www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> ЧОВЕКО, СТАНИ!

Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ЧОВЕКО, СТАНИ!, за книгата
Запознат
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Книгата на Елтимир "ЧОВЕКО, СТАНИ!" е налична за сваляне в електронен вариант.
Изтеглете си я от
тук.
PM
Хунор
Публикувано на: 10.3.2008, 18:00
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 12-July 05

"Ашока решил да забрани използването на човешкия разум за зло. Той засекретил древната наука за природата, за бъдещето и за миналото. Били скрити уменията на колективната психология и знанията за разпада на материята. Тогава, през времето на неговото управление било основано тайното общество на Деветимата Неизвестни. Аз твърдя, че една от целите на Адолф Хитлер била да се добере до тези знания. Част от тях му били наистина открити и видяхме за какви цели бяха използвани. С една забележка. Истински древните Знания не са съсредоточени само в Индия, а са разпръснати из цял свят, като една от важните точки, до които Хитлер не получил пълен достъп, била именно нашата България. Нацистите не успели да получат достъп и до тайните на Шумер, въпреки своето старание да се представи като приятел на арабите. Част от тези знания по неизвестни причини почва да става известна в наши дни. Изглежда обществото на Деветимата Неизвестни, понесло тежък удар през ХХ век, почва отново да действа с пълна сила. Редица белези сочат, че причина за необичайната активност на Деветимата се крие в присъствието на неземни сили върху нашата планета и действията им, насочени към човешкото унищожение.. "

Идейте са свързани с колективното съзнание на тълпите, за това е забранено да има идеи. Сигурен съм, че Левски е получил достъп до древни знания за колективна психология. Чрез тях се е задвижило колективното съзнание на нацията и е последвалото тогава обединение. Именно за това са забранени идейте, които да обядиняват нацията. Не искат да има нации и държави.

PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 526
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Хунор @ Mar 10 2008, 06:00 PM)

"Ашока решил да забрани използването на човешкия разум за зло. Той засекретил древната наука за природата, за бъдещето и за миналото. Били скрити уменията на колективната психология и знанията за разпада на материята. Тогава, през времето на неговото управление било основано тайното общество на Деветимата Неизвестни. Аз твърдя, че една от целите на Адолф Хитлер била да се добере до тези знания. Част от тях му били наистина открити и видяхме за какви цели бяха използвани. С една забележка. Истински древните Знания не са съсредоточени само в Индия, а са разпръснати из цял свят, като една от важните точки, до които Хитлер не получил пълен достъп, била именно нашата България. Нацистите не успели да получат достъп и до тайните на Шумер, въпреки своето старание да се представи като приятел на арабите. Част от тези знания по неизвестни причини почва да става известна в наши дни. Изглежда обществото на Деветимата Неизвестни, понесло тежък удар през ХХ век, почва отново да действа с пълна сила. Редица белези сочат, че причина за необичайната активност на Деветимата се крие в присъствието на неземни сили върху нашата планета и действията им, насочени към човешкото унищожение.. "

Идейте са свързани с колективното съзнание на тълпите, за това е забранено да има идеи. Сигурен съм, че Левски е получил достъп до древни знания за колективна психология. Чрез тях се е задвижило колективното съзнание на нацията и е последвалото тогава обединение. Именно за това са забранени идейте, които да обядиняват нацията. Не искат да има нации и държави.

Съгласен съм с идеята, но не с термина "колективна психология". Левски е имал знание за това как личното съзнание да израстне и да се прелее в общественото. Тогава наистина имаме създаване на един организъм, защото всеки си намира мястото и става част от Цялото. Колективността е аморфност, в която има отсъствие на индивидуалност, да не говорим за личност.
PMEmail Poster
anti666
Quote Post

То и за мен думата колективно съзнание ми звучи масонско. Те си падат по тия работи. Оттам и любимите на комунистите думи колективизация, колхоз и т.н.
Макар че Хуна точно си го е казал за другото. Левски, заедно с останалите будители като Матей Преображенски и Раковски успяха да използват тези знания и да събудят народа. Ако не беше преждевременната им смърт, щяха и да успеят без да се налага чужда помощ.
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Изключително важно е да се пусне Програмата за национална Съпротива в нейния пълен вариант. Също така нямам нищо против моите текстове да се пускат навсякъде из Мрежата. Трябва да бъдем готови за онова, което ни се готви.
PM
Дари
Публикувано на: 12.3.2008, 21:34
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (Елтимир @ Mar 12 2008, 09:03 AM)
Изключително важно е да се пусне Програмата за национална Съпротива в нейния пълен вариант. Също така нямам нищо против моите текстове да се пускат навсякъде из Мрежата. Трябва да бъдем готови за онова, което ни се готви.

Качен е пълния вариант на -"Програма за Национална съпротива"
PM
buden
Quote Post

Участник

Съобщения: 199
Участник # 1 389
Дата на регистрация: 12-March 08

Интригуващ материал! Благодарности за Елтимир.
Има много знайни и много незнайни и е препоръчителен за всеки.

Като част от незнайните се повтаря тезата, че все още има информация за която не сме готови .. аз знам колко малко всъщност знам/Сократ-"Аз знам, че нищо не знам"/

От известно време мислия върху идеята да направя някоя експедиция из нашите земи. Имам огромното желание и нужните средства/макар и да не съм правил точна сметка за материалната база има възможности/, но нямам нужното време. Когато настъпи моментът, надявам се да не съм закъснял, ще се впусна в това приключение.
Предполагам някои от вас вече са предприемали подобни разследвания, така че няма да съм първият. И все пак мисля че това може да допринесе не само за моето любопитство, но и за добрата идея.
PM
Хунор
Публикувано на: 16.3.2008, 12:50
Quote Post

Участник

Съобщения: 491
Участник # 14
Дата на регистрация: 12-July 05

QUOTE (buden @ Mar 16 2008, 08:16 AM)
Интригуващ материал! Благодарности за Елтимир.
Има много знайни и много незнайни и е препоръчителен за всеки.

Като част от незнайните се повтаря тезата, че все още има информация за която не сме готови .. аз знам колко малко всъщност знам/Сократ-"Аз знам, че нищо не знам"/

От известно време мислия върху идеята да направя някоя експедиция из нашите земи. Имам огромното желание и нужните средства/макар и да не съм правил точна сметка за материалната база има възможности/, но нямам нужното време. Когато настъпи моментът, надявам се да не съм закъснял, ще се впусна в това приключение.
Предполагам някои от вас вече са предприемали подобни разследвания, така че няма да съм първият. И все пак мисля че това може да допринесе не само за моето любопитство, но и за добрата идея.

Хубава идея е да направиш експедиция. А още по хубава ще е ако успеш с екпедицията да разпространиш някои идеи от сайта.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 17.3.2008, 10:03
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Експедициите са хубаво нещо, но не и в момент, когато срещу нашия народ се води истинска война. Значи ние ще си ходим из природата, ще си наблюдаваме птичките и пчеличките, а в същото време нашите близки ще бъдат изтребвани от цигански орди, от турски обръчи и всичко това финансирано с парите на мадам Йехова? Нека спрем изтреблението, нека спрем геноцида, пък за другото ще дойде време.
Поне така мисля.
PM
buden
Публикувано на: 17.3.2008, 19:03
Quote Post

Участник

Участник # 1 389

Нямах предвид разходки из Природата с цел набюдения на птички и пчелички. По скоро снимки и видео материали за места в България със свръхестествени явления. По този начин бих могъл да допринеса още повече хора да се заинтересуват за важността на нашите земи, за тази обща кауза. Защото е факт, че хората са забравили.
Всички сме срещали информация за това, че има местности в страната където често може да се види НЛО, да се наблюдават аномалии и че България е енергиен център. Ще посоча като пример книгата, където са споменати онеди странни камъни, които се топят а дои и движат!?
И кое точно е аномалия тепърва ще разберем, май ще се окаже че живота който живеем всъшност е една аномалия!?
Напълно съгласен съм - време за губене няма. Това което правя сега е да запознавам мои познати с информацията която изнася движението, да ги запознавам и насочвам директно към сайта.
Вие сте Българите, които бият най-силно камбаната!
Имал съм идеята да се действа с техните камъни по техните глави. Говоря за удар, директен удар по някои техни офиси квартири. Като се изберат места така че да няма и капчица пролята кръв. Те са терористите, но медиите ще нарочат други а дали тези други ще бъдат хванати зависи ще се намерят ли предатели. Не подценявам врага разбира се, но най-страшното сме си го докарвали самите ние. Както е и сега с политиците,които бяха хора а сега са зомбита smil4334aa44c7e89.gif
Този удар щеше да се извърши на от 5 до 10 места едновременно, различни места. Но така силите на врага - нато и подобни/даже и самата турска армия?/ щяха вече да са тук, не че не са де.
За момента този план не е в действие, а и ако мислех по него нямаше да го споделям така открито.
Да разискваме проблема докато му намерим решението приятели.
PM
PARADOX
Публикувано на: 17.3.2008, 19:18
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Иде време за воурожение и обучение...
Експедициите ще си ги правим после....
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Снощи намерих нещо, писано през 18 век. Там се дава съвет всеки да се снабди с две оръжия. И когато в "края на времената", както беше писано почнат да прибират оръжията от хората, да им даде едното, а другото да запаза за себе си. "Едно оръжие ще спаси хиляди животи" - завършва текстът. Та сега все още можем да се снабдим с оръжие, нека го направим. Мисля, че много скоро ще ни потрябва. Разбира се, това е само мое мнение, но аз мисля, че е по-важно да отделим средства за оръжие и муниции, отколкото за издирване на древни останки. И на древността ще дойде времето, но за тази цел би трябвало първо да останем живи.
PM
buden
Quote Post

Участник

Участник # 1 389

Относно оръжието и амунициите - напълно съгласен съм, по този въпрос се действа от известно време насам. Мога да допълня брашно, консерви и подобни.
Интересът ми към въпроси с идентична на идеята, на движението същност, ме накара да прочета същото послание между редовете на новините, които гледаме и слушаме постоянно. И надявам се да са повече хората, които чуват това.

Друг е въпроса обаче, че с ловни пушки едва ли бихме спасили хиляди.

Мисля си, сигурно тук има такива, които се стъписват от прочетеното. Които не приемат достатъчно сериозно ситуацията и за тях тези писания изглеждат налудничиви и нереалистични. А аз им изглеждам луд и не само аз, за тях ще кажа следното:
Аз винаги имам едно на предвид и предпочитам да съм готов и за най-лошото, така страха изчезва. Остава едно спокойствие и време да обмисляш действията си. Пак си работи, пак си учи, пак си гледай семейството и приятелите - никой не те спира. Но бъди наясно с реалността!
Ако обаче отричате това при едни буря, не само на политическия живот, но на която и да е било сцена, а камо ли военна окупация просто ще поддадете от раз. В този момент ви се дава шанс да излезете от летаргията, ако не успеете след това следва парализата. А там вече няма излизане и това ще ви е за този живот, повече в следващия! В този ще стигнете до ниво "храна на господарите", както прасетата в американските корпоративни свинеферми - гъз до гъз, и те са живи същества и те имат интелект, ама на кой му пука. Че и за вас същото, на кой му пука бе! Ако не на вас самите! ... Не съм вегитарянец, ама е хубав пример.
Или с други думи, накрая "лудите" може да се окажем най-разумно мислещите.
А иначе въпрос - как мислите за другите с оръжие, онези дето режат уши, тях коментирате ли ги че са луди или ви е страх? Ами онези дето ги наемат луди ли са? А те че имат бизнес отношения с тези които пък вие избрахте на власт, та тези на власт които са, луди ли са? Или те са просто агресивни предприемачи с много проспериращо мислене, и вие като тях ли искате да сте!?
Кой е нормален, вие които само сте наблюдатели на собственото си падение ли? Които гледате с безпристрастие или пък сииржийската към събитията днес?! Вие които си мислите че щом има войни и хората страдат, то е нормално щом се случва и вие нямате думата, така ли?!?
..
Това бяха леки отклонения, но навярно има за какво.

До скоро и здравейте!

PM
Йордан_13
Публикувано на: 19.3.2008, 10:15
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 526
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Нямах предвид разходки из Природата с цел набюдения на птички и пчелички. По скоро снимки и видео материали за места в България със свръхестествени явления. По този начин бих могъл да допринеса още повече хора да се заинтересуват за важността на нашите земи, за тази обща кауза. Защото е факт, че хората са забравили.
Всички сме срещали информация за това, че има местности в страната където често може да се види НЛО, да се наблюдават аномалии и че България е енергиен център. Ще посоча като пример книгата, където са споменати онеди странни камъни, които се топят а дои и движат!?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Хубаво си решил. Слушай вътрешния си глас, намери си съмишленици и го направи.
Няма само ЧТВ (БТВ) да прави такива материали. Пропагандата е един вид също много силно оръжие, стига да е добре направена. Тя дори е по-силно оръжие и от "Калашников", защото последното убива само тялото.
PMEmail Poster
Публикувано на: 19.3.2008, 15:22
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (buden @ Mar 19 2008, 06:04 AM)
Относно оръжието и амунициите - напълно съгласен съм, по този въпрос се действа от известно време насам. Мога да допълня брашно, консерви и подобни.
Интересът ми към въпроси с идентична на идеята, на движението същност, ме накара да прочета същото послание между редовете на новините, които гледаме и слушаме постоянно. И надявам се да са повече хората, които чуват това.

Друг е въпроса обаче, че с ловни пушки едва ли бихме спасили хиляди.

Мисля си, сигурно тук има такива, които се стъписват от прочетеното. Които не приемат достатъчно сериозно ситуацията и за тях тези писания изглеждат налудничиви и нереалистични. А аз им изглеждам луд и не само аз, за тях ще кажа следното:
Аз винаги имам едно на предвид и предпочитам да съм готов и за най-лошото, така страха изчезва. Остава едно спокойствие и време да обмисляш действията си. Пак си работи, пак си учи, пак си гледай семейството и приятелите - никой не те спира. Но бъди наясно с реалността!
Ако обаче отричате това при едни буря, не само на политическия живот, но на която и да е било сцена, а камо ли военна окупация просто ще поддадете от раз. В този момент ви се дава шанс да излезете от летаргията, ако не успеете след това следва парализата. А там вече няма излизане и това ще ви е за този живот, повече в следващия! В този ще стигнете до ниво "храна на господарите", както прасетата в американските корпоративни свинеферми - гъз до гъз, и те са живи същества и те имат интелект, ама на кой му пука. Че и за вас същото, на кой му пука бе! Ако не на вас самите! ... Не съм вегитарянец, ама е хубав пример.
Или с други думи, накрая "лудите" може да се окажем най-разумно мислещите.
А иначе въпрос - как мислите за другите с оръжие, онези дето режат уши, тях коментирате ли ги че са луди или ви е страх? Ами онези дето ги наемат луди ли са? А те че имат бизнес отношения с тези които пък вие избрахте на власт, та тези на власт които са, луди ли са? Или те са просто агресивни предприемачи с много проспериращо мислене, и вие като тях ли искате да сте!?
Кой е нормален, вие които само сте наблюдатели на собственото си падение ли? Които гледате с безпристрастие или пък сииржийската към събитията днес?! Вие които си мислите че щом има войни и хората страдат, то е нормално щом се случва и вие нямате думата, така ли?!?
..
Това бяха леки отклонения, но навярно има за какво.

До скоро и здравейте!

По-хубаво не бих могъл да го кажа! smil4334abded4493.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020