Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
ЧОВЕКО, СТАНИ!, за книгата
Eлтимир |
Публикувано на: 20.3.2008, 10:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Снабдявайте се с оръжие, скоро ще ви потрябва. Само това мога да ви кажа. Много оръжие и много муниции. /Амунициите са нещо друго, нещо за коне. Мисля, че више сте хора/
|
Запознат |
Публикувано на: 20.3.2008, 10:44
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
След като днес бе публикувана следната декларация, сайта ни бе спрян! Пуснах го, заобикаляйки забраните!
Колко дълго ще работи след това никой не може да каже! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:08
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 525 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Как стана това спиране? От хост компанията или по някакъв друг начин? |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:15
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 525 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Към Декларацията трябва да се добави, че така наречената Република България създадена след 1944 г е една нелегитимна държава и всички вътрешни и международни решения, които е вземала са невалидни спрямо Българския Саракт/Царство - единствения Върховен, който може да взема решения за съдбините и бъдещето на Българския народ. |
||
Запознат |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:15
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Навярно от хостинг компанията. Сайта беше спрян на "Thu Mar 20 09:17:48 2008" и след по-малко от 10 минути успях да отменя забраната по нерегламинтиран ред. |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:19
|
||||||
Трябва да се пита каква е причината, след като сайта е платен. И ако не искат да се хоства при тях, да ни върнат поне парите, защото това са все пак 6 месеца платени. Има ли някаква възможност спирането да е вследствие проблеми в самия хост? |
||||||
Запознат |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:26
|
||
Ако спирането е поради технически проблем, то нямаше след като отстраних един ред забраняващ код в един файл сайта да потегли! Забраната бе наложена умишлено без видими причини. Вече знам как да заобикалям това. Разбира се те имат и други начини да ни спрат ако искат! |
||
Дари |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:29
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
И да питаме, кой ще ни каже истината, колкото преди онзи супер любо каза толкова и сега ще кажат. Измислят си разни оправдания , но то е ясно, че една дълга ръчичка е стигнала и до този хост. Колкото до това дали самият хост имат технически проблеми в момента, мисля, че отговора е ясен, и той е, че нямат такива, защото Запознат след една интервенция успя да пусне отново сайта, значи всичко си е наред. Проблема е, че сме неудобни с позицията, която заемаме и бъркаме нечии планове... |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
А дали е възможно този забраняващ скрипт да е сложен от някой ченгелски хакер, имащ достъп на админ ниво? Не е чак толкова невероятно да са откраднали някоя парола за достъп. А ако е така - нещата са сериозни.
Иначе относно декларацията - аз се подписах в подкрепа на нея. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 20.3.2008, 11:37 |
Йордан_13 |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:36
|
||||
Идеята ми беше, да си кажат ясно, дали ни искат или не и да ни върнат парите най-вече, ако не ни искат, а не да ни слагат забраняващи кодове, а ние да сме им платили услуга, а те да ни спират. Ако не могат да ни ги върнат, да ни оставят да изтекът 6-те месеца, за да си намерим друго място. Както евреите са чувствителни на тема пари, така и ние можем да бъдем. |
||||
PARADOX |
Публикувано на: 20.3.2008, 11:41
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Аз не мога да разбера бетонните кратуни от някои службички...?!! Не вдянаха ли, че сайта си е изпълнил предназначението и, че процесите от които се страхуват протичат много по-масово и на други нива..?!! Няма нито ред тук който да формира общественото мнение, господа офицери...!!! Всяка буквичка тук отразява общественото мнение и колкото повече се бъзикате със сайта, толкова повече го затвърждавате..!!! Съжелявам ако ви изненадвам неприятно, но не съм си го измислил аз, а Мечо Пух...!!! Чуствайте се свободни да го арестувате!
|
Публикувано на: 20.3.2008, 14:34
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Припари им под задниците!Не могат кротко да гледат как расте лишеят...
Прав си,Парадокс-зърното е посято,почвата е благодатна,Пролет е. Форбиден-морбиден вече е детска залъгалка. |
Dimitar_II |
Публикувано на: 20.3.2008, 15:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 54 Участник # 1 285 Дата на регистрация: 9-November 07 |
По-скоро е хакерска атака.
Поискайте обяснение от хост компанията кой кога е променял въпросния файл и как е получил достъп за това. Последните семдици маса сайтове изгърмяха покрай някакви хакери... |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 20.3.2008, 23:51
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Аз също споделям това подозрение. И не бих се учудил, ако пръст в това имат ментално нестабилни банирани голобрадковци с гръмки никове. |
||
buden |
Публикувано на: 21.3.2008, 9:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 |
Относно: "Снабдявайте се с оръжие, скоро ще ви потрябва. Само това мога да ви кажа. Много оръжие и много муниции. /Амунициите са нещо друго, нещо за коне. Мисля, че више сте хора/"
Аз ще се снабдя и с муниции и с амуници. Не знам кое може да ми потрябва. А що се отнася до намеренията ми да обиколя страната, защо не и това лято ако е хубаво. А и вас ще посъветвам същото. Обърнете внимание на детайлите! Намират се сведения за местности с паранормални активности. Ами да ги проверим съчетавайки полезното с приятното. |
Страници: (3) 1 [2] 3 |