Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (10) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Кърджалихабер, http://www.kircaalihaber.com/forum/
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.5.2008, 23:13
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Е,що? Сигур ги е страх да не ги хакне някой? Аз мисля, че трябва да бъдат хакнати и това е. Този диалог е безмислен. Тия типове искат само да строят джамии, изживяват се, като владетели на тая земя, искат възстановяване на гробища, паметници, къщи и какво ли още не, т.е. на Османската империя. Аз пак призовавам - един националноотговорен български хакер да бастиса тоя сайт. Според мене, това негово дело - бастисването на резашкия сайт, ще е все едно, че е построил черква или съхранил древно българско светилище. |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 14.5.2008, 23:18
|
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
те сами си дърпат шалтерите.
Като не му хареса на Доган, и го спират -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
Йордан_13 |
Публикувано на: 14.5.2008, 23:39
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 494 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Това е добре. Спомням си, един епизод от "Записките по българските въстания", как при празнуването на един Великден, една туркиня изля боклук върху процесията към църквата и младия българин скочи срещу резаците, пък чорбаджията го ступа и го вкара отново в строя. А турското заптието се радваше на това и викаше: "Гледай ги бе, гледай ги, бе, сами се оправят". Нека видят как е било и че колелото на историята се завърта и всичко сторено, десетократно се връща. |
||
iss |
Публикувано на: 15.5.2008, 7:01
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Пасков,докато преглеждах темата в главата ми се въртеше един единствен въпрос:Какво те кара да отделяш "време" на турския форум и кой е градивния елемент свързан с това "време" за нашата идея? -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 15.5.2008, 11:05
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Отговора е на ЛС. Който желае, мога да му отговоря. По същия начин. Пишете ми на ЛС или пишете на iss за отговора. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Varvarina |
Публикувано на: 15.5.2008, 15:14
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 15.5.2008, 22:27
|
Продължението следва (само за любителите на махленски скечове и за хора с чувство за хумор и достатъчно търпение....)
До Доктор Пасков и Паск ...'' OF '' ---- -------------------- ? ????????: ?????? ??????
Пламен Пасков |
Публикувано на: 30.5.2008, 14:10
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
[QUOTE author=teo link=topic=262.msg4008#msg4008 date=1212143017]
Това са твои думи. Както винаги, неподкрепени с нищо, освен с "казал Тео Велики"
Лъжа! Единственната истина е, че ни обединява мнението и отношението към ДПС! По останалите принципиални въпроса със Сербест сме на диаметрални (все още) мнения, но си водим споровете с взаимно уважение, каквото тук от тебе, акчакала и алпаслана, че даже и от емира на моменти, НЯМА!
Лъжа! тео, ти си лъжец! Във форума на Сербест няма една лоша дума, написана нито от мен, нито от който и да е, в българската секция поне, срещу турци и мюсюлмани!
Верно? И кое му е опасното? Че сме седнали да си говорим и обсъждаме без зокрия и твърд контрол и арбитраж на ДПС и ДС и БСП ли? Ами направихме си го това островче, по-скоро -Сербест го направи. Там вече ДПС пропагандата не върви! Ако искате да защитавате позициите на ДПС в рамките на равнопоставения спор, Сербест ви покани: защитавайте когото си искате, стига да можете! не, като ви свършват аргументите срещу разобличенията против ДПС, веднага да ревете: "Админ! Туркомразие! Бан! Лоши българи! Кофти гяури (кафири)! Махни ги оттука, да си пеем дитирамбите в хор, избори идат!"
Какво за тях? Започваш едно изречение, и напук на висшето си образование, получено в България, не се научи да се изразяваш ясно! Или това беше бял стих някакъв, за който правилата на лексиката и изказа не важат? И направи си поне един път труда да уточниш - кои са тези мои покровители, да ида да се запозная с тях най-сетне...
Възможно е. Но последните дни в последните 10 страници не мога да те намеря нито веднъж, и при търсенето на потребителите не те видях. Може да не съм те намерил...
Естественно! Как пък не! Я дай експертен превод на тези документи, ако обичаш...
Намери къде съм заставал на такава позиция. Не ми говори за вас, говори ми конкретно за мене
Щото са османски, нали? :D :D :D Много плоско! ---------- Зависи за кого и за какво. Важни са, но ако има и други паралелни документи от трети страни, които касаят едни и същи събития, тогава е по-добре
Ами тогава какво си се закъхарил?
Кой спори?
Нищо подобно, горски! Те са свидетелство за Възродителен процес, нищо повече и нищо по-малко! И показва кой първи е започнал тази порочна практика!
А! Дойдохме си на думата - най-после едно откровенно признание за двойния стандарт на много османски документи! ;) :D :D :D
Каква е връзката между темата за помаците (ти нали не си помак), и смяната на имената в твоето семейство, които също не са помаци, и не сте даже от този регион?
Аз да съм искал или казал, че трябва на някого да вреди? Или ти така реши? И къде е манипулацията, освен в твоите постинги, така и не разбрах. Опитай се да бъдеш по-точен и ясен, ако обичаш...
Пак пропаганда, агитация и лъжи! Това е цинизъм, Тео Даже не ми се коментира, толкова си плосък и прозрачен с тези дитирамби. Ама турския паспорт те задължава, вероятно, да си кривиш и връзваш душата на възел, ама на кривото право да кажеш
Славянин, само, не дай Боже, Българин, така ли? Ех, българомразецо, и ти си седнал да обвиняваш други в туркомразие, като че ли всички турци са като тебе и групичката ти тук...
От позицията на какъв ме предупреждаваш? Ти пъвро намери сили и достойнство да се извиниш на Сербест, за мене не се притеснявай
Чиста злобна лъжа! сузи, и Адем, и те са участници в Атака 2, нали така? Тео, като ти свършат аргументите (въпреки, че те твърде рядко се появяват изобщо) започваш да ставаш...чакай да те цитирам: "жалък" :D :D :D каня всички да посетят форума и да намерят и да намерят Атака 2 в него. Между другото: термина ескалация на етническото равновесие отново е от бисерите на дълбокомислието на Тео! ;D ;D ;D
тебе здраво те притесни този форум, където няма как да си Велик прероден Ататюрк, май ;D ;D ;D
По-голяма глупост трудно може да се съчини! наистина - които помнят Сербест от ардинобг, знаят за кого говори Тео и вероятно вече се заливат от смях на глупостите на Преродения... За останалите: посетете го този форум, спомнете си ей тия твърдения на Тео и се посмейте от сърце, на свой ред ;D ;D ;D
Давай! нека! Заповядайте и преценете сами!
Подчертаното е лъжа! тео, днес би всичките си собственни рекорди от преди по количество откровенни лъжи в един постинг. Засрами се, ако имаш срам! Говориш за твой сънародник, все пак, който искренно и активно отстоява всички турски интереси, и е преживял 80-те не по-леко от тебе!
Кои сте "вие"? И с какво ви обединявате? Ти май щамповаш клишета, без да провериш - доколко се съотнасят към постинга. Ти да не си бот?
Я си признай, стига си се свивал! не бил ДПС-ар,ама Арда-бой първа дружка, и ДПС бил най-нужното нещо. Да постна ли на форума миналогодишните ти писма до мен, какви ми ги разправяше тогава за ДПС? Ама сега май си надушил някаквъ келепир, или са те притиснали с някакви компромати и друго изнудване, и обърна плочата
майтап! Самата същност на ДПС е противоконституционна и криминална! Никой не говори за смяна на Сербест с Доган! Откъде извади такава глспост! Иди и го напиши това във форума на Сербест, да видиш, какво ще ти отговори
Богатството не е лошо нещо! Лошото е грабежа, измамата, кражбата, изнудването, противокоснтитуционната същност и терористичното минало, измамата на избирателите и измамите и нечестните методи на провеждане на изборите!
А! Значи, щом другите партии били кофти, ДПС автоматически стават добри, че и даже единството на народа ти! Тео, всичко е ясно - купена душа си ти, без ориентири за добро и зло, не само по каноните на исляма, но даже и по общочовешките канони и понятия за добро и зло. Призна си!
А ДПС като "предлагна", щото много ги реализира тези "предложения", нали?
Повтаряш се вече твърде много пъти даже само в един твой постинг. Но бисера е, че Сербест бил првоодник на антитурска линия. Тео, за тебе няма нищо свято. Ти си се продал изцяло на ДПС!
Нищо подобно! няма да заемеш място, защото, ако го направиш, и се опиташ да си защитаваш позициите, няма да можеш, и балона за величието ти, който постоянно сам се опитваш да надуваш, ще се спука на всеки твой постинг! никой няма да те пипне, ако се реигистрираш там, и Сербест ще те остави да пишеш каквото ти роди главата, ама пусто не ражда нормални аргументи, тази глава. И единственното, което ти остава, е да се врътнеш като лисицата и да кажеш: "Гроздето е кисело!"
Да, ама в горните фрагменти постоянно говориш друго! Ти не можеш да бъдеш последователен в нито една твоя позиция!
Лъжа! Това е единственният форум, където българи, турци, помаци и всякакви други могат да седнат, да обсъдят нещо, без ДПС админ (ардинобг) да дръпне шалтера по заповед отговре! И едиснвтенният форум, където ревовете ви: "Бан за Пасков - той ни обижда!" ще изискват доказателства за тези твърдения, а не веднага да се юрнат да трият с гумата! Това не ви оттърва и това не ви устройва!
Ами има си ги. Даже малцинственните групи са толерирани и големи групи от тях водят паразитно съществуване (циганите) за сметка на други, а други малцинственни групи, които от десетилетия нямат отношение към българската държава, не плащат данъци в България, не работят в нея и териториално не могат да направят и 1 месец присъствие в годината, модифицират с вота си управлението на страната с помощта на незаконни изборни "техники"
Аз ясно написах - кои идеи осъществява ДПС! -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 30.5.2008, 14:11
|
||||||||||||||
Тема: Новият форум на Сербест Коркмаз http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg4013#msg4013 [quote author=teo link=topic=270.msg4010#msg4010 date=1212144194]
Докажи! Къде съм изразявал "открита омраза", и откъде следва, че Турция била "добронамерен" съсед? Дай аргменти, доказателства и факти, иначе си манипулатор!
Аз на приказките на Тео и пропагандатори като него не вярвам - ти не си официално лице да говориш от името на Турция и да гарантираш сериозността на заявленията си, така че това твоето е опит за мантрическа сугестия и нищо повече!
Тео, пак скачаш от недоучила медицинска сестра към поставяне на диагнози, на които имат право и основание само хабилитирани и получили съответното образование хора. Каквото ти нямаш, и силно се съмнявам дали някога изобщо ще имаш. Така че съотнеси обидите си към себе си, защото ти постоянно имаш халюцинации и извеждаш от моите постинги изкривени и даже несъществуващи тези!
Първо, кое е огъня, и кой се занимава с него, е голям и интересен въпрос. Пиромана седнал на мене да ми казва, да не си играя с играчката му.
Предлагай! То други средства за защита и аргументи на тебе и другите 2-3 около тебе не ви остана. Какво друго, освен да ревнете на админа като малки деца: банни го тоя лош Пасков, че виж какви ги приказва и пише, свършиха ни аргментите срещу него!
За мен НАТО е терористична организация, която не е дала нищо добро за нито един народ по света, и членството на Бъалгрия в НАТО за мен е зло и позор, срам и унижение. Между другото, агресивната същност на НАТО миролюбивата Турция показа първа, нападайки Кипър
Това го чухме вече. Ама кой го запали този огън? не сте ли ти итвоите 2-3 аркадаши с големите мераци и с безгръбначната ценностна система и поянтия за добро и зло, справедливо и несправедливо? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||||||||||||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 30.5.2008, 17:19
|
||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3933#msg3933 [QUOTE author=AkCakal link=topic=264.msg3930#msg3930 date=1212101142]
Защо смесвате отношението ми към вас тримата с отношението ми към всички турци като хора? Вие нещо се надценявате твърде силно, вие тримата... И тук, в тази тема, и даже в последните 2 дена, никой нищо за никакви империи не е писал, освен вие. Пишете си -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 30.5.2008, 17:21
|
||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3943#msg3943 [QUOTE author=AkCakal link=topic=264.msg3942#msg3942 date=1212102032]
Обършете си пяната от устата и ако имате за 2 аспирина акъл, ми отговорете: Как малката Тюркан се е оказала там, където се стреля? ----------- питам, защото няма ден тука да не обвинявате всички българи вкупом за вашите нещастия от преди 20-25 години, а не да имате достойнството да посочите истинските автори и отговорници: вашето си ДПС и БКП-БСП, които не са равно на българите! Защото постоянно правите виктимизации и грозни и хиперболизирани спекулации, и искате от смъртта на детето и на другите пострадали да вадите политически дивиденти, което е сатанизъм и цинизъм. Та затова, още веднъж, "щастливецо", да питам: как пеленачето се е оказало там? Кой я е довел, завел и държал? И защо е доведена? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.5.2008, 17:37
|
Играеш си със огъня!!!!
-------------------------------- Резлиите, верно са тъпи говна и говеда. Жалко, че като се опитам да влеза в домус кочината им, наречена "форум", ми дава "Форбиден", явно предварително са ме резнали, като много опасен "каур". Пазят си зелките хората, живее им се още. Резлиите винаги са били тъпи и прости говеда, не знаят, че ние Българите, не си играем с огъня, да не сме малки деца, резачета, НИЕ ИГРАЕМ ВЪРХУ НЕГО! Огънят е нашата стихия. |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 30.5.2008, 17:40
|
||||||||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3951#msg3951 [QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3945#msg3945 date=1212102392]
Знам за това. Но сам виждаш, че хората се крият! И се пазят! И най-скъпото и най-ценното: детето си, ще го пазиш най-много от всичко! А доколкото знам, тя е загинала на протестна демонстрация! Така ли е?
Питам, за да знам, а вие оскърбявате и хулите, сякаш е грях да питаш. Това според вас нормално ли е?
Само че си спомнете и какво ми писахте, че КАКЪВ и КОЙ точно е бил този нахлулия с автомата? Нататък не искам и няма да продължавам. От вас го знам! Това не значи, че следва да се сваля отговорността от извършителите! Но виновните бяха именно от днешното ДПС, и днешното БСП, които тогава имаха едно име: БКП! А не българите! Още по-малко пък - аз!
Не можете да ми кажете да млъквам, защото нямате нито това право, нито тази възраст, нито съм ви дал основание. Ако сложите на везните сквернословията и оскърбленията, с които заляхте днес и последните дни мен лично, на турски в това число, и сравните моите текстове, ще видите кой не спазва наистина никакви норми на морал и уважение, още повече, за човек-правоверен мюслюлманин, който кара второ-трето висше образование. Аз на ваше място бих се засрамил. Вие питайте себе си какво трябва да направите. Не държа да ме информирате за решението си. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||||||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 30.5.2008, 17:42
|
||
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3957#msg3957 Adminin dikkatine [QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3956#msg3956 date=1212103586]
Това е лъжа, защото религията е духовна наука. И ако някой ви я преподава тази наука по правилото на аксиоматичността, че това е така, защото е така, значи, че самите ви даскали не са наясно с това, което ви учат, а вие, язък ви за висшите образования, сте седнали да им вярвате, без да се замислите. Интересно, защо тогава Господ е дал на Човека глава, ум и разум, и свободна воля? То не, че всички тези дадености функционират у всички, но все пак... Вие Единният Бог за толкова глупав и несъвършен ли го имате, че ще даде на Човека нещо без промисъл и цел? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 30.5.2008, 17:43
|
||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3968#msg3968 [QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3961#msg3961 date=1212103915]
Наука е. И то много сложна и висша, защото е наука за духа и вечното, защото е извлечена от мъдри, знаещи и просветени хора, а не от дебили и малоумници. Ако не сте го разбрали, не са ви го казали, или, което е най-страшното, ако и даскалите ви не го знаят, тогава вие имате работа само с мъртвите, изпразнени от съдържание опаковки на истинната някога религия. То ест, губите си времето, да не кажа нещо по-лошо. Но това си е ваша работа, и ваш живот. И не ми отговорихте на въпроса? 2 висши образования не ви стигат за да ми отговорите, или? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Страници: (10) 1 [2] 3 4 ... последна » |