Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) |
Що за "държава" представлява Русия., Истината за Русия.
Публикувано на: 13.4.2008, 23:39
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Регистрация нового пользователя
Имя: Фамилия: Прилагаемое подтверждение еврейства: Контактный E-mail: ----------------------------- Това го намерих в линка даден по-горе. Абе тия уроди ни навират в очите крещящия си национализъм,основан върху пълни измислици,а не дават на нас да изповядваме национализъм?! Я да го духат!!! |
Хунор |
Публикувано на: 14.4.2008, 11:01
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
По принцип темата е кофата. -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
?????????? - ??? ?????????? ? ???. ????????? ???????? ? ????????". ??? ??? |
||
Хунор |
Публикувано на: 14.4.2008, 11:39
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 13-July 05 |
Е добре де, защо не опишеш как са нещата там според твоите приятели. Така ще можем сравним информацията и да видим кое не е верно. -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
||
Tihichko |
Публикувано на: 16.4.2008, 12:13
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 59 Участник # 1 071 Дата на регистрация: 3-August 07 |
Привет, Ахинора! Най- добре би било, ако всички хора по света, никога не държат оръжие в ръцете си, а нещо друго,хляб,съчуствие,любов към човека......... Още по добре би било, ако тези милиарди, не се харчат за поредното най ново, оръжие или въоражение, а да се подобри живота на хората по света. Представяш ли си само, ако всички тези "Велики" държави пренасочат тези милиарди в посока, подобряването, живота на хората по света, то тогава не би имало,нито тези познати болести, нито хора умиращи от недостик на храна. За околната среда, природата, милионите невинни жертви по света, да не говорим..... Но това не означава,че такъв любител на оръжието като теб, застане пред мен, на една ръка разстояние, немога да му прекъсна белтъка с голи ръце. Преди малко, ми се обади Анна Политковская по телефона, от онзи по хубавият свят, но каза, че твоите приятели или не живеят в Русия или много лъжат. Възможно е също, да са част от Червената Мафия и наистина да са добре...... Утре, ако имам възможност и време, ще се обадя на Владимир Буковски, да ни разкаже за "Червената Мафия" Руски дневник - Анна Политковская! Как беше преизбран Путин Според преброяването през октомври 2002г. В Русия живеят 145,2 милиона души, което ни прави седмата по брой на население страна в света. Малко под 116 милиона, 79,8% от населението, се самоопределя като етнически руснаци. Имаме електорат от 109 милиона гласоподаватели. 7 декември 2003-та Денят на парламентарните избори, денят, в който Путин започна втората си президентска предизборна кампания. Сутрента той се появи пред народите на Русия в избирателната секция.Беше бодър,даже въодушевен и малко нервен. Нещо не-обичайно, защото по принцип е навъсен. Широко усмихнат, Путин осведоми събралите се, че през ноща любимата му лабрадорка Кони се окучила. Владимир Владимирович, (по майка Шеломович) много се тревожеше - изтананика иззад мъжа си госпожа Путина. Бързаме да се пребирем в къщи, нетърпелива да се върне при кучката, коята безпогрешно избра политическия момент да поднесе този дар на партията Единна Русия. Същата сутрин в малкия севернокавказки курорт, Есентуки погребваха първите тринайсет жертви на терористичен атентат в местен влак. В сутрешния влак,известен като студентски, защото младежите отиват с него на училище. Когато след гласуването Путин или по точно(Шеломович) се отправи към журналистите изглеждаше,че като че ли се кани да ИЗРАЗИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА СИ на роднините на загиналите.Пък той им каза,че бил много щастлив за КУТРЕТАТА на лабрадорката си "Кони" ( какво хубаво руски име само) Обадиха ми се едни приятели. Този път Путин наистина се издъни.Сега вече руският народ за нищо на света няма да гласува за Единна Русия. Към полунощ обаче, когато започнаха да се получават резултатите,първо от Далечния изток, после от Сибир, Урал и така на запад, много хора се СМЯХА.Всичките ми продемократични приятели и познати пак се заизреждаха да се обаждат едни на други с думите: "Не може да бъде. Ние гласувахме за Явлински" На сутрента нямаше повече съмнения. Русия бе отхвърлила лъжите и арогантността на демократите и безмълвно се беше предала на Путин. Мнозинството бе гласувало за ПРИЗРАЧНАТА ПАРТИЯ - ЕДИННА РУСИЯ. Единствената точка в чиято политическа програма се свеждаше до подкрепата за настоящия президент, Единна Русия беше СПЛОТИЛА РУСКИТЕ БЮРОКРАТИ ОКОЛО ЗНАМЕТО СИ. Всички бивши функционери на СЪВЕТСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И КОМСОМОЛА,РАБОТЕЩИ БЕЗБРОЙ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И ТЕ ОРГАНИЗИРАНО ОТПУСНАХА ОГРОМНИ СУМИ, ЗА ДА ПОДПОМОГНАТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ МАШИНАЦИИ. Сведенията които получихме от различни крайща на страната, показват как са го направили. Пред избирателната секция в Саратов една жена безплатно раздавала водка зад маса с лозунг, гласящ: "ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТРЕТЯК"- КАНДИДАТ НА ЕДИННА РУСИЯ. Естествено Третяк победил! Предизборната кампания в Саратов е съпровождана от НАСИЛИЕ - не-одобрените от Единна Русия кандидати били пребивани от "НЕИЗВЕСТНИ ЛИЦА" и предпочели да се оттеглят от надпреварата. През прозореца в дома на един от тях, който продължил борбата срещу виден кандидат от Единна Русия, на два пъти хвърляли найлонови торби с части от човешко тяло, нечии уши и сърце.Обласната избирателна комисия открила гореща линия за съобщения за нередности по време на кампанията и гласуването, но 80% от обажданията били просто опити за изнудване на местните комунални услуги. Хората заплашвали,че няма да гласуват, ако течащите им водопроводи и радиатори не бъдат поправени. Това постигнало отлични резултати. Централното отопление и водоснабдяване в Заводски и Ленински район били възстановени. След няколкогодишно чакане много села в Аткарски район най после се сдобили с ЕЛЕКРИЧЕСТВО И ТЕЛЕФОНИ! (май затова са се върнали в Русия твойте приятели?) Това съблазнило хората и те гласували над 60% от електората в града, а в областта общо 53% ! Предостатъчно за да се зачетат изборите. Наблюдателката на демократите в избирателна сецкия в Аркадак забелязала, че някои гласуват по два пъти, веднъж в кабинката и втори път, като попълват бюлетина под напътсвията на председателя на местната избирателна комисия? Втурнала се да позвъни на горещата линия, но я дръпнали за КОСАТА от телефона. Вячеслав Володин, един от главните функционери на Единна Русия, кандидат в Балаков, спечелил огромна изборна победа с 82,9%, нещо безпрецедентно за политик, лишен от вякакво обаяние и известен единствено с несвързаните си телевизионни речи в подкрепа на Путин! Единна Русия спечелила общо 48,2% от гласовете в Саратовска област,без да сметне за нужно да побликува или защити програма. Комунистите взели 15,7%, либиралдемократите (партията на Владимир Жириновски)-8.9%, националистическата партия Родина - 5,7%.( също като в България комунист до комунист, на всеки сантиметър) Неловко било само това, че над 10% от гласовете били подадени за "ИКОЙ ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ" Eдна десета от избирателите отишли в избирателните участаци, изпили ВОДКАТА и пратили кандидатите на майната им! Според данните на Националната избирателна комисия в Чечения територия под пълен военен контрол, са подадени над 10% повече гласове, отколкото са регистрираните гласоподаватели. Санк Петербург защити репутацията си на най прогресивен и домократично настроен град в Русия. Обаче даже и там Единна Русия спечели 31% от гласовете, а Родина -около 14%. Демократичния съюз на десните сили и партията на Яблоко взеха само по 9%, комунистите 8,5%, либералдемократите 8%. Ирина Хакамада,Александър Голов, Игор Артемиев и Григорий Томчин, демократи и либерали, отлично известни в цяла Русия, бяха сполетени от позорно поражение! Ето няколко откъса от съченения, написани от санктпетербурски ученици на тема:"Какво е мнението на моите роднини за изборите" и "Изборите за нова Дума ще помогнат ли в работата на президента? 1-"Нашите се отказаха да гласуват.Те вече нямат вяра на изборите. Изборите няма да помогнат на президента. Всички политици обещават да направят живота по-хубав, но за съжаление....Ще ми се да има повече правда.... Изборите са празна работа.Няма значение кого ще изберат в Думата, защото нищо няма да се промени, защото не избираме хора, които ще оправят положението в страната, а крадци. Тези избори не ще помогнат никому - нито на президента, нито на обикновените хора" 2-"Нашето правителство е просто смешно. Ще ми се хората да не бяха толкова луди за пари, в правителството да имаше поне някакви следи от морални принципи, да мамеха народа колкото може по-малко. Правителството е слуга на народа.Ние го избираме, а не обратното.Честно казано, не знам защо ни възложиха да напишем това съчинение. Само ни прекъсват уроците.Правителството и без това няма да го прочете" 3-" Моите родители изобщо не се интересуват от изборите. Всички закони, гласувани от Думата, са безсмислени и не постигат нищо полезно за народа.Щом всичко това не е за народа, за кого е тогава? 4-" Дали изборите ще помогнат? Интересен въпрос. Ще трябва да почакаме за да узнаем. Най-вероятно изобщо няма да помогнат. Аз не съм политик,нямам нужното за това образование, обаче главното е,че трябва да се преборим с корупцията.Защото докато държавните институции на нашата страна има бандити, животът няма да се подобри. Знаетели какво става сега в армията?Безкрайни издевателства. В миналото народът е казвал,че казармата прави от момчетата мъже, но сега тя ги прави инвалиди. Баща ми е категоричен, че няма да пусне сина си в такава казарма. Синът ми да излезе от казармата осакатен или още по-страшно, да загине в някоя канавка в Чечения, за да може някой да заграби властта над тази република? Докато е на власт сегашното правителство, не виждам изход от това положение.Няма да му благодаря за нещастното си детство. Това е само началото на "Руски дневник" написан от Анна Политковская, какъв ли ще е краят....... Поздрави на твоие приятели! -------------------- |
||||
Ахинора |
Публикувано на: 16.4.2008, 18:37
|
Участник Група: Участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 |
Само че не знаеш последните новини около Политковска, не Путин стои зад това убийство,също както се оказа,че не Тодор Живков стои зад убийството на писателя Героги Марков. Всичко е британска разработка-и т.нар.Български чадър,който съвсем не е български. Виж еднаквия почерк - Георги Марков е убит на рождения ден на Тодор Живков,а Политковска-на рождения ден на Путин.Убита е от Березовски-руски евреин-олигарх,който живее в Англия. Негово дело е и убийството на Литвиненко. И тъй като точно Луговой го изобличи пред цялото общество,а щом разобличи него,щеше да разобличи и целия заговор,затова английските тайни служби поискаха неговото екстрадиране от Москва,за да му видят сметката.Да,ама не!
Колкото до оръжията,аз съм последния човек,когото могат да нарекат любител. Аз имах възможност да бъда професионалист в тази област,но не пожелах.Никога не съм искала да държа оръжие. Моята мисъл бе съвсем друга. Ще я илюстрирам така: Представи си,че вчера си се върнал от Авганистан без крак или ръка,че си бил военен командир и ти се е налагало да събираш части от труповете на младите войници,които ръководиш.Представи си,че войната е свършила.Идва някакъв ненормалник и ти казва: "Слушай,брато,дай да си повоюваме,а? Знаеш ли колко готино ще е да си спретнем една войничка?Ей така,за кеф!" Точно в една такава постоянна ситуация е поставен руският народ. И не от Путин,а от принудата на Новия световен ред. Знаеш ли каква е разликата между Путин и неговия предшественик - пияния Елцин? Че Путин осъзнава отговорността да си държавник и да пазиш суверенитета на своята родина,дори с цената на въоръжаване,дори чрез политика на възпиране.Елцин прилича на нашите политици-гъзолизци ,пардон,демократи. Той и Горби разрушиха една велика страна и я поднесоха като жертвено агне на гадовете-глобалисти,в името на "демокрацията" и някакви неясни "ценности". Колкото до това как живеят руснаците,само много малко факти: пенсионерите пътуват свободно и безплатно по цялата територия на Руската федерацияот 2003 година насам. Имат по 3000 рубли пенсии и когато се увеличават заплатите им и пенсиите,това не е в някакви %,а в конкретни цифри,т.е. няма лъжа и измама. За останалото по-подробно ще ви разкаже Пламен Пасков.Разбира се,ако искате да го чуете. Помните ли колко струваха доматите миналото лято? Пламен ще ви каже колко са стрували на Московския пазар в съотношение със заплати и пенсии. |
Ахинора |
Публикувано на: 16.4.2008, 18:46
|
Участник Група: Участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 |
За Чечня вече писах.Ако някой идиот реши да даде Родопите на Турция например ,като създава интриги между християни и мюсюлмани и ги принуди да се избиват,трябва ли да стоим спокойно,само защото някой си журналист бил писал против войната? Съдбата на народните изменници винаги и навсякъде е била една и съща,няма значение те политици ли са,журналисти или обикновени чужди мекерета. Я да видим има ли вече проблем с Чечня? Не,разбира се.И за сведение на невярващите,чеченския народ гласува ЗА Путин,защото той ги отърва от наемниците гадове(терористите) и хората видяха спокойствие. Той инвестира страшно много пари на южната граница,върна казачеството-една отколешна руска традиция- и сега не терорист,а пиле не може да прехвръкне.
|
Ахинора |
Публикувано на: 16.4.2008, 19:07
|
Т.нар.от Политковска руски демократи,които "претърпели позорно поражение"ще бъдат последвани от нашите пишман-демократи-костов и Сие,защото са от един дол дренки. Да,те са известни в Русия,но са печално известни,също като нашата си подставена за декорация синя опозиция и руският народ не иска даже да чуе за тях.Руснаците видяха на какво заприлича страната им под управлението на демократите и избраха друг път на развитие-сигурност,висок стандарт и достоен живот. Демократите ги докараха до унизително бедствено положение,при Путин те надигнаха глава.
И не е истина,че партията "Единна Русия"няма план и програма за развитие на държавата. И възходът на Русия го доказва.Безпринципност,безплановост и липса на всякакви перспективи само при демократите може да се случи и последстията са: хаос,бедност,корупция, престъпност...Няма смисъл да ги изброяваме,защото у нас се вижда какво е.И ако някой ми възрази,че в момента управлява БСП,веднага ще го контрирам,че в България управлява мафията,че БСП е антинародна и дясна,а не лява партия,за каквато се обявява. Тя е слята с престъпността и да се бори с нея,значи да се бори със себе си. Т.нар.десни са някогашните неосъществени комунисти,недоволните от собствената си некадърност и сърдити на целия народ лумпени. Това е роденото в епруведка отроче на другарите Лилов,Луканов и т.н. За Бойко Борисов не ми се говори- една зрителка на СКАТ добре го каза:Българският Ал Капоне. Така че за какви демократи говорим тук изобщо? И какво означава демокрация- да плюеш срещу Родината си по вестниците,само защото ти плащат за това от американското посолство? Аз бих задала един друг въпрос: Доколко въпросната Политковска е била патриот на своята Родина? Свободата на словото не може да се превръща в ругателство,само защото според някой си журналист или политолог на изборите не са избрани "политически целесъобразните субекти",удобни на г-н Буш. |
Хунор |
Публикувано на: 16.4.2008, 20:15
|
||
Написала си го все едно в Русия е някакъв благодат, направо ми се прииска да отида там. Аз за някой неща се радвам. Чувал съм, че в Москва сметките за ток и газ са много ниски. Ама в провинцията как е? Ще се радвам ако Русия успее да се въздигне и чифутите олигарсите бъдат пометени. А Путин от къде да знаем, че не е просто марионетка на ГРУ, доста информация излезе за експериментите на тази служба в България. Изобщо, отношението на техните служби и управляващи към нас не е добро. http://www.today.bg/news/22497.html
Путин дали ще успее да се измъкне от хватката на господарите си. Някъде в нета бях, чел, че мосад стоят зад клането в Беслан. -------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 16.4.2008, 23:27
|
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Частичен отговор на въпросите ви - как в действителност е в Русия, съм дал тук: http://www.ardino.bg/forum/index.php?topic...g14785#msg14785
Ще направя и поправка на цифрата 3000 рубли за пенсионери в Русия. Тя е много силно остаряла: под 4500 аз не знам да има, а и сега се набелязват нови увеличения, в десетки, а не в единици проценти. То ест, ако сега 3700 рубли са = 100 евро, правете си сами сметките какви са пенсиите. Заплатите са от 6000 рубли (официално) реално: от 15,000-20,000, като има заплати (а не доходи) и по 50,000-70,000, и това не са шампионски постижения. И не са само в Москва. Има, естественно, и постоянен ръст на цените, които генерират инфлация. Има много проблеми, и то сериозни. Русия все още е много болно общество и държава. Но в пъти по-оздравяваща, отколкото беше, и в пъти повече държава, отколкото е избелелия плакат "България". Добре, че България е повече идея (за някои поне), отколкото държава, иначе този избелял плакат и за парцал вече нямаше да стане. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
Ахинора |
Публикувано на: 17.4.2008, 19:22
|
Ще ви дам един малък жокер. Аз не страдам от параноя и ГРУ-фобия. Струва ми се,че само и единствено руската страна е в състояние да предотврати един Косовски сценарий в България и то именно чрез новите енергийни проекти.И нека не забравяме,че за разлика от повечето българи,които буквално са загърбили своята вяра-православието(по един или друг начин крайно неудобна за мнозина тук религия-знае се за кои),то в Русия нешата не стоят съвсем така,нали? Аз съм далеч от мисълта,че болшинството наши сънародници на този етап са готови да се обърнат към Тангра,но по-добре е все пак да се укрепи източноправославното вероизповедание,отколкото на народа ни да се натрапват чужди нему религии. И подобно укрепване може да се случи именно с руско участие. Една от целите на ционизма в България е точно това да бъде предотвратено-да забравим корените си,да се отречем от кръвта си, да станем врагове на себеподобните си. Защото идвайки тук да строят,руските специалисти ще създават свои малки градчета,и за разлика от ЮЕСЕЙ -базите,няма да внасят даже и минералната вода от Русия,а ще се хранят от тук,защото някои от тях ще дойдат със семействата си. И това е далеч по-добре,защото славяни при славяни идват,а не антихристи при славяни. И няма как да не окаже благотворно влияние,защото за разлика от сегашното дередже,може и тук-там някоя църквичка да изникне,а не джамийка,нали така?И те нямат нищо общо с никакви ГРУ-та и ЦРУ-та. Затова така на умряло вият хиените срещу тия проекти. Големи еколози се извъдиха изведнъж,а? А не ходят да протестират срещу тръбата към ВлЬора. Нали и тя минава през морето. Каква е разликата? Разлика няма,освен в сценария,който ни се готви,ако тези договори не бъдат ратифицирани и изпълнени. Те са просто една застраховка за нас по националния въпрос.
|
Публикувано на: 17.4.2008, 23:14
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Ахинора,Здравей! Познаваш за това,че единствено Русия може да предотврати сценария Косово. Не продължаваш обаче напред в сценарият на Русия /не бъркай Руският народ/...какво е нататък?! Като се мине през България в посока ЮГ,идва Константинопол... Безсолните копелета дето го превзеха доста отдавна,са ЗАЗИДАЛИ една от крепостните врати...Преданието/или клетвата/гласи,че през тази врата ще влязат русите-/ще помоля за коментар тука Данчо и Елтимир/... Знаеш ли към днешна дата какво са решили "русите"? НЕКА ТУРЦИТЕ ВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ,НИЕ И БЕЗ ТОВА ПОСЛЕ ЩЕ МИНЕМ ОТ ТАМ!СЛЕД НАС-РУСИЯ! Аз обичам руският народ,Ахинора,но повече обичам България и БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.4.2008, 1:01
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 431 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз съм далеч от мисълта,че болшинството наши сънародници на този етап са готови да се обърнат към Тангра,но по-добре е все пак да се укрепи източноправославното вероизповедание,отколкото на народа ни да се натрапват чужди нему религии.
---------------------------------------------------------------------------------------------- Оп, леко сгазихме лука. Че откога древната Българска вяра стана чужда за Българина изповед? И откога конституираното в Йерусалим християнство от евреите Петър и Павел стана коренна религия за Българите. Дайте да се разберем! Никой не ти пречи да си бъдеш православна християнка, но ние си имаме други начини на действие и въздействие и поне аз смятам, че християнството е крайно неефективно да ни защити от еврейските попълзновения. Една от целите на ционизма в България е точно това да бъде предотвратено-да забравим корените си,да се отречем от кръвта си, да станем врагове на себеподобните си --------------------------------------------------------------------------------- Това изречение, някак смислово не се вързва. защото славяни при славяни идват,а не антихристи при славяни. ------------------------------------------------------------------------------ Боже, комунизма при вас още ли не е свършил? Който се чувства славянин, може да отиде и да живее при славянските семейства - православни християни. За мене примерно, по-добре ще е, ако дойдат волжки Българи, макар и мюсюлмани, но Българи. Те никога няма да се нарекат "славяни". Може да отидеш да ги питаш защо и вероятно ще ти светне. Като капак на всичко, могат да ти цитирам Димитър Благоев, който жизнерадостно вестил на младите комунисти навремето: "Аз не съм Българин, аз съм славянин". |
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.4.2008, 1:10
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 431 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Исторически ние никога не влязохме през тази врата. Не че не можехме, но не влязохме. Кановете знаеха една тайна: какво ги чака зад вратата. Забиваха копията си в нея, правеха жертвоприношения пред стените на Константинопол, но не прекрачиха вратата. Много са били мъдри, а днес говорят само колко им бил голям ръста, каква кръвна група имали, но никой не говори за мъдростта им. Еврейски малоумия, всякакви. |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.4.2008, 1:24
|
Ахинора,Здравей!
Познаваш за това,че единствено Русия може да предотврати сценария Косово. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Това не е верно. "Косово" можем да си го предотвратим самите ние. Липсва ни динамика. Динамиката, която са имали нашите прадеди, когато са яздели конете си. Ние сами сме си виновни, че при нас е вероятен този вариант. Самото ни отиване по южната родопска граница на България, бе не само да посетим древните ни светилища, но и да поговорим с хората. Тези, с които говорихме, много се зарадваха,ч е ги посещават Българи от "вътрешността". И ако се върна исторически, именно липсата на подкрепа на Момчил войвода от страна на Видинското, Търновското царство и Добруджанското деспотство, доведе до падането на Родопите. Родопчани се биха сами, което е жалко и трагично и се биха цели 30 години. А нещата можеха да се решат за няколко месеца и днес ние нямаше да говорим за 500 години турско робство. Факт е, че ние не посещаваме тези места и оставяме Българите там сами. Те биват заобграждани постепенно от кочани и изтласквани. Когато обаче отидем, кочаните се стъписват. Това оазначава, че от нас не се иска много. Просто трябва да си спомним как се язди кон и стреля с лък. |
Хунор |
Публикувано на: 19.4.2008, 11:39
|
Темата нещо много се разводни. Само ще кажа, че за разлика от тук в Русия има някакво гражданско общество.
-------------------- "???????? ?? ???????? ???? ?? ??????,
Страници: (4) 1 2 [3] 4 |