Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Защо мразят Фелдмаршала ?, Фелдмаршала е истински националист!
nazi_bg |
Публикувано на: 15.2.2008, 18:19
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 17 Участник # 1 341 Дата на регистрация: 14-February 08 |
Продължавайте да се ядете един друг като през ноември!! Падайте до животинското си ниво сектантчета жалки! Интересно е да ви гледа човек от страни какви примати сте!
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.2.2008, 19:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Сектанти, танграджии, изперкали...това е положението. Във всеки друг демократичен форум за такива думи се банира веднага.
Ама ние не сме демократичен форум и няма сега да те банираме. Правилата ги определяме ние - по българския закон. Така, че внимавай къде и какво пишеш. Ако решиш че искаш да те банираме - просто в друга тема спомени за фелда и като съм на линия ще ти натисна бутона на катапулта. А и да не съм на линия - има и други дето да те банират. Остани си със здраве младежо и ако те мъчи напрежение - пробвай с онаниране, може да помогне. -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 15.2.2008, 20:03
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ние ядохме, квото имаше вече да се яде и вече сме вегетарианци. Единствено можем да се задоволи с Фелда като за последно - ритуално изпичане и изяждане. Аз ще го опека, но няма да го ям. |
||
nazi_bg |
Публикувано на: 15.2.2008, 20:05
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 17 Участник # 1 341 Дата на регистрация: 14-February 08 |
Хахахаа.... харесвате ми, когато падате до истинското си подчовешко ниво!
|
nazi_bg |
Публикувано на: 15.2.2008, 20:08
|
Ей жорооо! Нали каза, че мога да пиша в темата за фелдмаршала бе ?
Защо точно в нея си ме ограничил ? Много си неадекватен! <<<<<<<Да, можеше да пишеш в тази тема за фелда както ти казах - каквото си пожелаеш . Но за съжаление ти наруши други правила - тези на форума. Почна да обиждаш на идеология неоснователно. И по тази причина съм те банирал до 2035-та година. Брояча върви - така, че имай търпение. Имам нещо в предвид с този срок. По-голям съм от теб и ще видиш, че ще си ни благодарен за наказанието. забел. на georgi_nz >>>>>>> Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.2.2008, 21:31 |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.2.2008, 20:10
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Добре е че ти харесваме. Обаче що става дума за нива - ти са на доста ниско и няма как да осъзнаеш къде сме ни. Та виждам, че тук не е за теб и май трябва да си ходиш вече от дето си дошъл. -------------------- |
||
Страници: (2) 1 [2] |