www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> В памет на жертвите от Възродителния процес

Страници: (14) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> В памет на жертвите от Възродителния процес
blag009
Публикувано на: 17.5.2008, 21:50
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

QUOTE (emir_kj @ May 17 2008, 09:36 PM)
Башъбозука е опълчението,не е бил подчинен на никой,а само на местни бейове.Имено това създавало голяма опасност за цивилното българско население...

Абсалютна лъжа драги ми емире !!! Колкото до бейовете, защо ли това ми напомня на спахиите, които са длъжни да осигуряват определен брой войници на своя сметка.Но след Кримската война, те окончателно отпадат като някакъв род войска.
Емире , за домашно шъ ти дам следното :
-Защо Левски говори за чиста и свята република при която българи,турци и т.н. са с равни права?
Кибик Блаже

--------------------
???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
PMEmail PosterUsers Website
emir_kj
Публикувано на: 17.5.2008, 22:03
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 70
Участник # 1 488
Дата на регистрация: 16-May 08

Като е лъжа го докажи...или виж определението за башъбозук в ъчебника за 5.клас...

(Учебника е съставен от екип еврействащи нищожества с подкрепата на Джордж Шорош, унгарски чифут. Така, че учебниците днес са съгласувани с общия план за обезбългаряването на България. - бел. georgi_nz)

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.5.2008, 22:23
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 17.5.2008, 22:10
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (emir_kj @ May 17 2008, 12:06 PM)
Радвам се,че все още не съм баннат.

Когато гостенина се държи прилично - не е прието да бъде гонен.
По Българския закон е така.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
emir_kj
Публикувано на: 17.5.2008, 22:15
Quote Post

Участник

Участник # 1 488

Аз законите ги знам по-добре от вас... smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 17.5.2008, 22:21
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Няма как да знаеш Нашите Закони по-добре от нас. За онези вечните , космическите закони иде реч.
А онези чифутските , които се ползват от кривосъдието - нас не ни вълнуват. Понеже скоро няма да важат и никой няма да ги спазва.
smil4334a43204b20.gif

--------------------
?????? ?? georgi_nz
emir_kj
Публикувано на: 17.5.2008, 22:22
Quote Post

Участник

Участник # 1 488

Не се надценявай де!Май се фукаш малко а? smil4334ad1724132.gif
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 17.5.2008, 22:40
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Ти за мен се не грижи.
По добре се заинтересувай как донмето Доган е съдействал на милиционерите за да бъдат бити на времето помаци и турци.
И как днес масово неграмотните и невежи турци безмозъчно изпълняват командите на ДПС.
А относно "възродителния" процес - то си е дело на ДС и ваште терористи от ТНОДБ и ние българите нямаме нищо общо с него.
Така, че темата ти е неадекватна.

User posted image

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 17.5.2008, 22:42

--------------------
?????? ?? georgi_nz
blag009
Публикувано на: 17.5.2008, 23:07
Quote Post

Участник

Съобщения: 234
Участник # 49
Дата на регистрация: 27-July 05

QUOTE (emir_kj @ May 17 2008, 10:03 PM)
Като е лъжа го докажи...или виж определението за башъбозук в ъчебника за 5.клас...

(Учебника е съставен от екип еврействащи нищожества с подкрепата на Джордж Шорош, унгарски чифут. Така, че учебниците днес са съгласувани с общия план за обезбългаряването на България. - бел. georgi_nz)

За протокола емире:
-От коя година е тоз учебник??? Ако е от Османското присъствие ...
Кибик Блаже

--------------------
???? ?????? ??? ???????? ????? ??????? ??, ?? ?????? ?????????!"
Пламен Пасков
Публикувано на: 17.5.2008, 23:40
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

Аз мисля, че не е добре да гоним турчета и помаци от форума, особенно ако са дошли с приказка, а не с рогата напред. Нормално е да имаме различия, при тази сложна 630 годишна предистория би било ненормално да нямаме различия и даже остри противоречия по много принципни въпроси.
Но ако ние ги гоним от наши ресурси, и те ни гонят от техни, няма как да разберем как мисля те, какво ги ръководи в действията и плановете им, и обратното: те не могат да чуят нашите доводи, нашите аргументи, нашите знания.
Капсулацията ще си продължи, за радост на ДПС и PR поддръжката им: Волен с, (цитирам самия Волен) "кенеф-командата му". За радост, защото те се извживяват като "Ние държим ключа" и навигират, усилват етническото напрежение, за да могат после да качат значимост като балансьори и успокоители на това напрежение. То ест, като необходими благодетели и герои на политическия небосклон.
Най-страшното, което може да им се случи на политическата олигархия, е да загубят този ключ и хората да започнат да си общуват и да се разбират без тяхното посредничество.
Ако се стъпи на общочовешки позиции (което е неизбежно след време при взаимноуважително общуване), митологемите за ДПС ще паднат, голяма част от страховете, че българските националисти смятат да варят циганите на сапун и да ядат малки турчета, пекани на шиш, ще изчезнат.
И повечето остри въпроси ние можем да обсъдим, а след време даже и да решим по-добре и по-човешки, отколкото с посредничеството на политически сили.
Аз съм приготвил няколко домашни и малки показни урока за emir_kj и за други като него, които искам да ги изнеса тук, защото там всички админи са ДПС контролирани, и даже да искат, не могат да оставят такива аналитични публикации. Не претендирам да съм носител на истина от първа инстанция, ама като си вярват и смятат, че имат доводи, нека спорим, и логиката и общочовешкия морал да кажат - кой крив, кой прав, и какво следва от всичко това.
Само че за целта - не трябва да ги гоним, а даже следва да ги каним на наш ресурс, с нормалното човешко гостоприемство за гостенин, който не е дошъл със зло. Ако са дошли със зло, времето ще покаже, никога не е късно да се приложат администраторските лостове.
Но не бива да приемаме различията за злонамереност и за желание да ни обидят.
Така си мисля аз поне.
------
P.S. емира е момче на 3 континента, с 2 висши образования, които кара в момента, едното е право в САЩ, второто е ислам в Саудитска Арабия, младо момче е, така че, ако не бъде изгонен и притискан заради етническата си принадлежност или заради възгледите си, може да се окаже интересен събеседник, защото ще се изкаже далеч по-подготвено от средния турчин.
Надявам се поне.

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
emir_kj
Quote Post

Участник

Участник # 1 488

Благодаря за уважението което проявявате Докторе.
Освен това ще ви помоля да не си играете с моите постинги.Или ги изтрийте изцяло,или ги оставете както съм ги написал.
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (Пламен Пасков @ May 17 2008, 11:40 PM)
Аз мисля, че не е добре да гоним турчета и помаци от форума, особенно ако са дошли с приказка, а не с рогата напред.

P.S. ........., така че, ако не бъде изгонен и притискан заради етническата си принадлежност или заради възгледите си, може да се окаже интересен събеседник, защото ще се изкаже далеч по-подготвено от средния турчин.

И аз не мисля, че е добре да се гони който и да е добронамерен събеседник.

Практиката тук е не да се гони за етническа принадлежност, а за демонстриране на някой етнически особености на съответния етнос.
Например: цигания или еврейщина.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (emir_kj @ May 18 2008, 12:06 AM)
Благодаря за уважението което проявявате Докторе.
Освен това ще ви помоля да не си играете с моите постинги.Или ги изтрийте изцяло,или ги оставете както съм ги написал.

Аз съм си играл с вашите постинги?
Кога и къде?

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
emir_kj
Quote Post

Участник

Участник # 1 488

и престани който си да ми сменяш постове,снимки и глупости....Гоялма работа като разбираш почвечко от ПС...Ако автара ми ви дразни аз сам ще си го сменя...
PM
emir_kj
Quote Post

Участник

Участник # 1 488

Не вие докторе,незнам кой всъщност ,някой ми сменил даже и аватара...
PM
buden
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 1 389
Дата на регистрация: 12-March 08

Това видео не си спомням как го видях за пръв път/възможно е да е било в друга тема от тук, предварително извинение ако се повтаря, но на място според мен/:

http://youtube.com/watch?v=P9_qKA8He1k

Емир виж го и си помисли, какво е изповядвал ПРАДЯДО ТИ И ПРЕДЦИТЕ МУ - дали мюсюлманщина или ОБИЧТА към ПЛАНИНАТА ЗЕМЯТА НЕБЕТО РОДИНАТА ..

Майката Земя е Божество сама по себе си .. Ходиш по Земята, Пиеш от Водата, Дишаш Въздуха, Слънцето ти дарява Живота освен Майка и Баща ..

За Енергии иде време да си говорим ти ми цитираш една изопъчена история за "бузите". Христос е бил син Божии, да син, но библията са я писали дедовците на тези дето те учат сега вероятно. Ти не срещна ли турци евреи там като учиш в най-джангалския град в света Ню Йорк. С тях си поговорете за религии и сподели след това тук, ще ми е интересно.

Всички религии взаимстват с Вселенските закони, ето ти един: Всичко което правиш рано или късно ти се връща!
PM

Topic OptionsСтраници: (14) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020