Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Българските евреи били жертви на холокауста
Запознат |
Публикувано на: 11.9.2008, 12:02
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Никой тук няма да ти се сърди за това, че твоите родители са етнически евреи. Важно за теб и за нас е да не действаш като тях, чифутите. Тук злобни хора няма! П.С. Изключението потвърждава правилото! |
||
Публикувано на: 11.9.2008, 12:14
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Споделям мнението на Запознат.
Гледната точка на Иван обаче,изобщо не е за пренебрегване! Ети,попиши малко повече тук-ще ни е интересно мнението на едно едва на 16 годинки момиче,което се терзае от,един вид раздвоение на личността.Ако си искрена ще ти се помогне. |
Надмощие |
Публикувано на: 11.9.2008, 13:05
|
Участник Група: Участници Съобщения: 47 Участник # 1 097 Дата на регистрация: 23-August 07 |
Да, евреите са хора като нас. И наистина всичко е до възпитание. Те си имат талмуда и си възпитават децата според него, затова повечето евреи се мислят за богоизбрани. Едно новородено еврейче, ако го дадат на друг да го отгледа с нищо няма да се различава от останалите. Всичко е до възпитанието. Пък и никой не е казал че ВСИЧКИ евреи са ционисти. Просто една много голяма част от тях се мислят за богоизбрани.
|
PARADOX |
Публикувано на: 11.9.2008, 13:41
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Другото решение е един ден това 16 годишно момиченце да си намери един хубав здрав Българин да и направи 3-4 хубави и здрави Българчета, които да отгледат и възпитат като Българи, и да си живеят дълго и щастливо, радвайки се на 12-16 здрави и хубави внучета-Българчета...! Тогава нито кръвта във вените на момиченцето ще има значение, нито ще се сеща и за тежкото раздвоение на личноста си....
|
ton |
Публикувано на: 11.9.2008, 14:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 209 Участник # 1 551 Дата на регистрация: 21-June 08 |
Да, има честни и свестни евреи в България, но те са с подобрен ген, имат и българска кръв. Също така не залитат по юдаизъм и талмудизъм.
В борбата с еврейската/ционистката мафия от изключително значение са усилията на честните евреи. |
eti_ |
Публикувано на: 11.9.2008, 15:22
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 1 657 Дата на регистрация: 11-September 08 |
Е, май не съм много разбрана от всички, но... просто много неща имаше да кажа и затова се обърквах... Значи, опитах се да ви обесня че има и хора , който са Българи , но с еврейска кръв, и се броят за Българи, а не евреи.. Да ви кажа донякаде се радвам че съм възпитана от Българи , а не от евреи. Но да оставим това. Защо да имам раздвоение на личността? Заради това, че имам какво да кажа, но не знам как ли? Ми просто тук така се говори за еврейте че найстина можете да оплашите човек... аз се чудя как и се осмелих да пиша тук.Смисъл зная че този сайт не е изповед.сом и че не е за лични истории но все пак се надявах че ще има нормални хора , който да ме разберат ( имаше и такива) , но изглежда че имаше и хора , който едва ли не ме повишиха в "начинаещ психолог" и ме осъдиха че съм някаква недоразвита ! Е, тва донякаде ме радва (това за психолога) , но защо сте седнали да ме анализирате не разбрах? Може би и аз съм човек, сещате ли се? Дефакто можете да говорите с мен, сещате ли се?
-------------------- [size=x-large][color=CC00FF][font=Arial]??? ???? ? ??? ???? ?? ? ??-??? :)[/font][/color][/size]
|
Eлтимир |
Публикувано на: 11.9.2008, 15:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
eti, като хора, като биологични организми, като човешки същества, евреите са като всички останали. Дори е трудно да се говори за еврейска нация, тъй като те са може би най-смесената нация в света. Злого идва от Талмуда, а най-вече от зависимостта от тъмния демон Йехова /или IHWH, както го пишат те/. Не тяхната кръв, не произхода, а зависимостта от Злото ги прави зли. Ние не мразим никого, но не можем да обичаме някой, който мрази нас. Простичко и ясно.
-------------------- |
eti_ |
Публикувано на: 11.9.2008, 15:54
|
Читател Група: Участници Съобщения: 16 Участник # 1 657 Дата на регистрация: 11-September 08 |
Еми лично аз не ви мразя , пък и не бих ви мразила ако бях истинска еврейка ( защото аз не съм , тъй като съм християнка) , тъй като все пак живея в територията на най-хубавата страна с най-дружелюбните хора :) Веднъж с мойте приятелки срешнахме румънки, който не говореха български и имаха нужда от храна а имаха само Евро, но не намерихме магазин кадето да работят с тази валута... А чейндж-бюрата бяха затворени както и банките. Тогава аз предложих на мойте приятелки да събереме пари и да им купиме по нещо кроасан, баничка или нещо с което да се наядът. Попитахме ги на английски какво ще си изберат, но те отказаха. Тогава без да ги питат, мойте приятелки ми казаха да остана с румънките и отидоха да им накупуват храна :) Когато се върнаха, чужденките останаха смаяни от добротата на Българите :) Благодариха ни, а ние ги изпратихме до хотела им... Разказах тази случка , защото това беше още един знак , че Българите са най-милия и любезен, както и гостоприемен народ :) И смятам че макар да съм с малко ерейска кръв, това не означава че не мога да се нарека истинска Българка !
-------------------- [size=x-large][color=CC00FF][font=Arial]??? ???? ? ??? ???? ?? ? ??-??? :)[/font][/color][/size]
|
Eлтимир |
Публикувано на: 11.9.2008, 16:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
eti_, не се страхувай от нас, ние няма да ти направим зло. Страхувай се от своите съплеменици, които не оставят евреин извън властта на демона. Говоря напълно сериозно. През 1990 година, когато започнаха така наречените промени, Съдбата пожела да ме срещне с някои евреи, свестни хора. Тези хора показваха явни симпатии към Българското, бяха коректни и дружелюбни. Съдбата им бе твърде нерадостна. И то благодарение не на нас, а благодарение на други евреи. Да припомням ли, че Андрей Луканов и Илко Ешкенази също бяхо убити по заповед на еврейското лоби? Ако се върнем още по-назад в историята, ще видиш, че така нареченият "Холокост" е бил замислен, организиран и осъществен също от евреи. Така че думата "евреин" е нещо относително. Виж юдаист - това вече звучи зловещо.
-------------------- |
eti_ |
Публикувано на: 11.9.2008, 16:13
|
Незнам, Елтимир... В моя град се навъдиха някакви скинарчета на по 16 години , който мразят евреи, и други "същества" както се изразиха те ... Е, те незнаят че имам еврейска кръв и говорят свободно пред мен. И си мислят че този сайт е за тях , влизат често тук и смятат че ако има насилие върху другите раси и народи който населяват България , те ще се изселят и родината ни ще се оправи... И доколкото се досещам "Холокост" е организация, избиваща много хора, най-вече евреи, нали така? Ами щом е основана от евреи, това говори че найстина са глупави хора , за което искренно съжалявам... Ааа... юдаисти... не зная точно за какво се отнася тяхната вяра но се досещам и за тях. Ами... различни хора по земята, какво да се прави . Винаги ще има болни мозъци, който да избиват дори и своите. Но все пак чух една интересна мисъл която ще споделя с вас:"Ако нямаше зло, нямаше да знаем какво е добро ".
|
Eлтимир |
Публикувано на: 11.9.2008, 16:19
|
Основният принцип на нашата идеология гласи, че никой народ няма право да властва над друг народ. Никой народ няма право да налага законите си над другите народи.
А мисълта за злото и доброто е напълно вярна. Това е част от баланса във Вселената. Божествен закон и ние не можем да го отменим. И все пак доколкото е по силите ми, поне аз се стремя да се разграничавам от злото и да не го допускам до себе си. Нямам сили да пиша по-дълго, но вярвам, че в общи линии успях да кажа, каквото имам за казване. -------------------- |
Публикувано на: 11.9.2008, 16:21
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Холокост не е организация.Попрочети материалите и темите из сайта,за да ти стане ясно.Наготово поднесена,информацията предизвиква съмнение.А ти трябва да стигнеш до Убеждение.
|
eti_ |
Публикувано на: 11.9.2008, 16:23
|
Елтимир, много си прав :) И найстина си много свестен човек ! Мещера, ще разуча по темата Холокост, обещавам :) !
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.9.2008, 17:11
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ами Иване, учебната програма в Академията едва ли толкова лесно се отменя? А НЛП-то си е изкувство. Не всеки има нужните дарби за това, но всеки трябва да мине изпита. А посочените от теб пропуски идват от следното: ние възрастните необратимо сме забравили да бъдем деца и това няма как да не си личи. Само малцина са запазили детското у себе си - и съгласи се, точно те едва ли ще тръгнат да се занимават с НЛП! -------------------- |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 11.9.2008, 21:21
|
Може да се направи сравнение между евреи и комунисти. Комунистите са родени от нормални родители, независимо към коя нация принадлежат. Обаче идеологияна на маркс-ленинизма ги е извратила. Генетично те не се различават от останалите хора. Онова, което ги различава, е техният извратен начин на мислене. По същия начин мисленето на евреите бива извратявано от догмите на юдаизма и Талмуда. Направих това сравнение защото се сетих за думите на покойния вече Илия Минев: "Не хората извращават марксизма, а марксизмът извращава хората". Впрочем култът Ву-ду действа по същия начин.
-------------------- |
Страници: (5) 1 [2] 3 4 ... последна » |