Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
Защо мразят Фелдмаршала ?, Фелдмаршала е истински националист!
nazi_bg |
Публикувано на: 14.2.2008, 20:27
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 17 Участник # 1 341 Дата на регистрация: 14-February 08 |
Защо мразите новият русенски фюрер /наследника на Антон Рачев/ - Фелдмаршала ?
|
Запознат |
Публикувано на: 14.2.2008, 20:35
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Както самото му име подсказва, защото е мърша. Аз мършите ги недолюбвам. Омраза тук няма!
Как го виждаш ти любимия ти фюрер сред нас? |
||
nazi_bg |
Публикувано на: 14.2.2008, 20:38
|
Читател Група: Изгонени Съобщения: 17 Участник # 1 341 Дата на регистрация: 14-February 08 |
Наживо е голям пич!
|
Запознат |
Публикувано на: 14.2.2008, 20:40
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Мене какво ме засяга това? Във форумите не върви много, щом казваш че е пич на живо, да се подвизава на живо тогава. Какво си тръгнал да ни го хвалиш? Да не си му сводник? |
||
Запознат |
Публикувано на: 14.2.2008, 20:49
|
Сега ми иде малко в шеговит стил да ти кажа, по-добре го лансирай в някой сайт за запознанства. Ето как би могло да се изглежда съобщението:
"Млад фюрер от Русе, изглежда голям пич на живо, наследник на Антон Рачев пак от там, иска да опознае любовта, понеже го мразят навсякъде. Изгонен от редиците на ПП Атака поради несъвместимост с тамошния им фюрер. Телевизионна звезда, която за кратко изгря и изгасна" Това съобщение е редактирано от Запознат на 14.2.2008, 20:52 |
nazi_bg |
Публикувано на: 14.2.2008, 20:57
|
Мисля, че трябва да му се извините за всички обиди! Той не ви мрази.
|
Запознат |
Публикувано на: 14.2.2008, 21:10
|
Те и евреите така казват, ама ги виж какво правят?
Ама нека да дойде ако иска той да говори, то не че не е идвал сто пъти досега. |
bokovskii |
Публикувано на: 14.2.2008, 22:19
|
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 1 336 Дата на регистрация: 9-February 08 |
Ако става дума за онзи FELDMARSHAL, който пишеше в news.bg с CAPS LOCK, аз мога да кажа лично за себе си защо го "мразя". Отдавна не съм чел нищо негово, простете ако не съм актуален. Простичко успях да събера три причини.
1. Пише с CAPS LOCK. 2. Повтаря клишетата на Сидеров. 3. Намира приложение на въпросните клишета в абсолютно всяка тема и като отговор на почти всеки въпрос вместо да изкаже свое собствено мнение. Това е общо взето. Не целя да обидя никого, само казвам какво дразни мен. Никой не е длъжен да се съобразява, но предполагам, че останалите го мразят по подобни причини. -------------------- ?????, ?? ??????? ?????? ????, ??????? ?????? ??????.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.2.2008, 22:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Запознат, тоз екземпляр аз ли да го банирам или ти ще го банираш?
Ама айде да го изчакаме още малко за да настъпе котето по опашката. Фелда си е в отвъдното - кво ни го предлагат за реанимация?! Щом е наследник на русенския фюрер - там да се оплаква. Що е ревнал тука? -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 14.2.2008, 23:08
|
То се окенза още на 3 пост
|
nazi_bg |
Публикувано на: 15.2.2008, 1:39
|
Фелдмаршал Велики ще победи !
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.2.2008, 10:21
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Не ми се вярва, но му пожелавам все пак да победи най-напред собственото си его, да успее да премести втренчения си самовлюбен поглед от себе си, и да не се води по акъла на Рачев. Oня Рачев , който крадe чужди текстове. А за липсващото му възпитание – направо не знам какво да го посъветвам, труден казус за решаване. -------------------- |
||
Публикувано на: 15.2.2008, 11:22
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Мдааам,някой реве за БАНичка...
Наближи пролетта,времето на по-активни и конструктивни дейности и ей го на-новото мюре,дето ще отвлича вниманието.Ако искате,оставете го,но му разрешете да пише в само в темата МАЛКО СМЯХ! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.2.2008, 16:29
|
Да, Мещер. Позатопля се времето и някой с преобладаващо рептилоидно съзнание почват да се събуждат от летаргията и да отстояват територия.
За сега май ще поостане докато съвсем оплеска палдъма. Но условието е да споменава за фелдовци, танкисти, багеристи - както и за тяхни сайтове, качества или каквото и да е свързано с тях ЕДИНСТВЕНО В ТАЗИ ТЕМА. Почне ли и в други теми да пише за тях , ( понеже според мен той е дошъл точно с тази цел )– ще му бъде натиснато копчето на катапулта. Преместил съм му темата с рекламата на блога на фелда при болкуците на сметището – там в кошчето също ако иска да си пише. Така, че ако има какво да ни каже – да го казва, но да е винаги с едно на ум: а обели приказка за фелда – а копчето! И предупреждения няма да има други. То достатъчно занимаваме форумците с такива разправии и достатъчно им е досадно да четат талаша като тази цялата тема. Тема , която не води за никъде. -------------------- |
nazi_bg |
Публикувано на: 15.2.2008, 18:17
|
И двамата с мещера сте изтрещели идиоти! Типично за сектата на елти-алкохолопараноика!!
|
Страници: (2) [1] 2 |