www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> какво трябва да правим

Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> какво трябва да правим, важно
kmetabg
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 24
Участник # 1 338
Дата на регистрация: 12-February 08

Аз съм нов участник във този форум и дори много скоро се регистрирах в този сайт. Всичко тук ми харесва и дори ме амбицира да правя нещо. Все пак много по-добре е да се прави нещо, отколкото да не се прави . Във връзка с това бих искал да попитам и дори да предложа някои неща, ако все пак някой ми обърне внимание или поне успея да привлека нечие внимание. След като прочетох доста статии в различните теми на форума разбирам, че българското и българщината имат нужда от защита и да бъдат бранени решително и всеотдайно. Не бих искал да се нареждам в редиците на медийните звезди и на тези, които казват, че само формулират проблема и го огласяват, а бих искал да съм от тези, които го решават или поне правят всичко възможно за да го решат т. е. действат. Затова, ако това е все пак някаква трибуна, бих искал да препоръчам, да посъветвам, да приканя, тези които имат възможност и сили да започнат да работят върху координирането и организацията на някакви по-смислени действия и поставянето на разумни и реални цели, които да се преследват и изпълняват. Иначе бих си помислил, че всичко това е пак част от техния сценари за обезбългаряването на нашата територия.
PMEmail Poster
iss
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (kmetabg @ Feb 18 2008, 12:40 AM)
След като прочетох доста статии в различните теми на форума разбирам, че българското и българщината имат нужда от защита и да бъдат бранени решително и всеотдайно.

Здравей smil4334ad1724132.gif
Би ли отговорил на един въпрос:-Само във форума ли чете?

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Публикувано на: 18.2.2008, 11:52
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Здравей и от мен!
Съдейки по думите ти,искаш среща...поне.
Тази година ще направим възможна една такава среща.
Наистина има много за уточняване и подреждане на приоритетите.
PM
kmetabg
Публикувано на: 18.2.2008, 15:14
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Не съм чел само във форума, чета и от други места, особено статиите на Николай Хайтов за дебългаризацията и отродяването на българите в родопите. Също и от телевизията за турското читалище в Кърджали където се изучават небългарски неща.
PMEmail Poster
kmetabg
Публикувано на: 18.2.2008, 15:18
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Среща може, но би трябвало тактиката и стратегията да се чувстват навсякъде, дори и само като се разглежда сайта. Защото тези които се занимават с антибългарското според мен са много добре организирани и подготвени, а срещу тях би трябвало да стоят също толкова добре подготвени и патриотично настроени хора.
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 18.2.2008, 16:29
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (kmetabg @ Feb 18 2008, 02:18 PM)
Среща може, но би трябвало тактиката и стратегията да се чувстват навсякъде, дори и само като се разглежда сайта. Защото тези които се занимават с антибългарското според мен са много добре организирани и подготвени, а срещу тях би трябвало да стоят също толкова добре подготвени и патриотично настроени хора.

Тактика и стратегия има, но тя не е от традиционен тип, т.е. не се вижда с просто око. Който я види, значи е узрял и може да участва.
PMEmail Poster
iss
Публикувано на: 18.2.2008, 17:09
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

QUOTE (kmetabg @ Feb 18 2008, 02:14 PM)
Не съм чел само във форума, чета и от други места, особено статиите на Николай Хайтов за дебългаризацията и отродяването на българите в родопите. Също и от телевизията за турското читалище в Кърджали където се изучават небългарски неща.

По-скоро исках да разбера дали си прегледал материалите тук в сайта(освен темите от форума).

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
kmetabg
Публикувано на: 18.2.2008, 19:26
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Вярно е и сте много прави, че тактиката и стратегията не трябва да се виждат с просто око. Така се избягват рисковете и вмешателството на недобронамерени личности. Но аз бих искал да погледнем нещата от друга страна. Не му ли трябва на обикновения българин грам надежда и малко светлина в тежкото му ежедневие ? Нямя ли нужда от чувството, че не е оставен сам на произвола на съдбата си ? След като все пак това са последствията от решенията на ционистката конференция в Москва, както четох във материалите тук, не означавали, че всичко е вече загубено и нещата са безнадеждни. Поне в погледа на обикновения човек това може да се прочете. Най малкото патриотизма и чувството за народ са в твърде малък процент.
PMEmail Poster
kmetabg
Публикувано на: 18.2.2008, 20:04
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

Съгласен съм, че тези, които ни ограбват и дейността им е антибългарска и всичко анти-, което може да си представите, включително и геноцид над българите, са тези които ни казват как трябва да живеем в страната си. Това са тези, които ни казват как да си харчим парите за парно, за електроенергия, за телефон и т.н.. Но възможно ли е да има една организация, която да е пробългарска и да въздейства върху патриотичното чувство на обикновения човек ? Освен всичко, което е тайно и конспиративно, въпреки, че това ми звучи доста масонско, то би трябвало да покажем, че българинът не е сам. Подобни политици с подобно мислене просто, с каквато и оптика да ги търсим няма да намерим. Затова, вероятно трябва нещо непартийно, надпартийно и пробългарско.
PMEmail Poster
antijew
Публикувано на: 18.2.2008, 20:18
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Кмете, гледам те въртиш я, и я сучиш цял ден. Я по-конкретно говори! Нали си кмет! Ама първо прочети кои сме ние, и след това давай наставления и констатации, които би си създал в бъдеще за нас, като тази твоя изцепка:"Иначе бих си помислил, че всичко това е пак част от техния сценари за обезбългаряването на нашата територия."

Кои сме ние?:
http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...p?articleid=207

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
ashdot
Публикувано на: 18.2.2008, 22:03
Quote Post

Новодошъл
*

Група: Изгонени
Съобщения: 9
Участник # 1 345
Дата на регистрация: 17-February 08

Аз харесвам изказването на кмета и харесвам неговите възгледи.Ето пак antijew с неговите яростни изявления показва характера на евреина от ХХ век.Нека някой да го оспори, дори и той. Поздравявам кмета с добре дошъл.
PM
Запознат
Публикувано на: 18.2.2008, 22:55
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Ти както го хвалиш кмета май искаш да го *беш?
PM
kmetabg
Публикувано на: 18.2.2008, 23:55
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 338

antijev : Бих искал да водя с теб диалог, но явно ти си много агресивен в момента. Нито въртя нито суча , смятам обаче, че абстрактните мисли и виртуалните идеи немогат да достигнат до сърцето на бай Георги то с. Койнаре Плевенско. На него му трябва фураж за добитъка. А ако достигнат, то това ще стане след толкова години, че той няма да бъде жив и те ще го достигнат в отвъдното, но там няма да са му вече нужни. Като бай Георги В България обаче са милиони, но ако ти не ги достигнеш какъв е смисъла от твоята дейност ? Смятам обаче, че "народът" не трябва да бъде вече, толкова ухажван, че е време да му се каже да се събуди . И ако това не стане ще му се каже, че е заспал. Трябва да му се каже също, че му купиха изборите и че циганите му избират шибаните депутати. Да му се набие в главата, че от юг му се диктува вътрешната политика и отвъд океана цената на хляба. Нека разбере, че "Великолепната шесторка" добре пее за тези деца, но по-добре би трябвало да пее за тези, които ги създават. Аз съм от България и съм от село, и много обичам Яворов и Ботев, а Левски ми е кумир, но всички те със все сила призовават народа да се събуди.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

че абстрактните мисли и виртуалните идеи немогат да достигнат до сърцето на бай Георги то с. Койнаре Плевенско. На него му трябва фураж за добитъка.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Дори фураж за добитъка не му трябва вече, щото и аз съм от село и знам, че ги интересува само ракиджоса, да се налюхат и след това - ходом марш към червената бюлетина. Ако Бай Георги, го интересуваше фуража за добитъка, то той би разбрал и идеите, които представяме тука.
PMEmail Poster
Йордан_13
Quote Post

Админ

Участник # 544

И ако това не стане ще му се каже, че е заспал. Трябва да му се каже също, че му купиха изборите и че циганите му избират шибаните депутати.
-------------------------------------------------------------------------
Ами той го знае, че спи и не иска да се събуди. Той не иска да се събуди. Има разлика. По-добре му е да си спи и да не се изправи срещу реалността, страх го е. Това е обикновен страх от партията-майка. ВИкам му на бай Георги: "Дай да се снаряжим, дай да завардим пътя". А той само мига с очи и ми вика: "Безмислено е, ще ни победят". Този човек не иска да е свободен и за него не бива да се хабят сили. Нека се оплаква, нека мърмори и накрая умре. Свободата е за тези, които вътре я търсят и вън я жадуват.
PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (4) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020