www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> какво трябва да правим

Страници: (4) « първа ... 2 3 [4]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> какво трябва да правим, важно
Публикувано на: 20.2.2008, 11:28
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Всеки Българин е Воин по рождение,по кръв.Няма никаква нужда от специални ритуали.Излез рано сутрин преди изгрев на тихо и чисто от гмеж място,и поговори с Българския Бог...Сам ще стигнеш до извода,дали си Воин.

И,между другото-каво е разпределението на силите в твоя общински съвет?
PM
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 24
Участник # 1 338
Дата на регистрация: 12-February 08

Всеки Българин е Воин по рождение,по кръв.Няма никаква нужда от специални ритуали.Излез рано сутрин преди изгрев на тихо и чисто от гмеж място,и поговори с Българския Бог...Сам ще стигнеш до извода,дали си Воин.

Добре ще го направя !
PMEmail Poster
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

И,между другото-каво е разпределението на силите в твоя общински съвет?

И това ще проверя, само че, в момента нямам достъп !!!
PMEmail Poster
kmetabg
Публикувано на: 26.2.2008, 15:46
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

ОТМЕНИХА ИЗПИТА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ !!!!?????? На това как му се вика ? По би ме изненадало ако бяха разширили конспекта, но това си е последователно събитие ? И всичко си е така, както си е било. Последния да дръпне шалтера
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 27.2.2008, 16:07
Quote Post

Кмете, това че си от село не те прави по-долен от никой от нас. Вече смятам си разбрал, че ние организация нямаме в смисъла по който се разбира - командна структура, членски внос и т.н. Обратното означава да сме уязвими от режима, който винаги атакува лидерите. На този етап - е ненужно дори да поддържаме кой знае какви лични контакти. Това е както си пише духовно-информационен форум и дори някой да реши че само си приказваме или е вид анархизъм - негова си работа. Няма да оспорвам или убеждавам.
Това което конкретно ти можеш сега да направиш, особено ако си кмет - е да поорганизираш съселяните си за самозащита от нападения на мангусти и други паразити. Във вашия район май са особено активни. Как може да стане - по принципа на личната самоотобрана. Няма закон, забраняващ това, а почти всеки там има мобилен телефон. Виж темата за флаш-моб която бях пуснал във връзка с циганските изтъпления в материали. Спокойно можеш да си изградиш един микро Саракт в селото си и (без това полиция там не припарва), където да важат българските закони. В много села вече е направено, а оттам трябва да започне и възраждането. Това за сега е достатъчно.
kmetabg
Публикувано на: 27.2.2008, 23:47
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Ако живеех на село и бях кмет, щях да го направя, няма проблеми. Но не живея на село, а съм от Плевен, офицер съм от армията, а ми викат, "кмета" защото се подготвяхме за мисия в Кербала и в края на мисията колегите мислеха да ме "предложат" за "кмет на Кербала", това разбира се в кръга на шегата.
PMEmail Poster
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Само че според вас какво мога да правя, по правилата на вашето движение, така че да виждам ефекта от своите действия ?
PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 28.2.2008, 11:33
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

"Ако искаш да видиш веднага резултата от своя труд-мий чинии"

Ами ето той Anti66 ти е предложил какво можеш да направиш, та макар и да не си действащ кмет и да не живееш на село. Всеки може да има принос с това, в което е най-добър. Нали така?

п.с. Като за начало недей да ходиш повече в Кербала от името на българския народ, защото няма такова одобрение от страна на народа. Тези, които са те пратили там го правят за пари по заповед идваща зад океана и тези не са част от българския народ, а негов враг щом противопоставят два народа един срещу друг, нищо че "мисията" да е облечена в красиви думи. Мисията на българския воин е да се бори с проблемите и враговете си тук.

Това съобщение е редактирано от Запознат на 28.2.2008, 11:41
PM
kmetabg
Публикувано на: 28.2.2008, 20:28
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Аз в Кербала не съм ходил. И ще ви послушам, щом трябва, ще вървя да мия чинии. Иначе диалога е много увлекателен и интересен. Явно такива се били войните на Тангра преди да се заселят по тези земи.
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 28.2.2008, 22:46
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (kmetabg @ Feb 28 2008, 07:28 PM)
Аз в Кербала не съм ходил. И ще ви послушам, щом трябва, ще вървя да мия чинии.  Иначе диалога е много увлекателен и интересен. Явно такива се били войните на Тангра преди да се заселят по тези земи.

Виждам, че искаш нещо да се прави - конкретно и силово. Но не е точно това начина сега. Сега е важно да се знае кое от къде идва, кой какво цели и какъв е пътя за действия. Не е удачно да взривим НС, щото друго такова ще сформират и терористи ще ни изкарат. По удачно е да докажем на една критична маса българи, че НС са класически дребни мошеници, чикиджии и лъжци. Това ще е по-убийствено за тях отколкото да ги направим "мъченици" за пред света.

Ние тук изповядваме една Идея и тя не може да бъде унищожена - прочети за Нея.

Та ако си останал с впечатление, че сме безделници и кибици - не си се запознал добре с нас. Всеки от нас си е отделна личност със собствено мислене и разбиране. Затова като казваш нещо за "Воините на Тангра" - не обобщавай, а бъди конкретен - всеки един човек е Космос и уникален.

Щом си бил на подготовка за Кербала - може би познаваш Владо от Ловеч и Иван от Нова Загора - оня с френското "р", или другия дългия Иван Георгиев с къдравата черна коса?

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Благодаря ти за вниманието и въобще , че отговаряш на такъв новак, като мен. Аз напълно споделям мнението ти и мисля, като теб. Но това предполагам, че е нещо принципно и подлежи на конкретизация, която тепърва ще трябва да осъзная.

А тези момчета, за които ми говориш, аз няма как да познавам, защото работата ми е по-хуманитарна и не е чак, толкова военизирана.
PMEmail Poster
Георги-НЗ
Публикувано на: 16.3.2010, 16:36
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 658
Участник # 1 797
Дата на регистрация: 6-March 09

Не намерих по близка тема за флашмоб-а и затова изрових тази.

Попаднах на едно такова мероприятие организирано против ГМО в София.

Ето подробности:

ЛИНК

Уникална светкавична анти ГМО акция ще стъписа Халите днес

Преустановяване на политическите игри, хазарта със здравето и незабавна забрана на ГМО е апелът на първия “flashmob” на закрито в България

„България – свободна от ГМО!” представя от 18.30 в Централни Хали

Експериментален протест „Светкавична тълпа” (флашмоб)

След множество експертни становища, предложения за законопроекти, протести и публични акции на десетки организации, граждански групи, инициативни сдружения и хиляди граждани от цялата страна стана ясно, че новото правителство показва само привидна чуваемост на исканията ни за свободна от генно-модифицирани организми България.

Преди мащабния национален протест в четвъртък (11.02.2010), който ще се проведе паралелно в много градове на страната (очаквайте подробна информация), гражданското, артистично, непримиримо формирование „България – зона, свободна от ГМО!” ще проведе за първи път в България „светкавично събиране на тълпа” със синхронизиран сценарий „Бате Бойко, що ни вземаш за марули?!”

Апокрифното място ще е меката на храните „Централни Хали”, началото - в 18.30, край - 19 часа.

Опитите на правителството да прокара най-либералния в Европа закон за разпространение и пускане на пазара на ГМО и да превърне земята на България в опитното поле на Евросъюза, са меко казано скандални.

Два месеца МОСВ лъга за неясно по съдържание писмо от Европейската комисия и заплашва с наказателни процедури (вместо да решава адекватно проблемите, по които има започнати реални наказателни процедури), вкара законопроект, който освобождава разпространението на ГМО и накрая министър-председателят каза: „Ами като са толкова страшни генно-модифицираните „същества”, ще им наложим мораториум”. А министър Караджова допълни: „Но той може да падне за ден!”

При това правителствено измиване на ръцете хилядите граждани, които се бориха и работиха денонощно за създаването на качествен закон, (предложенията на експерти и граждани можете да видите в прикрепения файл), който не допуска неконтролируемото разпространение и продажба на ГМО-замърсители, нямат много избор, освен да се съберат светкавично и да започнат серия от протести на различни места в страната.

Заповядайте на първия флашмоб на закрито (а скоро и на открито), който ще протече по следния предварителен замисъл:

КАТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН НАСТОЯВАМ НЕЗАБАВНО:

- Да се спре незаконното строителство на Паничище и да се дадат гаранции, че ще се спазва законът и няма да бъдат допуснати ски-курорти на територията на Национален парк Рила!

- Да се спазва европейското и българско законодателство за Натура 2000 в Рила, включително Рила-буфер по хабитатите да се приеме в предложените от НПО граници, като не се изключва Паничище под натиска на инвеститорите!

- Незабавна заповед и реална забрана на всякакво строителство на Иракли и пълна рекултивация на р. Вая
за сметка на нарушилите закона!

- Защита на всички защитени територии заедно с влизащите в Натура 2000!

В противен случай всички плащаме от джоба си
и оставяме уникалната ни природа да бъде непоправимо опустошена!

Пожелавам успех на събирането!
И нека занапред съумеем да се организираме по градове за да си налагаме своето над управляващите ИЗРОДИ, понеже те хилядократно доказаха че никога не правят това , което е полезно за нас Българите.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (4) « първа ... 2 3 [4]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020