Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
МАЛКО СМЯХ, релаксация
iss |
Публикувано на: 5.3.2008, 20:46
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
Стоял един заек пред една пещера и си дялкал нещо на един камък.
Минала лисицата и го попитала - Какво правиш? - Пиша дипломна работа "Как зайците могата да ядат лисици". Лисицата се ядосала много и го заплашила, че ще го изяде. Вкарала го в пещерата, но след малко излязал само заека и продължил да си дялка. Не след дълго минал койота и се зачудил, какво прави дългоухия. Заека пак отговорил, че пише дипломна работа "Как зайците могат да ядат койоти". След като койота се ядосал и му казал, че ще го изяде за наказание, заекът го поканил в пещерата да се разберат. Но отново излязъл само заекът. След още половин час наминал и вълкът. - Сега ще те изям, но ми кажи какво дялкаш на този камък?! - Пиша дипломна работа "Как зайците могат да ядат вълци" - отговорил заека. - Сега ще видиш, ти! - ядосал се вълка. Отново влезли в пещерата и отново излязал сам след това. В същото време, вътре в пещерата един лъв си чоплел зъбите с клечка, а заекът тихо казал: - Не е важно, какво пишеш, а кой ти е научния ръководител. -------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
iss |
Публикувано на: 5.3.2008, 20:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 090 Участник # 365 Дата на регистрация: 8-May 06 |
-------------------- ????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
|
iss |
Публикувано на: 5.3.2008, 21:51
|
|
Публикувано на: 31.3.2008, 22:47
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Двама евреи обсъждат трети:
- А пък Моше е педераст! - Какво, взима пари назаем и не ги връща? - Не, казах го в добрия смисъл на думата. ------------------------------------------------ Надпис на митницата на влизане в Израел: "Не се прави на хитър - тук ВСИЧКИ са евреи!" ------------------------------------------------ Въпрос: Защо кучето минава със свита опашка покрай евреин? Отговор: Защото е чуло, че евреин където види дупка отваря магазин. ------------------------------- Вторият е чуден. |
Публикувано на: 31.3.2008, 22:49
|
|
Египетски фараон диктува на каменоделци паметен надпис върху обелиск:
- Аз, Рамзес, в година 3500, победих хетите в страховита битка - каменоделците дълбаят йероглифите. - Нека поколенията знаят, че победата се дължи на моите забележителни способности на пълководец и мъжеството на воините ми. - Колега, пита единия каменоделец другия - забравих как се пишеше "мъжество", с две или с три пишки? |
Публикувано на: 31.3.2008, 23:18
|
|
Джорд Буш произнася реч. Зад охраната се чува вик:
- Господин Президент! - Кой ме вика? - Може ли да се преместите малко по-наляво, ако обичате, че нещо не ви виждам! - А не искате ли да ви дам бинокъл? - Благодаря, няма нужда! Аз съм с оптика... Буш лети в президентския самолет, но му се струва, че пътуването е много дълго. Отива в пилотската кабина и пита: - А много време ли ни остава, докато кацнем? - Някъде към 15 минути, ако е рекъл Аллах... Белия дом. Джордж Буш и Тони Блеър на официална вечеря. Един от гостите ги пита какво си шушукат: - Правим планове за третата световна война - казва Буш. - И какви са плановете? - пита госта. - Избиваме 14 милиона мюсюлмани и един зъболекар! - Един... зъболекар? - Казах ли ти, че никой няма да пита за мюсюлманите - усмихва се Блеър. |
Публикувано на: 31.3.2008, 23:48
|
|
Знаете ли във Варна как казват на малкото на чайката?
Чайче... ------------------- Разговор между българи в Русия, "перфектно" владеещи руски, пред асансьор в хотел: - Въй сефте в Маскву? - Имеет си хас. - А асансьор бачкает? - Йок, ево мама! Закеркенечился между етажами! - Е, значит прийдьотся качваться па стъпалами... - А до коими етажами? |
PUSHER |
Публикувано на: 31.3.2008, 23:57
|
Участник Група: Участници Съобщения: 76 Участник # 503 Дата на регистрация: 22-July 06 |
Ха-ха-ха... браво Мещер! Ето малко и от мен.
Разговор между двама евреи (единия пелтек), живеещи в САЩ: - Ще..ще..ще.. хо..хо.дя на кон..конн..конкурс в телевизията з..з..з..за го..го..гово..во..рител. - Ти нещо не си добре, ама като искаш пробвай! След няколко дни си срещнали отново: - Какво стана с конкурса приятелю? - А..а..ам..амм.ами нннн нне ммме приеха. - Така си и мислех, с твойто заекване... - А..а..ами ан..ан..анн..антисесесемити такива... Решили двама евреи приятели да се подстрижат, ама като всички евреи били малко стиснати и се чудели как да минат без пари... Отишли при един възрастен бръснар, като мислели че нищо няма да им направи като не платят, щото е много стар. Влязъл най-напред единия... подстригал го бръснаря, а той казал: - Абе, шефе, има един проблем... нямам пари да си платя! Бръснаря обаче извадил една пушка, опрял му я в главата и казал: - Тогава сваляй гащите и се навеждай.... Така и направил. Излиза после отвън подстриган и казва на приятеля си: - Давай, влизай и ти... няма проблеми! И с другия се случило същото. Вече подстригани и наебани и двамата си тръгнали мълчаливи по улицата... По едно време единия се престрашил и попитал: - А бе пич, я ми кажи честно... тебе бръснаря е*а ли те? - Не, защо? - отвърнал другия. - Странно... и мене не! |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.4.2008, 10:54
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Направили проучване един човек колко най-много дини може да носи с две ръце. След много опити се оказало че може най-много четири. Закрепя под двете си мишци по две дини и върви бавно.
Обаче излязал един еврейн и заявил че той можел да носи пет. Попитали го как прави това и той казал, че четирите носи с ръце, а петата я забива на онази си работа. Обадил се накрая и един българин, като казал че може да носи девет дини. На всеобщото учудване как става това обяснил, че четирите дини взима в ръце, а на онази си работа забожда един еврейн дето може да носи пет дини . -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 6.4.2008, 18:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Всичко е в пълен хаос, само престъпността е организирана.
Какво е цивилизацията? Пътят на човека от пещерата до атомното скривалище. Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат. И слепецът понякога пресича улицата, без някой да го връхлети. Лошите стихотворения съществуват само заради добрите поети, които не искат да ги напишат. Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия. Планината е извор на прогресивни идеи. Водачи, бъдете внимателни! Секунда невнимание, а после - цял живот мъртъв. Да живее 10 септември, ден на народната милиция - единствена опора на народната власт! (В участък) Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ! Да не оставим неодрусана слива в нашето село! Ако гледате телевизия, сигурно сте забелязали, че добрите винаги побеждават лошите - с изключение на новините в осем часа. Да ви помогна ли или да не ви преча? Възпитаният мъж не прави забележка на жена, неправилно носеща траверса. Това съобщение е редактирано от Запознат на 6.4.2008, 18:53 |
iss |
Публикувано на: 7.4.2008, 14:57
|
Малко разнообразие...:)))Вместо виц,ще задам един въпрос и ако никой не отговори,но ако ви е интересно ще дам и отговора.Въпроса е следния:Знаете ли как ръководител на руска строителна бригада може да направи оценка на извършената работа и да даде нови указания за нея изполлзвайки една единственна дума в нормално дълго изречение?
|
Запознат |
Публикувано на: 7.4.2008, 15:06
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Я кажи отговора, че ми стана интересно
|
Varvarina |
Публикувано на: 7.4.2008, 15:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 115 Участник # 649 Дата на регистрация: 5-November 06 |
|
Публикувано на: 14.4.2008, 0:39
|
|
Възпитаният мъж не прави забележка на жена, неправилно носеща траверса.
------------------------ Запознат,благодаря ти!Това ме разби направо!Ще ми държи влага поне три дена. Исс,и на мен ми е интересен отговора. |
kaliman |
Публикувано на: 14.4.2008, 22:04
|
Участник Група: Участници Съобщения: 78 Участник # 1 010 Дата на регистрация: 17-June 07 |
-------------------- ?? ??? ?????????? ????????,? ?? ???? ?????? ?????????.
|
Страници: (3) 1 [2] 3 |