Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (14) « първа ... 11 12 [13] 14 ( последно съобщение ) |
В памет на жертвите от Възродителния процес
Публикувано на: 31.5.2008, 17:31
|
|||||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Точно така трябва да се действа! |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 31.5.2008, 21:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Тук, в тази тема се бяха навъдили разни Сиви Вълци. Преди малко ми се обадиха, като ми поръчаха да им съобщя, че Вълкодавите са вече на път. И скоро ще пристигнат. Човекът, който ми се обади изрази увереност, че вълците, ако са Вълци - знаят кои са Вълкодавите.
Дотук добре. Ама ние само ще стоим и ще гледаме ли? Или да се научим и ние на някои вълкодавски умения. В противен случай съществува опасност вълците да умъртвят още някое и друго Българско дете. Нали знаете - Сивите Вълци са такива големи герои, които предпочитат да убиват деца и жени, защото смятат за твърде опасно да се изправят срещу въоръжени мъже. -------------------- |
Публикувано на: 31.5.2008, 22:36
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Ама ние само ще стоим и ще гледаме ли? -------------------------------------------------------------- Y ... Не,разбира се че няма да гледаме безучастно-ще гледаме през МЕРНАТА ЛИНИЯ! По пет на нож! Лично за мен-по десет!!! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 2.6.2008, 17:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Който търси автентична информация, може да я намери тук:
http://ideyazabulgaria.dir.bg/_wm/library/...=453634&dflid=3 Познавам лично човека, който е пуснал информацията и знам неговите мотиви. А те не са по-различни от нашите. Какъвто и да е бил в миналото този човек, каквато и длъжност да е заемал, той преди всичко си е останал българин и неговата цел е България да си остане българска. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 5.6.2008, 15:01
|
А ето и другата страна медала. След като турците реват толкова заради едно загинало дете, то нека видим те самите дали са невинни.
Тук: http://www.sarakt.org/holokost.html И тук: http://www.armeniapedia.org/index.php?titl...Genocide_Photos Само не казвайте, че ви паказвам ужаси. Ужасите са техно дело, на турските екстремисти. Ние трябва да знаем какво са вършили и какво продължават да вършат. Едва гтова ще знаем КАК да разговаряме с тях. И да не забравяме опожаряването на влака. То също е тяхно дело. Нашата полиция, която е на служба къв турската МИТ и към "Сивите Вълци" само замете следите. Гледайте и мислете! Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 5.6.2008, 18:52
|
Когато мюсюлманите се оплакват от нашата толерантност, нека погледнат своята. Ние не сме стигнали до там да изгаряме и разрушаваме джамии. Те обаче горят и рушат църкви. И пак ще кажа, че турско-ислямската инвазия в България се извършва с подкрепата и съучастието на нашето Вътрешно министерство и на специалните ни служби.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите) -------------------- |
antijew |
Публикувано на: 6.6.2008, 13:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Едни, като дедите на emir_kj свалиха калпака, сложиха феса и смениха вярата си преди векове, но днес не искат да се върнат към Корените си Български. Даже работят против Тях... Други, Кръв проляха!
Да си припомним този момент от историята ни с Време на Насилие. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
emir_kj |
Публикувано на: 12.6.2008, 1:28
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 70 Участник # 1 488 Дата на регистрация: 16-May 08 |
Нашите измъчени братя,нямаха вина за терористичните атентати в гара Буново и на други места.....Всяко посегателство над цивилни хора е тероризъм за мен.....
А това което сполети мюсюлманите в България в 80-те години на 20.век беше геноцид... http://www.youtube.com/watch?v=I70vtWtAfw8 |
emir_kj |
Публикувано на: 12.6.2008, 1:32
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 70 Участник # 1 488 Дата на регистрация: 16-May 08 |
Резак, реклама, на резашката, антибългарска, т.е. античовешка партия ДУПИСЕ, не са допустими.
Щом си за нея до последна капка кръв, значи някой ден, лично ще те заколя, като яре, за да видя и последната ти капка кръв, да изтича за нея ----------------------------------------------------------------------------------------------- Модерирал: Йордан 13 (убиец на резаци) |
PARADOX |
Публикувано на: 12.6.2008, 1:57
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
На един прием в края на петдесетте години присъствал известният хирург архиепископ Лука (Войно-Ясенецки), преживял сталинските лагери и войната. Към него се приближил един от членовете на политбюро и с насмешка подхвърлил: - Как си обяснявате факта, че съветските спътници летяха в космоса, но не срещнаха там Бог? - Като хирург много пъти съм правил трепанация на черепа, но никога не съм срещнал там умът. Та в този ред на мисли, един малък въпрос: -Защо в първия посочен от теб клип, на 95% от снимките хората са усмихнати...?!!! Нали уж ги изселват насила...?!!! Би ли ми обяснил...?!!! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.6.2008, 11:12
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 506 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Много хубав клип. Този го запазвам. Нека го видят всички резлии, защото това ви чака отново, само, че този път - ПЪЛНА ДЕПОРТАЦИЯ. Няма да оставим и един резлия. Вие нямате работа в България, тя за вас, не е Майка Родина, и същите тия влакове са запазена марка за вас. Мислите да си правите автономия, своя държава? Като го мислите, винаги поглеждайте към влаковете! |
||
PARADOX |
Публикувано на: 13.6.2008, 23:47
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Понеже много самоопределящи се като турци, не вярват, че в основата на изселването стоят техни хора, че е замесено турското разузнаване и т.н., пускам едно интересно документче от 1987 г. да си сверят часовниците относно офицялната и неофицялната Българска политика по-този въпрос...!!! Искрено се надявам, че сред тях все още има мислищи хора, които могат да съберат две и две...
http://www.nbu.bg/historyproject/dokumenti...4bop2ae2700.pdf |
Varvarina |
Публикувано на: 22.7.2008, 16:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
Ето едно интересно видео, което намерих в нета. Става въпрос за организацията "Родина", която е съществувала преди 1945 г.:
http://youtube.com/watch?v=UEtNmAVCzQA&feature=related |
iss |
Публикувано на: 23.7.2008, 20:26
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Много хубав клип! Аз бях много впечатлена от "Клуцохорската книга муска от 1859г.",където наред с български молитви има и турски пословици и молитви написани на кирилица...ето цитат от лицензията на книгата:
А за емира и линк ако иска да я види с очите си ...или поне да прочете цялата лицензия: http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=4992 -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||||
Varvarina |
Публикувано на: 31.1.2009, 15:44
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
Не зная дали е точно по темата, но днес попаднах на следната статия:
Бум на смяната на имена в Родопите Младите избират български пред турските Истински бум на смяна на имената в Родопите отчитат от районния съд в Девин и Мадан за изминалата година, съобщиха от там вчера. Около 80 процента от делата за промяна на имена в съда в Мадан например са за случаи на смяна на турско-арабски към български имена. Същата е ситуацията и в съда в Девин. http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&...ql=Mjg2MTszNQ== Дали въобще е истина тази статия може само да се гадае, но пък ако е истина възникват доста въпроси. Защо хората си сменят доброволно имената? Дали си ги сменят доброволно или под натиск? Ако е под натиск какво се цели с това? Дали в ерата на интернет не са разбрали какви са всъщност по народност и поради тази причина да си сменят имената? Може и още въпроси да си зададе човек, но тези мисля че са достатъчно за начало. |
Страници: (14) « първа ... 11 12 [13] 14 |