www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> какво трябва да правим

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> какво трябва да правим, важно
antijew
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (kmetabg @ Feb 18 2008, 10:55 PM)
antijev : Бих искал да водя с теб диалог, но явно ти си много агресивен в момента. Нито въртя нито суча , смятам обаче, че абстрактните мисли и виртуалните идеи немогат да достигнат до сърцето на бай Георги то с. Койнаре Плевенско. На него му трябва фураж за добитъка. А ако достигнат, то това ще стане след толкова години, че той няма да бъде жив и те ще го достигнат в отвъдното, но там няма да са му вече нужни. Като бай Георги В България обаче са милиони, но ако ти не ги достигнеш какъв е смисъла от твоята дейност ? Смятам обаче, че "народът" не трябва да бъде вече, толкова ухажван, че е време да му се каже да се събуди . И ако това не стане ще му се каже, че е заспал. Трябва да му се каже също, че му купиха изборите и че циганите му избират шибаните депутати. Да му се набие в главата, че от юг му се диктува вътрешната политика и отвъд океана цената на хляба. Нека разбере, че "Великолепната шесторка" добре пее за тези деца, но по-добре би трябвало да пее за тези, които ги създават. Аз съм от България и съм от село, и много обичам Яворов и Ботев, а Левски ми е кумир, но всички те със все сила призовават народа да се събуди.

Е какво по-конкретно искаш от НАС Кмете?

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (ashdot @ Feb 18 2008, 09:03 PM)
Поздравявам кмета с добре дошъл.

Като гледам датите на регистрация май кмета трябва да те поздрави с :"Добре дошъл" smil3dbd4e398ff7b.gif
А ве, вие да не сте от един общински съвет? smil3dbd4daabd491.gif

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 24
Участник # 1 338
Дата на регистрация: 12-February 08

[Драги "Войни на Тангра" бай Георги от Пелишат Плевенско е на 60 години, внук му е в 10 клас и пуши цигари, слуша Еминем, и се чуде откъде да си купи прашец, във фитнес зала не е и мислил да влезе. На кино не е ходил изобщо и книжки, я е прочел я не е, и то все американски бестселъри. Картината е ясна и е една навсякъде. Мисията ня "Войните на Тангра" не е ли да мобилизира тези заблудени овце и да ги вкара в общата мисия за спасяването на българщината ? Когато разберете, че тези деца бързат да прочетат, или да си купят, за да прочетат българска книга и да изгледат български, филм значи сме победили. Просто неможете да си представите, колко е късно вече, но не невъзможно. Само нетрябва да си мислим, че сме велики и можем всичко, и не се нуждаем от корективи и нови идеи. Това междувпрочем е българска черта. Затова, ни се смее целия свят.
PMEmail Poster
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Ти малоумен кмет ли си или...?
Искаш да водим диалог.
Добре.
Попитах те нещо.
Какво искаш от НАС?
Партия ли искаш да правиш тука?
Явно не си прочел кои сме ние!:
http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=207

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

За малоумен не съм, но поне се опитах да покажа по-важните проблеми, за останалото не си и струва. Но щом това не е важно, то мога само да се извиня, че явно нещо съм се объркал. Предполагам, че все още не съм дорасъл за тези идеи. Ами останете си със здраве аз иначе на бай Кольо от Коиловци Плевенско ще му кажа, че още не му е дошло времето и да почака малко. А на внук му да слуша повече и да не се занимава с лошите батковци пред училище.
PMEmail Poster
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (kmetabg @ Feb 19 2008, 12:15 AM)
За малоумен не съм, но поне се опитах да покажа по-важните проблеми, за останалото не си и струва. Но щом това не е важно, то мога само да се извиня, че явно нещо съм се объркал. Предполагам, че все още не съм дорасъл за тези идеи. Ами останете си със здраве аз иначе на бай Кольо от Коиловци Плевенско ще му кажа, че още не му е дошло времето и да почака малко. А на внук му да слуша повече и да не се занимава с лошите батковци пред училище.

Кмете, ние важните проблеми на България ги знаем и ги разискваме всеки ден.
Наистина си се объркал нещо, ако си искал да прокарваш тук идеи за партия.
Влез в сметището на форума и ще видиш, че има такива там.
Ето ти една да я прочетеш и да видиш какви са повечето мнения по въпроса:
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...topic=1161&st=0
Заспалите можем да събудим, ама умрелите не можем да съживим...!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

То иначе само с приказки работа не се върши, трябват и дела. Е, и от хора за приказки има нужда, ама то е само, когато се коли прасето. Иначе после трябва да се върши, все пак някаква работа. И то не виртуална. Понеже гледам, че България са я заръфали всякакви и от всякъде, а аз тук се оказах малоумен, въпреки желанието си да бъда на ползу роду. Явно ще трябва да си търся другаде призванието.
PMEmail Poster
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (kmetabg @ Feb 19 2008, 12:33 AM)
Явно ще трябва да си търся другаде призванието.

Явно!
Айде със здраве и успех!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Аз от партии не разбирам. И никога не съм членувал. Хареса ми името ви. Велико е ! И си помислих, че имате нужда от съмишленици да им дадем да се разберат на всякакви, които си мислят, че могат да си правят каквото си поискат в нашата държава. Усетих апатията, горя от оптимизъм и имах желанието да го споделя. Явно не ви е нужен. Приличам на онези рицари, които навремето са си търсели армия и кауза за която да се бият. Пътешестват и където ги приемат там отиват, е стига и на тях да им е по сърце.
PMEmail Poster
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Явно!
Айде със здраве и успех!

само ти ли ме гониш, как ти беше името ....???
PMEmail Poster
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (kmetabg @ Feb 19 2008, 12:46 AM)
Явно!
Айде със здраве и успех!

само ти ли ме гониш, как ти беше името ....???

Според мен никой не те гони...И ако наистина ти е милно и свидно всичко Българско и Родно - то имай малко търпение да се запознаеш малко по обстойно с материалите и всичко останало.В началото и аз бях като теб ,а и много други...сега мисля по друг начин ...сега знам че ако останеш и не си от ония националисти дето най ги бива по митинги и стадиони -ще разбереш че това не е загубено време и просто дрънканици....и ще се учудиш на какво е способна само една ИДЕЯ.

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

QUOTE (kmetabg @ Feb 19 2008, 01:43 AM)
Аз от партии не разбирам. И никога не съм членувал. Хареса ми името ви. Велико е ! И си помислих, че имате нужда от съмишленици да им дадем да се разберат на всякакви, които си мислят, че могат да си правят каквото си поискат в нашата държава. Усетих апатията, горя от оптимизъм и имах желанието да го споделя. Явно не ви е нужен. Приличам на онези рицари, които навремето са си търсели армия и кауза за която да се бият. Пътешестват и където ги приемат там отиват, е стига и на тях да им е по сърце.

Това тук е форума на движение "Воини на Тангра". Воини! Не мънкаме и не хленчим, разбираш ли? Ако имаш намерение да работиш за полза роду действай! Не ти трябва нашето одобрение или съгласие.
PM
Миро
Публикувано на: 19.2.2008, 10:09
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Момчета, не корете толкова строго kmetabg, спомнете си , че всеки един от нас е преминал през период, в който се е питал "какво да се прави?". Спомнете си, че тогава ви е било добре, когато сте имали с кого да споделите мислите си. Нека да водим диалог, от който ще имаме полза всички, а не да го пращаме директно към "Материали" , което аз поне разбирам като "оправяй се сам".
А ти, кмете, ако си наистина читав човек, ще започнеш "оправянето" от себе си, това е вярния път. Да чакаш на някаква партия или организация е губене на време, а то вече е кът. Те няма да осигурят фураж на дядо Петко, ако той сам не измисли как да го има; те няма да направят нищо, за да подобрят живота ти, ако ти сам не го поискаш това. Ти самият трябва да намериш начин да изпиташ радост от живота си, а след това да бъдеш за пример на околните. Ето този личен пример е най-силното оръжие-тихо, кротко, без митинги и демонстрации, а с Духът в себе си.
Да си Воин-това е състояние на Духа!
PMUsers Website
antijew
Публикувано на: 19.2.2008, 10:31
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Миро @ Feb 19 2008, 09:09 AM)
Момчета, не корете толкова строго kmetabg, спомнете си , че всеки един от нас е преминал през период, в който се е питал "какво да се прави?". Спомнете си, че тогава ви е било добре, когато сте имали с кого да споделите мислите си. Нека да водим диалог, от който ще имаме полза всички, а не да го пращаме директно към "Материали" , което аз поне разбирам като "оправяй се сам".

Като ти чета изказването Моро, се сещам за моите първи стъпки тук. А те бяха абсолютно същите като на kmetabg. Бях нахокан от някой участници тук, и точно както казваш бях пратен да чета. Четох, мислих и разбрах, че са прави. За което им благодарих лично.
Трябва да можеш сам да достигнеш до осъзнаването на някои неща!
Как, ако не сам?!

Това съобщение е редактирано от antijew на 19.2.2008, 10:35

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
ashdot
Публикувано на: 19.2.2008, 16:46
Quote Post

Новодошъл
*

Група: Изгонени
Съобщения: 9
Участник # 1 345
Дата на регистрация: 17-February 08

много съм разочарован от агресивното поведение на antijew всички останали са мъдри и толерантни не съм сигурен какво прави този човек в такова силно българско движение на което се покланям затова казах че държанието му е проеврейско
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020