www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Писна ми на к*ра...!!!!

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Писна ми на к*ра...!!!!, ОТКРОВЕНО
Миро
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Интересно, но горе-долу същите въпроси и аз бях задал в една тема и бях нежно укорен, че много питам. Любопитен съм на теб какво ще ти отговорят smil4334ad1724132.gif
PMUsers Website
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

QUOTE (PARADOX @ Apr 2 2008, 11:51 AM)
Укоряват ме, че не правя нищо за подсигуряването на бъдещето на рода си..!!! Собствената ми кръв започна да ме съди...!!! А вашата..?!!!

Това не е съвсем така и ти го знаеш. Като за начало си осигурил продължението на своя род, нали така?
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Запознат @ Apr 2 2008, 12:54 PM)
QUOTE (PARADOX @ Apr 2 2008, 11:51 AM)
Укоряват ме, че не правя нищо за подсигуряването на бъдещето на рода си..!!! Собствената ми кръв започна да ме съди...!!! А вашата..?!!!

Това не е съвсем така и ти го знаеш. Като за начало си осигурил продължението на своя род, нали така?

Нямах предвид наследници (за това съм се погрижил вече), а условията в които ще им се налага да живеят...?!!! Реалноста в която ще ги оставим...?!!! Възможностите които ще им дадем...?!!!
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

И на мен ми писна на к...! На жена ми също и писна, ама на п... Някой да предложи нещо по-различно като действие за излизане от капана? Всеки казва:" Писна ми на това..., писна ми на онова..." Ако някой каже,че с оръжие ще се действа добре, ама както се знае повечето нямат, а и няма как да си набавят по легален път. Нелегалния за мен поне не е познат. В СЕЩ вече започнаха да им го прибират незаконно, макар по конституция да имат право.
Виж тук

А и по MTV ги/ни подготвят психически за концлагерите на Новия Световен Ред!
ТУК
и
ТУК
П.П Филмчетата ги трият много често от там затова ги гледайте сега!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Можем да се съберем, да поговорим и да решим каво можем да направим. Преди това нека всеки сам за себе си реши каво е по силите му да направи. Ще ми се да вярвам, че развръзка ще има скоро. И да не забравяме: тази пролет Движение "Воини на Тангра" навърши десет години. Значи спокойно можем да прекрачим следващия праг.

--------------------
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Като за начало може да се започне с физическата подготовка и тренировки. Все пак, когато човек е подготвен и увереността в него самия е на висота. Самодисциплината става съвсем друга. Тук един приятел-"Спорт-Здраве" апелираше към това преди време. Знанията и уменията могат да работят само в наша полза.
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Съвсем случайно се сетих как шиптърите си разбиха казармите и се въоръжиха... Нашата армия и без това я закриха... Защо да ръждясват автоматите напразно по складовете...?!!!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Пак казвам - има каво да се направи, но не всичко може да се напише във форума. А за оръжията... и един объл камък може да се превърне в оръжие. По-важна е решимостта да се използва, когато възникне необходимост.

--------------------
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (PARADOX @ Apr 2 2008, 03:06 PM)
Съвсем случайно се сетих как шиптърите си разбиха казармите и се въоръжиха... Нашата армия и без това я закриха... Защо да ръждясват автоматите напразно по складовете...?!!!

И на мен наскоро ми премина... тази идея smil4334ac775281d.gif .
Само се питам дали по този начин не се влиза в чифутската схема: теза-антитеза...? Шиптърите на 100% са били в нея. А ние?

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Въздушното оръжие е едно добро начало за тези които не са хващали пушка, или не са практикували отдавна...!!! Създава правилни навици (ако има кой да ви покаже), а както и затвърждава създадените или позабравените такива...!!! Ако мислите, че е несерьозно, заложете една капачка от бурканче на 30-35 м. и се опитайте да направите 10 от 10.... Когато подобно упражнение се превърне в рутина за вас, ще ви трябват не повече от педесетина патрона, за да се превърнете в повече от средностатистически стрелец, или казано в цифри при стрелба с дългоцевно бойно автоматично или полуавтоматично оръжие нищо няма да ви се опира до дистанция от 300-400 метра, което по всички стандарти се води прецизна стрелба....
PM
Миро
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Само се питам дали по този начин не се влиза в чифутската схема: теза-антитеза...?

Наскоро прочетох едно мнение в руски форум, което много добре те допълва. По памет го преразказвам: Шансът хората и животът на Земята да тръгнат към по-добро го загубихме преди около 100 години, до преди да избухнат първата и втората световни войни, които тайното правителство и масоните много навреме предизвикаха. Много читав народ беше изтребен, много духовно ориентирани хора намериха смъртта си и по този начин подемът на светлите сили беше унищожен. Сега същите тези тъмни сили нарочно предизвикват въоръжени конфликти, за да се появят, да се афишират и последните представители на доброто и така лесно да бъдат унищожени.

Наистина, трябва добре да се помисли в глобален аспект не е ли кауза пердута дрънкането на оръжия и от наша страна?
PMUsers Website
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Ако само ще дрънкаме оръжието - разбира се, че е кауза пердута... Има една неписана максима, че ако извадиш оръжие трябва да го използваш.... Тук не говорим за въстание или преврат, а за възможноста да защитим правото си на съществуване, защото когато "пламне плевнята" полицията и жандармерията ще извадят оръжие за да защитят господарите си... Когато започнаха "промените" през 1989 г. все още бях във военното училище. Тогава ротният ми командир (изключителен човек) каза следното: Абе промяната е хубаво нещо (беше комунист), защото България не е, и неможе да бъде остров..!! Но докато не минат танковете от Видин до Бургас и от Добрич до Петрич - да събем боклуците дето ни докараха до тука, нищо няма да се промени...!!! Оказа се, че ротния ми бе пророк...!!! Именно така наречената "нежна революция" ни е*а майката, защото още от време оно се знае, че власт се взема и се здава само със кръв..!!! "Премериха ни температурата", претеглиха ни, прецениха ни и ни го набиха...!!! Ако само педесетина човека в тази държава бяха тържествено обесени пред парламента навремето, вместо сега да ги псуваме по форумите (и живите, и мъртвите от тях), сега нямаше да е такова положението, защото пощадените и тези които щяхме да овластим в последствие, щяха да имат едно на ум, а именно, че на народа му стиска и, че техния собствен живот не струва нищо пред волята на хората... Примери колкото щете: Чили, Румъния, Армения и т.н.
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (PARADOX @ Apr 2 2008, 04:06 PM)
Примери колкото щете: Чили, Румъния, Армения и т.н.

Аз мисля, че примерите които даваш не са реални, защото и при тях всичко бе режисирано от Кукловодите. За Румъния някъде наскоро четох, че Чеушеско са го отстреляли, защото си е позволил да изплати наведнъж външният им дълг и да се откачи от кукичката им...Много добре го каза Миро с цитата на руснака.
В света според мен няма независимо от световните Кукловоди правителство!

Не съм от тези дето лесно се предават. В училище/по комунистическо/ заради непокорството ми с неправдата даже щяха да ме изключват.
Тук не говорим за въстание или преврат, а за възможноста да защитим правото си на съществуване, защото когато "пламне плевнята" полицията и жандармерията ще извадят оръжие за да защитят господарите си...

Полиция и жандармерия са по-добре оборудвани и подготвени от нас. Ще ядем пердах според мен.
Унгария

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Парадокс, не се заяждам, ама казваш:"НАСТАНА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО..!!! ИЛИ ТЕ, ИЛИ НИЕ...!!!"
После:"Тук не говорим за въстание или преврат, а за възможноста да защитим правото си на съществуване..."
Не вдявам...

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

И да е било режисирано, са успели да извоюват много повече свобода и справедливост, отколкото имаме ние...!!! Относно това дали ще ядем бой - със сигурност ще ядем, но какво от това....?!!! Ако сме единни (обърни внимание в клипчето на самотното момче с унгарското знаме на което му скочиха 20-30 ченгета), режима ще е безсилен...!! Ако на улиците излязат не 2-3 000 а 200 - 300 000 Българи, репресивния апарат ще е безсилен... Защото тогава на всяка тяхна сълзотворна граната ще отговорят 50-60 коктейла Молотов..!! На всеки гумен куршум ще отговори един самосвал камъни...!! А ако са толкова безумни да използват бойно оръжие и еврейският им господ неможе да ги спаси...!!! Хората ще ги разкъсат с голи ръце, ако се наложи...!!! РАЗБЕРЕТЕ..!! ВСИЧКО ОПИРА ДО ТОВА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРИН ДА ОСЪЗНАЕ, ЧЕ НА ТОЗИ ГЕНОЦИД ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ И, ЧЕ ТОВА Е ПО СИЛИТЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, АКО СМЕ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ СОБСТВЕНАТА СИ СЪДБА И ТАЗИ НА ХОРАТА ДО НАС...!!!! АКО СЕ ВДИГНЕ ЦЕЛИЯ НАРОД НИКОЙ И НИЩО НЕМОЖЕ ДА ГО СПРЕ...!!!!!
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020