега е така: Демокрацията на Ирак струва вече почти милион избити мирни иракчани. Дали е случайно, като всички знаем кой е демократизатор номер едно в света? 3. Не знам колко е вярно, по-добре турци като вас да кажат, но съм чувал, че самото това изселване е било организирано и натискано да се проведе от самите турци. Или, по-специално, от конкретни турци, които са били част от този план. И даже са слагали специални отметки на вратите на хората, които трябва да се изселват. И са заплашвали, не само са ги подканвали. Това също спонтанно не може да стане. И ако българската държава има вина и отговорност за преименуването, аз не вярвам да има интерес от екскурзията: 300,000 научени и обучени квалифицирани кадри, израстнали и обучени за сметка на държавата - само луд може да си позволи такъв голям и шоков разход на работна ръка и загуба на кадри. Защото даже и за най-запалените фенове на конспирацията от ДС е ясно, че 300,000 не могат да са били всичките преки участници в този заговор и в това въоръжено възстание. Тогава? 5. За гражданството съгласен - това е личен въпрос. 6. Попрочети материалите във форума, по-специално Талмуда и записките на Сионските мъдреци. И се огледай по-внимателно в анализите на най-новата ни история. 7. Аз съм виждал: и пред къщата на Адем Кенан, и по други места и сбирки. В това число и общественни, и официални. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 18.5.2008, 12:16
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Но би трябвало. Защото истински религиозният изповядва общочовешките понятия за Добро и Зло. Това е координатната, ценностната система, която е залегнала не само в исляма и в християнството, но и в будизма, и във всички истинни, енергийно-обосновани религии по света. Останалото е сатанизъм. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 18.5.2008, 12:17
|
||
Не се ли досещате. Защото власт няма! И закони няма! -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
anti666 |
Публикувано на: 18.5.2008, 12:54
|
||||
|
"Не коментирай моето гражданство,това си е мой личен проблем. А българския паспорт никога няма да го оставя,защото благодарение на него се ширя в Израел." Напротив Пламене, точно в това гражданство е заровено кучето. Затова и това дьонме почна да ми цитира разни точки и алинеи. Щото точно такива мюмюни като него преминават терористични школи за обучение с еврейски пари. И после се чудят защо на бесланските терористи им плаща Бережовски и защо израелски агенти подскачали от радост като гледали как падат кулите в Ню Йорк. Да не говорим, че не българското, а американското гражданство му дава право да се шири в Израел. Българите там са третирани като роби, освен ако не са евреи. Отделно, че поне няколко американски служби, между които IRS могат да се заинтересуват от тройното му гражданство. А за турските знамена да не се прави на шантав, защото точно из Родопите може да се видят дори в административни сгради. Тия точки от кодекса дето ми ги цитира, ще ги призная като видя осъден по тях някой от въоръжените цигани, викащи "Смърт на българите" при размириците миналата година в Красна поляна. Или пък изрода Мендерес Кюнгюн. Тук призовавам модераторите - имайте предвид, че тоя е изпечен провокатор, един вид - бот. Който се съмнява - да попрочете малко темите в нюз.бг, където списва. Тоз играе ролята на "умерения", а авера му - сивия вълк, на крайния. Един вид - тестват реакциите на форумците, ако може да предизвикат някого в нещо. Измислете нещо друго бе, дьонмета скапани! Тая игра сме я играли и друг път. |
||||
|
emir_kj |
Публикувано на: 18.5.2008, 13:00
|
Ако реша да правя провокации,няма да се мъча по форуми.
Имам материалната възможност да го реализирам и в действителност... |
emir_kj |
Публикувано на: 18.5.2008, 13:11
|
Освен това за разлика от вас аз не се крия...
Който иска да ме пита нещо,мога и скайп да му дам и месинджър.Имам и камера,затова спокойно...Не съм терорист... |
emir_kj |
Публикувано на: 18.5.2008, 13:14
|
И престанете да твърдите,че евреите не обичат българите...Аз знам от лични контакти,че това което казвате не е вярно.
|
Публикувано на: 18.5.2008, 13:20
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Преди няколко години ме арестуваха в Йерусалим,там бях на петъчна молитва в Бейтул Макдис-Ал Акса.Арестуван бях ,поради това че, през петъчните дни в джамията не се допускат хора над 40 години(сега незнам как е),но като разбраха че съм от България ме пуснаха,а за други знам,че са разпитани ,а имеаше и задържани 24 часа...
Така,че лично българите нищо не са видели от евреите,незнам защо ги мразите? Хайде за турците го разбирам,но за евреите наистина сте ми странни? 7.Освен това аз не съм виждл някох мюсюлманин да развява турско знаме в България,като изключим форумите?Ти ако си виждал кажи къде и кога? ..................................................... Ще те пуснат разбира се,нали ще се насосаш с тяхното отровно семе и после ще дойдеш да го "сееш" тука!Елементарно ,уотсън. Освен в Ясенково в къщата на адем кенан дето ни нарече нация от изроди/пръст да няма,да го заровят!/,виж и пред общината в кърчаали,виж и табелите на входа на града!..... ------------------------------------------------- Анти 666 ,прав си че тия са провокатори,но като знаем това и ние ще си мерим приказките-нали темата се чете внимателно и тук и оттатък границата... И само да те допълня:обучават ги с еврейски пари ,ограбени от нас под формата на лихва! |
Страници: (14) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » |