www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> ЧОВЕКО, СТАНИ!

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ЧОВЕКО, СТАНИ!, за книгата
Eлтимир
Публикувано на: 20.3.2008, 10:38
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Снабдявайте се с оръжие, скоро ще ви потрябва. Само това мога да ви кажа. Много оръжие и много муниции. /Амунициите са нещо друго, нещо за коне. Мисля, че више сте хора/
PM
Запознат
Публикувано на: 20.3.2008, 10:44
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!
Колко дълго ще работи след това никой не може да каже!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 20.3.2008, 11:08
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 525
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Запознат @ Mar 20 2008, 10:44 AM)
След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!

Как стана това спиране? От хост компанията или по някакъв друг начин?
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 20.3.2008, 11:15
Quote Post

Админ

Участник # 544

Към Декларацията трябва да се добави, че така наречената Република България създадена след 1944 г е една нелегитимна държава и всички вътрешни и международни решения, които е вземала са невалидни спрямо Българския Саракт/Царство - единствения Върховен, който може да взема решения за съдбините и бъдещето на Българския народ.
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 20.3.2008, 11:15
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Jordan_13 @ Mar 20 2008, 12:08 PM)

Навярно от хостинг компанията. Сайта беше спрян на "Thu Mar 20 09:17:48 2008" и след по-малко от 10 минути успях да отменя забраната по нерегламинтиран ред.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 20.3.2008, 11:19
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Запознат @ Mar 20 2008, 11:15 AM)
QUOTE (Jordan_13 @ Mar 20 2008, 12:08 PM)

Навярно от хостинг компанията. Сайта беше спрян на "Thu Mar 20 09:17:48 2008" и след по-малко от 10 минути успях да отменя забраната по нерегламинтиран ред.

Трябва да се пита каква е причината, след като сайта е платен. И ако не искат да се хоства при тях, да ни върнат поне парите, защото това са все пак 6 месеца платени.
Има ли някаква възможност спирането да е вследствие проблеми в самия хост?
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 20.3.2008, 11:26
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (Jordan_13 @ Mar 20 2008, 12:19 PM)
Трябва да се пита каква е причината, след като сайта е платен. И ако не искат да се хоства при тях, да ни върнат поне парите, защото това са все пак 6 месеца платени.

Ако спирането е поради технически проблем, то нямаше след като отстраних един ред забраняващ код в един файл сайта да потегли!
Забраната бе наложена умишлено без видими причини.
Вече знам как да заобикалям това. Разбира се те имат и други начини да ни спрат ако искат!
PM
Дари
Публикувано на: 20.3.2008, 11:29
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (Jordan_13 @ Mar 20 2008, 11:19 AM)

И да питаме, кой ще ни каже истината, колкото преди онзи супер любо каза толкова и сега ще кажат. Измислят си разни оправдания , но то е ясно, че една дълга ръчичка е стигнала и до този хост.
Колкото до това дали самият хост имат технически проблеми в момента, мисля, че отговора е ясен, и той е, че нямат такива, защото Запознат след една интервенция успя да пусне отново сайта, значи всичко си е наред.
Проблема е, че сме неудобни с позицията, която заемаме и бъркаме нечии планове...
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.3.2008, 11:35
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

А дали е възможно този забраняващ скрипт да е сложен от някой ченгелски хакер, имащ достъп на админ ниво? Не е чак толкова невероятно да са откраднали някоя парола за достъп. А ако е така - нещата са сериозни.

Иначе относно декларацията - аз се подписах в подкрепа на нея.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 20.3.2008, 11:37
PMEmail PosterUsers Website
Йордан_13
Публикувано на: 20.3.2008, 11:36
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Запознат @ Mar 20 2008, 11:26 AM)
QUOTE (Jordan_13 @ Mar 20 2008, 12:19 PM)

Ако спирането е поради технически проблем, то нямаше след като отстраних един ред забраняващ код в един файл сайта да потегли!
Забраната бе наложена умишлено без видими причини.
Вече знам как да заобикалям това. Разбира се те имат и други начини да ни спрат ако искат!

Идеята ми беше, да си кажат ясно, дали ни искат или не и да ни върнат парите най-вече, ако не ни искат, а не да ни слагат забраняващи кодове, а ние да сме им платили услуга, а те да ни спират.
Ако не могат да ни ги върнат, да ни оставят да изтекът 6-те месеца, за да си намерим друго място.
Както евреите са чувствителни на тема пари, така и ние можем да бъдем.
PMEmail Poster
PARADOX
Публикувано на: 20.3.2008, 11:41
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Аз не мога да разбера бетонните кратуни от някои службички...?!! Не вдянаха ли, че сайта си е изпълнил предназначението и, че процесите от които се страхуват протичат много по-масово и на други нива..?!! Няма нито ред тук който да формира общественото мнение, господа офицери...!!! Всяка буквичка тук отразява общественото мнение и колкото повече се бъзикате със сайта, толкова повече го затвърждавате..!!! Съжелявам ако ви изненадвам неприятно, но не съм си го измислил аз, а Мечо Пух...!!! Чуствайте се свободни да го арестувате!
PM
Публикувано на: 20.3.2008, 14:34
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Припари им под задниците!Не могат кротко да гледат как расте лишеят...
Прав си,Парадокс-зърното е посято,почвата е благодатна,Пролет е.
Форбиден-морбиден вече е детска залъгалка.
PM
Dimitar_II
Публикувано на: 20.3.2008, 15:27
Quote Post

Участник

Съобщения: 54
Участник # 1 285
Дата на регистрация: 9-November 07

По-скоро е хакерска атака.
Поискайте обяснение от хост компанията кой кога е променял въпросния файл и как е получил достъп за това.

Последните семдици маса сайтове изгърмяха покрай някакви хакери...
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 20.3.2008, 23:51
Quote Post

Често пишещ

Група: Изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (Dimitar_II @ Mar 20 2008, 03:27 PM)
По-скоро е хакерска атака.
Поискайте обяснение от хост компанията кой кога е променял въпросния файл и как е получил достъп за това.

Последните семдици маса сайтове изгърмяха покрай някакви хакери...

Аз също споделям това подозрение.
И не бих се учудил, ако пръст в това имат ментално нестабилни банирани голобрадковци с гръмки никове.
PMEmail Poster
buden
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 1 389
Дата на регистрация: 12-March 08

Относно: "Снабдявайте се с оръжие, скоро ще ви потрябва. Само това мога да ви кажа. Много оръжие и много муниции. /Амунициите са нещо друго, нещо за коне. Мисля, че више сте хора/"
Аз ще се снабдя и с муниции и с амуници. Не знам кое може да ми потрябва.
А що се отнася до намеренията ми да обиколя страната, защо не и това лято ако е хубаво. А и вас ще посъветвам същото. Обърнете внимание на детайлите!
Намират се сведения за местности с паранормални активности. Ами да ги проверим съчетавайки полезното с приятното.
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020