www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Моето мнение за движението

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Моето мнение за движението
Eлтимир
Публикувано на: 24.3.2006, 17:10
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Петък е, обаче провокаторите ги няма още. Дали това не е, защото някои големи шефове казаха на малките си подчинени да си сърбат каквото са надробили. А пък провокаторите, насъсквани от Цв. Й. са подчинени на малките подчинени. Та сега и те се чудят какво да правят. Даже и тези малоумници почнаха май да усещат, че правилата на играта са променени. Но още не забелязват задаващата се Буря.

--------------------
PM
Eлена
Публикувано на: 24.3.2006, 20:04
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 213
Дата на регистрация: 13-December 05

QUOTE (Елтимир @ Mar 24 2006, 04:10 PM)
Петък е, обаче провокаторите ги няма още. Дали това не е, защото някои големи шефове казаха на малките си подчинени да си сърбат каквото са надробили. А пък провокаторите, насъсквани от Цв. Й. са подчинени на малките подчинени. Та сега и те се чудят какво да правят. Даже и тези малоумници почнаха май да усещат, че правилата на играта са променени. Но още не забелязват задаващата се Буря.

Знам ли, Колобъръ ... дребнавите заяждания на "новаците"тука ... вече не вършат работа - нищо не постигнаха, само дето станаха за смях.

smil4334af067a7a3.gif

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

"..., но в хуманни граници и е разумно да се опоетизира час по-скоро божеството ви и да се отречете от отричането от Христа. Иначе няма да намерите последователи,..."

Хахаха ами ето, че намериха smil4334a43204b20.gif smil4334ac775281d.gif
PM
Damond
Публикувано на: 24.4.2006, 13:24
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 6
Участник # 269
Дата на регистрация: 1-March 06

здравейте на всички,
това ми е първия пост във форума, но бързам да уточня, че не е първият път, когато влизам smil4334ad1724132.gif не съм нечии провокатор, спамър и прочие мили определения, с които виждам, че са посрещат новодошли smil4334ad1724132.gif
следя Движението от няколко години (тук включвам старателно изчетените и разпространени сред познати и приятели материали), спомням си добре и стария сайт. още тогава ми се искаше да се присъединя
всичко чудесно, но ми е изключително трудно да се включа в някоя дискусия. предполагам, че вината си е в мен...не съм в течение на това, което се случва в България през последните няколко месеца. пропуснах и голяма част от събитията през миналата година.
но понякога имам чувството, че попадам сред членове на малко общество, общуващи само помежду си. с други думи те си знаят за какво иде реч, а останалите са просто зрители/читатели. не, че има нещо лошо в това...но смятам, че би трябвало да се приобщят повече хора.
пример: мои познати ме обявиха за шовинист/расист и прочие определения, в момента, в който разбраха, че съм симпатизант. никой не го каза с лошо, разбира се, по-скоро с лека насмешка от типа: що се занимаваш с глупости. факт е, че в момента голяма част от тях започват да виждат нещата по сходен начин, но...
не зная колко разбираемо се получи горното изложение, но поне бе искрено
PMEmail PosterICQ
Иван
Публикувано на: 24.4.2006, 16:50
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

но понякога имам чувството, че попадам сред членове на малко общество, общуващи само помежду си. с други думи те си знаят за какво иде реч, а останалите са просто зрители/читатели. не, че има нещо лошо в това...но смятам, че би трябвало да се приобщят повече хора.

Да, стремим се да знаем. Но какво сме виновни, че повечето в България и по света не се стремят да знаят за какво иде реч? А за приобщаването мисля, че няма смисъл от мисионерстване. Ние не желаем да събираме членска маса, не щем да приобщаваме.
Трябва всеки да реши ще бъде ли воин или не! Тия неща са казани ясно на главната страница на сайта - "За Движението "Воини на Тангра".
А що се касае за обръщенията "расист/шовинист" на незапознатите ти приятели, имай пред вид, че това е част от пътя ни - да сме много добре подготвени идейно, за да разсейваме при нужда заблудите, да отбиваме атаки и да установяваме нашия светоглед.
PM
Bell
Публикувано на: 25.4.2006, 15:24
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Damond, спокойно! Наистина ли изглеждаме като затворено общество? В старите сайтове настроението определено беше такова но сега не е така. И самата структура и цел на движението са други в момента, преди имаше наистина структурирано движение с членство и тн. Сега това е общество, което ако прилича на затворено е само защото външния свят го изолира. Това е информационна среда предназначена за всички българи- с много труд и жертва от страна на главните фигури и отговорници за съществуването на тази среда-при това положение се вижда, че целта със сигурност е да се приобщават всички които търсят истината. Приобщават дори е много сложна дума. Много по-важно е, че си бил тук и си чел материалите, а не дали участваш във форума и тн, защото заради това съществува този сайт! Тук са поканени всички и са приветсвтани с много радост, когато желаят да зададат въпрос или нещо от сорта, просто наистина това е целта! Ако желаеш да се включваш във форума за да се чувстваш по-активен, просто не се притеснявай дори да зададеш въпрос....или да предложиш тема, която не ти е ясна или пък ти е интересна и искаш да видиш дали можеш да научиш нещо повече.....в интерес на истината ниската активност и ниския интерес към този сайт по-скоро отчайва създателите му!

Така че колкото повече интересуващи се има толкова по-добре за всички :)
PM
kardama
Публикувано на: 25.4.2006, 15:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 39
Участник # 82
Дата на регистрация: 15-August 05

ще се оправиш приятелю,просто може да си от хората,които не бързат да си казват мнението и някой друг те изпреварва.или все още се късаш от противоречия.
PMEmail PosterUsers Website
Севар
Публикувано на: 25.4.2006, 17:21
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

QUOTE (Bell @ Apr 25 2006, 03:24 PM)
в интерес на истината ниската активност и ниския интерес към този сайт по-скоро отчайва създателите му!

Така че колкото повече интересуващи се има толкова по-добре за всички :)

Само да вметна, че в момента уникалните посещения са около 3 пъти повече от тези в tangra.org (на Цветомир Йолов) преди да го унищожи. А с идването на пролетта посещенията още повече се увеличават. И въпреки това трябва сайта да стане по-силен, не казвам по-посещаем или по-масов, а по-силен, да има по-голяма тежест и по-голямо влияние.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Damond
Публикувано на: 26.4.2006, 14:26
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 6
Участник # 269
Дата на регистрация: 1-March 06

много много ви благодаря на всички
мисля, че съм си попаднала на мястото...най-сетне smil4334ac775281d.gif
PMEmail PosterICQ
никулинка
Публикувано на: 18.5.2006, 22:39
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 16
Участник # 385
Дата на регистрация: 18-May 06

Когато открих сайта страшно се зарадвах,но после...... smil4334a4c5e23b8.gif
Невероятно много злоба,простотия...невежество.

Елена -НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДА ПРОЧЕТЕШ ЛИТЕРТУРА-НУЖНО Е И ДА ВНИКВАШ !
Иване ! , а доста други като теб- все оше сте доста...малки в ума !!
Язък ,че наверно 20-30 ГЛУПАКА и ФАНАТИЦИ провалят добрата идея, опозоряват името БЪЛГАРИН !!!
НАЦИЗМА и човеконенавистта са ножове с много остриета !

Та значи-моето първо мнение е - идеите,историята , фактите-дотук СУПЕР ,НО... smil4334a7c1e8c32.gif за съжление тук е плно с глупава,хаплива,недорасла паплач !!!
Както и в името се вижда -цитатът е много на място smil4334ad8a149e0.gif
PM
Eлена
  Публикувано на: 19.5.2006, 8:06
Quote Post

Участник

Съобщения: 138
Участник # 213
Дата на регистрация: 13-December 05

QUOTE (никулинка @ May 18 2006, 09:39 PM)

Язък ,че наверно 20-30  ГЛУПАКА и ФАНАТИЦИ провалят добрата идея, опозоряват името БЪЛГАРИН !!!

Та значи-моето първо мнение е - идеите,историята , фактите-дотук СУПЕР ,НО... smil4334a7c1e8c32.gif  за съжление тук е плно с глупава,хаплива,недорасла паплач !!!
Както и в името  се вижда -цитатът е много на място  smil4334ad8a149e0.gif

Ей, ма ти няма ли да мирясаш бре?

Щъкаш из сички теми като неква тъпа кукувица, да не кажа "гальота"! (впрочем знаеш ли кво е гальота/галйота?) Нема грешка и в двете изписвания на думата, ма във второто каламбурът е фетски!!! smil4334aa44c7e89.gif
Малиииииииииии изгонихме те през вратата, нахака се пак тук ма през ПРОЗОРЕЦА!!!

Нахално същество си, може пък да не лъжеш че си мангалка ....

Що ли не ти тегля една ма ... пиперлийска СОЧНА ШОПСКА ... "благословия"? Нема пък! Щото ... така. smil3dbd4e398ff7b.gif
Кво ми пука за твоите радости, кат ме кълвеш по ЖИВИТЕ РАНИ?!!! И хиляди книжлета по психология да прочетеш , ако НЕ Е ЗАСЕГНАТО "Егото" ти ... не се впускаш в Действие, нали? Мълчах си през последно време, ма кат те ИЗ-четох се гепи`х за клавиатурата и .... се кефя, че "ЛЕМС" е жива!!! smil3dbd4e5e7563a.gif

Та за " ЛИТЕРТУРА"-та ... и ПРО-никването на Идеи , теми и .... ЕМОЦИИ през различните ни "канали" .... не те съветвам точно с мен да спориш! И как`Сийка да пусна да ти отговоря - и тя ЩЕ ТЕ СКЪРШИ!!! Сиюминутно при това!!!
smil4341944e6b0c8.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334a87ce0a9c.gif smil4334ad8a149e0.gif

И за последно тука: не адвокатствам на участниците в дискусиите на този сайт, но ... те повечето спазват нашия Закон:
"За око - ДВЕ, за зъб - ЧЕНЕ" и ... посрещат всеки с "Добре дошъл", ма го СЪ-ПРОВОЖДАТ според ЗАСЛУГИТЕ МУ ТУК!

АРЕ, ... джа!

smil4334aa21c9ca7.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334aa21c9ca7.gif

--------------------
???! ??????? ? ????!
PMICQ
Azerath
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 9-July 05

QUOTE (никулинка @ May 18 2006, 09:39 PM)

Язък ,че наверно 20-30  ГЛУПАКА и ФАНАТИЦИ провалят добрата идея, опозоряват името БЪЛГАРИН !!!

Та значи-моето първо мнение е - идеите,историята , фактите-дотук СУПЕР ,НО... smil4334a7c1e8c32.gif  за съжление тук е плно с глупава,хаплива,недорасла паплач !!!
Както и в името  се вижда -цитатът е много на място  smil4334ad8a149e0.gif

Айде да оставим нацизма на германците. Това си е тяхна работа. Ние тук сме Български националисти. smil3dbd4e7853679.gif

--------------------
“???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????). ???????, 6774 IYI "??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
PMEmail PosterUsers Website
Ник
Публикувано на: 19.7.2006, 19:14
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Никулинке,да ти обясня.Може и да си с добри намерения,но ако тук има по-остри изявления,затова не са виновни хората,които реагират,а тия които предизвикват.Така,че и да не си от тях,дай си сметка,че покрай тях страдаш.НИКОЕ малцинство в България не оцени добротата и наивността на българина.Сега,когато се събужда и реагира по начин,който не ви харесва-вината е ваша.
PM
Kolad
Публикувано на: 19.7.2006, 21:40
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 16
Участник # 428
Дата на регистрация: 13-June 06

Аз пък мнение за движението още не съм си изградил, но за портала www.voininatangra.org мога да кажа, че е един от най-информативните в българското интернет пространство. Обаче винаги има какво още да се желае. :)
PM
Запознат
Публикувано на: 19.7.2006, 23:10
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Радвам се че си останал с такива впечатления. Всеки от нас се старае колкото може. Сайта е създаден изцяло с просветна цел.
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020