Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
ЧОВЕКО, СТАНИ!, за книгата
Запознат |
Публикувано на: 9.3.2008, 19:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 |
Книгата на Елтимир "ЧОВЕКО, СТАНИ!" е налична за сваляне в електронен вариант.
Изтеглете си я от тук. |
Хунор |
Публикувано на: 10.3.2008, 18:00
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 |
Идейте са свързани с колективното съзнание на тълпите, за това е забранено да има идеи. Сигурен съм, че Левски е получил достъп до древни знания за колективна психология. Чрез тях се е задвижило колективното съзнание на нацията и е последвалото тогава обединение. Именно за това са забранени идейте, които да обядиняват нацията. Не искат да има нации и държави. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.3.2008, 1:39
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 526 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Съгласен съм с идеята, но не с термина "колективна психология". Левски е имал знание за това как личното съзнание да израстне и да се прелее в общественото. Тогава наистина имаме създаване на един организъм, защото всеки си намира мястото и става част от Цялото. Колективността е аморфност, в която има отсъствие на индивидуалност, да не говорим за личност. |
||||
anti666 |
Публикувано на: 12.3.2008, 3:28
|
|
То и за мен думата колективно съзнание ми звучи масонско. Те си падат по тия работи. Оттам и любимите на комунистите думи колективизация, колхоз и т.н.
Макар че Хуна точно си го е казал за другото. Левски, заедно с останалите будители като Матей Преображенски и Раковски успяха да използват тези знания и да събудят народа. Ако не беше преждевременната им смърт, щяха и да успеят без да се налага чужда помощ. |
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.3.2008, 9:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Изключително важно е да се пусне Програмата за национална Съпротива в нейния пълен вариант. Също така нямам нищо против моите текстове да се пускат навсякъде из Мрежата. Трябва да бъдем готови за онова, което ни се готви.
|
Дари |
Публикувано на: 12.3.2008, 21:34
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
|
||
buden |
Публикувано на: 16.3.2008, 8:16
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 |
Интригуващ материал! Благодарности за Елтимир.
Има много знайни и много незнайни и е препоръчителен за всеки. Като част от незнайните се повтаря тезата, че все още има информация за която не сме готови .. аз знам колко малко всъщност знам/Сократ-"Аз знам, че нищо не знам"/ От известно време мислия върху идеята да направя някоя експедиция из нашите земи. Имам огромното желание и нужните средства/макар и да не съм правил точна сметка за материалната база има възможности/, но нямам нужното време. Когато настъпи моментът, надявам се да не съм закъснял, ще се впусна в това приключение. Предполагам някои от вас вече са предприемали подобни разследвания, така че няма да съм първият. И все пак мисля че това може да допринесе не само за моето любопитство, но и за добрата идея. |
Хунор |
Публикувано на: 16.3.2008, 12:50
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 491 Участник # 14 Дата на регистрация: 12-July 05 |
Хубава идея е да направиш експедиция. А още по хубава ще е ако успеш с екпедицията да разпространиш някои идеи от сайта. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 17.3.2008, 10:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Експедициите са хубаво нещо, но не и в момент, когато срещу нашия народ се води истинска война. Значи ние ще си ходим из природата, ще си наблюдаваме птичките и пчеличките, а в същото време нашите близки ще бъдат изтребвани от цигански орди, от турски обръчи и всичко това финансирано с парите на мадам Йехова? Нека спрем изтреблението, нека спрем геноцида, пък за другото ще дойде време.
Поне така мисля. |
buden |
Публикувано на: 17.3.2008, 19:03
|
Участник Група: Участници Съобщения: 199 Участник # 1 389 Дата на регистрация: 12-March 08 |
Нямах предвид разходки из Природата с цел набюдения на птички и пчелички. По скоро снимки и видео материали за места в България със свръхестествени явления. По този начин бих могъл да допринеса още повече хора да се заинтересуват за важността на нашите земи, за тази обща кауза. Защото е факт, че хората са забравили.
Всички сме срещали информация за това, че има местности в страната където често може да се види НЛО, да се наблюдават аномалии и че България е енергиен център. Ще посоча като пример книгата, където са споменати онеди странни камъни, които се топят а дои и движат!? И кое точно е аномалия тепърва ще разберем, май ще се окаже че живота който живеем всъшност е една аномалия!? Напълно съгласен съм - време за губене няма. Това което правя сега е да запознавам мои познати с информацията която изнася движението, да ги запознавам и насочвам директно към сайта. Вие сте Българите, които бият най-силно камбаната! Имал съм идеята да се действа с техните камъни по техните глави. Говоря за удар, директен удар по някои техни офиси квартири. Като се изберат места така че да няма и капчица пролята кръв. Те са терористите, но медиите ще нарочат други а дали тези други ще бъдат хванати зависи ще се намерят ли предатели. Не подценявам врага разбира се, но най-страшното сме си го докарвали самите ние. Както е и сега с политиците,които бяха хора а сега са зомбита Този удар щеше да се извърши на от 5 до 10 места едновременно, различни места. Но така силите на врага - нато и подобни/даже и самата турска армия?/ щяха вече да са тук, не че не са де. За момента този план не е в действие, а и ако мислех по него нямаше да го споделям така открито. Да разискваме проблема докато му намерим решението приятели. |
PARADOX |
Публикувано на: 17.3.2008, 19:18
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Иде време за воурожение и обучение...
Експедициите ще си ги правим после.... |
Eлтимир |
Публикувано на: 18.3.2008, 8:38
|
Снощи намерих нещо, писано през 18 век. Там се дава съвет всеки да се снабди с две оръжия. И когато в "края на времената", както беше писано почнат да прибират оръжията от хората, да им даде едното, а другото да запаза за себе си. "Едно оръжие ще спаси хиляди животи" - завършва текстът. Та сега все още можем да се снабдим с оръжие, нека го направим. Мисля, че много скоро ще ни потрябва. Разбира се, това е само мое мнение, но аз мисля, че е по-важно да отделим средства за оръжие и муниции, отколкото за издирване на древни останки. И на древността ще дойде времето, но за тази цел би трябвало първо да останем живи.
|
buden |
Публикувано на: 19.3.2008, 6:04
|
Относно оръжието и амунициите - напълно съгласен съм, по този въпрос се действа от известно време насам. Мога да допълня брашно, консерви и подобни.
Интересът ми към въпроси с идентична на идеята, на движението същност, ме накара да прочета същото послание между редовете на новините, които гледаме и слушаме постоянно. И надявам се да са повече хората, които чуват това. Друг е въпроса обаче, че с ловни пушки едва ли бихме спасили хиляди. Мисля си, сигурно тук има такива, които се стъписват от прочетеното. Които не приемат достатъчно сериозно ситуацията и за тях тези писания изглеждат налудничиви и нереалистични. А аз им изглеждам луд и не само аз, за тях ще кажа следното: Аз винаги имам едно на предвид и предпочитам да съм готов и за най-лошото, така страха изчезва. Остава едно спокойствие и време да обмисляш действията си. Пак си работи, пак си учи, пак си гледай семейството и приятелите - никой не те спира. Но бъди наясно с реалността! Ако обаче отричате това при едни буря, не само на политическия живот, но на която и да е било сцена, а камо ли военна окупация просто ще поддадете от раз. В този момент ви се дава шанс да излезете от летаргията, ако не успеете след това следва парализата. А там вече няма излизане и това ще ви е за този живот, повече в следващия! В този ще стигнете до ниво "храна на господарите", както прасетата в американските корпоративни свинеферми - гъз до гъз, и те са живи същества и те имат интелект, ама на кой му пука. Че и за вас същото, на кой му пука бе! Ако не на вас самите! ... Не съм вегитарянец, ама е хубав пример. Или с други думи, накрая "лудите" може да се окажем най-разумно мислещите. А иначе въпрос - как мислите за другите с оръжие, онези дето режат уши, тях коментирате ли ги че са луди или ви е страх? Ами онези дето ги наемат луди ли са? А те че имат бизнес отношения с тези които пък вие избрахте на власт, та тези на власт които са, луди ли са? Или те са просто агресивни предприемачи с много проспериращо мислене, и вие като тях ли искате да сте!? Кой е нормален, вие които само сте наблюдатели на собственото си падение ли? Които гледате с безпристрастие или пък сииржийската към събитията днес?! Вие които си мислите че щом има войни и хората страдат, то е нормално щом се случва и вие нямате думата, така ли?!? .. Това бяха леки отклонения, но навярно има за какво. До скоро и здравейте! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 19.3.2008, 10:15
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 526 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Нямах предвид разходки из Природата с цел набюдения на птички и пчелички. По скоро снимки и видео материали за места в България със свръхестествени явления. По този начин бих могъл да допринеса още повече хора да се заинтересуват за важността на нашите земи, за тази обща кауза. Защото е факт, че хората са забравили.
Всички сме срещали информация за това, че има местности в страната където често може да се види НЛО, да се наблюдават аномалии и че България е енергиен център. Ще посоча като пример книгата, където са споменати онеди странни камъни, които се топят а дои и движат!? -------------------------------------------------------------------------------------------- Хубаво си решил. Слушай вътрешния си глас, намери си съмишленици и го направи. Няма само ЧТВ (БТВ) да прави такива материали. Пропагандата е един вид също много силно оръжие, стига да е добре направена. Тя дори е по-силно оръжие и от "Калашников", защото последното убива само тялото. |
Публикувано на: 19.3.2008, 15:22
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
По-хубаво не бих могъл да го кажа! |
||
Страници: (3) [1] 2 3 |