Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
ПРАВНИ ПОЛОЖЕНИЯ
Запознат |
Публикувано на: 7.2.2008, 18:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
От как се преместихме в Казахстан, българските закони или по-точно чифутските псевдозакони не ни засягат по никакъв начин! Вече важи единствено Тенгрианския закон!
Така, че не се хващайте, ако някой ни обвини в дискриминация и антисемитизъм, просто му кажете да го духа и това е! Честито на печелившите! |
Публикувано на: 10.2.2008, 8:47
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Запознат,любопитно ми е дали може да бъде хакнат сайта-от турци,евреи и вся остольная сволоч.Преди се случваше,знаеш и за държавните сайтове на министерствата...Демек ако нещо много ги заболи,могат ли да си го върнат по този начин?
|
Запознат |
Публикувано на: 10.2.2008, 11:56
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Понятието "абсолютна сигурност" не съществува! Ако ме разбираш, какво искам да ти кажа. Има нещо друго обаче, което ще обезсърчи и най-добрите злосторници-хакери: Правят се постоянно пълни архиви на сайта и се размножават на дискове. Може би ще дам права на някой, да прави и той същото за да се подсигурим двойно! Това на практика прави сайта ни абсолютно безсмъртен! Една Идея не може да бъде унищожена! |
||
violence |
Публикувано на: 16.2.2008, 22:41
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 33 Участник # 1 228 Дата на регистрация: 3-October 07 |
Браво! За идеята за архивите... и за преместването.
|
Публикувано на: 9.6.2008, 2:21
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Имам въпрос. Защо връзката към сайта не е криптирана. Всичко се вижда кат на длан и всеки външен шпионин може да ни бройка и логва по инереси. Паролите ни също си летят незащитени и утре някой лесно може да драска дезинформаций по форумите от наше име.
За себе си съм взел зверски мерки, но трябва ли другите да страдат и един ден да мрат поразени от невидими технологий заради идейните си възгледи? Моля погрижете се форумите и паролите ни да са защитени двупосочно на едно нормално ниво SSL 128. Успех |
Запознат |
Публикувано на: 28.6.2008, 12:07
|
||
Има вече вграден защитен механизъм за предпазване от подслушване на имена и пароли от трети лица при логване на участниците в сайта. Препоръчвам да се логвате през връзката "Защитен вход" в блока "Вход" в началната страница на сайта. Ще ви се отвори popup прозорец, където трябва да си напишете името и паролата и да натиснете бутона "Влез!", след което ще трябва да потвърдите с още едно натискане на бутона "Влез!". След което получавате поздрав за добре дошъл и затваряте прозорчето с бутона "Затвори". Началната страница ще ви се презареди наново и вие вече сте логнат през ssl скрипта. Това е много елегантно решение за защита, понеже се криптира само предаването на името и паролата при логване, а целия останал трафик от и към сайта е некриптиран. Има и вариант да се криптира цялата сесия, но това ще доведе до видимо забавяне на работата на сайта и ще се увеличи много трафика между клиента и сървъра. Успех! |
||
anti666 |
Публикувано на: 28.6.2008, 14:53
|
|
Пробвах го, при мен работи. Поздравления за това! Всъщност доколкото разбирам, то е както при влизането в лп на yahoo например, където има ssl 128 криптиране при логването, но не и в самата сесия. Няма да е лошо и сега всеки да си смени паролата за всеки случай. А който иска да пуска по-чувствителни материали - има си проксита и интернет клубове.
|
|