Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Тоз хост няма да го бъде, Прощално!
Дари |
Публикувано на: 29.1.2008, 16:00
|
||||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Остава около месец до изтичането на срока за който са предплатени таксите на хоста и май е време да се организираме и да помислим, какво ще правим за напред, за да не гледаме пак познатия до болка надпис „db connection lost”.
Аз лично не съм забелязала, някакви конкретни проблеми със сайта от както сме на този хост и мисля, че няма нужда да търсим нов. Ако някой не е на това мнение и според него има обстоятелства, които налагат смяната на този хост с друг, нека да сподели.
От по-горните поустове стана ясно, че има хора, които са готови да помагат финансово, но за целта трябва да се реши по какъв начин желаещите могат да направят това. Има предложени няколко варианта, но трябва да решим кой от тях да изберем. Аз нямам опит с преводи, такси, банки, paypal, КИН-ове и т.н. и не мога да преценя кой от начините ще е най-добър и максимално улеснен за всички, но който разбира от тези неща нека сподели плюсовете и минусите на различните варианти. От нас зависи дали ще имаме сайт или не. |
||||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 29.1.2008, 16:27
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Тогава да отворим тема по въпроса и да я заковем докато се наберат средствата по една картова сметка на някой от нас.
Например Запознат или Дари ( това предлагам аз, което може и да не се приеме) си открива една дебитна сметка за набиране на средства и ние останалите от България внасяме по нея. Поне такси за превода няма за сега. А разходите за откриване на такава сметка, после могат да бъдат приспаднати. -------------------- |
Публикувано на: 29.1.2008, 17:09
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Аз съм ЗА!
|
ant |
Публикувано на: 5.2.2008, 15:07
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 1 055 Дата на регистрация: 27-July 07 |
Пуснете си собствен сървър , а може и да ползвате
http://www.000webhost.com - тука колкото и да е странно хостването е free .. даже и аз съм качил един саит, само трябва за домейна да си плащате :) да не стане некой сакатлък ;) |
Запознат |
Публикувано на: 5.2.2008, 15:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Да бе! И къде ще е подръжката? За експерименти става, ама не и за сериозна работа! От смяната на толкоз хостинги ми иде да аз да направя хостинг компания, че да не се занимаваме с олигофрени повече!
|
ant |
Публикувано на: 5.2.2008, 16:11
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 5 Участник # 1 055 Дата на регистрация: 27-July 07 |
Е тва е положението - за сериозна работа - една машинка с Linux, Apache , PhpBB , cms или нещо подобно за форума и да палиш свещи да не ти го приберат знаеш кои ;)
|
Страници: (3) 1 2 [3] |