Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Основи на естествената енергетика, Един труд на Евгений Иванович Андреев
Иван |
Публикувано на: 13.2.2008, 12:40
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Андреев
Книгата е 4 в 1 - най-доброто обобщение на въпросите в сферата на технологиите: - Първи раздел, Теория - обикновеното горене като атомен процес - Втори раздел, Свободна енергия - формули и съотношение на всички известни принципи на генератори за свободна енергия - Трети раздел, Реализация - обръщам специално внимание на възможността обикновен двигател с вътрешно горене да работи само с въздух. Обработва се самият въздух без никакви промени по двигателя! - Четвърти раздел, "Високи технологии" - горене на ефира. Преход от тримерни технологии към технологии на Духа. Още в раздела - секретите на Тесла. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 27.3.2008, 17:55
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ванка, тука ми попадна същия текст, но има и допълнение към основния тект, който ти си дал:
http://www.skif.biz/lib/Natural_Energy_Andreev(rus).zip Към 40 стр. Не съм ги чел още. -------------------- |
Иван |
Публикувано на: 8.4.2008, 10:10
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Да, Жоре. Аз четох тия допълнения и мисля, че ги отразих преди да пусна тук книгата. |
||