www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> В памет на жертвите от Възродителния процес

Страници: (14) « първа ... 8 9 [10] 11 12 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> В памет на жертвите от Възродителния процес
Пламен Пасков
Публикувано на: 21.5.2008, 11:28
Quote Post

Често пишещ

Група: Изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

Ясно.
Срам-не-срам, трябва да си призная, че научих нови неща за нещо, което трябваше да зная добре отдавна досега.

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 21.5.2008, 11:39
Quote Post

Пламене, това не е срамно. Това е част от промиването на мозъци. Нещата са стигнали дотам, разни "историци" да твърдят, че българи-мохамедани са били в основата на жестокостите в Батак. Подсъзнателната идея на това е - "Вижте се какви сте изроди - избивате се помежду си". Кой я насажда - излишно е да споменавам. Като чуеш само името на фондацията Бош, кръстена на ей тоя красавец по-долу, които платиха за "Мита Батак" и ще ти стане ясно.
Тук обаче стигаме и до същината на темата. Точно за което Емира трябва сам да реши какъв е, макар с биографията, която има и мястото къде живее, вече за мен си е избрал. Българин-мохамеданин или дьонме?
Ето и един пасаж от текста на Йордан;
"Но както обосновано изтъква руският посланик граф Н. П. Игнатиев в писмото си до Александър II, симпатиите на българомохамеданите „естествено били на страната на техните съотечественици" — българите християни"
Той казва всичко.
Точно както аз нямам нищо против да живеят в България мохамедани, християни, дъновисти - стига да са БЪЛГАРИ. Така че заселването с волжки българи-мюсюлмани, някои от които имам честта дори да познавам - е много по-желателно от разни английски или виетнамски навлеци. За заселници от Обетованата земя пък да не говорим. Те си идват и без да сме ги канили.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
iss
Публикувано на: 21.5.2008, 11:58
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Мещера @ May 21 2008, 08:17 AM)
QUOTE (Jordan_13 @ May 21 2008, 01:02 AM)
Паметник на срама от политиците

http://www.segabg.com/online/article.asp?i...id=5&id=0001002
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Статията не е лоша, макар, че с половината неща в нея не съм съгласен. Аз бих провел една "голяма и последна екскурзия" за всички, които се смятат турци и въз основа на това искат власт и отцепване на територии от България. На тяхно место бих заселил волжки българи и всички други, които се самоосъзнават българи извън България, желаещи да се завърнат и да живеят тук.

На едно мнение сме!Нека всеки живее в държавата,която припознава като отечество.В тази връзка днес слушам по новините за АФРОАМЕРИКАНЕЦА Обама.Има и латиноамериканци и какви ли не...хамериканци.Е,както бях попитал емира те ТУРКОБЪЛГАРИ ли са или някакави...български турци?!
Сладка сол?Солена захар?.................

Във връзка с това :На тяхно место бих заселил волжки българи и всички други, които се самоосъзнават българи извън България, желаещи да се завърнат и да живеят тук. ...бих искала да споделя ,че снощи по БТВ в шоуто на Слави ,Иван Куликов представи документален филм на Българи от Македония...Филма силно ме развълнува...и това което казваха Българите ...Филма е призив да се направи нещо за тези наши сънародници,защото до ден днешен върху тях се упражнява геноцид защото са БЪЛГАРИ.Дано някой от вас да го е гледал...аз не гледам шоуто поради ред причини ,но този път го гледах и бях изненадана ,че започна с този документален филм...потресена съм от това което разказваха...И колко патриотизъм и национално съзнание са запазили въпреки всичко което преживяват...

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 22.5.2008, 18:58
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 506
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Радикални ислямисти шетат из Смолянско

http://www.dnes.bg/article.php?id=51902

А това е едно от мненията, на един от участниците там

защо не ни казват цялата истина.докато ние се джафкаме по религиозни теми всъщност причината е съвсем друга.аз предполагам че зачестилите убийства и отвличане на бизнесмени са някъкъв начин да се покажат че са вече и тук и могат да убиват и отвличат когото си поискат и когато си поискат.отвличането на бонев а и на този от бургас ме кара да мисля че се намираме в багдад.горящите влакове пожари и други уж случайни бедствия.защо не си признаят че са открито изнудвани от тази терористична организация от която имат някакви искания и за това са повикали американски специалисти.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Споделям напълно мнението на този участник, аз дори бих отишъл по-далече. На мнение съм, че е вероятно някои от големите главатари на световни терористични организации свободно да си живуркат в България.
Комунистите са терористи,а терорист - терориста око не вади.
Случаите, в които виждаме, как големи мафиотски фигури, съвсем спокойно си живеят тук, съвсем спокойно можем да допуснем наличието и на терористични такива.
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 26.5.2008, 16:38
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

emir_kj, Нямам навика да разменям мисли с убийци на деца. А вие от Boz Kurt не сте нищо друго. При така наречения "Възродителен процес" загива едно-единствено туркинче, при това от рикуширал куршум, когато тълпата тръгва да щурмува някакъв участък. обаче се налага един интересен въпрос. вие, турците с деца на ръце ли тръгвате да щурмувате? Досега си мислех, че единствено циганите слагат децата пред себе си. да убият децата, а не тях. Вие, турците същия манталитет ли имате? Ако е така, то аз се заклевам, че с турчин и дума няма да разменя до края на живота си. Ако е така, то вие сте животни, а не човеци.
От друга страна десетки българи, между които също деца стават жертва на турски терористични акции. Когато през 1990 година попитах един от тези "герои" защо не са нападнали милицията или армията, а са избивали невинни хора, тоя "герой" ми отговори: "Защото беше опасно". Тогава бях млад и едва ме удържаха да не го разкъсам със зъби. беше в зала "Униврсиада", на Конференция на НДЗПЧ.
Ето какви сте, гаджал такъв! С теб като с равен не мога и няма да говоря. Има и свестни турци, за разлика от мангалите, между които почти не се срещат свестни. Но явно несвестните сте почнали да вземате връх.
Ще коленичиш и ще молиш за прошка заради избитите дечица и тогава, ако решим, можем и да поговорим.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 26.5.2008, 16:40
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

emir_kj, знам че имате слуги като сегашния ГлаДен секретар на МВР Павлин Димитров. Това още повече ме отблъсква от вас. Изрод при изрода отива.
Един ден ще влезем в Константинопол, да знаеш. И аз знам през коя врата ще влезем.

Впрочем сложих ти портрета в галерията. Да те познаят хората като те видят.

Добавям тази картинка, за да се види ясно тяхната връзка с ционизма. Картинката е от техен сайт.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

--------------------
PM
emir_kj
Публикувано на: 26.5.2008, 19:41
Quote Post

Участник

Съобщения: 70
Участник # 1 488
Дата на регистрация: 16-May 08

Ами заповядайте в Истанбул!!!Няма нужда да търсите порти,то границите са отворени...Истанбул е голям,може да ви побере всичките 5 милиона българи,а и лесно ще ви асимилираме,тоест интегрираме де....
PM
Eлтимир
Публикувано на: 26.5.2008, 19:44
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Минавал съм от там. Но скоро ще минем през оная врата, зазиданата. Виж "Невидимата атака", там съм писал за нея. И послушай песните на Жана Бичевская, могат да са ти от полза, убиец гаден!

--------------------
PM
emir_kj
Публикувано на: 26.5.2008, 19:48
Quote Post

Участник

Участник # 1 488

Кяфирлер истемеседе,канъмъз олук гиби акса да ,сонунда зафер бизим оладжак!!!

Което ще рече: където и да ме срешнете, ми счупете главата с камъни!

Това съобщение е редактирано от Запознат на 26.5.2008, 20:10
PM
Eлтимир
Публикувано на: 26.5.2008, 19:53
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не е зле нашите хора, които владеят добре западни езици да разтърбят навсякъде. Тук забранената в цял свят терористична организация "Симите Вълци" се ползва с покровителството на висши полицейски чинове. Това е все едно шефа на полицията в Ню Йорк да защитава Ал Кайда. Тези наглеци даже не си правят труда да се прикриват. Затова нека попитаме Запада, да попитаме ЕС и Брюксел - те ли ще ни защитават от терористите или да си търсим други съюзници. А ние знаем къде да ги намерим. Те също знаят, че ние знаем.
Забележка: изрично подчертавам - говоря не за турциТЕ, аз не съм Волен Сидеров. Говоря за забранената даже в Турция /поне официално, неофициално знаем, че не е така/ терористична организация "Сивите Вълци". Само ще припомня, че Мехмед Али Агджа беше един от тях. Дали пък оттогава не датира приятелството на кучетата с нашето ДС? И това може да попитаме Брюксел.

--------------------
PM
Запознат
Публикувано на: 26.5.2008, 20:14
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

QUOTE (emir_kj @ May 26 2008, 08:41 PM)
Ами заповядайте в Истанбул!!!Няма нужда да търсите порти,то границите са отворени...Истанбул е голям,може да ви побере всичките 5 милиона българи,а и лесно ще ви асимилираме,тоест интегрираме де....

Бях в Истамбул наскоро и какво? Видях юдеи как асимилират турци.
Тебе както виждам не са те пропуснали!
PM
emir_kj
Quote Post

Участник

Участник # 1 488

Аз не харесвам много Истанбул...Обичам по-екзотичните места като например Египет,Индия.Преди няколко месеца бях в Мавриций,там също ми хареса...Не обичам много технологията и съвременната цивилизация...
А за мен не се притеснявай,аз знам къде да съм ''евреин'',къде ''мюсюлманин''.
Абе истински евреин съм станал направо smil4334a3ebd31a5.gif ....
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (emir_kj @ May 27 2008, 12:32 AM)
Аз не харесвам много Истанбул...Обичам по-екзотичните места като например Египет,Индия.Преди няколко месеца бях в Мавриций,там също ми хареса...Не обичам много технологията и съвременната цивилизация...
А за мен не се притеснявай,аз знам къде да съм ''евреин'',къде ''мюсюлманин''.
Абе истински евреин съм станал направо  smil4334a3ebd31a5.gif ....

Нищо не можеш да измислиш, нали?
Да разбереш света и мястото си в него не е като да блъскаш глава в талмуда.

Понеже си свързан с България, ти си щастливец в сравнение с господарите си. Погледни земята ни, погледни писмената ни, историята ни, песните, картините, храмовете (явни или нематериални), виж - навсякъде е пълно със знание, с творчество, майсторлък, грижа, изобилие. Така е, когато българите в България сме повече от паразитите.

Ние не искаме нищо от никого. А сме готови да споделим с другите плодовете на светогледа си - като се започне от чудесната храна и се стигне до изобретенията и прозренията ни.

Ние сме наясно, че освен Големия план, няма абсолютно никакво друго обяснение за вашето паразитно съществуване, за вашите безкрайни претенции, наглост и жестокост. Вас ви има, за да се развива Човекът. Нагледали сме се на изнасилени и разпорени бременни българки, набучени на ятаган пеленачета, опожарени и ограбени домове, избити родове.
А ти, момче, което не знаеш еврейче ли си, турче ли си, човек ли си...
Ти нагледал ли си се на такива неща? Наслушал ли си се на тях. Разбираш ли откъде идват командите? Усещаш ли големия план, който ти казва да избереш - бъди изрод или бъди човек.

Ние за пореден път ще оздравеем от ужасната зараза, ще се изчистим от паразита. Ще добавим още човещина към гена си и ще споделим със света великия опит на поредното си възкръсване от пепелта. За прослава на Човешкия дух.

ДЕН ГРЕЕ!
PM
emir_kj
Публикувано на: 27.5.2008, 12:28
Quote Post

Участник

Участник # 1 488

Ами не си правя труда да ''мисля'',когато пиша във форума Ви.Аз постигнах целта си,вече може и да ме баннат. smil3dbd4e398ff7b.gif
Доколкото затова ''Какъв съм аз''?,мога да ти кажа ,че съм мюсюлманин по вяра,но и ''евреин'' с такива като теб... smil3dbd4ddd6835f.gif Иначе мразя държавата Израел,но нищо против евреите...
Горките хорица сте иначе...много ме забавлявате...
Поздрави от мен специално за Иван:

http://youtube.com/watch?v=iFAI2SgBWps
PM
Иван
Публикувано на: 27.5.2008, 16:11
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (emir_kj @ May 27 2008, 12:28 PM)
Ами не си правя труда да ''мисля'',когато пиша във форума Ви.Аз постигнах целта си,вече може и да ме баннат. smil3dbd4e398ff7b.gif
Доколкото затова ''Какъв съм аз''?,мога да ти кажа ,че съм мюсюлманин по вяра,но и ''евреин'' с такива като теб... smil3dbd4ddd6835f.gif Иначе мразя държавата Израел,но нищо против евреите...
Горките хорица сте иначе...много ме забавлявате...
Поздрави от мен специално за Иван:

http://youtube.com/watch?v=iFAI2SgBWps

emir_kj, ние знаем, че и при най-искрено желание да участваш по някакъв начин в тоя сайт, нямаш потенциалът за това. Тъй, че иди си по живо, по здраво.

С останалите участници можем да се насладим на твоя случай, който си е джедайска класика, описан от Адолф Хитлер в „Моята Борба”:
„Колкото повече спорех с тях, толкова повече се запознавах с диалектиката им. Отначало те считат всеки от противниците си за глупак. Когато се убеждават, че това не е така, те самите започват да се правят на глупаци. Ако това не помага, те се правят, че не разбират за какво става дума или се прехвърлят в съвършено друга материя. Или пък страстно започват да отстояват нещо, което от самосебе си се разбира. И щом се съгласите с тях, те веднага го прилагат към предишния въпрос. Щом ги уловите в това, те пак се изплъзват от същността на спора и не искат дори да чуят за какво всъщност става дума. Колкото и да опитвате да хванете този апостол, ръката ви сякаш потъва в рядка кал. Калта се изплъзва от пръстите ви и веднага по някакъв начин ви полепва по ръцете. Но ето, че на вас, макар и с труд ви се отдава да победите така унищожително един от тези хора, че на него не му остава нищо друго, освен да се съгласи с вас. Мислите, че ви се е отдало да направите поне една крачка напред? Но какво е учудването ви на следващия ден! Утре този евреин е забравил напълно, че е бил победен.”

Наслаждението ни идва с чудесната критика на тоя текст, дадена от Елтимир:
Хитлер сякаш ни казва: “Те нямат слабо място!”, което съвсем не е така. Достатъчно е да покажеш пред евреина, че ти играеш съвсем различна игра от неговата, че ти си нещо, което той не познава, че не си нито под, нито над, а встрани от него. Демонстрирай пред евреина невежество по всеизвестни въпроси и свръхпознание по теми, достъпни за малочислен елит, ако не и съвсем непознати. Но нека не говоря какъв ще е резултатът. Всеки сам може да провери. И още. Защо винаги говорим „евреите”. Сред всеки народ се срещат различни хора. Правилото още повече важи за евреите, които не само не принадлежат към един народ, към една нация, а понякога и към съвсем различни расови групи.
PM

Topic OptionsСтраници: (14) « първа ... 8 9 [10] 11 12 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020