www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Кърджалихабер

Страници: (10) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Кърджалихабер, http://www.kircaalihaber.com/forum/
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Група: Изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

Избитите преди 90 г. тракийски деца - между св
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3094#msg3094
[QUOTE author=teo link=topic=213.msg3088#msg3088 date=1211673814]

Ти си просто жалък Пламене,

Тюрхане, минаваш на личност, а това е показателно.
Помисли си още веднъж, дали това е начина, по който ти искаш да си общуваме. И ми намери поне едно място, където аз съм казал нещо на личност против тебе! Кога и къде съм те оскърбявал? Тебе или някой друг, особенно не предизвикан?

А И ОСВЕН ТОВА СИ БЪЛГаРИН.

Да, такъв съм.
Това откритие ли е?

Защо един път не споменаваш какво е станало във Старазагорско и колко  мирно турско население е умирало от ръцете на комитаджии.

Пак комитаджиите ви виновни!
Я, като си толкова запознат, дай източници - къде, кои комитаджии били тормозили турско население в Старозагорско, кои войводи и колко турци от това са пострадали така, че после село 9град) да няма, и да се строи наново по градоустройствен план.
Или тези 14000 избити всичките до един са били комитаджии?

Живи изгаряни по наставления на Панславизма и директно ръководени от Руски консули.

Това звучи вече като холивудски хорър или като диво средновековие, и то от териториите на католицизма, защото изгаряния България и българи не са правили никога!
Къде и кого са горили, според тебе?
само че конкретно, стига се изплъзва винаги, когато ти задавам конкретни въпроси, и ми бягаш по тъча!
Казал си - отговаряй за думите си!

Преди да говорите като стар магнетофон ,научете се да познавате и историята си и поне малко логически мислете.ТА ВИЕ НАГОТОВО ВЗЕМАТЕ тОВА КОЕТО ВИ се предлага и гледате на нещата едностранчиво.

Дай ни ги тези тайнственни фрагменти от нашата обща история, която не знам, тогава?
Имаш ли източници, данни?
Вие постоянно се хвалите с вашите архиви и с митичната липса на наши такива.
Дай да видим - какво толоква не знам. Но не изкам источник "Един Тюрхан разказал, че чул, че чели"а да ми посочиш конкретен източник!

Омразата ви към нас е толкова много че, го леете пак и пак.Стига бе хора Батак Стара Загора,Тракийските българи,взривовете във влаковете.

На тебе обвинението в омраза ти изскача всеки път, когато ти задват конкретни въпроси. Аман заман!
Аз не обвинявам тебе или днешните турци за това, което е правила турската държава тогава с българите, ако не се солидаризирате с делата им!
И нямам нищо против да ми ги разкажете, изслушам и да си помисля, защото много добре знам, че всяка истоария си има 2 страни.
Но не искам свободни преразкази от Тео канадски с хипертрофирали цифри и с лирически описания, вместо статистическа фактология.
Ти си по емоциите, не аз.
И я включваш винаги, когато някой (най-често аз) се опитва да те прати в територията на конкретиката.

Но всяко действие си има противодействие.Не убивайте за де не ви убиват.

Правилно!
Жалко, че не спазвано!

Исках да изградя един диалог но вие сте дошли на нас да повтяряте все едни исъщи неща.пОВТЯРЯТЕ СИ ГИ И САМИ ПОСЛЕ СИ ВЯРВАТЕ .нО НИКОЙ НАОКОЛО НЕ ИСКА ДАЖЕ ДА ВИ ВЯРВА.

Повтаряме това,к оето знаем, особенно когато изскочи някой, и вместо с факти, тръгне да ме убеждава, че нещо не ги разбираме нещата и затрите мирни българи всъщност били виновни комити, до последното малко детенце и жена, и старци. И грабежа и зверствата били само справедливо възмездие на възмутените от тормоза на тези уж мирни българи турци, така ли беше?
Или нещо пропуснах?
Щото твоята теза разчита на мантрите, то ест, многократното повтаряне на
" Комитите са виновни"
"Турците са страдали порвече от българите, така че вие с тези вашите Батак, Стара Загора и влаковете да мълчите!"
"Турците са ви съхранили и уважавали, а вие, кретени такива, не се виждате какви изверги сте"
............
и все в този дух...

За всички сте само българи и нищо повече.

А какви трябва да сме?
Аналогично: за всички ти си турчин и нищо повече.
И какво от това?
Това трябваше да е обида, или?

Жалко ,че срамите името на славните тюрки -българи.Поросто сте жалки .

Има много жалки неща наистина в този свят, Тео, и едно от тях е да си измислиш една теория и да и повярваш, и да и даваш крила, и да я размножаваш, и не само да и вярваш, ами да се опитваш да убедиш хора, които знаят истината по-добре от тебе, да ти повярват на политически доктрини, изсмукани от пръстите по поръчка на Москва. Да ти дам ли линк към подробното обяснение, защо и древните, и днешните българи НЕ СА ТЮРКИ, а не сте ТЮРКИ и вие, колкото и да си вярвате, или да ви се иска?
Най-малкото което е, балканските турци нямат и 10% тюркска кръв и генетичен материал в себе си?
Да ти ги дам ли?
Или си ги чел, ама се правиш на пропуснал и разсеян?
Жалко за теб, но си закъснял с около 20-30 години, когато тюркската теория имаше партийната и псевдонаучна подкрепа на БКП, държавата и Москва. То си личи кой е бил комунистче, ама хайде, да не издребняваме.

А и от горе на това не си имате капка исторически познания.История на пияна глава ,не се ражда.

Е, тука вече се оля!
Я ни разкажи, доайен-историко, каква ни е историята, че най-после да я узнаем, ние непросветените игноранти?
Това за пияната глава също беше родено от безсилната злоба на аргументарната импотентност: ами че аз от 43 години съм отказал алкохола и даже бира не съм близвал, бе, Тюрхане! Къде я съчини тази пияна глава и ти...

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Та цялята ви история гъмжи от предатели.На нас е предостатъчно да ви разберем такива каквито сте.

Във всяка история и във всеки народ има предатели, за съжаление, вярно е това.
Но ако живееш с илюзията, че турците са ваксинирани от това, ще трябва да обясниш интересната практика на султаните, османиди до един, да убиват роднини, най-вече братя...То си е било традиция, а не единични случаи, и е продължавало с векове, не знаеше ли?

Правите ни огромна услуга.лАЙТЕ СИ ВАШЕТО ,НО ЗНАЙТЕ че ,кервана си върви и вие сте си останете със лаенето.

Тук прозира вече откровенна безсилна злоба.
Да ни наричаш кучета...
тео, ти наистина губиш форма или вече откровенно показваш истинското си лице.
Аз ли съм този наивник, който ти вярвах и те уважавах, ти ли оскотя за няма година, въпроса е философски и стои отворен.

Правиш се на патриот но не си Пламене.За вас времето ви е лечението!Ако ме разбереш евалла,ако не ме разжереш толкова зле за тебе.

Тео, чувам, че сменяш много професии, и трудовата ти книжка била вече като вестник Работническо дело едно време... Но ако не учиш за психиатър (Schrink) и кетапа ти по тази специалност не стърчи вече от джоба ти, престани да се пънеш да ми казваш какъв съм аз и какъв не съм, още по-малко, да ми назначаваш лечение. Това оставаше - инженери, учещи и незавършили за медицински сестри да ми назначават лечение.
Боже опази!
Тази Канада наистина е свалила гарда във здравеопазването...

За мен е важно ,че Диалог за сега е невъзможен и то благодарение на такива като теб.

Верно?
Ти от името на кого говориш?
От името на инженера Тюрхан, емигранта, учещ за медицинска сестра в Монтреал, Канада, или от името на преродения Ататюрк, който може да се произнася за всички турци?
И диалог за какво искаше да водиш с нас, че не разбрах съвсем: за това какви скотове сме ние и колко готини сте вие?
Диалога за тебе е само, ако ти сладко навреш българите и България в кучи гъз, така ли става?

Абе на всяка крачка повтяряте едно и също. та хората найзуст ви знаят лъжите.

Кое е лъжа, ти по стар навик не уточняваш!
Нито доказваш.
Лъжа и туй-то!
"Тео", какво да се прави - това вече е запазена марка и стил в съвременната реторика.

Защо не говориш за предисторията на Батак,на Старо Загорския край.Защото Пламене не знаеш !Ти знаеш това което са ти сервирали.Не бъдете подли защото времето си върши работата.

Ами кажете я тази предистория, колко пъти вече да питам!
И планината обикалям, и на място питам, всички извъртат главите и сумтят нещо,в ероятно инструктажа са забравили или не са им го донесли още.
Впрочем, и ти не си казал.
Но каквото и да кажеш, аз пак ще те питам за източници, и ще те заставя да отговаряш конкретно, не забравяй!
Знам, че никак не я обичаш тази кокнретика и за тебе сме гадни дребнави педанти, ама така е - искаш да ги ръсиш големи - доказвай си приказките!

Рано или късно ние ще си направим това което си искаме.Но поне ви опознаваме.

Браво!
630 години не ви стигнаха за опознаване.
Голяма мъдрост извади!

Хайде здраве да ти пожелая и си прочети пак лъжливата история,която ни сервирва само неща които са готова продукция за мъст и омраза.

Не знам, кое е лъжливата история. И коя за тебе е правилната.
тази, която се учеше в училище, имаше много грешки и откровенни пропагандни лъжи - съгласен съм, въпреки, че, подозирам, че едва ли имаме предвид едни и същи пасажи от тази история.
Но все пак кажи - ти си мастъра, ти отговаряш за пропагандата...просвети ни...

Вие сте едно звено на непрекъсващо се производство на омраза.За мен си просто жалък.

Пак омразата и пак другия жалък, а Тео, естественно, велик и неповторим!
Тео, това вече е вербален нарцисизъм, да не кажа духовен онанизъм...Спри се, и се дръж като човек, че на хората вече елеватор им трябва, за да стигнат до тебе...

Очаквах че си на ниво но,уви!

И аз имах наивно излъгани очаквания, ама се оказа, че и двамата сме прибързали с мнението си един за друг.
И елеватор специално за висините на твоето небостъргаческо мнение нямам намерение да си купувам

Запомни Пламене,кажи на своята си глава,като гледаш във огледалото,България не е виждала никаво зло от турчин и няма да види.

Да бе, те избитите и изкланите, ограбените и мачканите 500 години българи от викинги е било, или от бантустанци, не от любимата ви Османска империя.

Ние сме достоен народ и никога не сме тръгнали да взривяваме влакове.

Пак ние и Тео велики.
Абе научи се да говориш за себе си, бе, човек!
Стига се мисли за Божество или за премиер-министър!
Откъде знаеш какъв народ са турците?
И кой е казал, че всички турци били тръгнали да взривяват влакове!
тези няколко човека, които го правиха, ги хванаха и наказаха! Никой няма претенции към тебе, успокой се!
Ама параноя, аман вече!

Тази тема беше отдавна дискутирана и се показа машината на терора....а именно това е бившата ДС.

Естественно!
Вечно виновното за всичко ДС, само МИТ и двойните агенти като агент Сава (Меди Доганов) чисти като сълзици, нали така?
Дай линка, да ви видя все пак разобличенията...

И ти си сега дошъл да ни убеждаваш,че ние сме слагали бомби във влакове където живеят мирни хора? то компактно турско население?

Аз съм тръгнал да ви убеждавам?
Боже опази!
Къде си видял такова нещо?
Имало си е криминалисти, следствие, намерени са, заловени са и са наказани - защо аз трябва да ви убеждавам?
И за какво компактно турско население става дума? Кой пък е имал нещо против него или е казал нещо за него?

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

[QUOTE author=AkCakal link=topic=213.msg3093#msg3093 date=1211676354]
[QUOTE author=Plamen Paskov link=topic=213.msg3083#msg3083 date=1211671913]
Когато са умирали от ръцете на редовна войска и опълченци, били викали "Аллах!
(Господи!), и това ги правело "достойни"  :o
А когато са избивали мирни жители в Стара Загора, грабили, изнасилвали, опожарявали, какво следва да са викали?
Берекет версим?!?!?  ???

До­ка­то Г-н Пасков про­дъл­жа­ва да упо­треб­ява ис­то­рия­та ка­то ин­стру­мент за “ко­мплек­си­ра­не­” или за “въ­звис­ява­не­” , вмес­то ка­то обе­кт на нау­чен ана­ли­з, спе­ку­ла­ции­те с нея ще про­дъл­жа­ват.

Твърдението ви е невярно, защото моят постинг е ре-акция на нарочно провкативните дитирамби на друг форумец, то ест, не аз дадох тон за песен.
Но както и да е, аз приветствам отношението към историята от страна на научния анализ, и ако това не е дипломатически подсладител в стил "Тео" от ваша страна, нямам нищо против да я разглеждаме двустранно, като старателно избягваме пропагандата и спекулациите.

Прош­ка­та има мо­ра­лен сми­съл, ако се да­ва за съ­би­тия, свър­за­ни с лич­на­та ти от­го­вор­ност за оп­ре­де­ле­но дей­ствие или без­дей­ствие.

Така да е, само не разбрах - аз на кого и за какво от вас трябва да прощавам, според вас?
Или на мен някой от вас трябва да прощава?

За съ­би­тия­та от вре­ме­то на ко­му­низ­ма (“въ­зро­ди­тел­ния­” про­цес - вкл.) сте лич­но от­го­вор­ни - за дей­ствия­та или без­дей­ствия­та си. Днеш­ни­те тур­ци не носят от­го­вор­ност за по­ту­ша­ва­не­то на Ап­рил­ско­то въс­та­ние. Както днеш­ни­те ан­гли­ча­ни не носят от­го­вор­ност за робс­тво­то на нег­ри­те и тн.

Кои "сте"?
Българите?
Или аз лично?
И за какво?
Доколкото знам, основните изпълнители и на Възродителния процес, и на "голямата екскурзия", са били ваши местни турци, подковани от БКП, където членуваха с плам и ентусиазъм, с нездрав блясък в очите не по-малко от българските им другари.
Аз за какво съм ви отговорен?
Тука нещо ми развалихте впечатлението...още повече, с втората част на постинга, където се опровергава позицията ви от първата.

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3118#msg3118
[QUOTE author=teo link=topic=213.msg3114#msg3114 date=1211682766]
За да познаваш историята и случките и събитията във нея,не се нуждае само от Вазовите стихове или на Веда Словена или плеяда фалшификатори които са фалшифицирали всичко за помаците но,Пламене трябва да се прочете нещо друго.Както казваше Николай Хайтов във Диви разкази,че кога светът си събува потурите нищо не може да го спре.Защо все ви се иска да сте роби?Май вие било много добре тогава а?Не вървете срещу света и самите себе си седнете на реконструкция на историята си и да живеем заедно .Стига за щяло и нещяло да надувате като балон Батак та Батак.Ти ако и една капка нещо знаеш за Батак....шапка ти свалям.Но всичко е обрулено във лъжи Пламене и накойто най брутално си вярвате.Знаеш ли ,че именно тези Старозагорци на който си се научил от славните български книги,че турците там са" клали и изнасилвали" след въстанието Османската Империя им въстановява къщите.И парично и материално.Османската Империя им  помага във всичко.Но,за съжаление такива неща във вашата история не ви учат.Но тези пропуски могат да се наваксат със самообучение не на ваши фалшификати които вече милион пъти повтаряте.Затова такива като теб не са за Диалог.Ние,такива като теб са за началото на пътя към Косовски модел.На който не съм превърженик.Но за съжаление ние не може да се доверим на такива като вас,че след време пак няма да се повтори 4-ти 5-ти,7-ми възродтелен процес.нЯМАМЕ ВИ ДОВЕРИЕ!

Доверието е дефицитна стока.
Но не говори за всички, за сетен път ти повтарям.
Има турци и помаци, които ми вярват, и аз се старая да бъда отговорен в приказките си с тях, и турци и помаци, на които АЗ ВЯРВАМ, но по обясними причини на Тео в случая не мога да повярвам, докато не ми даде източници и доказателства за тези твърдения.
Така че, стига с тази позиция: "не ви вярваме, щото вие сте кофти хора", а се потрудете да изложите позицията си по-аргументирано, а не по-надуто, ако искате и аз или българин да ви повярва.
---------
Моето виждане за този форум и за други подобни е не всички турци да повярват на всички българи, или обратното, защото такива макро задачи и болни амбиции са нереални. За разликата от вижданията на спикер Тео, който продължава да се самовеличае и да говори от името на всички турци. Колко всички турци го приемат, аз не знам, но подозирам, че има такива, които не искат той да ги представлява пред никого.
За мен реалната цел в този и такива форуми беше:

1. Да се узнае и изслуша вашата страна, вашата истина, вашата гледна точка, вашите мотиви, вашата информация за историческите събития, и ако е достоверна, да преразгледаме картини и фрагменти от общата си история. Дотук обаче само няколко човека се потрудиха да дадат що-годе заслужаващи внимание документи и аргументации и само някои нюанси от виждането ми за общата ни история претърпяха допълнения и изменения.
Вие двамата обаче явно не искате да се върви по този път. Не говоря за всички турци, говоря само за вас двамата, както виждате. Имате си и ваши съмишленници за това, но, слава Богу, има и хора, които не мислят като вас и с които диалог е не само възможен, но даже и приятен и взаимнообогатяващ.

2. Да се изгради мост на общуване, диалог и доверие не между всички турци и българи, а поне между единици хора, на база на общочовешката ценностна система, която не се различава не само между християни и мюсюлмани, но спонтанно се усеща и знае от всички обикновенни хора, без значение какво вероизповедание (с много малки изключения на сатанинските култове, естественно). И такива отношения си се създават, защото общуването между хората, въпреки сложната ни предистория, създават такива. Разбирателството, дружбата и приятелството са по-силни и по-естественни, особенно когато възникват на естественна основагот, "на масата" във виртуалната кръчма, отколкото етническото и верско противопоставяне, което е политически инструмент.
Вие двамата и това не искате, но тео го маскира в сърцераздирателната опаковка "опитвах с доброто, опитвах с вас, ама вие сте такива кофти хора, че ви нямам доверие, уморих се да опитвам", а Белия Чакал си щампува постоянно копи-пейст на нарочно провокативни теми, набляга на патоса като журналист, гонещ качване на градуса на емоцията и напрежението, а не да постъпи като човек, владеещ информация и желаещ да я донесе до знанието и обсъждането на отсрещаната страна.
Вие двамата разглеждате понятието българин само по уравнението:
българин = гяур = виновен = враг по определение, и това уравнение за вас е аксиома.
Така че, според мен маските и опаковките и амбалажа на вашите цели и задачи за мен поне вече са ясни:
единия гони политическа себеизява и най-вероятно изпълнява политически специфични задачи (или си ги е самовъобразил и приел като мисия), а другия просто я изпълнява тази мисия на българомразие и демонизация и сатанизация на всичко българско.
-----------
Но и двамата бягате като дявол от тамян от каквато и да е територия на конкретиката, защото там сте безсилни да поддържате камуфлажа на дейността си.
-----------
Не държа да се съгласявате с мен или да ме опровергавате.

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3120#msg3120
[QUOTE author=teo link=topic=213.msg3114#msg3114 date=1211682766]
.........Но всичко е обрулено във лъжи Пламене и накойто най брутално си вярвате. Знаеш ли ,че именно тези Старозагорци на който си се научил от славните български книги,че турците там са" клали и изнасилвали" след въстанието Османската Империя им въстановява къщите.И парично и материално.Османската Империя им  помага във всичко .Но,за съжаление такива неща във вашата история не ви учат.Но тези пропуски могат да се наваксат със самообучение не на ваши фалшификати които вече милион пъти повтаряте................

Тео, имаш ли възможност да докажеш това твърдение?
Защото за мен е абсурдно, най-вече поради логиката и фактологията на събитията: Турция губи Руско-турската война от 1877-1878 година, и Стара Загора остава в освободената територия, под формалното название Изтона Румелия, и султана има чисто плакатна власт. Реалната знаеш у кого е. И даже и да са възстановявали или да са учавствали във възстановяването на Стара Загора като град, не съм уверен, че това е бил морален акт, а не акт на репарации на победена страна или в най-добрия случай - акт на желание да се възстанови важен търговски и промишлен център, откъдето да дойдат приходи за хазната...Защото, империите са си империи, но те трябва да се хранят от нещо, което хората трябва да произведат, а за да го произведат, трябва някъде да живеят и да работят, нали така?
Още повече, когато именно войската на същата тази империя е унищожила всичко това без пряка необходимост.
Моето е теоретизация, признавам, но докато ти не дадеш доказателства за твоето твърдение, аз продължавам да си стоя на моето, защото твоето го чувам за пръв път...

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

То¬ва не е от¬ра¬зе¬но в уче¬бни¬ци¬те по ис¬то¬р
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3121#msg3121
[QUOTE author=teo link=topic=232.msg3115#msg3115 date=1211683179]
Аз не съм истрик но рано или късно всичко във тези наши спорове ще се считат като един от основите във престоящите  промени по Божидар Димитровски обяснената Българска история . Ние искаме реална история,която реално да отрази нещата и събитията без пристрастие и вземане на страна .Такава ли е Българската История.....помислете!

1. Вижда се, че не си историк.
И аз не съм. Но съм усвоил основните правила, когато се говори за история, да си готов да извадиш източници в подкрепа на тезите си, а не хрумнало ми, че съм чул, че били видели и чели.

2. Като я искате тази реална история, потрудете се да ни я покажете, но конкретничко и с източници, както правят Елемаг и както правеше д-р Петър Генов, както и аз се старая и в състояние да го направя.
Дайте я тази реална история, за другите не знам, но аз съм готов да я разгледам, даже я искам, любопитен съм да я видя и съпоставя със знанията си.
Къде е?
Политическите и пропагандни сърцераздирателни репортажи на поръчкови журналисти или други автори: не-историци за мен обаче не са източници, заслужаващи доверие, както и източници, които не само, че не са съвременници, но се и базарират не известно на кого: написали книга за дадени събития от преди 90-100 години, а откъде са го изсмукали, не щат да кажат.
Що така?

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3215#msg3215
Първият митинг срещу "възродителния"
[QUOTE author=Rammstein link=topic=233.msg3213#msg3213 date=1211738817]
Gospodin Paskov , az sam Metka.

Здравейте, Метка.
Уважавам откритите и честни хора, даже когато не сме съгласни един с друг.

[color=navy] [b]Kazsvam ti go za da ne se prestaraesh v razkonspiriraneto mi.

Нямах и намерение.
Намерете ми по-открит и публичен потребител от мене в тези 2 форума

AZ ako sam na tvoeto miasto - kazah ti    shte si porasq glavat s pepel za proshka po pravoslaven kanon .

Казахте, ама не уточнихте - за какво точно?

Ti naistina v onzi sait nasar4avash ordite ot voinici na Tangra za hakerski ataki sreshtu pomaknet i ardino.

Не е вярно!
Върнете се там и прочетет по-внимателно: аз бях ПРОТИВ!
И сега съм против, и в последващите дискусии там бях против!

I tova se slu4vashe pred pogleda ti.Shpic-komandite ti se materializaha vav nahluvane na pleqda shovioinisti i v dvata saita.Az dori polu4ih zaplaha  i pcivni po skype .

Метка, бъркате адресите.
Първо, аз вашия скайп-адрес не знам, и не помня да сте ми го давали.
Второ - от сайта войни на Тангра в Ардино.бг дойде единственно Jordan_13, даже и тук се зарегистрира, но там получи бан в същия ден, за тук не знам, подозирам, че се случи същото.
А това националистическо нахлуване, както го наричате, дойде от потребители от бг-националисти, които имат взаимен бан и са врагове на Войни на Тангра.
Аз също съм с бан във бг-националисти, въпреки, че до 20.01.2008 бях модератор там.
Така че - всички претенции ги отправяйте по адресите и към конкретните личности и форумни администрации. Аз не съм част от администраторския или модераторски екип нито на единия, нито на другия форум.
Така че, сте в грешка, и то голяма.
Трябваше да питате, и щях да ви кажа - всичко е много лесно проверимо.

Osven tova zaglavieto na temata v koato se slu4vashe tvoito nasar4avane be  - Teroristi4ni gnezda v internet;
Nima Nie ne sme hora a sme troristi?
Bi trqbvalo da imashe malko sram ei taka za profilaktika
:D

Първо, не аз съм отварял там тема и не аз съм я озаглавявал така. И вие прекрасно го знаете
Второ, аз не знам какви сте вие, защото с много малки изключения не познавам лично никого нито от ардино, нито от този форум - всички са старателно скрити зад никове интернет-анонимници.
Така че, има или няма терористи или кандидат-терористи, на челото ви не е написано, защото даже и лицето и идентичността ви я няма.
Виждам, че има:
- старателно насаждана и провеждана линия, координирана пропагандна кампания на вменяване на вина на всички българи и на всеки българин в частност,
- на издигане на прекомерни искания, каквито няма никъде по света признати или дадени,
- на заявления за нарушения на законите на страната
- на правилото за реципрочност на действията между Турция и България по отношение на аналогичните си малцинства,
- на умишлен опит да се вкарат в малцинственни групи териториални и конфесионални групи, които са си българи по род, и то не от столетия, а от хилядолетия,
...виждам още много неща, които не ми харесват ис рещу които имам какво да кажа.
Но кой е терорист или не - от моята клавиатура няма къде да намерите такова обвинение.
Не можете обаче да намерите и такова отрицание, защото просто не знам, и не ви познавам лично, както вече уточнихме.

Така че за срама и останалото - толкова - не ме съветвайте за какво аз трябва да се срамувам.
Или ми посочете какво лошо аз съм направил на вас или на някой друг.
Иначе призива да се засрамя става откровенно тенденциозен.

Eto - vzemi primer ot Ak Cakal - toi kopna nepalen posting ot drug sait i elemag go useti 4e ne e postnal cialia metrial.
Vidimo e 4e v tazi tema AkCakal vse pak izpitva malko neudobstvo.

Не знам, откъде е видимо: нито съм чул, нито съм чел, да изпитва АкЧакала нещо такова.
Ако вие си общувате с него и на вас ви е споделил, това е друга работа.

A ti dori stavash vse po neustoim i balvash absoliutni negativni stereotipi sreshtu drugiite koito ne koito ne ti igraiat po svirkata.
Za tova Teo te hoka.

Метка, дайте по мъжки - конкретничко и без общи приказки: Тео може да хока децата си, ако има такива, а не мене, защото не му е работа и не е в позиция да го направи.
Както и аз не смятам, че ми е работа да хокам когото и да е и не го и правя.
А вашата намеса в нашите с него диалози е малко неуместна - Тео да отговаря за себе си. Доколкото знам, пълнолетно и голямо момче е.
Въпреки, че няма навика да си признава, даже когато явно сгреши, както например с обвинението към Серче, че бил Сербест Коркмаз. Сербест знае за това и е силно засегнат на Тео, ч еси позволява такива неща.
---------------
Кое точно е "бълване на абсолютни негативни стереотипи"?
И внимателно проследете - аз инициатор ли съм на такива постинги, или съм реагирал на многократните провокативни материали, пускани серийно от АкЧакала и алпаслана, например?

Ti naistina znaesh mnogo neshta no ne vinagi si prav.

Напълно е възможно да не съм прав, и винаги го допускам - затова предпочитам да задавам въпроси, на които искам просто ясни отговори.
Каквито обаче за съжаление като правило не получавам: нито от Тео, нито от АкЧакала, и алпаслана ме разочарова тези 2 дена.
Виж, с емира сме си на различни позиции, но момчето наистина ми отговаря пунктуално на всеки един въпрос, и от него научих много неща, които не знаех. Колкото и да си се търкаме с него, с общуването с такива като emir_kj за мен има смисъл и приказка с тях, взаимноуважителна, може да стане.

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3219#msg3219
Първият митинг срещу "възродителния"
[QUOTE author=AkCakal link=topic=233.msg3217#msg3217 date=1211749225]

Ето сега вече и терористи станахме .... ;D

И къде го видяхте това твърдение, че сте терористи?
Вие май пак нарочно манипулирате и конфронтирате, Бял Чакал.

Четете Аркадашлар чете те и се радвайте на обичта им.Всъщност защо ли пишем на Български.

Няколко пъти ви казах, че тука в обич никой не ви се е обяснявал, и ако го очаквате просто ей така, нещо не сте наред с логиката на събитията - Такива неща, като обич, дружба и приятелство е противоестественно да възникнат просто ей така, от нищото, на базата на интернет дърляния и оскърбления, които ни нанасяте. Те искат общуване, разбирателство и взаимно уважение - все банални, но нужни неща.
Впрочем, не съм съвсем прав - вие сте на периоди, на които не мога да им схвана логиката: днес например пуснахте много добри исторически материали за братята Кирил и Методий и за падането на България под турска власт. Копи-пейст пак, ама нейсе - добре подбрано и лично аз споделям съдържанието им.
-----------
Що се отнася до езика на общуване и писането ви на български (Господи, каква чест за нас и какъв жест от вас!), пишете на какъвто си искате език - и без това темите на турски са в пъти по-слабо посещавани от темите на български, въпреки, че са в десетки пъти повече. Това се вижда и без да рови човек из статистиките на форума.
Така че пишете си, както си искате, и на фарси, особенно ако сте любители на монолога.
=-------------

[QUOTE author=teo link=topic=241.msg3256#msg3256 date=1211818820]
Аз на никого не съм изкарал томаховки....а вие именно искахте тротил да слагате някъде.

Възможно е и да не си вадил томахавката...пряко и откровенно.
Но създаваше и постоянно създаваш провокации, които създават прекрасна почва за разгаряне на първата искра.
Аз къде съм искал да слагам тротил, Тео?
Постоянно ти напомням - говори конкретно и за себе си, и като обвиняваш някого, недей да плюеш бълагри като цяло, а посочи - кой, кога и къде именно какво точно е казал или направил.
Останалото е умишленна провокация, а после пак "аз томахавки не съм вадил".
Не си вадил, ама садиш постоянно!

И ни обвинявахте ,че сме взривявали влакове.Срамувайте се вие,не аз!

Кой и кого точно е обвинявал, можеш ли поне един път да престанеш да ги праскаш такива безотговорни общи приказки с единственната цел разгаряне на междуетническо напрежение и търкане?
Аз някого от вас обвинявал ли съм за взривовете на влаковете?
Герака, Елемаг обвинаявал ли е?
Някой обвинявал ли е всички турци, за да имаш основанието да говориш с "ние" и "вие"?
Признай си, че нарочно се изразяваш така, само и само да преекспонираш собственната си личност и да се изкараш защитник на обидени и онеправдани, а всъщност само разгаряш тежки спорове с нарочните си манипулативни неистини"
Докажи, ако не съм прав!

Какъв диалог идвате да "дежурите" тука?Идете във други форуми там ще ви приемат като герои!

Ти сега ще ни гониш ли?
Това ли ти е мъката?
Като нямаш аргументи, и като ти задават въпроси, на които не искаш и не можеш да отговориш, стана "махайте се оттука", щото тука "дежурите", това ли е новия ти шлагер?
Параноя!

Нали вашите думи все едно да се разруши една "резяшка джамия" и да се изгради църква на това място.

Чии точно са тези "ваши" думи?
Кой от обитателите на този форум е ползвал такива термини и лексика?
Докато аз мога лесно да ти посоча доста тежки и обидни, даже скверни и пошли думи от страна на алпаслан, например!
И далеч не всички от тях бяха насочени към конкретния му опонент или събеседник, а генерализираха и изразяваха ярко подчертано българомразие като цяло!

Щом със такива цели сте тука Господа офицери ...вие не сте готови за Дилаог.Диалог не се осъществява със думите "Клане" на всяка крачка.

Ти ли ще определяш - кой и за какво е готов?
А ти, който никога не отговаряш на конкретни въпроси по отношение на твоите нарочно провокативни подмятания и постинги - ти ли си готовия за диалог?
Да ти цитирам ли изрази от твои постинги, които са подигравка за всеки нормален българин и обида за страданията на десетки хиляди, които ти безсрамно наричаш с някакви пренебрежителни думички?
"Клането" ти било виновно!
Ами наречи си го "безпричнно и с нищо непровокирано умъртвяване на хиляди човешки същества с български етнически произход чрез нанасяне на порезни и пробождащи и посечни рани в областта на врата, шията и други части на тялото с остри режещи предмети, извършени от редовната турска войска (или за каквто исторически период или епизод става дума, могат да се внесат и корекции и допълнения).
Така ли според тебе трябва да го наричаме за по-благозвучно?
Или "спънали се, паднали, порязали се и взели, че умряли, и така - хиляди българи. Кой им е виновен, че не си гледат в краката и не си правят сметката - къде стъпват!"
Това ли е, според тебе?

Митовете един по един във един нормален свят се разплитат и там се разбира,че зад трагедията на даден народ ....арменския българския,гръцкия лежат равностойно жертви от турска страна.

Хубаво!
Айде докажи го де!
Пак приказки без доказателства!
Къде и какви са жертвите на турския народ за цитираните събития?

Какъв диалог кога вие даже не можете да кажете добра дума за Мира.

Защо да не можем?
Ей на - казахме и двамата с герака, но пак сме ви/ти криви! Пак не доволни!

Един добър човек със намерение за Диалог  винаги казва и вижда истината.

Правилно!
Защо не вземеш да се поучиш и да започнеш да го парвиш най-сетне?

ЗАщо ние не говорим за трагедиите на мирното турско и помашко население около Батак,които са били бастисани 3 години от баташки комитаджии.

Като го твърдиш - докажи го!
Иначе става измислица, която сте си съчинили като малките деца, които като направят беля, и почват да си измислят оправдание!
Къде са данните, авторите и доказателствата за това, което казваш?
И защо "справедливо възмутените" а не изпълняващи нареждане на турската централна власт са избили не само мъжете, които могат да се приемат (и то само част от тях) за виновни за такива золуми (ако изобщо е имало такива) а са изклали всички наред: малки деца, жени и старци, които не могат по определение да имат отношение към цитираните (но не доказани дотук) от теб золуми на баташките комитаджии?

Защо ние не говорим за Стара Загора и за Источна Турция за проблемите на турското население избито от арменците.Защото същите арменци,гърци,българи са ни комшии и не можем да живеем със тях във вечна война и недоверие.

Какви проблеми са имали мирното турско население около Стара Загора?
Получили дискова херния от мъкнене на дисаги с награбеното от избитите старозагорци ли?

Бъдещето изисква миналото но не нужно да се съсредоточим и да наблягаме само натова и да посочим все ,че вие турците са виновни.

Тео, стига лъга!
100 пъти казвам и повтарям като развалена плоча (ама тя твоята латерна ме предизвиква постоянно) че:
1. днешните турци никой за нищо не визира, освен ако не се солидаризират с тези зверства на османската държава!
2. Тогавашните български турци (мирните хора) по отношение на Стара Загора също никой не е споменавал, с малки изключения на участниците в клането от самия град!

Никой не е вменявал от пишещите тук българи колективна вина на турците, въпреки, че ти, Белия Чакал и алпаслана постоянно генерализирате и повтаряте мантрите, колко силно българи мразели турците, и как с омраза не се живеело, но само вие и главно вие тримата пускате постоянно като щамповка провокативни теми и постинги с обидно и манипулативно съдържание, с точно обратната на иначе сладко прокламираната цел!

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

От това населението наТурция даже хабер си няма ,страда само населението във Гърция и България.Даже и във Гърция нещата са вече по добри!

Верно?
И с какво са по-добри?
Че в сравнение с техния национализъм реториката на Волен е като несръчни стихчета на пионерче по къси панталонки?

НИЕ КАЗВАМЕ: Имаше война и имаше кланета.

Кои "ние" Тео Велики Първи?
Или някой спикер на турския народ?
Или на черкезкия народ?
Или на някоя друга етническа или политическа сила?
Ти наистина ли се изживяваш като преродения Ататюрк или като някакъв месия, пророк, или поне говорител на всички турци?

Мир на праха им.

Мир да е.
Амо думите и поведението ти хич не спомагат за този мир.

Ние даже не споменаваме за нашите си трагедии.

Споменавате, споменавате. И още как споменавате.
Постоянно ги щампувате и даже ги преекспонирате и прекалявате, особенно на моменти по отношение на това - какви страдалци сте били даже и последните 20 години!
Няма нищо противоестественно да си знаете, почитате и уважавате горчивите уроци от историята, вашите си трагедии - по тези въпроси, като Чанаккале например - мълчим и никой лоша дума или даже неуважителен коментар от българите тук не е правил!
Докато ние пуснахме тема за 24 май и светкавично алпаслан я осра!

Та българското население кога живееше във мир и гледаше покъщнината си и се умножаваше и изграждаше големи и красиви къщи и стопанства,турския народ даже косъм не даде да се падне от главите на българския народ.

Тео, ти не само, че верно се имаш за преродения Ататюрк, но се имаш и за мастер по разходки във времето или за 200-250 годишен мъдрец.
Роден си и си израстнал в България, и пишеш в глаголно време, което предполага да си бил пряк участник и свидетел на събитията, то ест, да си им съвременник.
Ти видя ли ги тези големи къщи, дворове, пълни с деца, богати и щастливи хора, че ми описваш тука идилични пасторални картини?
Турския народ ни бил пазил!
Че даже и караул вероятно бил давал, сакън, някой нещо да не направи с любимите ни домашни животни - българите!
Ти подиграваш ли се?

Колкото и да ми развивате своите си теории ,толкова имаме и ние да кажем,че това не е така.

Казването е лесно.
Само че трябва и да го докажете, а дотук само АкЧакала се потруди и даде наистина интересни материали, в предишния форум Сербест даваше също аргументирани препратки и доказателствен материал, но от Тео аз почти нищо не съм видял, освен нецитирани и неуточнени източници, най-често на турски.
Между другото, като стана дума за Сербест, не мислиш ли, че е редно да обявиш, че си бил неправ да го изкарваш Серче, да го обиждаш? Не е ли време ти да поискаш извинение, при това, от твой сънародник, за клеветите и обидите си?
Нали си много морален?

Защо кога цял свят вижда шовинизма във историта ви а вие гледате да прикривате по божидар димитровски всичко и отгоре на това продължавате със наглост.

Кой цял народ вижда шовинизма на кого?
Стига с тази мегаломания, бе, Тео!
Ти по човешки като човек към човека не можеш ли да говориш! Все "ние" и "вие", и винаги говориш само за всички турци и пак само за всички българи!
Какво тук значи някаква си личност! Нищо по-малко тебе не те интересува!
А Божидар Димитров между другото вчера АкЧакала го цитира, и то много на място, за което специално го поздравявам! Както казах - той е на периоди, и този му беше определено от добрите.
Така че, не само ние българите (щом ме заставяш да говорим на "ние") се позоваваме на Божидар Димитров!

Запомнете,помаците, след като вие казвате че са българи те няма да станат българи.

Няма нужда да стават - те са си такива!

Помака си е помак и те са достойни а носят това име.

Пак достойнството, сякаш някой е тръгнал да им го отнема.
Те и аз съм тракиец, отвъд Балкана е пълно с мизийци, а около Вардъра са макета.
Ти пък си добруджанец, доколкото разбрах.
И какво от това?

Диалогът не е да ни втълпявате постоянно,неща които са съмнителни...а един приятелски знак ,ръка.

Приятелството, казах го вече много пъти, Тео, е дар, който трябва да се заслужи, и за него трябват малко по-истински неща, като честност, взаимно уважение, обща ценностна система и т.н.
Не манипулации, лъжи, подигравки, постоянна виктимизация за турците и постоянно обвиняване на българите.
Ако ти имаш такова извратено понятие за приятелство, тъжна им майка на приятелите ти - аз не искам да имам нищо общо с такива съмнителни критерии на предложения за дружба!

Казах единствено Герака Каза,че може да приеме въспоменателна плоча на Шипка във памет на обикновените турски войници.

Каза, че не може!
Каза, че може на всеки турски войник, който се е бил като войник, и е воювал и загинал пои правилата на войната! А не за мародер, изнасилвач, убиец и грабител на беззащитно мирно население!
Така че, специално войската на Соломо Леви (Сюлейман паша) не плоча, не камък, а както казах, кабърче не заслужава на Шипка или Шейново!

Имате паметници за Съветската армия,която докара България до морален и икономически упадък.

Но не е клала и избивала българи, не ни е отнемала държавата и ти в условията на този икономически упадък си получи безплатното, за сметка на държавата образование, нали така?

...и РАЗБИРА СЕ ДО БЕЗБОЖИЕТО и алкохолизма.

За безбожието е вярно, така си беше.
Алкохолизма обаче дойде истински след старта на демокрацията - когато хората оскотяха от ограбване, измами и бедност.
Ти що тогава духна за Канада, а не до 1990?
Щото до 1990 нямаше какво да правиш и да работиш ли?

За тях имате паметници но, за нас понеже сме "варвари" не може.

Не за "вас"!
На тебе за какво да ти правим паметник? Какво си направил?
Или ти настояваш да направим паметник на всички турци?
Кажи го направо, ама обясни защо. Аз съм първия, който ще се съгласи!
При условие, че в Турция се направи реципрочен паметник на всички българи!
Справедливост = реципрочност, Тео!
Всички са против (и би било ненормално да не са) да се прави паметник на Шипка, защото това е гавра, това е скверно да се подиграваш с такъв безгарничен цинизъм на избитите, ограбени и опожарени мирни жители от опозорения редовен аскер на Соломон Леви!

Какъв диалог мога да осъществя със такива хора.

Каквъто си искаш.
Но ако ще става дума за диалог, потруди се да отговориш на въпросите, които ти се задват.
Знам, че ти е малко под достойнството, конеркетиката не е за титани на мисълта и духа като тебе, щото ти си свикнал на монолога и на възхищението от околните... Ама какво да се прави - бъди мъж и си носи отговорностите за приказките!

Дори във други форуми ни наричат "резняци".

Аз, Елемаг или Герака къде са ви наричали резняци?
Щото този фоурм тука е пълен с кафири, гяури и други подобни!
Може да е на турски, ама се вижда с невъоръжено око!

Ще ви кажа каквото казвате толкова и други епитети ще чувате...и много добре ви познаваме.

Аналогично.
Толкова ли беше трудно да се досетиш.

Господа аз си върша работата благодаря че сте ми помогнали.

Пак заповядай.
Това беше единственното разумно обяснение за поведението ти и достойно признание за мотивите ти да го правиш.

На нас ние предостатъчно да ви разбереме що за хора сте и дали да продължим със  диалога.

И що за хора сме?
Само моля те, не пак за всички българи: тука са само трима: аз, Герака и Елемаг .
Така че, какви точно пунктуални претенции имаш към всеки един от нас?

Вие се благодарете че има такива като мен които, са умерени и все гледат да оправят нещата.Но и аз се отчаях от стерео типа ви.

Ти - умерен?
Аз на тия сладки приказки повярвах само в началото.
Жалко за наивността ми, сигурно е от средната възраст.
А това, че си искал да "оправяш нещата" се сещам за "оправянето", което ни предлагаше мадридския шмекер.
На някои им оправи положението, но мнозинството оправи, като забрави за вазелина.
Ти на кое от двете оправяния се имаш за носител, да си уточним оправянията?
------
Единственното, от което вероятно наистина си се отчаял, е, че честичко те разобличаваме какъв демагог и манипулатор си, Тео.
И затова видиш ли въпрос, написан от някой, най-вече от мене и от Дюнята, бягаш като дявол от тамян и все нямаш време.
Ама за такива постинги, като тоя последния, винаги намираш.
Странно, а?

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3381#msg3381
ЗАБРАНЕНИ ПОТРЕБИТЕЛИ / YASAKLI KULLANICILAR
[QUOTE author=teo link=topic=147.msg3356#msg3356 date=1211830959]
.Междупрочем,във Канада и САЩ много христиани си обрязват(правят сюнет) за защита от СПИН .мНОГО Е ПО ЕФИКАСНО ТАКА.дОРИ И ВЪВ АФРИКА:

http://news.ibox.bg/news/id_384590520

Тео, това да го каже някой неук и прост човек, да се усмихне човек състрадателно, и да го подмине.
Но да го каже човек, който сам гордо се нарича "турчин-интелектуалец", човек със висше образование от България и учещ за медицинска сетра в Канада, това е връх на невежеството и глупостта!
Сюнета защитавал от вируса на спин, и хората в Америка били го използвали масово като средство за защита!
Дай ми сайта на твоето учебно заведение, ще го публикувам там този твой бисер, да те видят преподавателите ти колко я вдяваш тази медицина даже и на фелшерското ниво, на което ти я преподават!

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3345#msg3345
[QUOTE author=teo link=topic=147.msg3335#msg3335 date=1211828216]
Възродителният процес през 1985г е седмият подред във 130 годишната история на България....и хиляди убити и опожарени и заличени от картата мюслюманкси села.Само във първите 3 месеца на възродителния процес са убити 2500 а общият им брой за няколко години включително и затворите са близо 7500.Аз ли няма да знам Пасков и стига сте говрили занашите болко без знаяния.тУК НИКОЙ НЕ ОБВИНЯВА бЪЛГАРСКИЯ НАРОД.Н е докосвайте нашите рани като възродители които със желание сте направили това.

1. Историята на България не е 130 годишна, а над 7000 годишна!
И България е в Европа от 1843 години. Това едно.
Второ: вероятно имате предвид: 7 преименувания за последните 130 години.
С това съм съгласен.

2. В Родопите никога не е имало хиляди села - просто няма къде да се поберат чак толкова. По османските тефтери, които преди няколко дни Тео публикува, населените пунктове в България (и то в по-голямата, реална България, а не днешната) бяха под 2500. То ест, всичките населени пунктове са били толкова!
Как от 2500 ще има изтрити хиляди мюсюлмански села?
Пак преувеличавате и смело добавяте нули без мярка!

3. Аз не говоря за вашата болка без знание. Аз цитирах ваш неотдавнашен постинг. Да дам ли линк? Ето го: http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...indpost&p=27450
И аз никога не съм го одобрявал, за да ми вменявате "... които със желание сте направили това"

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3363#msg3363
[QUOTE author=teo link=topic=147.msg3362#msg3362 date=1211831948]
Е виждате ли появи се един човек като АБС И УСПЯ да развдри обстановката.Искам такива взаиморазбирателства и ценене на култура и традиции на двата народа....затова и моят аватар изобразява тази дружба .

а на това обърна ли внимание:

[QUOTE author=abc link=topic=147.msg3359#msg3359 date=1211831449]................. Отдадохме уважение. Нали? Я прегледай сега темата за 24 май и ми кажи кои от форумците са по отворени да опознаят другите ?

Нещо да кажеш?

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3471#msg3471
[QUOTE author=teo link=topic=147.msg3464#msg3464 date=1211898194]
Пасков
личи ,че си все пак ветеринарен лекар и си много далеч от хуманитарната медицина.Което си е факт си е факт.

Което си е факт, си е факт.
Доста по-близо съм и с доста по-богат практически опит и подготовка от недоучила медицинска сестра като тебе, бъди сигурен.
Между другото, разпространен синдром - няма фелшер във ветеринарната и в хуманната медицина, който да се няма за по-доктор от докторите и професорите със завършено висше образование по специалноста от комплексарите, които никога няма да доучат и никога няма да стигнат до такава професионална реализация.
Тъжно, но факт.
Смири се.

Много американци и канадци си правят обрязване на синовете си.Та това всекие доказал,че ефикасно средство.

Ефикасно средство средство за какво и срещу какво?
Срещу СПИН?
Помисли си още веднъж, и ми дай най-после името или сайта на твоето учебно заведение, като си толкова ербап, да им пратя "мението" на един техен ученик, да видим как ще си вземеш следващия изпит, ако ще по смяна на подлоги да е.

А и ти давам публикация от вестник.

Къде е тази публикация?

Не ставаш ни за спорове във политика ни за медицина.

Да бе, като гледам как ти ставаш, жив зян мокра слама с мишки в джоба ;D ;D ;D

То е така е защото си ветеринар по душа и гледаш на всички като животни. ;DМодерният свят се променя към исляма и така ще е Пасков! ;D

Айде пък сега ветеринарите му виновни.
на крива ракета, все Космоса му е виновен!
Когато аргументите свършат, почват обидите...и то на професионална основа...
тео, тео, срам, тео, излагането ти е тръгнало по низходящата плоскост и няма спиране.
----------
Високоморалния "турчин-интелектуалец" Тео, който поддържаше инициативата на Доган и ДПС за легализация на гювендилъка...
Много мюсюлмански, няма що...
Като стана дума за морал, да ти напомня и да те питам пак:
Ти за Серче на Сербест все пак от страниците на този форум няма ли да се извиниш най-сетне?

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3522#msg3522
[QUOTE author=alpaslan link=topic=147.msg3485#msg3485 date=1211909343]

Конският доктор си е конски доктор ;DНа,Пасков.Чети и се образовай малко ;D

ОБРЯЗВАНЕТО ПРОТИВ СПИН
евтина защита и заиграване с религията
..................................................
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2304

http://www.lekar.bg/news-32/info-123

alpaslan, конски доктор е Арда-бой, аз съм по-скоро кучешко-котешки доктор, но това са подробности, на които не очаквам от вас да обърнете внимание.
И за двата вида докторство се учи 6 години, вземат се над 55 изпита, и се карат маса допълнителни курсове, изпити, повишавания на квалификацията, защитават се дисертации и т.н.
Нещо, което тео никога няма да измине, нито в Канада, нито в България, нито където и да е, по маса причини, за които вероятно се досещате, ама предпочитам да не коментирам.
Това, което вие извадихте, е една зле преведена жълто-популярна неспециализирана статия от руски булевардни издания от типа "дъвка за очите", и буламач за простолюдието, а не специализирана публикация или научна работа, труд, който може да претендира макар и на 1% достоверност.

Ще ви дам малък пример, а вие си го приемайте както си искате.
Фреди Меркюри (Фредерик Бурсала) е роден в Занзибар, мюсюлманин и обрязан, което не му попречи освен да бъде фронтмен и вокалист на Куин, да си бъде гей, да се разболее от СПИН и да си умре.
Имаше и един легендарен негър-баскетболист от NBA, в началто на 90-те години, също мюсюлманин, също обрязан, и също болен от СПИН.
Подозирам, че такива болни и обрязани има не единици, не стотици и даже не хиляди, а десетки и стотици хиляди по целия свят.
Това за нещо да ви говори?
А вие си вярвайте на тео и на улични буламачи...

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

[QUOTE author=teo link=topic=254.msg3574#msg3574 date=1211922614]
Пламене приказваш пак идеологична -пропаганда и ставаш за велик фелдфебел.Стига, намери на кого морал да четеш!

Тео, пишеш глупости!
На кого съм чел морал?
И не знам ти какъв фелдфебел или сержант си бил, но аз съм офицер от запаса, без да казвам какъв.
ти кой си, че да ме разжалваш? Генерал от ДПС?

Поставил си няколко адреси във аватара си и си мислиш си специлаист по Русия.Половината ми живот мина във Бившия Съветски Съюз.

Колко години и кои години и къде са ти минали, бъди конкретен, защото така пак си голословен!
Аз съм тук последните 8 години, и те са много по-близо до този период на войни, за който говорим, и даже съвпадат по време с описаните събития.

Никога такива категории не приказвай.

Този израз трябва да ми го преведеш по-понятно

Ще видим Русия като им свърши петрола какво друго ще измислят нещо повече от генния алкохолизъм и да не кажа друго нещо.

Това пак беше от серията "един гаща-плява"
Като им свършел петрола, щели да измислят генния алкохолизъм.
Тео, ти четеш ли какво пишеш, и можеш ли да си напишеш мисълта малко по-ясно?

Аз ще ти кажа развал и развал.Не говори за Чеченците без да си във час!

Развал имаше, факт!
А ти експерт по Северокавказкия регион ли си?
Кога за последно си се чувал с Рамзан Кадиров?
Или с Масхадов?
Или с Дудаев?
Или някои от тях са вече покойници? Или не знаеш кои?
А, ти вероятно си бъбриш със Закаев, по-логично е...
Или?
Господин експерт по чеченските въпроси в Канада? Москва ви слуша с внимание - чакаме вашия инструктаж от позицията на истина от последна инстанция...

Аз познавам и със срещал със тези хора от най големия бандит до най обикновения чеченец и ги познавам.Не можеш и нямаш право да наричаш един народ бандити.

И аз познавам. И други кавказци познавам. И съм кръстник на момчето на един от тях.
И какво?

Ти не познаваш тяхния начин на мислене.

Да бе, пак го удари на психология и психоанализа. само д=р тео отваря душите на хората и ги парви душеприказчици.
останалите сме примитивни дървета, които не могат да общуват.
Няма ли ад включиш на една предавка надолу и да я караш малко по-скромно?

Ти си просто със сърце на бивш комунист който никога не може и не иска да се промени.

сега пък и кардиолог-политолог се извъди.
Абе, Тео, слез на земята и се научи да говориш като нормален човек бе, стига с тази запенена пропаганда, с нездрав блясък в очите...

Чененският народ рано или късно ще спечели свободата си.

Е, и?
Като му я ДАДОХА (а не да я спечели) тая свобода, и какво стана?
60-70% от същия този чеченски народ побягна...в същата тази Русия, гонен и избиван от...своите си чеченски банди и формирования
И какво?

Вече от близо 300г е им борбата и ще победят .И не само те но и други Кавказки народи.

Радвам се за тях.
Дано да си сигурен в прогнозата си и да си им казал, щото не съм убеден, че болшинството от тях го чака това твое пропагандно светло социалистическо..., пардон, свободно от руснаци бъдеще.
Въпреки че, знае ли чвоек.
Държавнотворчески и народи с държавни традиции там са били само българите, арменците и осетинците. Точка! Останалите са били сателити, в състава на тези държави или късни преселници, които са станали част последователно на България - Персия - Турция - Русия, за известно време и на Тамерлан. Това е!
Имаш ли нещо да добавиш?

Чеченците са горд народ и ще си постигнат свободата си.

Айде пак мантрите... "те са горд народ...свободата си...достойни хора..."
Абе Тео, в началото тия думи ми правеха впечатления и ги приемах с оригиналното им значение, ама в твоята латерна започнаха да стават като подигравка и като бълнуване, мантруване ли, не знам как да кажа..
нещо като "демокрация" в началото на 90-те, "толерантност в средата", "европейският избор..." към края, " европейската ценностна система...в началото на 20 век" все такива думи, с които манипулаторите и медиите като тебе като почнат да злопуторебяват и да им сменят знчението, и стават мръсни думи за обикновенните хора.

Асъл във Русия нищо не се е променило и карат по КГБ СИТЕМАТА и ВЗРИВЯВАТ жилищни блокове във Москва и после обвиняват за Това Чеченците.

Естественно!
и сигурно си пълен с доказателства отново, нали!
Кой където напрви, все не са чеченци или нашите.
И в Дубровка не бяха те, а са били преоблечени руснаци, и репортажите не бяха на живо, а са ги парвили в киностудия Мосфилм за измама на наивните зрители, нали? Мовсар Басаев всъщност е ПЁтр Сергеевич, преоблечен и пребоядисан като чеченец...
Тео, ще се спреш ли с глупавите си банални щамповки?

Но вече светъ не иска да им вярва.

За света не знам, но аз на тебе вече не ти вярвам.
Ти си една манипулативна пропагандна латерна, на всичките мюсюлмански гърнета и народи мерудия, експерт по всички, навсякъде си бил, всичко знаеш, всичко ти е ясно, ние сме виновни за всичко...
Ти откога не си си взимал литиевите хапчета?

--------------------

PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (10) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020