www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Тоз хост няма да го бъде

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Тоз хост няма да го бъде, Прощално!
Дари
Публикувано на: 29.1.2008, 16:00
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (anti666 @ Jan 11 2008, 09:05 AM)

Остава около месец до изтичането на срока за който са предплатени таксите на хоста и май е време да се организираме и да помислим, какво ще правим за напред, за да не гледаме пак познатия до болка надпис „db connection lost”.

Дали ще останем на този хост или ще мигрираме на друго място - остава да се реши от нас самите.

Аз лично не съм забелязала, някакви конкретни проблеми със сайта от както сме на този хост и мисля, че няма нужда да търсим нов. Ако някой не е на това мнение и според него има обстоятелства, които налагат смяната на този хост с друг, нека да сподели.

Тук остава висящ и още един много важен въпрос - с плащането на хоста. Сайта е уникален с много голям обем информация, което изисква съответно и по-скъп пакет за хостването. Тарифата обикновено върви между 30-40 лева месечно. Не е кой знае колко, особено ако го плащаме солидарно

От по-горните поустове стана ясно, че има хора, които са готови да помагат финансово, но за целта трябва да се реши по какъв начин желаещите могат да направят това. Има предложени няколко варианта, но трябва да решим кой от тях да изберем. Аз нямам опит с преводи, такси, банки, paypal, КИН-ове и т.н. и не мога да преценя кой от начините ще е най-добър и максимално улеснен за всички, но който разбира от тези неща нека сподели плюсовете и минусите на различните варианти.
От нас зависи дали ще имаме сайт или не.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 29.1.2008, 16:27
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Тогава да отворим тема по въпроса и да я заковем докато се наберат средствата по една картова сметка на някой от нас.
Например Запознат или Дари ( това предлагам аз, което може и да не се приеме) си открива една дебитна сметка за набиране на средства и ние останалите от България внасяме по нея. Поне такси за превода няма за сега.
А разходите за откриване на такава сметка, после могат да бъдат приспаднати.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Публикувано на: 29.1.2008, 17:09
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Аз съм ЗА!
PM
ant
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 5
Участник # 1 055
Дата на регистрация: 27-July 07

Пуснете си собствен сървър , а може и да ползвате

http://www.000webhost.com

- тука колкото и да е странно хостването е free .. даже и аз съм качил един саит, само трябва за домейна да си плащате :) да не стане некой сакатлък ;)
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Да бе! И къде ще е подръжката? За експерименти става, ама не и за сериозна работа! От смяната на толкоз хостинги ми иде да аз да направя хостинг компания, че да не се занимаваме с олигофрени повече!
PM
ant
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 5
Участник # 1 055
Дата на регистрация: 27-July 07

Е тва е положението - за сериозна работа - една машинка с Linux, Apache , PhpBB , cms или нещо подобно за форума и да палиш свещи да не ти го приберат знаеш кои ;)
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020