Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
ПЪТЕКИТЕ НА ПАДЕНИЕТО, От Ангел Грънчаров-Елтимир
Публикувано на: 29.3.2008, 21:10
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
ЕЙ,еврещуги,,,ще ви се набере лайката скоро,ГНИДИ,ПРОКЛЕТИ ОТ ТАНГРА!!!
|
Владимир |
Публикувано на: 29.3.2008, 22:14
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 63 Участник # 1 066 Дата на регистрация: 31-July 07 |
Много полезно! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 30.3.2008, 9:49
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Книгата, която подготвям в никакъв случай не бива да се разглежда като опит за разчистване на лични сметки. В момента чета книгата на моя стар приятел от затвора Григор Симов, озаглавена "Срещу течението". В нея той съжалява,че толкова много от нашите умряха, без да оставят спомени за преживяното. Гришата е на мнение,че това е една от причините днес да ни управляват същите палачи от миналото. Напълно споделям мнението на Гришата. Аз няма да допусна същата грешка. А не утре някой предател или негово изчадие да се изтъпанчи и да почне да сеправи на светец, на чиста вода ненапита. А може би и на герой?
Книгата на Григор Симов ще бъде пусната на този сайт заедно с рецензията ми към нея, а също със снимки, които Гришата не е притежавал и не е могъл да приложи. Трябва, длъжни сме да познаваме миналото, за да не ни се наложи да го повтаряме. И едно съобщение, което не е в пряка връзка с темата. През февруари установих, че старите ми електронни пощи с изключение на една, не работят. Вчера установих, че и последната не мога да я отворя. Днес пак не можах. Та ако някой ми пише и не му отговоря, да знае защо. Повече подробности - в службата по атентати срещу мирни хора ДАНС. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.3.2008, 20:27
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Или да разбираме ДС с подобрението АН посредата. Все пак чекистите се срамуват от миналото си и се опитват да си парфюмират старите одежди. Обаще миризмата на човешка мърша не могат да изличат. Забележете колко много абривеатури от началото на демонокрацията садържат буквите ДС. Като започнеш от сДС , оДС, ДпС, нДСв, ДСб, ДанС, дДС ,ДСк и прочие и прочие ДС структури. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 30.3.2008, 21:03 |
||
Запознат |
Публикувано на: 30.3.2008, 23:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
В Украйна Георги е същата работа съкращението СБ (Служба безопасности) присъства не по-малко от култовата абревиатура ДС тук. Схемата е същата, просто при тях е по размито разпадането на държавата и не се забелязва толкова.
|
Запознат |
Публикувано на: 30.3.2008, 23:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Там дори докато пътувах чух млади хора съвсем открито да си говорят за еврейската конспирация у тях. И на тях им е писнало от тия гадни еврейски терористи!
|
Публикувано на: 30.3.2008, 23:31
|
|
Eлтимир се е опитал да пише от един интернет клуб.
По средата на постинга,изведнаждъй му изчезва кирилицата и почват да му се появяват само латински букви... Запознат,според теб,ако не е негова неволна грешка,то тогаз на кво се дължи тая гяволия?! Повече не му се е появила кирилица в този комп и в този клуб в отрязъка от време... |
Запознат |
Публикувано на: 30.3.2008, 23:35
|
Само ако съм там ще мога да разбера за себе си и да кажа. Иначе как мога да знам?
|
Запознат |
Публикувано на: 30.3.2008, 23:38
|
Ето един от многото начини как да превеждаме латиница на кирилица според българската транслитерация без да имаме инсталирана кирилица на своя компютър.
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php |
Запознат |
Публикувано на: 30.3.2008, 23:39
|
Хубавото на незнанието е, че то веднага може да бъде ликвидирано със знание.
|
Публикувано на: 30.3.2008, 23:51
|
|||
Аз само изнесох ФАКТ! |
||
Запознат |
Публикувано на: 31.3.2008, 0:06
|
||||
Проблема е решен чрез линка по-горе. |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 31.3.2008, 15:25
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Просто по средата на изречението, без да натискам никакъв друг клавиш, Кирилицата изведнъж изчезна. Мисля, че на момчето, което обслужваше клуба му бяха наредили да го направи. Имам предвид днешното му поведение. Сега пиша от друг клуб.
И пак за предателите. Ние сме длъжни да ги разобличаваме, за да не падне друг в техните мрежи. |
Запознат |
Публикувано на: 31.3.2008, 17:41
|
Така е, прав си. А за проблемите с кирилицата твоя приятел от Ботевград Генади Атанасов-Инжинера е описал доста добре в своя сайт. Ако го видиш, прати му много поздрави от мен.
|
Страници: (3) 1 2 [3] |