www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> какво трябва да правим

Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> какво трябва да правим, важно
Запознат
Публикувано на: 19.2.2008, 17:11
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Движението е такова, каквото го направим. Хората тук не би трябвало да ги обсъждаме по техните взаимоотношения.
"Съди се по дела и се отчитат последиците."
Като не ти харесва отношението на някой спрямо теб недей да му обръщаш внимание. Разбирайте се на ЛС, ако искате.
Иначе това пилее енергия да ви четат неразбориите.
PM
bokovskii
Публикувано на: 19.2.2008, 17:22
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 19
Участник # 1 336
Дата на регистрация: 9-February 08

Страшно е сам да взимаш решения и да поемаш отговорността за последствията, особено ако цял живот не си взел нито едно.

--------------------
?????, ?? ??????? ?????? ????, ??????? ?????? ??????.
PMEmail PosterICQ
Иван
Публикувано на: 19.2.2008, 18:10
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (bokovskii @ Feb 19 2008, 04:22 PM)
Страшно е сам да взимаш решения и да поемаш отговорността за последствията, особено ако цял живот не си взел нито едно.

Боковский е прав - за да се взема решение и поема отговорност за постъпките е нужно да гори Огънят отвътре, да се следва Път със сърце и да се заличи чувството за собствена значимост.

Всичко това е трудно за постигане и е плашещо за тези, които го постигат. Плашещо, защото те остават сами. Няма я постоянната нужда на обикновения човек, която движи живота му, няма ги тревогите на ежедневието - надеждите за успех и опасенията от провал. Сега животът започва отначало, движен от Намерението и Волята. От първичните и чисти сили на мирозданието.

Кмете, това е да умреш като обикновен човек и да се родиш отново. Ей туй е Воинския път. И за него е нужен кураж по-голям от яростта на възстанието, нужна е дисциплина по-различна от тази на военизираното подразделение и не вяра в победата, а разтварящо благоговение пред Духа.
PM
anti666
Публикувано на: 19.2.2008, 19:01
Quote Post

Иване, по това което каза горе пускам пак това. Защото то казава всичко
""Току що се яви зората в един прекрасний майский ден. Излязох аз из одаята душевно много сокрушен. Но где,към кого аз да тръгна? Кой може да ме утеши? Към кой мъдрец да се обърна със съвет да ми се яви? И тъй си мислех с нетърпение и много, много аз мълчах. По сърдечното си влечение към Трапезица аз тръгнах. Навред там тихи ветрец вее..."
Из личния тефтер на Левски

Кой ли от нас не се е чувствал така. Да слушам глуповати разговори за това, кой къде ще се напие довечера, кой какви пари е направил и каква вещ си е купил. А ти да си на друго място. Някъде там - в планината. При древно каменно светилище. Да отбележа само, че Трапезица също е било древнобългарско (тракийско) светилище. Затова и Левски го е теглило нататък.
kmetabg
Публикувано на: 19.2.2008, 20:10
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 24
Участник # 1 338
Дата на регистрация: 12-February 08

Какво трябва да направя за да стана част от това движение или ВОЙН
PMEmail Poster
kmetabg
Публикувано на: 19.2.2008, 20:13
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля

Длъжност [ми] е да те попитам: "Прочел ли си устава, който е потвърден по вишегласието на всичките местни комитети? [Прочел ли си] и окръжното писмо, в което заповядва Централния комитет, което съм ви пратил от две недели напред?"

Байо, аз не те настъпвам по краката, но изпитвам по устава и извършвам според пълномощното си, като по-напред благоразумно изпитвам и вземам факти в ръцете си. Пък ти прави по твой кеф.

Както казах по-горе: аз съм посветил себе си на отечеството си още от 61-во [лето] да му служа до смърт и да работя по народната воля. И ако това ти не видиш, [защото] си неверен, то децата ти ще видят [и] ще помислят за тебе.

Левски до Атанас п. Хинов,
25.08.1872 г.

PMEmail Poster
Запознат
Публикувано на: 19.2.2008, 20:23
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (kmetabg @ Feb 19 2008, 08:10 PM)

Движение “Воини на Тангра” никога не е имало ръководни органи. Председател, секретар, командир – всичко това е чуждо на идеята за Движението. При нас няма казармена и партийна дисциплина, а взаимно допълване и вярност към Идеята.

Опитай се да вникнеш в смисъла на документа.
PM
kmetabg
Публикувано на: 19.2.2008, 20:37
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

http://forum.dnes.bg/viewtopic.php?p=14942

вероятно е това, което трябва да разбера
PMEmail Poster
antijew
Публикувано на: 19.2.2008, 20:46
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Запознат @ Feb 19 2008, 07:23 PM)
QUOTE (kmetabg @ Feb 19 2008, 08:10 PM)

Движение “Воини на Тангра” никога не е имало ръководни органи. Председател, секретар, командир – всичко това е чуждо на идеята за Движението. При нас няма казармена и партийна дисциплина, а взаимно допълване и вярност към Идеята.

Опитай се да вникнеш в смисъла на документа.

Два пъти преди теб му дадох линка да прочете кои сме ние, но "едно си баба знае, едно си баба бае".

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Запознат
Публикувано на: 19.2.2008, 20:48
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

QUOTE (kmetabg @ Feb 19 2008, 08:37 PM)
http://forum.dnes.bg/viewtopic.php?p=14942

вероятно е това, което трябва да разбера

Да бе точно това е.
PM
kmetabg
Публикувано на: 19.2.2008, 21:27
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Неможе ли да ми назначите някой за наставник за да ме въведе в обичаите и правилата на това движение, явно сам няма дя се справя. Обикновено смятам, че така се прави ако има новобранци и то толкова смотани като мен. Няма да задавам тъпи въпроси тук на всички и да ви досаждам със себе си, а и по-бързо ще навляза в материала. В крайна сметка ще имате един член за каузата в повече. А това съм аз и това не е никак "шега работа", докато се науча ще съм момче за всичко. Ако искате може да ме пробвате за лоялност, да ме изпитате дали съм читав и т.н.. Както се прави. Какво ще кажете, а ?
PMEmail Poster
negev
Публикувано на: 19.2.2008, 22:50
Quote Post

Новодошъл
*

Група: Изгонени
Съобщения: 8
Участник # 1 353
Дата на регистрация: 19-February 08

Кмете, аз съм готов да ти помогна. Аз съм от Шумен ако желаеш можем да се видим. Или ми пиши ЛС.
PM
kmetabg
Публикувано на: 19.2.2008, 23:01
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

А ти свестен ли си ?
PMEmail Poster
kmetabg
Публикувано на: 19.2.2008, 23:19
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Кмете, аз съм готов да ти помогна. Аз съм от Шумен ако желаеш можем да се видим. Или ми пиши ЛС.

Много е висок адреналина в този форум. Май занятията по Реторика са недостатъчни. Някога са ми казвали, че "по-добре от говоренето е слушането".
Надявах се тези хора тук да имат нужда от съмишленици, но то май са им в повече хората. Или тези които казват това мнение може да са недоброжелателни членове.
PMEmail Poster
JulesW
Quote Post

Участник

Съобщения: 60
Участник # 871
Дата на регистрация: 11-March 07

QUOTE (kmetabg @ Feb 19 2008, 08:27 PM)
Неможе ли да ми назначите някой за наставник за да ме въведе в обичаите и правилата на това движение, явно сам няма дя се справя. Обикновено смятам, че така се прави ако има новобранци и то толкова смотани като мен. Няма да задавам тъпи въпроси тук на всички и да ви досаждам със себе си, а и по-бързо ще навляза в материала. В крайна сметка ще имате един член за каузата в повече. А това съм аз и това не е никак "шега работа", докато се науча ще съм момче за всичко. Ако искате може да ме пробвате за лоялност, да ме изпитате дали съм читав и т.н.. Както се прави. Какво ще кажете, а ?

smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
Ти нарочно ли го правиш това или си много глупав ? И въобще преди да пуснеш тези цитати на Левски , прочете ли това което Иван и Анти666 са написали ? Какво момче за всичко , какви 5 лева , май тоя наш кмет е поредното опипване на почвата и губи доста време да му се четат глупостите.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020