Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (10) « първа ... 6 7 [8] 9 10 ( последно съобщение ) |
Кърджалихабер, http://www.kircaalihaber.com/forum/
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:15
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3738#msg3738 duyuru1 [QUOTE author=alpaslan link=topic=244.msg3618#msg3618 date=1211987780]
Ами като сте ги чели, защо тогава давате само нарочни фрагменти, а не целите постинги или дискусията? За да ме изкарате подличко гад, какъвто много ви оттърва да бъда, щото иначе нямате какво да кажете като аргументи, не е ли така? Аз тука повече произхода на Ататюрк не съм го коментирал. Но никой не може да ми забрани да го направя в други форуми. Теориите за генетика не са мои, а са утвърдени от всички учебни програми от средно образование нагоре и по всички биологични и медицински учреждения по света. Така че, ако смятате да спорите, спорите не с мен, а със стотици и с хиляди учени, с азбучни истини, спорите с Природата, което ви прави смешни. И понеже сте безсилни да ме опровергаете, пак включвате изгонването като решение - да съм си ходел. Що не си отидете вие - и без това ви няма с аргументите и доказателственната част в споровете? А чеченски банди има, даже и да има и борци за свобода. Но там всичко е един кален и отвратителен бизнес, както вече писах в друга тема. И опитите да бъде изкарано национално-осовободително движение се провалиха от самите чеченци, наемниците, и даже от бившите терористи, които се възползваха от амнистията и се върнаха към мирен живот. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:17
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3748#msg3748 Истината за Помаците от един Помак [QUOTE author=AkCakal link=topic=262.msg3645#msg3645 date=1211990833]
1. Отделен са, разбира се. Но по отношение на турците. Те са си българи и никакви други! "Собственният им език" е български диалект, който се различава много по-малко от македонският, който си е също чист български език, или от някои други райони на България 2. Помаците НЕ СА ТУРЦИ! Това са пропагандни митологеми на ДПС и емисарите, които нарочно мътят главите на хората, за да приготвят "ислямската дъга" на Туран и да откъсват територии от България по-лесно, по-безболезнено и по възможност със съдейтсвието на помаците, обидени от 7-те преименувания. "Щом в България има мюсюлманско население, значи то е турско." Това е космическа глупост, връх на невежеството и откровенна нагла пропаганда. Мюсюлманите в Сирия, в Иран, в Ирак, при кюрдите, в Босна, в Мали, в Пакситан, в Бангладеш и в Индонезия и те ли всичките са турци? Смешки! 3. Помаците били мюсюлмани от времето на Александър Македонски? Това беше наистина бисера с големи букви! Ами че по времето на Александър Македонски не турци, пророка Мохамед още не е бил роден, и векове са били нужни, аз да се появи той на бял свят! Но мюсюлманството било живо! Бял Чакал, за човек, който има хладилник. навива си часовника и живее в Сан Антонио (знам, че американците са много тъпи, ама все пак...) това направо е клиничен случай. Ако наистина го вярвате, и бяхте само с една степен по-тъп, вероятно щяхте да сте растение. --------- А сега - сериозно: нямам нищо против исляма. Това е религията на много чисти българи, и то не само помаци. Такива са и във всичките български републики на Волжка България и в Сверен Кавказ. Но да ръсите такива нарочни пропагандни глупости, обиждате самата идея на исляма и на мюсюлманството, загубихте всякакви граници! -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:18
|
||
Çeçen Mücahitleri http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3753#msg3753 [QUOTE author=emir_kj link=topic=254.msg3752#msg3752 date=1212005225]
Аварски турчин, дагестански чеченец и осетински грузинец няма! Ако наистина имате намерение да идвате към Кавказ, си ги избийте тези понятия от главата по определение, защото могат да ви струват не само гостоприемството на домакините, но и живота: такава кървава и беззъба усмивка ще ви сложат от ухо до ухо, направо няма да имате време да им обясните колко добър мюсюлманин и сте и колко много им симпатизирате. Ще хъркате 3-5 секунди, ама никой няма да ви слуша и да ви разбере. Щото зад такива думи и понятия там има поколения и роднини заровени, нищо, че повечето са мюсюлмани, и уж сте братя. Братя, ама трънки! Елате в Кавказ, и се опитайте да кажете на чеченеца, че азера му е брат, щото аз съм виждал, как азер се подмазваше на чеченец и го наричаше "брат", а чеченеца му изсъска: - Ты мне не брат, и не сват, гнида! Азера се сви като препикано мушкато и повече не гъкна. Този термин го чух далече преди да екранизират Брат и Брат 2, където в един от епизодите беше цитиран дословно, но в друг ракурс. ------- Каузата на Шамиль е била Кавказкия му малък халифат, защото оой е бил имам, вие по-добре знаете какво значи това. И Шамиль е разговарял на руски с руския император, който му дал имение и болярски титул. Това прави ли го руснак? А Джохар Дудаев никъде не съм срещал да е издигал такива лозунги и мераци - според мен информацията ви е или напълно невярна, или силно изкривена, което е почти същото. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:20
|
||
Новият форум на Сербест Коркмаз http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3907#msg3907 [QUOTE author=emir_kj link=topic=270.msg3902#msg3902 date=1212098570]
emir_kj, това са или наивни мечти (за обединителния фактор) или откровенна предизборна пропаганда. ДПС НЕ Е обединявал цигани, турци и помаци. Никога! ДПС използва наслоенията от неправилната политика на българската държава през 20 век и елегантно пробутва на помаците идея за общ произход и някакво верско братство, само и само процеса на оформянето на ислямската дъга да стане по-безболезнен и по възможност със съдействието на самите помаци, за да може Турция да бъде "добрата" и "спасителката", а не инициаторката (каквато е) на тези процеси. ДПС е маша на американски, про-турски и даже руски енергийни интереси в България. Всичките тези интереси обаче са само за олигархията на ДПС, и са пряко насовени против интересите на България и българите, на чиято софра ядат и дебелеят, крадат и дерибействат. ДПС никога нищо не е дал на тези хора, освен сладки приказки, помпозни обещания, PR Мероприятия от типа на венци на гроба на малката Тюркан, която обаче беше изкарана на демострацията с тълпата срещу въоръжените войници нарочно! Това е прийом, който винаги и навсякъде се ползва от цигани! Не знаех, че турци могат да напарвят такова нещо - да изкарват пеленачетата си на такива опасни места, където рикуширал куршум отне невинния и живот! ДПС даже насила заставят хората да ходят на избори и да гласуват за тях, изнудвайки ги. Системата от изнудване и плащане се практикува и с изселниците в Турция, които докарват с автобусите ДПС провежда политиката на етническо прочитсване, на икономическо изнудване и на гавра с хора с българско самосъзнание, даже и когато са мюсюлмани! Примера с гробищата в Джебел е показателен! Лидерите на ДПС не са нито турци, нито мюсюлмани! Строят и подпомагат строителството на джамии само заради келепира на строителния бизнес (получават си комисионите от обръчите) и за отчитане пред ислямските фондации, които им дават парите! За гювендилъка на Ахмед Доган ви дадох и снимка, и източник, за агентурното му минало с псевдонима "агент Сава" знаят даже и децата в България, а за кражбите от ислямските, арабските, турските, европейските потоци пари, с които той си строи замъци и имения, знаят вече и негодуват даже хората от средните и низоваите структури на ДПС! ДПС консолидира вече електората си не с послания и не с дела, а със заплахата на плашилото Атака! Че, видите ли, ако не гласувате за нас, Волен циганите ще вари на сапун, а турците ще гони в Анадола! А иначе се натискаше да му кумува на Волен в Кърджали на сватбата, дават им пари и ядат от едни господари и четат съвместно инструктажите си. ---------- Всичко това е пределно ясно на всички, така че, всякакви опити да изкарате ДПС с някакъв положителен ореол предвид предстоящите избори е прах в очите за игноранти, наивници или хора, които си нямат хал-хабер какво става в България -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:25
|
||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3933#msg3933 [QUOTE author=AkCakal link=topic=264.msg3930#msg3930 date=1212101142]
Защо смесвате отношението ми към вас тримата с отношението ми към всички турци като хора? Вие нещо се надценявате твърде силно, вие тримата... И тук, в тази тема, и даже в последните 2 дена, никой нищо за никакви империи не е писал, освен вие. Пишете си -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:26
|
||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3943#msg3943 [QUOTE author=AkCakal link=topic=264.msg3942#msg3942 date=1212102032]
Обършете си пяната от устата и ако имате за 2 аспирина акъл, ми отговорете: Как малката Тюркан се е оказала там, където се стреля? ----------- питам, защото няма ден тука да не обвинявате всички българи вкупом за вашите нещастия от преди 20-25 години, а не да имате достойнството да посочите истинските автори и отговорници: вашето си ДПС и БКП-БСП, които не са равно на българите! Защото постоянно правите виктимизации и грозни и хиперболизирани спекулации, и искате от смъртта на детето и на другите пострадали да вадите политически дивиденти, което е сатанизъм и цинизъм. Та затова, още веднъж, "щастливецо", да питам: как пеленачето се е оказало там? Кой я е довел, завел и държал? И защо е доведена? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:27
|
||||||||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3951#msg3951 [QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3945#msg3945 date=1212102392]
Знам за това. Но сам виждаш, че хората се крият! И се пазят! И най-скъпото и най-ценното: детето си, ще го пазиш най-много от всичко! А доколкото знам, тя е загинала на протестна демонстрация! Така ли е?
Питам, за да знам, а вие оскърбявате и хулите, сякаш е грях да питаш. Това според вас нормално ли е?
Само че си спомнете и какво ми писахте, че КАКЪВ и КОЙ точно е бил този нахлулия с автомата? Нататък не искам и няма да продължавам. От вас го знам! Това не значи, че следва да се сваля отговорността от извършителите! Но виновните бяха именно от днешното ДПС, и днешното БСП, които тогава имаха едно име: БКП! А не българите! Още по-малко пък - аз!
Не можете да ми кажете да млъквам, защото нямате нито това право, нито тази възраст, нито съм ви дал основание. Ако сложите на везните сквернословията и оскърбленията, с които заляхте днес и последните дни мен лично, на турски в това число, и сравните моите текстове, ще видите кой не спазва наистина никакви норми на морал и уважение, още повече, за човек-правоверен мюслюлманин, който кара второ-трето висше образование. Аз на ваше място бих се засрамил. Вие питайте себе си какво трябва да направите. Не държа да ме информирате за решението си. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||||||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:28
|
||
http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3957#msg3957 Adminin dikkatine [QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3956#msg3956 date=1212103586]
Това е лъжа, защото религията е духовна наука. И ако някой ви я преподава тази наука по правилото на аксиоматичността, че това е така, защото е така, значи, че самите ви даскали не са наясно с това, което ви учат, а вие, язък ви за висшите образования, сте седнали да им вярвате, без да се замислите. Интересно, защо тогава Господ е дал на Човека глава, ум и разум, и свободна воля? То не, че всички тези дадености функционират у всички, но все пак... Вие Единният Бог за толкова глупав и несъвършен ли го имате, че ще даде на Човека нещо без промисъл и цел? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:29
|
||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3968#msg3968 [QUOTE author=emir_kj link=topic=264.msg3961#msg3961 date=1212103915]
Наука е. И то много сложна и висша, защото е наука за духа и вечното, защото е извлечена от мъдри, знаещи и просветени хора, а не от дебили и малоумници. Ако не сте го разбрали, не са ви го казали, или, което е най-страшното, ако и даскалите ви не го знаят, тогава вие имате работа само с мъртвите, изпразнени от съдържание опаковки на истинната някога религия. То ест, губите си времето, да не кажа нещо по-лошо. Но това си е ваша работа, и ваш живот. И не ми отговорихте на въпроса? 2 висши образования не ви стигат за да ми отговорите, или? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:30
|
||
[QUOTE author=AkCakal link=topic=264.msg3981#msg3981 date=1212106099]
Хе-хе! и после пак ми кажете, че Атака не била PR коз на ДПС! когато ги емнах миналата година на техния форум и започнах да разобличавам лицемерието на Волен, и те така се "защитаваха" - намериха точно тази фотография, която вие изкопахте от техния форум! :D :D :D Ако вестниците даваха титлите на лекарите, този свят щеше да е много по-сбъркано място. Не, че сега е наред. А второто, което вадите от моя форум, е над 9 години по-късно от описания случай, и аз дисертацията си парвих именно тук, в Москва, по тема, за която тогава в България нямаше условия да бъде разработена. Така че вестникът трябваше да напише не "ветеринарен доктор", а "ветеринарен лекар", въпреки, че на дипломата ми пише "доктор по ветеринарна медицина" Ама не очаквам от дребни и злобни душици като вас да ги разумяват тези подробности. Търсете, търсете, белким намерите нещо очернящо ме, което железно следва да докаже, че Ахмед Доган всъщност бил готин и възродителите ви от ДПС всъщност били вашия единствен шанс. Смешки! Точно така че защитаваше и депутата на Атака от Хасково, защото този, който сте го сложили на вестникарскат изрезка, му е комшийче (Евгени Петков), дружки са, прави му джипката в сервиза си и тръгна да спасява политическия авторитет на Жорката (депутата се казва Георги Димитров, по прякор Жоро Траша) ей с тази отрязана публикация, където моя отговор е непълен. "Случайно", естественно. Сканерът не го е хванал. Жалък сте, бял чакалчо, направо Табаки. :D :D :D :D ------- Всъщност, ако ще правим от този форум ветеринарен форум, да изложим целия случай и да ви дам линкове към ресурси, където беше документиран, а от утре мога да ви поканя колегията от рускоезичния бивш СССР, България и САЩ и Канада да си пишем по ветеринарни теми Става ли? Има думата админа! ;D ;D ;D -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:31
|
||
Adminin dikkatine http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg3986#msg3986 [QUOTE author=AkCakal link=topic=264.msg3985#msg3985 date=1212107461]
Я стига сте скромничели - оттам е, оттам е, те толкова пъти го развяваха този обрязан парцал, мъчейки се да докажат, че видите ли, щом Пасков е кофти ветеринар (съдейки по мнението на Петков, който просто си изнудваше за пари), всичките му въпроси и упреци към Жорката и Волен стават безсмисленни. ------- 1. Ветеринарната тематика я вкарахте вие, не аз, стига сте се правили на "Кой ми сра в гащите?" 2. Теологичната я вкара емира Аз само любезно ви отговорих, и пак сте недоволни. -------- А че БКП и ДПС били едно, и това да не се знае от хора, които твърдят, че не само са съвременници и участници, но даже и жертви на процесите...за това наистина коментара ми свършва. Остана да изкарате, че пак българит вдигнали възстание, ама не Априлско, а възродително, и БКП, агент Сава и турците-комунисти не са съществували - това е пропаганда на...чакай, ако няма комунисти, значи, няма и комунистическа пропаганда...абе, българска пропаганда е и това е! Та, казвате, нямало БКП тогава и ДПС било ни лук яло, ни лук мирисало? -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:32
|
||||||||||||||
Тема: Новият форум на Сербест Коркмаз http://www.kircaalihaber.com/forum/index.p...msg4013#msg4013 [QUOTE author=teo link=topic=270.msg4010#msg4010 date=1212144194]
Докажи! Къде съм изразявал "открита омраза", и откъде следва, че Турция била "добронамерен" съсед? Дай аргменти, доказателства и факти, иначе си манипулатор!
Аз на приказките на Тео и пропагандатори като него не вярвам - ти не си официално лице да говориш от името на Турция и да гарантираш сериозността на заявленията си, така че това твоето е опит за мантрическа сугестия и нищо повече!
Тео, пак скачаш от недоучила медицинска сестра към поставяне на диагнози, на които имат право и основание само хабилитирани и получили съответното образование хора. Каквото ти нямаш, и силно се съмнявам дали някога изобщо ще имаш. Така че съотнеси обидите си към себе си, защото ти постоянно имаш халюцинации и извеждаш от моите постинги изкривени и даже несъществуващи тези!
Първо, кое е огъня, и кой се занимава с него, е голям и интересен въпрос. Пиромана седнал на мене да ми казва, да не си играя с играчката му.
Предлагай! То други средства за защита и аргументи на тебе и другите 2-3 около тебе не ви остана. Какво друго, освен да ревнете на админа като малки деца: банни го тоя лош Пасков, че виж какви ги приказва и пише, свършиха ни аргментите срещу него!
За мен НАТО е терористична организация, която не е дала нищо добро за нито един народ по света, и членството на Бъалгрия в НАТО за мен е зло и позор, срам и унижение. Между другото, агресивната същност на НАТО миролюбивата Турция показа първа, нападайки Кипър
Това го чухме вече. Ама кой го запали този огън? Не сте ли ти и твоите 2-3 аркадаши с големите мераци и с безгръбначната ценностна система и понятия за добро и зло, справедливо и несправедливо? И, както вече сполучливо ти отговориха в друг форум: «ние, българите имаме традиция не да си играем с огъна, а да ходим по него. Огънят, това е нашата стихия» -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||||||||||||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:36
|
-------------------- ? ????????: ?????? ??????
Пламен Пасков |
Публикувано на: 31.5.2008, 3:55
|
||||
Alıntı sahibi: alpaslan üzerinde Mayıs 30, 2008, 12:36:21 ÖÖ Alıntı sahibi: Plamen Paskov üzerinde Mayıs 30, 2008, 12:27:13 ÖÖ Alıntı sahibi: alpaslan üzerinde Mayıs 30, 2008, 12:24:01 ÖÖ
Вие сигурен ли сте? Имате ли доказателства за това? това е твърде сериозно, ако нямате с какво да го докажете...
1. ДПС е зло за България, българите, турците и помаците 2. ДПС е наследник на организацията на Ахмед Доган, която взривяваше влакове (бидейки при това двойни агенти и на ДС, така че, това са единсвтенните агенти на ДС, организирали въпросните терористически актове 3. ДПС е противоконституционна бандитска организация. 4. ДПС организираха и бяха и стратезите, и изпълнителите и на възродителния процес, и до голяма степен даже и на "голямата екскурзия" 5. ДПС е етническата олигархическа издънка на БКП-БСП, то ест, по-голямо зло от тях са само БКП-БСП Нормално е всеки здравомислещ човек от България или живеещ в България, да иска не само "подкопаването", но и разпускането и вкарването в затвора на цялото ръководство на ДПС, заедно с висшите функционери на БКП-БСП. В нормализираните постсоциалистически страни този процес се нарича лустрация, вече отдавна е проведен по един или друг сценарий, в това число и в Украйна, така че, няма нищо по-естественно за нормален човек, без разлика от народността му, да иска унищожението на ДПС-БСП -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 31.5.2008, 7:29
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Пламене, не разбрирам как си похабил толкова време и нерви за тях. Те са наясно с нещата, но няма да си го признаят. Разговарял съм с изселници, познавам някои от тях още от затвора. Сред тях не е тайна, че Доган е агент. Те го мразят дори. Те много добре си спомнят, като емисарите на ТНОДБ /старото име на ДПС/ ги гонеха към границата под заплахата от смърт. Много от тях се върнаха и не щат сега да чуят за ДПС. Тези тук също го знаят и го мразят, но омразата им към нас, непродалите се Българи е още по-голяма. Та от омраза идват тези неща, не от невежество. С такива типове, избивали невинни мирни хора, убивали жени и деца няма какво да се разговаря. Снощи видят тук някакъв си Boz Kurt и направо, без никакво предупреждение му изтрих акаунта. За пръв го правех и малко трудно се ориентирах, но май успях да го направя.
Тук, в квартала живее един турчин. Името му е Назим. Една вечер бяхме седнали на по бира и той сподели, че досега не е гласувал за ДПС и няма да гласува. Но също така сподели, че близките му гласуват, защото, ако не гласуват - лошо. Ще им бъдат наложени наказания. Ето как печели ДПС - с терор. С терор е родена тая "партия", с терор се утвърди и с терор управлява. Сложим ли край на терора, ще сложим край и на ДПС. Това навремето исках да кажа на Волен, а той взе, че ме намрази. Много странно. Аз обаче оставам на своето си мнение. С турците може да се разговаря. С турците можем да се разберем. С терористите от ДПС - никога! -------------------- |
Страници: (10) « първа ... 6 7 [8] 9 10 |