Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Сайта на зиези под атака
Ziezi |
Публикувано на: 8.5.2008, 22:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 |
Господин Пасков, би трябвало да сте наясно, че не само гръцкото юдейохристиянство, но и българското /което е дъщерно на гръцкото/ еунищожавало българските традиции.
Ето едно доказателство , което е още от XI век: "Ако някой иде на "Коледа" през януари на първия ден, както по-рано правеха езичниците, да се покайва 3 години!" Синайски молитвеник Ето и свидетелства от Възраждането - българския йеросхимонах Спиридон Габровски: Сега българите почитат Перуна по време на суша: събират се юноши и девици и избират един, или от девиците, или от юношите, и го обличат в мрежа като в багреница, и му плетат венец от бурени в образа на крал Перун, и ходят по домовете, играят и пеят и често споменават този бяс. И поливат с вода и този Перун и себе си. Хората са безумни, дават им милостиня, а те като съберат милостинята, купуват ядене и пиене и правят трапеза. Ядат и пият за славата на този Пеперуд. И като правят това, кланят се идола, и не считат това за грях. Така и във вечерта на Рождество Христово ходят цяла нощ, пеят песни богомерзки и не считат това за грях. И Колад пожела да бъде бог и да му се покланят като на бог, а не като на крал. И роди два сина: името на първия бе Болг или Боу; и когато се роди първият му син Болг, заповяда на народа си по цялата негова земя да тържествува, сиреч да празнува в месец декември, 24 ден - да ядат и да пият и да пеят песни сиреч "Болг се роди, Коладе, тази вечер, Коладе", и прочие /словa/ повтарящи многократно и споменаващи името Колад. Даже и до днес има такъв празник у българите. Ако и да се покръстиха, българите не забравиха този дяволски обичай. Що се отнася до гръцките свещеници фанариоти, доказана е пагубната им роля през българското Възраждане - горили са наред български книги из българските манастири. Що се отнася до българския празник Петльов ден, Ихтима, знае се добре, че принасянето на жертва - птици в чест на първородна мъжка рожба е описано в едно от евангелията. Днес никой християнин не принася жертва птица на Сретение Господне - втори февруари, но птица , петел, принасят българите, които отбелязват Ихтима, Петльов ден. [2:22] А когато се изпълниха дните на нейното очистяне, според закона Моисеев, донесоха Го в Иерусалим, за да Го представят пред Господа, [2:23] както е писано в закона Господен, че всяко мъжко, което разтваря утроба, ще бъде посветено Господу; [2:24] и да принесат жертва, според реченото в закона Господен, две гургулици, или две гълъбчета. Евангелие от Луко |
anti666 |
Публикувано на: 8.5.2008, 22:37
|
|
"Със същия успех можем да приемем на вяра, че бога на българите е например Хор, даже аз съм много склонен да търся усилено и в тази посока."
Няма как Хор да е Българския Бог, когото визираш, защото тенгрианството е монотеистична вяра и ако прочетеш повечко тук, ще видиш че за алпа Хърса има доста неща. В древната българска вяра той е алпът, чиято роля е да вкара Божественият Дух на Тангра (светия дух по православните канони) в българите и да ги превърне в ХОРа. Забележете, че единствено на български има такава дума за човеците. В България има и много етноними на този алпа Хърс, като село Хърсово например. Тракобългарите, останали да пазят бащиното огнище след потопа го наричат естествено Херос. Тук няма да влизам в полемика, кой от кого е взел думата за Ковача Хърс - древните египтяни с техния Хорус, тракобългарите с Херос или българите-скити. Турците алиани по късно го наричат Демир баба, а в православието е известен като свети Илия. За мен Хърса е свързан с едно така обичано от българите съзвездие - Седмостълпците. За града Танакра - не само че е свързан с българите, но е основан и от българин - беласга Кадем. По време, когато предците на Божо Димитров и Сосипатора от форума на Атака са живели волно по дърветата заедно с останалите семити в Етиопия. И за това е споменато тук. Че освен надписа на Омуртаг, Именника или Сказание за Чулман има доста оскъдна информация за древната ни вяра - така е, но това не означава че я няма. Нито пък невъзможна задача да се докаже. Не забравяй, че след всичките тези погроми срещу древните ни книги и артефакти (продължаващи до днес), най-важните неща са скрити. Дори тук има хора, прехвърлящи информация от хм..други Хора, за която е сметнато, че трябва да се знае. Ако се хвърлят конкретни доказателства СЕГА, това означава да залипсват на момента, а мястото - унищожено. Но това не означава, че ги няма. Знаеш ли, когато един човек дълго време е бил държан полумъртъв от глад и му дадеш изведнъж много храна, може да умре. И последно - за тия танкисти, фелдмаршали и, да имаше един атила, който се вихри из нюз.бг. Това не са просто пъпчиви пубери, но провокатори с определни задачи, спуснати от службите. Това, че са нападнали сайта на Зиези означава, че нещо много ги е подразнило там. Т.е., че е на прав път. Тук негови постове няма изтрити, макар и понякога да проявява високомерие, но ако се стигне дотам да му ударят сайта - информацията може да я запази тук. |
|
Ziezi |
Публикувано на: 8.5.2008, 22:55
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 46 Участник # 121 Дата на регистрация: 24-September 05 |
Значи, аз, благодарение на мои добри познати, като Андрей Вънгев, Емил Коларов, Пламен Анакиев, ГеоДонев /мир на праха му/, ТатянаЯрулина и други, съм един от първите, които са чели "Шан къзъ дастани" /спонсорирал съм книжното издание и съм публикувал сказанието в интернет/, Джакфар тарихи /спонсорирал съм първия том на книжното издание на свода от документи/, Чулман толгау и т.н. - пак повтарям - благодарение на моите приятели съм се докоснал до тези документи. Моето скромно мнение на пристастен към обективността е, че тези безценни книги са пречупени през ислямския мироглед на волгокамските българи, и тяхното буквално възприемане наистина е много опасно - не само както казваш не трябва да се "яде по много", но трябва да се отбира и подбира, за да не се отровим от ислямистките отровни трохи вътре в тези светини ! Пак повтарям, това е моето мнение, не държа да го възприемете безкритично. Иначе тези исторически сведения са наистина безценни, още повече, че в тях се говори за автохтонният произход на българите - волгокамските българи са представени като потомци на войниците на Александър Велики, а прародината на българите се дава в ареала - Балканите и Мала Азия, което е точно така. |
||
Ziezi |
Публикувано на: 8.5.2008, 23:05
|
Що се отнася до упорито налаганата пропаганда, че истинската българската религия е чисто монотеистична, това е опит да се забранят празниците и помените на предците - една от най-важната традиция за българите.
Значи всички религии са монотеистични - всички признават един единствен Господ, но признават и съществуването на светци, ангели, архангели,ако щете алпи. Юдейохристиянството обаче, под претекста на догматиката, че трябва да се празнува един единствен бог, забраняват празниците на обожествените ни предци, обявяват ги за езически, и на тяхно място налагат празници на един куп измислени юдейохристиянски светци. |
anti666 |
Публикувано на: 8.5.2008, 23:10
|
|
За информация на Пламен Пасков. От темата "Фалшификаторите на българската история"
"Унищожаването на старобългарските исторически книги е факт, който под давлението на гърците и папата започва още в IX век. По-късно през турското робство от България са изнесени над 3000 ценни ръкописа, голяма част от които сега се намират в Русия, Украйна, Молдова и Румъния, както и във Ватикана. По времето на гръцките фанариоти започва и едно систематично унищожение на български книги (главно исторически). Известни са стотици такива сведения, но тук ще споменем само някои от тях 1. В 1825 г. в манастира "Зограф" (в Атон) са изгорени български ръкописи в пещта за печене на хляб (изпечена бил цяла фурна хляб с тези "подпалки"); 2. В Атон отново става масово горене на български древни книги (пергаменти); 3. В манастира "Св.Наум" на Охридското езеро гръцкият игумен Дионисий (анадолски грък) изгорил всички български книги; 4. В 1840 г. шуменският епископ (грък), освещавайки църквата в с.Въча, заповядал да хвърлят ръкописните български книги в една яма на гробищата; 5. В 1825 г.по заповед на гръцкия митрополит Иларион Критски, фанариотско аутодафе изгаря скритите книги на Търновската патриаршеска библиотека; С подобни действия се унищожават целенасочено най-ценните книги и библиотеки. Това по-късно дава предпоставки за поголовно фалшифициране на най-ранната българска история от гърците, които злобно подхвърляли - "Ха, вие българите не си знаете историята и не знаете, че сте най-древните на Балканите. Сега не можете и да го докажете..." |
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.5.2008, 23:17
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Никога не съм бил против тенгриянството, каквото и да представлява то.
Напротив, винаги съм търсил доказателства, че бог Тангра е бог на българите. Не съм намерил вече 10 години такива доказателства, по точно нито едно доказателство. ---------------------------------------------------------------------------------------------- На теб, никога няма да ти бъде дадено това. Не на всеки се дава всичко. Въпрос на поносимост на определени неща. Проблема е, че търсиш доказателствата, а не духовното зрение. С една дума - собственото ти ограничение ти затваря пътя за по-големите неща. Оттам и Орендата да бъде върху тебе, ти пак няма да узрееш, за да разбереш кой е Бога на Българите. Затова ще останеш в пътеката на това, което дърдорят историците - Баал, Маал, Хор, Ахура Мазда и т.н., т.е. за тебе Българския Бог ще има повече личностни и антропоморфни черти. Не всеки може да бъде като Стефка Костадинова - да прескочи 2,10 метра. За останалото - свалям ти шапка. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 8.5.2008, 23:22
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Що се отнася до упорито налаганата пропаганда, че истинската българската религия е чисто монотеистична, това е опит да се забранят празниците и помените на предците - една от най-важната традиция за българите.
Значи всички религии са монотеистични - всички признават един единствен Господ, но признават и съществуването на светци, ангели, архангели,ако щете алпи. Юдейохристиянството обаче, под претекста на догматиката, че трябва да се празнува един единствен бог, забраняват празниците на обожествените ни предци, обявяват ги за езически, и на тяхно място налагат празници на един куп измислени юдейохристиянски светци. ----------------------------------------------------------------------------------- Истинската Българска Вяра е чисто монотеистична. Това не пречи в нея да има празниците и помените на предците. Дори те са съществена част, защото имат значение за нашия земен бит и планетното ни развитие. Тези предци, обаче, кога човек загуби духовната си свяст и почне да ги почита с ума ги превръща в "богове". Така се създава един монотеистичен пантеон. Но той е напълно безсмислен, ако го няма единия, вечния, абсолютния - Ден Грее. Те се осмислят чрез Него, без Него, те не могат да съществуват. |
gan4ocenov |
Публикувано на: 11.5.2008, 19:43
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 21 Участник # 1 448 Дата на регистрация: 15-April 08 |
Човека танкиста имаше 6дена пълно затишие и сега се получи на бюлетин в ютуб следния текст
Bulletin From: tankistabg Date: May 11, 2008, 09:24 AM Subject: проектът "българите не са тракославянски мелези" бе хакнат и работи с нов адрес Body: Новия адрес на сайта вече е http://ziezi.atspace.com/ Надявам се на няма повече хаквания от еничари и приятели на еничари. Пускам го само заради огромната поддържка/морална и реална/ която ми оказаха! Благодаря на розата че ми намери нов хостинг, на фелда бачкатора обо мето живко калоян импа, и много други които ми дадоха добър съвет в трудния момент при избора къде и как да бъде качен наново сайта! Благодаря и на всички останали които направиха над 500 посещения за ден и половина, преди сайта да беше хакнат! Надявам се пак да привлека интереса ви! |
gan4ocenov |
Публикувано на: 11.5.2008, 19:44
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 21 Участник # 1 448 Дата на регистрация: 15-April 08 |
браво на хакерите които са му бутнали сайта първия път!
|
Ziezi |
Публикувано на: 11.5.2008, 19:52
|
хакери !?
това танкистче се оказа много глупаво хлапе радвах му се, защото ми изглеждаше на надъхан националист оказа се накякъв продрискан памперс за какви хакери говори, аз просто написах писмо на хит.бг да му закрият "страницата", защото нарушава правилника им |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 11.5.2008, 21:54
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Аналогично -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 26.5.2008, 13:36
|
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Между другото: една приятна новина: Петър Костадинов (ташко, бгтанкиста, Машината Бог, панариеца, болгариеца, Орфей мелеза, gan4ocenov и прочее хидри и превъплъщения) е с бан в бг-националисти и във форума на БНС.
Има и свестни хора в модераторския екип на бг-националисти. По-добре късно, отколкото много по-късно... -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
Публикувано на: 27.5.2008, 0:45
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Поздравления,Пламене!Аз не успях,важното е ,че го постигнахме! |
||
antijew |
Публикувано на: 27.5.2008, 16:56
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Доста време го търпяха там с простотиите му. Гледам, че май и другия Дебил с ник пламен е хванал пътя... Време е на третия-калоян чавдаров христов от Русе /на леля Валя синчето/ и той да ги последва. Тогава форума им горе-долу ще е поизчистен. Тези тримата, най-вече ташко и адаш ти пламен удряха целенасочено по историята ни и насочваха участниците там в неправилна посока. Пак там, има още такива, но според мен те не са толкова опасни като тези двамата, защото са заблудени от такива като ташкопламеновци и не са умишлени манипулатори като тях. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Страници: (2) 1 [2] |