Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) |
Писна ми на к*ра...!!!!, ОТКРОВЕНО
PARADOX |
Публикувано на: 2.4.2008, 17:18
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Обеснявам веднага и на теб и на "гостите ни" от службите, да не стават недоразумения...!!! Започваме с повсеместни стачки и демонстрации срещу власта, без употреба на сила, ако срещу нас не се използва такава...!!! Искаме разпускане на парламента, правителството и президенството!!! Свикване на ново (този път истинско) Велико Народно Събрание което да приеме промяна в конституцията, закона за изборите, закона за политическите партии и т.н. Назначаване на доказани пред народа хора в съдебната власт и осигуряване на справедлив процес на всички виновни за политическото и икономическо състояние на страната и конфискация на имуществото и бизнесите им...!!! Ревизиране на всички международни договори и заеми до момента и излизане на България от НАТО и ЕС...!!! После всеки здраво си сяда на задника и започва да работи за себе си и за благото на Родината.... |
||
antijew |
Публикувано на: 2.4.2008, 21:27
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Пак не можах да ти хвана мисълта. Хем настанало време разделно..., хем няма да правим въстание и преврат. Хем командира ти се оказал "пророк" и ти си съгласен с него, че власт се взема и дава с кръв, хем ние само ще си протестираме мирно и кротко без ексцесии, ама вие няма да ни биете. Няма как да стане това! Е как ще се вземе тогава властта?
Дадох филмчето от протестиращите унгарци за пример по-горе, че макар и протестиращи хиляди, против политиката/лъжите/ на Дюрчани през 2006год.той си остана на власт. Ядаха сопите и какво? Пак мръсното еврейско копеле остана на поста си. Вярно, сега му се клати стола, но той ще слезе от него за да запази комунистическото правителството. Казваш, че ако се вдигне целия народ има надежда... Може да ме обявят за черноглед, ама аз това не го виждам в близко бъдеще. Кой ще се вдигне? Старците дето станаха повече от младите ли? Или малкото млади, който не предпочетоха да емигрират , но нямат никакво намерение да протестират, защото са промити и са яко в илюминатската Матрица? Кой и за кого? -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
PARADOX |
Публикувано на: 2.4.2008, 22:10
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
По-важното съм ти го написал с червено...!!! Казвам, че е важно да не сме първите използвали сила, а не, че няма да използваме...!!! Длъжни сме да опитаме без кръв и разрушения заради децата си (дори и да мине номера, тези дето заслужават пак ще ги люлее вятъра т.е. пак ще е с кръв), защото държавата ни е съсипана и някой трябва да я оправя после...!!! Куршумите не подбират "наши" и "чужди" а в момента всеки Български живот е ценен (и без това останахме малко)... Колкото по-малко черни забрадки, толкова по-добре сме си свършили работата...!! Надявам се сега да е станала по-ясна позицията ми по въпроса...!!! ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО не означава обезателно гражданска война...!!! Означава, че ПОСТАВЯМЕ ЧЕРТА ОТВЪД КОЯТО ВРЪЩАНЕ НЯМА...!!! А що се отнася до сопите и боя - КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА... Младите не са толкова зомбирани колкото мислиш! Просто им трябва пример...
П.П. Паралела ти с Унгария може да се погледне и от друга гледна точка...!!! Все пак там хората опитват, а ние какво правим по въпроса..?!!! Дайте да се пробваме, пък току виж при нас се получи...... |
antijew |
Публикувано на: 2.4.2008, 23:27
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Ами с това какво ще правим?: "Движение “Воини на Тангра” изгражда информационна среда, различна от официалната. Тази среда служи като основа за изучаване на миналото, анализиране на настоящото и създаване на прогнози за бъдещето. Тази среда променя човешкото мислене и посредством мисловната промяна внася корекции в околния свят.Целта ни и средствата за нейното постигане изключват борба за спечелване на избори, опити за влизане в Парламента, домогване до постове. Целта ни изключва всякаква официалност. Ние можем да посочваме факти, да изразяваме мнения. Да показваме и насочваме." От тук е. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
PARADOX |
Публикувано на: 3.4.2008, 0:19
|
||||
Нямам нужда от цитати....!!! Движението е идея, но всяка идея, която не се развива с времето - се превръща в догма...!!! Догмите правят хората ленни, а после ленноста им ги убива бавно...!!! Няколко поуста по-горе Ангел ти го написа..!!! Изминали са дест години... Време е да се премине на друго ниво...!!! Информационната среда няма да защити децата ни..!!! Нейната цел е да ни подготви, да ни даде база, основа, да ни мотивира...!!! Ако не си го разбрал, жалко за теб и за всички които мислят по този начин...!!! Няма как да избягаме от шамарите и сопите...!!! Те са кармично предопределени..!! Идва време за личен пример в реалния свят...!! Стоенето пред компютъра скоро ще свърши, колкото и да не ни се иска... Да се преборим със страха си е част от цената която трябва да платим, но точно това ще ни направи свободни в крайна сметка...!! Защото свободата е извън страха...!!! Само отвъд животинските си инстинкти можем да бъдем ЧОВЕЦИ...!!! Страхът е границата на матрицата за която говориш...!!! Веме е да се "изключим"..... |
||||
Публикувано на: 3.4.2008, 0:44
|
|||||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Без да съм чел нататък-ТОВА ОЗНАЧАВА ВОЙНА С ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! АЗ,МЕЩЕРЪТ,СЪМ ЗА! ------------------------------------------- А след като прочетъх..съм двайсе и два пъти ЗА!.. |
||||
Миро |
Публикувано на: 3.4.2008, 7:39
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Всичко това много ми напомня обстановката през 1989-90год. Като пожелание не е лошо, като изпълнение донякъде се случи, но странно защо "новите" забравиха за последното изречение. Едновременно активизиране на 200-300 000 човека е възможно само при едно тотално въздействие върху психиката им, предполагам знаете кой притежава необходимия инвентар за тази цел, но това ще бъде само с цел създаване на хаос и всяване на страх и в такъв един момент дрънкането на оръжия ще бъде само една "малка" подробност. Има обаче и една друга възможност-тези същите 200-300 000 човека да осъзнаят света, в който живеят, да осъзнаят матрицата и нейните механизми. Стане ли това те ще се превърнат в пример за подражание, защото няма да са тотално подвластни на същата тази матрица. Така, както преди много години са блокирани по-вечето от ДНК-спиралите-само за един миг, така може да се случи и обратното им активиране. Като че ли все по-вече се замислям, че наистина така ще стане-с импулс от онези финни нива, от които всъщност черпим Силата си. Да не забравяме, че сме от Народа на Еднорога, а това означава Воини на Духа. |
||
antijew |
Публикувано на: 3.4.2008, 9:09
|
||
Аха, добре. Това бе важно уточнение. Значи вече Движение "Войни на Тангра" не е това което е! Тогава предлагам там, където е описано кои сме ние да бъде преформулирано, за да не се въвеждат в заблуждение посетителите. А сега ти какво предлагаш? В какво ще се преобразува Движението? Паравоенно формирование, партия или нещо друго? -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
KOLOBAR |
Публикувано на: 3.4.2008, 10:22
|
Читател Група: Участници Съобщения: 18 Участник # 662 Дата на регистрация: 10-November 06 |
На въпросът на Мещера ще отговоря с мълчание- понякога то значи повече от всички думи на Света.
Правилно е всеки да търси Отговора в себе си. Ако някой иска да промени системата и да накара овцедушните да се събудят то, ако е рекло Небето, няма да се мине без битка. Всяко мъжко сърце тупти за този момент, но нима трябва да се хвърлим на мига- сега, когато системата пречупва Търсещите най-безочливо. Казали са древните - Не може някой да води другите, ако не е господар на собствения си Дом. И още- легендата за снопа пръчки. Не я е измислил кана-субиги Кубрат. Тя е много по-древна, пренесена от колобрите още от древния Шумер. За да възвърнем Саракта е нужно ядро, здрава основа, нужна на всеки зидар, за да изгради здраво дома си. Трябва да бъдем железен юмрук, а не разперена за помощ длан. Чак тогава ще може да дойде дългоочакваното време. Търсете и помнете предците Поздрави |
PARADOX |
Публикувано на: 3.4.2008, 10:56
|
||||
Не мисля, че са необходими политически партии на хората, та и движението да се превърне в такава...!!! Тази информационна среда за която говорихме по-горе може да ги измести..!! Само в този сайт има хиляди идеи и предложения за решението на куп проблеми.. Сигурен съм, че и на други места е така! Този модел може да се приложи навсякъде и на всички нива на държавно управление..!!! Всеки един Българин може да бъде и общински съветник, и депутат по този начин...!!! Хората поставени на държавни постове, просто ще трябва да материализират волята на народа, а ако не го направят, хората ще знаят от кого да търсят отговорност на момента...!!! Представете си колко ще се опрости административния държавен апарат само....?!!! Що се отнася до паравоенните формирования - те се образуват и от самосебе си! Когато се появи необходимост от тях, ако еписано, и ако обстоятелствата го налагат движението може да се превърне в армия, но не съм аз човека който може да реши това...!!! Това ще го реши ТАНГРА... Създадох тази тема за да споделя с вас тревогите и идеите си...!! Те са си само мои и не ги налагам на никой...!!! Дори и някои от вижданията ми по дадени въпроси да са радикални, те не могат да бъдат повод за промяна на първоначалниите идея и план, ако не се приемат от хората обединени около това движение... Така, че съм готов да обсъждам всяко "за" и "против" относно написаното тук, но не и да се конфронтирам с когото и да е било...!!! А що се отнася до опитите на Антижу да "ме хване в крачка" - откровенно се забавлявам..“!!! Няколко въпроса с понижена трудност: Мисленето "на глас" тук в сайта само привилегия на определени хора ли е, Анти..?!! Защо винаги използваш "ние" когато трябва да се самоиндифицираш или конкретизираш позиция по даден въпрос...?!!! Това белег на раздвоение на личноста ли е при теб (шизофрения), или просто нямаш собствено мнение и повтаряш като папагал след определени съфорумци...?!! |
||||
antijew |
Публикувано на: 3.4.2008, 11:43
|
||
Мисленето "на глас" не е превилегия за никого. Даже според мен е препоръчително. Мисли си, никой не ти пречи. Щом не искаш обче да ти се опонира по твоя тема, ти предлагам да уточняваш в нея, че е само твоя и никой няма право да ти пречи да си разсъждаваш "на глас". Никога не съм използвал "ние", когато съм излагал свое мнение, а само когато съм подчертавал какво е Движението! Папагала мисля, че си ти, защото се опитваш да прокарваш тук идеи за разрешаване на проблеми, които са били прилагани и са показали, че резултата от прилагането им е НУЛЕВ! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
PARADOX |
Публикувано на: 3.4.2008, 12:05
|
||||
Защо използваш думата "пречи"...?!!! Ако става дума за "пречене" да аз съм против някой да "пречи" на дискусията в тази тема... Ти това ли правиш, Антижу..?!! Пречиш ли..?!!! Едно е да опонираш в един разговор, друго е да се опитваш да го манипулираш...!!! До тук в тази дискусия, освен, че се страхуваш да изядеш някоя друга полицейска палка, друго немога да синтезирам относно "твоята" позиция...!!! Казваш, че използваш "ние", когато подчертаваш какво е движението..?!! А кога въобще исказваш своето мнение..?!!! Има ли такова..?!! Или твоето мнение е мнението на Ангел, Йордан, Виктор, Георги и т.н....?!!! Ако имаш позиция нека да я чуем..?!! Писнало ми е да ми казват "как няма да стане" нещо...!!! Нека да видим според теб как ще станат нещата...?!! Не според движението, а според теб...?!!! Ако неможеш, ако не си способен на такъв "мисловен напън", ще те помоля да се въздържаш от коментари в тази тема...!! Намери си друго занимание докато си седиш на хемороидите пред компютъра...!!! В ГЛАГОЛИЦАТА НЯМА "НИЕ"..!!! В ГЛАГОЛИЦАТА ИМА "АЗ–Ъ"...!!! |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 3.4.2008, 12:26
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Приятели, моля ви, не се карайте. Ще се видим и ще се разберем за всичко. Между нас не бива да има раздори и недоразумения. Ситуацията е изключително сложна и съвсем скоро ще се мине на нов етап. Мисля, че скоро ще излезем на сцената именно като идеен Център, от който Център обаче ще тръгнат събитията. Засега не мога да пиша повече тук, където всеки може да чете.
-------------------- |
Дари |
Публикувано на: 3.4.2008, 12:57
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Това за мен директно трябва да отиде в темата на Мещера "Много смях" antijew и страх са две неща, които взаимно се изключват. Ако щеш ми вервай PARADOX! |
||
antijew |
Публикувано на: 3.4.2008, 13:17
|
||||||||
Аз съм доказал на мене си, а и не само..., че не ме е страх. Не мисля, че на теб трябва да се доказвам отделно.
Да, изказвам си мнението. Това, че не си го видял е твой проблем. Също, че то съвпада с повечето съфорумци може само да ме радва. Доказва, че сме на една вълна...
Нещата според мен не могат да се наредят благоприатно за нас в скоро време, защото повечето хора не са Будни! Пробуждането върви много бавно. Единствено малкото Будни, със своя пример могат да помогнат на Заспалия да се пробуди, но не насила. Аз в момента виждам, че ти точно това се опитваш. Насилваш процесите...
Мой си е проблема какво ще правя и за твое сведение ми липсват хемороиди. И накрая като един добър "папагал" ще цитирам един участник, защото ми допадна това, което ти каза:"В древни времена се казвало- Не говори разгневен, защото останалите усещат само гнева ти и не вникват в това, което казваш." -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||||||||
Страници: (4) 1 2 [3] 4 |