Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) |
Сметка за набиране на средства, за сайта.
Георги-НЗ |
Публикувано на: 27.4.2009, 10:43
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Който е внесъл едни пари в сметката преди няколко дни - да ми пише с каква цел.
Книги ли очаква да му изпращам или ги е дал за хост или домейн на сайта? Моля, всеки който внася в сметката да пише основанието - това е за моя информация и за да няма сърдити после. Както и да не ми се налага да връщам след това суми. Освен това форумеца "Заек" е крайно време да посочи адрес или " до поискване" за да му пратя отново върнатата пратка. Тук му пиша защото явно не си отваря ЛС-тата. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
anti666 |
Публикувано на: 27.4.2009, 11:09
|
|
Ако не ти е писал нищо, вероятно желае да остане анонимен. И така бива. В такъв случай ще ги използваме за подновяване на хост-абонамента през есента или пък за вестника. Което дойде по-рано.
|
|
anti666 |
Публикувано на: 9.8.2009, 20:48
|
|
Аз пак да си попитам - имаме ли достатъчно пари в сметката за подновяване на сайта? Щото ако няма, означава че и няма хора които да ги интересува, има само потребители. Което пък означава че го архивираме и му дърпаме шалтера. Който иска после да си го качва на безплатни ГДБОП сървърчета.
|
|
anti666 |
Публикувано на: 27.8.2009, 16:09
|
|
Стана ясно, че в сметката по сайта има 340 лв, което е с 190 лв по-малко от общата сума, необходима да подновим абонамента за още една година. Ако някой иска да помогне имаме още 2 седмици докато изтече сегашния абонамент.В сравнение с БГ хостингите цената е по-висока. Това обаче е за сметка на сигурността, която имаме от евентуални изцепки на някои български служби, останали си с комунистическия манталитет. В нашия случай хостинга и сървъра са базирани в Казахстан и няма как да им диктуват каквито и да са условия. Админа си го знаете, финансирането си е от нас самите. Политиката на сайта е също ясна, ако на някого не и харесва - не е длъжен да помага насила.
Това е, ако искате да запазим последното свободно пространство в окупираната ни Родина - положението го виждате какво е. |
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 10.6.2010, 10:46
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Понеже има постъпление по сметката за набиране на средства - обявявам че са плучени. Благодаря на Б. и на Е. за даренията.
Има голяма вероятност и тази година да си платим хоста. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
anti666 |
Публикувано на: 18.8.2010, 13:54
|
|
Около 15.09.2010г. изтича годишния абонамент на сайта. Тарифата не е променена, можете сами да си я видите. Поради огромния обем информация, който ни прави по-скоро Е-библиотека използваме на-скъпия план за 10 000МБ дисково пространство, чиято тарифа е дадена ТУК. В левова равностойност идва около 524 лв. Не знам колко точно пари имаме по сметката, но ако някой иска този сайт да го има - сметката не е променена от миналата година;
Централна Кооперативна Банка АД - клон СЛИВЕН BIC : CECBBGSF Номер на сметка/IBAN : BG11CECB979011C6607000 Валута : USD ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ ГЕОРГИЕВ Понеже не се издържаме от партии, бизнес или чужди сили, парите сами си ги събираме с дарения. Ако не успеем до 3 седмици да съберем поне 2/3 от тази сума (или 350лв) - ще приемем, че няма интерес към сайта да го има и ще го мятаме на някой безплатен сървър със съответните ограничения. В скорост, надеждност и най-вече дисков лимит, което означава вероятно да се спре качването на файлове и теми. Аз лично си нямам на идея как ще стане прехвърлянето, защото и без това системната администрация ни е поета от казахстанците, но вероятно ще му намерим начин ако се стигне дотам. Ако трябва да ходим на безплатен хост - който е дал досега някакви пари ще гледаме да му ги върнем. Това е. Моля и титуляра на сметката да спомене колко пущини има вътре, за да знаем ориентировъчно къде сме на този момент. |
|
anti666 |
Публикувано на: 18.8.2010, 14:11
|
|
Пропуснах и да спомена пак. Дарение значи буквално дарение. Не като бизнес сделка или подаяние. Даряваш нещо, без да очакваш някакво специално отношение. Админа си го знаете, целта и политиката на сайта като единствената публична изява на Движение Воини на Тангра също я виждате каква е. Няма нужда да се пишат фермани точка по точка какво може и какво не може. Структурата на сайта я виждате каква е и си остава същата. Пак да подчертая, че сайта не е стандартен дискусионен форум, където всеки мята по някое мнение и си подаваме топката по познатия до болка принцип теза+антитеза. Ако някой има проблеми с това - в сайтове като Хнет, Бг-мама или вестник Атака са свободни да пишат каквото си искат.
Една от нашите цели тук е да обединим българи, които са готови да работят в ползу родину, без да чакат привилегии насреща. Българи, които вече имат изградена идейна платформа и са способни да надделеят Азът си в името на една велика Идея - Саракта. За който вече всички параметри са си на място и единственото което липсва е човешкия фактор. За да тръгне и Небесната конница. Пиша го това обстойно, защото се случи преди да връщаме пари. Така че вече всеки да е наясно с това. |
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 18.8.2010, 23:19
|
||
Днес още си ги има въпросните две трети. А до седмица ще има гарантирано 400 лв. Гарантирано е щото смятам да преведа разликата аз. А ако още някой преведе - може и да стигнат. И миналата година така стана, че сумата стигна. И тази не вярвам да е по-различно. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
||
anti666 |
Публикувано на: 13.9.2010, 15:20
|
|
От хостинга ни потвърдиха, че абонамента на сайта е подновен за още една година. За голямо неудоволствие на някои хора, нехора, служби и групировки. С благодарности на всички именни и безименни Българи, които дадоха своя принос без да се бият в гърдите най-четения български антисистемен сайт да го има.
Предвестникът на Новото. Ден Грее! |
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 17.9.2010, 20:32
|
Благодаря на дарителите за постъпленията от името на форумците.
Моля за сега да не се пращат нови средства, щото сумата надхвърли нужното. Излишъка остава за догодина по същото време. -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
anti666 |
Публикувано на: 17.9.2010, 23:52
|
||
|
Този излишък ще се поувеличи още малко, защото и аз все още не съм участвал за подновяването тази година. А догодина си е за догодина. |
||
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 10.1.2011, 19:03
|
Домейна е платен днес.
-------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
anti666 |
Публикувано на: 24.8.2011, 8:52
|
|
Наближава отново времето, когато трябва да подновим абонамента, за да го има сайта. Той изтича към средата на септември. Цената на хостинга в Казахстан за пакета, който използваме е 50 700 тенге.
http://space.kz/service/hosting/virtual/ По-горе Георги е дал сметката, този път в US долари, за да ни е по-удобно да ги преведем на хостинг компанията в Алма-ата. По сегашния обменен курс идва около 347 долара или 480 лева. Сметката в момента е на нула. Ако все пак някой има желание и интерес този сайт да съществува - имаме още няколко седмици да съберем парите и ги преведем нататък. Дори и 10-20 лева ще са от помощ. Сметката е дадена по-горе, ако някой предпочита в левове или евро - да пише направо на админа или на Георги_НЗ Лично аз бих искал да имаме действащ сайт до Еднажден следващата година като координационен център на Движение "Воини на Тангра" във връзка с наближаващите събития. Не само е единствения медиен излаз на Движението, но и единствен сайт в България относно старата ни Вяра - Тенгрианството. Като допълнение притежаваме най-богатия и систематизиран снимков архив от всичките ни древни светилища. Най-важното е, че сме и единствените, които предлагаме и знаем какво трябва да бъде направено, за да я има България в бъдеще. Вплитайки държавообразуващите знания на Тенгрианството в съвремието. В единствена възможна алтернатива, наречена Саракт - национална държава на Духа. Нещата се прости, има Саракт - има България. Има република - няма България. Според повелите на Ротшилд това древно име трябва да изчезне като понятие след 19 години. И администрацията Му тук работи усилено по въпроса. Каквото трябва е казано, предъвкано и обяснено вече. Ако смятате, че няма смисъл и искате децата ви да живеят като роби без държава в кошмарния глобален НСР - Небето да ни е на помощ на всички нас! Ако не съберем сумата, сайта го плащаме с каквото разполагаме за колкото време стигне. След това няма да има подканяния по тая тема. Архивираме го и чакаме докато хоста го свали от сървъра си поради незаплащане. Ден Грее! |
|
Георги-НЗ |
Публикувано на: 24.8.2011, 22:45
|
Понеже в Казахстан работят с долари - открих единствено за целта доларова сметка. Който внася левове, ще му ги обърнат по курса за деня в долари.
Предния път сметката беша е лева в ДСК банка, която почна да смуче месечни такси. След набирането на сумата ( нужната сума беше надвишена ) аз я обърнах по курса за деня и платих хоста. Останалите десетина лева след няколко месеца бяха откраднати от банката ( понеже аз не си спомням да съм се договарял с нея да ми взима от сметката без мое съгласие!!!). и като свършиха левовете онези наглеци ми пратиха писмо, че им дължа пари.... Върховна наглост - още не съм им отговорил писменно, но скоро ще го направя в изконно "БЪЛГАРСКИ" стил! Сегашната сметка е в друга банка ( ЦКБ ) , която ми заяви, че не взима такси по сметката. Дано да си изпълни обещанието. Но важното е да платим хоста и тази година, па догодина - каквото сабя покаже. (ХОСТ - услугата по помещаването на гигабайтите на сайта на техния сървър, снимки, форум, програми ; ДОМЕЙН - името на сайта, което се написва в бараузера за да се зареди ( www.voininatangra.org ), за което също се плаща за да е наше, а не на някой друг. За Домейна съм платил до по-догодина януари 2013та. Щото сумата е малка ) Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 24.8.2011, 22:47 -------------------- ????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
|
anti666 |
Публикувано на: 5.9.2011, 5:31
|
|
Имаме ли някакви постъпления към днешна дата или да считаме, че няма интерес този сайт да съществува. В последното съм сигурен, че много хора и нехора го искат
|
|
Страници: (8) 1 2 [3] 4 5 ... последна » |