www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Кърджалихабер

Страници: (10) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Кърджалихабер, http://www.kircaalihaber.com/forum/
Йордан_13
Публикувано на: 14.5.2008, 23:13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 494
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Пламен Пасков @ May 14 2008, 09:11 PM)
Свалиха ми бана.
Но от над 50 постинга оставиха 40.
Подстриганите ги видяхте тук.
Там има няколко интересни теми:

Мюсюлманите искат нова джамия

КАК БАГЕРИТЕ СРИНАХА 500 КЪЩИ В КВ. ХИСАРЯ

Е,що? Сигур ги е страх да не ги хакне някой? Аз мисля, че трябва да бъдат хакнати и това е. Този диалог е безмислен. Тия типове искат само да строят джамии, изживяват се, като владетели на тая земя, искат възстановяване на гробища, паметници, къщи и какво ли още не, т.е. на Османската империя.

Аз пак призовавам - един националноотговорен български хакер да бастиса тоя сайт.
Според мене, това негово дело - бастисването на резашкия сайт, ще е все едно, че е построил черква или съхранил древно българско светилище.

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 14.5.2008, 23:18
Quote Post

Често пишещ

Група: Изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

те сами си дърпат шалтерите.
Като не му хареса на Доган, и го спират

--------------------
? ????????: ?????? ??????

?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140
???????: +38 0679863269
????????: 0887 814 925
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 14.5.2008, 23:39
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Пламен Пасков @ May 14 2008, 11:18 PM)
те сами си дърпат шалтерите.
Като не му хареса на Доган, и го спират

Това е добре. Спомням си, един епизод от "Записките по българските въстания", как при празнуването на един Великден, една туркиня изля боклук върху процесията към църквата и младия българин скочи срещу резаците, пък чорбаджията го ступа и го вкара отново в строя. А турското заптието се радваше на това и викаше: "Гледай ги бе, гледай ги, бе, сами се оправят". Нека видят как е било и че колелото на историята се завърта и всичко сторено, десетократно се връща.
PMEmail Poster
iss
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (Пламен Пасков @ May 14 2008, 09:11 PM)
Свалиха ми бана.
Но от над 50 постинга оставиха 40.
Подстриганите ги видяхте тук.
Там има няколко интересни теми:

Мюсюлманите искат нова джамия

КАК БАГЕРИТЕ СРИНАХА 500 КЪЩИ В КВ. ХИСАРЯ

Пасков,докато преглеждах темата в главата ми се въртеше един единствен въпрос:Какво те кара да отделяш "време" на турския форум и кой е градивния елемент свързан с това "време" за нашата идея?

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 15.5.2008, 11:05
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

QUOTE (iss @ May 15 2008, 07:01 AM)

Пасков,докато преглеждах темата в главата ми се въртеше един единствен въпрос:Какво те кара да отделяш "време" на турския форум и кой е градивния елемент свързан с това "време" за нашата идея?

Отговора е на ЛС.
Който желае, мога да му отговоря.
По същия начин. Пишете ми на ЛС или пишете на iss за отговора.

--------------------

PMEmail Poster
Varvarina
Публикувано на: 15.5.2008, 15:14
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 115
Участник # 649
Дата на регистрация: 5-November 06

Този клип гледали ли сте го:

http://www.clip4e.com/play_turcite_i_ciganite_v_bylgariq.htm
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 15.5.2008, 22:27
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Продължението следва (само за любителите на махленски скечове и за хора с чувство за хумор и достатъчно търпение....)

До Доктор Пасков

и

Паск ...'' OF ''
----

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 30.5.2008, 14:10
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

[QUOTE author=teo link=topic=262.msg4008#msg4008 date=1212143017]
Пасков,
Работиш на  най-различни фронтове бе човек.Ту помаци,ту турци а сега и новото то прозвище във Форума на Сербест като велик анти ДПС-ар.

Това са твои думи.
Както винаги, неподкрепени с нищо, освен с "казал Тео Велики"

Тройната ти линия е много опасна във този момент и ти и форума в които сега участваш,тоест Сербест Форум , бълви искри и срещу нас и срещу помаците и срещу ДПС.

Лъжа!
Единственната истина е, че ни обединява мнението и отношението към ДПС!
По останалите принципиални въпроса със Сербест сме на диаметрални (все още) мнения, но си водим споровете с взаимно уважение, каквото тук от тебе, акчакала и алпаслана, че даже и от емира на моменти, НЯМА!

Всичко антитурско и мюслюманско да кажем.

Лъжа! тео, ти си лъжец!
Във форума на Сербест няма една лоша дума, написана нито от мен, нито от който и да е, в българската секция поне, срещу турци и мюсюлмани!

Няма що много голяма задача сте се нагърбили.Предупреждавам,те на много опасен клон си се качил.

Верно?
И кое му е опасното?
Че сме седнали да си говорим и обсъждаме без зокрия и твърд контрол и арбитраж на ДПС и ДС и БСП ли?
Ами направихме си го това островче, по-скоро -Сербест го направи.
Там вече ДПС пропагандата не върви!
Ако искате да защитавате позициите на ДПС в рамките на равнопоставения спор, Сербест ви покани: защитавайте когото си искате, стига да можете!
не, като ви свършват аргументите срещу разобличенията против ДПС, веднага да ревете: "Админ! Туркомразие! Бан! Лоши българи! Кофти гяури (кафири)! Махни ги оттука, да си пеем дитирамбите в хор, избори идат!"

Дори и твоите покровители които те изпращат при нас като "наблюдател" и "експерт по турските въпроси"(тука не мога да не се смея ;D,защото от теб експерт......не става ...да речем по добре ....просто латерна ;D)

Какво за тях?
Започваш едно изречение, и напук на висшето си образование, получено в България, не се научи да се изразяваш ясно!
Или това беше бял стих някакъв, за който правилата на лексиката и изказа не важат?
И направи си поне един път труда да уточниш - кои са тези мои покровители, да ида да се запозная с тях най-сетне...

Нека сега да минем на тези документи.Ти сега започна да влизаш във форума на Помакнет,но аз отдавна съм там.

Възможно е.
Но последните дни в последните 10 страници не мога да те намеря нито веднъж, и при търсенето на потребителите не те видях.
Може да не съм те намерил...

Документите са ярко доказателство за толерантноста на Османската империя към своите архиви.

Естественно!
Как пък не!
Я дай експертен превод на тези документи, ако обичаш...

Защото кога за вас някой документ е важен го развявате като знаме,кога не ви отърва,викате те са Османски и не ги показвайте,защото не искаме да вярваме на Османски документи.

Намери къде съм заставал на такава позиция. Не ми говори за вас, говори ми конкретно за мене

А истината е че,Османските документи са най-важните документи.

Щото са османски, нали? :D :D :D Много плоско!
----------
Зависи за кого и за какво.
Важни са, но ако има и други паралелни документи от трети страни, които касаят едни и същи събития, тогава е по-добре

Всъщност много добра реклама правиш за толерантноста, справедливоста и истинноста на Османските документи.

Ами тогава какво си се закъхарил?

Нека да минем до същноста на Документите.Те са ярко доказателство за две неща :
1.за достоверноста на събитията  и
2.за откритоста на тези документи

Кой спори?

Да обясня:
Тези документи показват именно доброволното приемане на много славяни(няма да ги нарека българи) -мюслюманството.

Нищо подобно, горски!
Те са свидетелство за Възродителен процес, нищо повече и нищо по-малко!
И показва кой първи е започнал тази порочна практика!

Ако това беше насилие ,То те отдавна да са секретни документи но, не са .

А! Дойдохме си на думата - най-после едно откровенно признание за двойния стандарт на много османски документи! ;) :D :D :D

Когато българските власто ми сменяха името ,смениха името и на дядо ми който беше покойник и на прадядо и неговия баща.Значи почти на 4 поколения.

Каква е връзката между темата за помаците (ти нали не си помак), и смяната на имената в твоето семейство, които също не са помаци, и не сте даже от този регион?

Защо Османските Документи показват това,че еди  си някой приел името Ахмед но , се показва името и на корена му и от къде идва.Тоест баща му Бойко,Ангел,Митко и така нататък.Всяка манипулция не вреди на мен и на Османската Империя а вреди на теб и на такива като теб които със това ескалират обстановката.

Аз да съм искал или казал, че трябва на някого да вреди?
Или ти така реши?
И къде е манипулацията, освен в твоите постинги, така и не разбрах.
Опитай се да бъдеш по-точен и ясен, ако обичаш...

Османските Архиви са живо доказателство за толерантност и етика към желанията на народите,без да фалшифицират самата истина.

Пак пропаганда, агитация и лъжи!
Това е цинизъм, Тео
Даже не ми се коментира, толкова си плосък и прозрачен с тези дитирамби. Ама турския паспорт те задължава, вероятно, да си кривиш и връзваш душата на възел, ама на кривото право да кажеш

Тоест корена е му е славянин  но,той приемайки мюслюманството приема и небходимото име .

Славянин, само, не дай Боже, Българин, така ли?
Ех, българомразецо, и ти си седнал да обвиняваш други в туркомразие, като че ли всички турци са като тебе и групичката ти тук...

Предупреждавам те със това, със каква задача си се нагърбил във една крайно опасна игра на Сербест.

От позицията на какъв ме предупреждаваш?
Ти пъвро намери сили и достойнство да се извиниш на Сербест, за мене не се притеснявай

Форума му не е никава свобода а е Атака-2 и е чиста ескалация на етническото равновесие.

Чиста злобна лъжа!
сузи, и Адем, и те са участници в Атака 2, нали така?
Тео, като ти свършат аргументите (въпреки, че те твърде рядко се появяват изобщо) започваш да ставаш...чакай да те цитирам: "жалък" :D :D :D
каня всички да посетят форума и да намерят и да намерят Атака 2 в него.
Между другото: термина ескалация на етническото равновесие отново е от бисерите на дълбокомислието на Тео! ;D ;D ;D

Вие сте сега пионерите във една бъдеща ескалация.

тебе здраво те притесни този форум, където няма как да си Велик прероден Ататюрк, май ;D ;D ;D

Форума на Сербест не е нищо ново и поредното анти етническо,анти турско движение.

По-голяма глупост трудно може да се съчини!
наистина - които помнят Сербест от ардинобг, знаят за кого говори Тео и вероятно вече се заливат от смях на глупостите на Преродения...
За останалите: посетете го този форум, спомнете си ей тия твърдения на Тео и се посмейте от сърце, на свой ред ;D ;D ;D

Нека всички да видят това и да си направят сметка със какво се захващате и до къде ще водите нещата.

Давай!
нека! Заповядайте и преценете сами!

Омразата ти към всичко турско и анти депесарското действие на Сербест сега са се обединили.

Подчертаното е лъжа!
тео, днес би всичките си собственни рекорди от преди по количество откровенни лъжи в един постинг.
Засрами се, ако имаш срам! Говориш за твой сънародник, все пак, който искренно и активно отстоява всички турски интереси, и е преживял 80-те не по-леко от тебе!

Правите ни огромна услуга ,защото ни обидинявате и ставаме още по калени.

Кои сте "вие"?
И с какво ви обединявате?
Ти май щамповаш клишета, без да провериш - доколко се съотнасят към постинга.
Ти да не си бот?

Аз не съм ДПС-ар,но не искам някой сега да руши статуквото за да осъщесви своите си желания.

Я си признай, стига си се свивал!
не бил ДПС-ар,ама Арда-бой първа дружка, и ДПС бил най-нужното нещо.
Да постна ли на форума миналогодишните ти писма до мен, какви ми ги разправяше тогава за ДПС?
Ама сега май си надушил някаквъ келепир, или са те притиснали с някакви компромати и друго изнудване, и обърна плочата

Нека да кажем така:
успявате да махнете Доган, и на негово място идва Сербест......да кажем.Той  ли ще спаси положението?Отговора е ,че Сербест ще стане новият олигарх.

майтап!
Самата същност на ДПС е противоконституционна и криминална!
Никой не говори за смяна на Сербест с Доган!
Откъде извади такава глспост!
Иди и го напиши това във форума на Сербест, да видиш, какво ще ти отговори

Любима тема на всички е видите ли колко бил богат Доган?

Богатството не е лошо нещо!
Лошото е грабежа, измамата, кражбата, изнудването, противокоснтитуционната същност и терористичното минало, измамата на избирателите и измамите и нечестните методи на провеждане на изборите!

Но защо не гледате наоколо и да погледнете  че и това се отнася и към другите партии и депутати.ДПС ЗА МОМЕНТА СЕГА СА ЕДИНСТОВОТО НА МОЯ НАРОД.

А!
Значи, щом другите партии били кофти, ДПС автоматически стават добри, че и даже единството на народа ти!
Тео, всичко е ясно - купена душа си ти, без ориентири за добро и зло, не само по каноните на исляма, но даже и по общочовешките канони и понятия за добро и зло.
Призна си!

Аз не искам да разруша това,защото и другите партии нищо хубаво не предлагат и не говорят във програмите си за турците и помаците и ромите.

А ДПС като "предлагна", щото много ги реализира тези "предложения", нали?

Смея да кажа че във момента Сербест форум е място на всичко анти-турско и мулти етнически модел.

Повтаряш се вече твърде много пъти даже само в един твой постинг.
Но бисера е, че Сербест бил првоодник на антитурска линия.
Тео, за тебе няма нищо свято.
Ти си се продал изцяло на ДПС!

Аз няма да заема място във този форум,защото аз искам единството на турци и помаци и българи.

Нищо подобно!
няма да заемеш място, защото, ако го направиш, и се опиташ да си защитаваш позициите, няма да можеш, и балона за величието ти, който постоянно сам се опитваш да надуваш, ще се спука на всеки твой постинг!
никой няма да те пипне, ако се реигистрираш там, и Сербест ще те остави да пишеш каквото ти роди главата, ама пусто не ражда нормални аргументи, тази глава.
И единственното, което ти остава, е да се врътнеш като лисицата и да кажеш: "Гроздето е кисело!"

А за сега ДПС  е такова мястоПак казвам не подържам ДПС и срещу тях имам много големи критики ...

Да, ама в горните фрагменти постоянно говориш друго!
Ти не можеш да бъдеш последователен в нито една твоя позиция!

...но,няма да заема място във един форум който открито работи срещу мултиетническия модел на България.

Лъжа!
Това е единственният форум, където българи, турци, помаци и всякакви други могат да седнат, да обсъдят нещо, без ДПС админ (ардинобг) да дръпне шалтера по заповед отговре!
И едиснвтенният форум, където ревовете ви: "Бан за Пасков - той ни обижда!" ще изискват доказателства за тези твърдения, а не веднага да се юрнат да трият с гумата!
Това не ви оттърва и това не ви устройва!

Аз съм за единна България но.....свобода ,равенство и еднакви права и свободи на всички етногрупи.

Ами има си ги. Даже малцинственните групи са толерирани и големи групи от тях водят паразитно съществуване (циганите) за сметка на други, а други малцинственни групи, които от десетилетия нямат отношение към българската държава, не плащат данъци в България, не работят в нея и териториално не могат да направят и 1 месец присъствие в годината, модифицират с вота си управлението на страната с помощта на незаконни изборни "техники"

За сега ДПС ОСЪЩЕСТВЯВА ТЕЗИ ИДЕИ!!!!!!

Аз ясно написах - кои идеи осъществява ДПС!

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 30.5.2008, 14:11
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Тема: Новият форум на Сербест Коркмаз
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg4013#msg4013
[quote author=teo link=topic=270.msg4010#msg4010 date=1212144194]
Откритата омраза на Пламен Пасков към един мирен и добронамерен съсед като Турция на който, и аз съм гражданин ескалира положението и те предупреждавам Пасков,че ще те предложа за БАН.

Докажи!
Къде съм изразявал "открита омраза", и откъде следва, че Турция била "добронамерен" съсед?
Дай аргменти, доказателства и факти, иначе си манипулатор!

За да разбереш,че Турция не и никога не била една терористична и анти българска  държава и никога не е имала и няма да има претенции за български територии.

Аз на приказките на Тео и пропагандатори като него не вярвам - ти не си официално лице да говориш от името на Турция и да гарантираш сериозността на заявленията си, така че това твоето е опит за мантрическа сугестия и нищо повече!

Това са халюцинации на "болна " глава.

Тео, пак скачаш от недоучила медицинска сестра към поставяне на диагнози, на които имат право и основание само хабилитирани и получили съответното образование хора. Каквото ти нямаш, и силно се съмнявам дали някога изобщо ще имаш.
Така че съотнеси обидите си към себе си, защото ти постоянно имаш халюцинации и извеждаш от моите постинги изкривени и даже несъществуващи тези!

Предупреждавам те да не се занимаваш със огъня ,Пасков.

Първо, кое е огъня, и кой се занимава с него, е голям и интересен въпрос.
Пиромана седнал на мене да ми казва, да не си играя с играчката му.

Продължаваш ли ще имаш предложение за БАН от моя страна.

Предлагай!
То други средства за защита и аргументи на тебе и другите 2-3 около тебе не ви остана.
Какво друго, освен да ревнете на админа като малки деца: банни го тоя лош Пасков, че виж какви ги приказва и пише, свършиха ни аргментите срещу него!

Не допустимо е да развяваш тук анти турска пропаганда кога Турция е партньор на България във всички начинания и във една сериозна организация като НАТО.

За мен НАТО е терористична организация, която не е дала нищо добро за нито един народ по света, и членството на Бъалгрия в НАТО за мен е зло и позор, срам и унижение.
Между другото, агресивната същност на НАТО миролюбивата Турция показа първа, нападайки Кипър

Играеш си със огъня!!!!

Това го чухме вече.
Ама кой го запали този огън?
не сте ли ти итвоите 2-3 аркадаши с големите мераци и с безгръбначната ценностна система и поянтия за добро и зло, справедливо и несправедливо?

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 30.5.2008, 17:19
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Adminin dikkatine
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3933#msg3933
[QUOTE author=AkCakal link=topic=264.msg3930#msg3930 date=1212101142]
Те и без това сапостигнали ЦЕЛТА СИ.Нито една тема не е дискутурана по същество.Темите се размиват и неизбежно заповат да пишат за Османската Империя като винаги прават паралел със Турците т.е С НАС.

Мисля че е време да сложим край на тази порочна практика.Има достатъчно форуми където магат да повърнат омразата си към Турското население.Както и правят.НЕКА ПОНЕ ТУКА ОСТАНЕ ЧИСТО

Защо смесвате отношението ми към вас тримата с отношението ми към всички турци като хора?
Вие нещо се надценявате твърде силно, вие тримата...
И тук, в тази тема, и даже в последните 2 дена, никой нищо за никакви империи не е писал, освен вие.
Пишете си

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 30.5.2008, 17:21
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Adminin dikkatine
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3943#msg3943
[QUOTE author=AkCakal link=topic=264.msg3942#msg3942 date=1212102032]
Нещаснико кой си ти че ще питаш.
Какво си видял че имменно ти ще коментираш.

Обършете си пяната от устата и ако имате за 2 аспирина акъл, ми отговорете:

Как малката Тюркан се е оказала там, където се стреля?

-----------
питам, защото няма ден тука да не обвинявате всички българи вкупом за вашите нещастия от преди 20-25 години, а не да имате достойнството да посочите истинските автори и отговорници: вашето си ДПС и БКП-БСП, които не са равно на българите!
Защото постоянно правите виктимизации и грозни и хиперболизирани спекулации, и искате от смъртта на детето и на другите пострадали да вадите политически дивиденти, което е сатанизъм и цинизъм.
Та затова, още веднъж, "щастливецо", да питам:
как пеленачето се е оказало там? Кой я е довел, завел и държал? И защо е доведена?

--------------------

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 30.5.2008, 17:37
Quote Post

Админ

Участник # 544

Играеш си със огъня!!!!
--------------------------------
Резлиите, верно са тъпи говна и говеда. Жалко, че като се опитам да влеза в домус кочината им, наречена "форум", ми дава "Форбиден", явно предварително са ме резнали, като много опасен "каур". Пазят си зелките хората, живее им се още.

Резлиите винаги са били тъпи и прости говеда, не знаят, че ние Българите, не си играем с огъня, да не сме малки деца, резачета, НИЕ ИГРАЕМ ВЪРХУ НЕГО!

Огънят е нашата стихия.
PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 30.5.2008, 17:40
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Adminin dikkatine
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3951#msg3951
[QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3945#msg3945 date=1212102392]
Пасков селата ни бяха обсадени.
Аз и моето семейство както и съселянит ени  със седмици се криехме в гората.
Дядо беше стар,затова той се криеше в обора...

Знам за това.
Но сам виждаш, че хората се крият! И се пазят! И най-скъпото и най-ценното: детето си, ще го пазиш най-много от всичко!
А доколкото знам, тя е загинала на протестна демонстрация!
Така ли е?

Така,че си затвори тази уста,за събития за които само си слшшал.Тии незнаеш нищо.

Питам, за да знам, а вие оскърбявате и хулите, сякаш е грях да питаш.
Това според вас нормално ли е?

Когато ни хванаха в село,в къщата ни също нахлуха с автомати и си спомням как един от полицаите наричаше майка ми -крава....

Само че си спомнете и какво ми писахте, че КАКЪВ и КОЙ точно е бил този нахлулия с автомата? Нататък не искам и няма да продължавам.
От вас го знам!

Това не значи, че следва да се сваля отговорността от извършителите!
Но виновните бяха именно от днешното ДПС, и днешното БСП, които тогава имаха едно име: БКП!
А не българите!
Още по-малко пък - аз!

Така ,че млъквай по тези теми,че ми разпалваш национализма само и след малко ще почна с радикални постинги и ще се обидите пак....

Не можете да ми кажете да млъквам, защото нямате нито това право, нито тази възраст, нито съм ви дал основание.
Ако сложите на везните сквернословията и оскърбленията, с които заляхте днес и последните дни мен лично, на турски в това число, и сравните моите текстове, ще видите кой не спазва наистина никакви норми на морал и уважение, още повече, за човек-правоверен мюслюлманин, който кара второ-трето висше образование.

Аз на ваше място бих се засрамил.

Вие питайте себе си какво трябва да направите.
Не държа да ме информирате за решението си.

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 30.5.2008, 17:42
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3957#msg3957
Adminin dikkatine
[QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3956#msg3956 date=1212103586]
-Човешкият мозък не е в състояние да си обясни религията,затова е правилно да просто да се покориш-без да си разбрал ,осъзнал и обяснил някои неща...

Това е лъжа, защото религията е духовна наука.
И ако някой ви я преподава тази наука по правилото на аксиоматичността, че това е така, защото е така, значи, че самите ви даскали не са наясно с това, което ви учат, а вие, язък ви за висшите образования, сте седнали да им вярвате, без да се замислите.
Интересно, защо тогава Господ е дал на Човека глава, ум и разум, и свободна воля?
То не, че всички тези дадености функционират у всички, но все пак...
Вие Единният Бог за толкова глупав и несъвършен ли го имате, че ще даде на Човека нещо без промисъл и цел?

--------------------

PMEmail Poster
Пламен Пасков
Публикувано на: 30.5.2008, 17:43
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Adminin dikkatine
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3968#msg3968
[QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3961#msg3961 date=1212103915]
-Religiqta ne e nauka.

Наука е.
И то много сложна и висша, защото е наука за духа и вечното, защото е извлечена от мъдри, знаещи и просветени хора, а не от дебили и малоумници.
Ако не сте го разбрали, не са ви го казали, или, което е най-страшното, ако и даскалите ви не го знаят, тогава вие имате работа само с мъртвите, изпразнени от съдържание опаковки на истинната някога религия.
То ест, губите си времето, да не кажа нещо по-лошо.
Но това си е ваша работа, и ваш живот.

И не ми отговорихте на въпроса?
2 висши образования не ви стигат за да ми отговорите, или?

--------------------

PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (10) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020