Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
ПЪТЕКИТЕ НА ПАДЕНИЕТО, От Ангел Грънчаров-Елтимир
Дари |
Публикувано на: 12.3.2008, 19:16
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
|
Дари |
Публикувано на: 12.3.2008, 19:17
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
|
Дари |
Публикувано на: 12.3.2008, 19:19
|
|
Дари |
Публикувано на: 12.3.2008, 19:20
|
|
Дари |
Публикувано на: 12.3.2008, 19:21
|
Не рекламирам ръкописите по никакъв начин. Отказвам да дам дори мнение за тях. Единствената ми цел е покажа нагледно какво е писал преди години Цветомир Георгиев Йолов, преди да се превърне в това, което е днес. Е, освен с теория, Цъката искаше да се заеме и с практика, ама нещо не се получи. Доколкото ми е известно, специални изследвания са доказали, че от човешка мазнина, пък било тя и еврейска, сапун не може да бъде произведен. Цветомир Йолов много искаше да опита, аз тогава го разубедих. Сега съжалявам. Съжалявам, че го отклоних от престъпната пътека, по която беше поел. Ако не се бях занимавал с него, ако го бях оставил да продължава както си знае, Цветомир нямаше да основе фирма „Ария Нет” във Варна и едно съдебно дело щеше да ми бъде спестено. Сега ми е интересно да науча дали ционистите, след като видят надрасканите листове от тяхната книга, вече не съжаляват, че са допуснали такова лице да основе такава фирма. И то точно в града, чиято емблема толкова наподобява знамето на Израел.
Защо написах всичко това, и защо приложих всичките тези снимки? Заради Цветомир Георгиев Йолов? Ами! Заради ционистите и заради евреите, естествено. Ей, господа евреи и вся остальная сволочь! Вие, които за половин дума срещу вас преследвате човека до гроб как ще ми обясните горното? Как ще ми обясните вашата любов необяснима към скинхеда Цъката, превърнал се в много-уважавания г-н Йолов? Господа евреи и вся остальная сволочь, след разкритията, че финансирате възстановената СС дивизия „Скендербег” как да не ви подозирам в прохитлеристки чувства? Господа евреи и вся остальная сволочь, как след всичко да не мисля, че нацизмът, в който толкова обичате да обвинявате нас, всъщност не е ваше дело? Ама както казват, неизповедими са пътищата Господни. Еврейските – също. Ангел Грънчаров – Елтимир Февруари 2008 година |
Публикувано на: 12.3.2008, 21:48
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
E,да видим сега дали няма да ни дадат най-после по некои телевизии с определено небългарски уклон...
|
otnesen |
Публикувано на: 12.3.2008, 21:48
|
Участник Група: Участници Съобщения: 73 Участник # 1 370 Дата на регистрация: 2-March 08 |
Този Цветомир май се оказа по полезен отколкото самия той предполага ;)
Изглежда днес си получил "факс" от мен. Използваме този шеговит израз с някои приятели в случаите когато нещо ти трябва и изведнъж идва някои и ти го дава,без да си казвал на никой. Та,защо толкова ми трябва еврейската история? Работя си днес на работа най нормално и разсъждавам.Тия дни май беше деня на холокоста.В тази връзка прегледах няколко линка към информации за "Мита холокост".Също така прегледах и някои "официални" хронологии на еврейските събития от втората световна война.И понеже двете версии се изключват взаимно,то все едната трябва да е вярната,а другата лъжливата.Разбира се сетих се как да се установи със сигурност.Просто се отива из няколко библиотеки в няколко различни по ориентация държави и се преглеждат някои ежедневници ден по ден от 1935г. до 1950г. примерно.Такива събития в никакъв случай не биха останали скрити за медиите,особено близко до времето,когато са се случили. Та мисля си аз - те били нация без държава,уж от хорската милост за страданията им се дава земя.Много силно стратегически разположена територия.Направо прекъсва сухоземната връзка между 2 континента. Замислих се обаче и друго.Защо въпреки масовите конвейрни убийства,те не са се разбунтували.Много от тях са виждали какво става с "партидата преди тях".Колкото и да си слаб,поне ритай с крака,дори ако трябва,накарай ги да те носят на ръце до камерата.Та нали виждат,че ще убият и близките им.Даже и врабченцето пърха до последно с всички сили,когато го е захапала котката.Това в книгите на Кастанеда се нарича "последният ти танц на земята".И смъртта ще поспре замалко да погледа този танц,преди да го вземе. Те затова и са нямали собствена държава.Нямало е освободителни войни за тях,робски бунтове,защита на земята с гърдите си.Обаче пък ги бива да тероризират местното цивилно население,изостанало от технологиите.И сигурно се гордеят с това. За това и ми трябваше тяхната история,за да подплътя или обезмисля моята теза. Ако имаш възможност,сканирай цялата книжка за изследователски цели ;) |
Eлтимир |
Публикувано на: 15.3.2008, 15:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
А не ви ли се струва, че най-истеричните антиционисти могат да се окажат най-ревностните ционистки служители? Дадох за пример Цветомир Йолов и Антон Рачев. Със съответните доказателства. Не ми се рови из лайната, иначе бих дал и други примери. Сега работя върху най-трудния текст, над който съм работил след "Кръгове". По обем е една четвърт, но е с повишена сложност. Та нямам време за такива като Йолов и Рачев.
Поуката е за вас. |
otnesen |
Публикувано на: 15.3.2008, 18:37
|
Участник Група: Участници Съобщения: 73 Участник # 1 370 Дата на регистрация: 2-March 08 |
Съжалявам ако съм бил нетактичен и нещо не съм съобразил.
Нямах предвид точно Йолов а самата книжка като съдържание. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.3.2008, 19:21
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Разбира се че е така. Как иначе биха измислили закон против фашиска пропаганда, ако го нямаше таквиз екземпляри като Цъката и русенския фюрер да си веят байрака. Там е работата, че те са безнаказани щото са от Системата. А пострадват вироглави пубери. Аз и затова го банирах оня чук от рода Дупе - щото работеше за Системата. |
||
Публикувано на: 15.3.2008, 21:50
|
|||
Твърде много неща искаш наготово,Приятелю.Не си обидил никого,в това бъди сигурен!Ние тука не се "обиждаме"лесно,по примера на Кочо Честименски!Но потърси самичък,прати некое лс и при теб ще дойде истината-ти вече така или иначе си я приел... |
||
violence |
Публикувано на: 27.3.2008, 20:45
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 33 Участник # 1 228 Дата на регистрация: 3-October 07 |
хайде пиши другият път в подзаглавието, че материала е от Елтимир и се отнася за някоя негова стара дружка... че да не се подлъгвам от заглавието и да си губя времето да чета междуличностните интриги. между другото много е подло и ниско да завижда на негов бивш приятел и съратник, да го критикува и плюе... след като него го няма да се изкаже и той. и това, че си променял мнението е голяма простотия - еми естествено, че хората си променят мненията с времето, човек поумнява и се развива, преосмисля някои свои деяния и т.н. не мислех, че е толкова трудно за разбиране или може би се изтъква с определена цел извън контекста?
|
Публикувано на: 27.3.2008, 20:49
|
|
Изтъква се с определена цел определено извън контекста!
|
Дари |
Публикувано на: 28.3.2008, 21:17
|
||||
Забележката ти е основателна и вече поправих и добавих това, което бях пропуснала в подзаглавието.
Ти познаваш ли цветомир ялов? Приятел ли ти е? Ако го познаваш, и ти е приятел, това би обяснило, защо се изказваш като негов адвокат-защитник и пледираш за това, че той имал право да се защити. Ами да дойде и да се защити. Ако не го познаваш, не виждам какво изобщо ти влиза в работата да коментираш нещо с което не си запознат! За твое сведение в тоя сайт има хора, които не само го познават този ялов, а и са му сърбали попарата и са се нагледали на мизериите на които е способен. П.П. Извинявай ако поради моето недоглеждане ти се е наложило да прочетеш нещо към което принципно нямаш интерес, а после незнам поради каква причина си се почуствал длъжен да вземеш отношение и страна по случая. Айде, бъди здрав! |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 29.3.2008, 10:10
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Podgotvyam seria "Galeria na predatelite". Za pouka na pokoleniyata.
Ako ostanat takiva, razbira se... |
Страници: (3) 1 [2] 3 |