Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Пан Арииския Алианс
tankista |
Публикувано на: 10.1.2008, 23:53
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 |
Така сега вече сигурно сте доволни( разбили сте на пух и прах аргументите ми ) и естествено вие сте победители, и морални и неморални.
МОже ли вече да пишем по истиската тема? българската секция в Пан Арииския Алианс http://www.panaryan.com/forum/forumdisplay.php?f=118 -------------------- |
tankista |
Публикувано на: 10.1.2008, 23:54
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 |
това го разбирайте като - признал съм се за победен - респективно - засрамен съм. Но до дискусия не съм сигурен дали ще се стигне. Засега има наченки
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 11.1.2008, 0:51
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз предлагам темата да бъде заключена или изтрита от Админа. Лично аз не смятам да се занимавам повече с Фадромата. Пан-арийски форум - това е безумие, нещо от типа: "Пролетарии от всички страни, съединявайте се". Ако липсва Пан-Български форум, няма смисъл да има Пан-арийски. Двете не са синоними.
И след като Фадромчето е добре прието в "БГ националисти", не виждам смисъл да бъде допускан да пише тука. Според мене това си е провокация и то доста явна. Провокацията е повече от ясна, тъй като Форума тръгна и Фадромчето цъфна... |
tankista |
Публикувано на: 11.1.2008, 10:25
|
да бе - аз съм част от световната конспирация против воините на тангра, нали Не думайте
А пан арииския алианс е много добра идея, поради общите проблеми на арииците по света. И второ - пан арииски=пан-ирански=пан български - това са синоними. -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 11.1.2008, 10:27
|
|
Аз имам същото предложение. Йезуитщината си е повече от явна. Както от преди, смятам че това не е отворен форум като този на news.bg където всеки може да дойде, да се изс.... и да замине или да се оформят 5 страници мнения в безсмислен спор с някой откровен провокатор. Тук не става дума за интелигентен диспут с някой на друго мнение. Просто хората, които четат и искат за знаят (и за когото е адресиран този форум) са силни и умни българи, чието време е ограничено да си го губят да отсяват житото от плевята. Не си струва да спориш с бот или със зомби. Макар да допускам възрастта да е причината, тук има и участници също на 17-18г., които са много по-зрели в мненията си. Тук се сетих за още един такъв - Фелда, който май е банван отвсякъде. И това момченце премина през интересна метаморфоза. В началото пускаше по някой пост тук (преди да го изтрият модовете) - "Смърт на тангризма". Сега някъде му четох негови мнения че и той станал тангрист. По светец от папата. Как става тая работа - за мен е загадка. Както и как се получава, че може да дава интервюта по телевизията.
Може би защото ушевците си имат специално звено, което се занимава само с пъпчивите 17-18 годишни момчета, които са най-лесни за веробвка, за да разбиват националистичните организации. Примери - колкото щеш. |
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 11.1.2008, 12:27
|
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Повтарям:
---------------------------- .....Мога обаче да направя нещо друго, и ви каня да си помислите над това съвсем сериозно. Мога да ви гарантирам атмосфера, свободна от персонални обиди, псуване и други "изразни" средства, които правят всяка дискусия не само невъзможна, но и безсмисленна. Зарегистрирайте се във форума на Императора и отговаряйте аргументирано на всички нападки срещу Ангел, вас или убежденията и постулатите ви. Отговаряйте коректно, аргументирано, с толкова линкове към тукашни материали и ресурси, колкото сметнете за нужно. И ако някой се опита да вкара дискусията в руслото на пръскачката с лайна, ще се учудите колко бързо ще бъде модерирано. -------------------------------- -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
tankista |
Публикувано на: 11.1.2008, 12:40
|
Рекламно видео на Пан Арииския Алианс правено от един мои добър приятел(персиец)
http://youtube.com/watch?v=pp-YzLNH4qs -------------------- |
tankista |
Публикувано на: 11.1.2008, 20:36
|
и още едно рекламно видео на Пан Арииския Алианс от същия автор
http://youtube.com/watch?v=RuXdpPyrxeU -------------------- |
tankista |
Публикувано на: 12.1.2008, 0:15
|
||
ето нещо от блога на Георги НЗ
http://georgi-nz.blogspot.com/2007/12/blog-post_2559.html тогава не разбирам защо воините са против ПА Арииския Алианс, а в същото време говорят за обедениение на "великата бяла раса" - аз ли съм йезуита? -------------------- |
||
tankista |
Публикувано на: 13.1.2008, 12:54
|
май нещо като ви хванах лично в двуличие - спряхте да пишете по темата, а?
-------------------- |
tankista |
Публикувано на: 14.1.2008, 11:27
|
кои са арииците:
Aryans are forgiving, warm, hospitable, & decent people and everywhere they went, they have spread seeds of friendship, love, knowledge & truth. Emperor Yazdgird III of Sasanid -------------------- |
JulesW |
Публикувано на: 14.1.2008, 12:32
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 60 Участник # 871 Дата на регистрация: 11-March 07 |
Е . ти определено нямаш нищо общо с гореспоменатото ... |
||
tankista |
Публикувано на: 14.1.2008, 12:36
|
||||
Това може да каже само Бог! Наблегни на пасажа за семената на мъдростта -------------------- |
||||
Страници: (3) 1 2 [3] |