www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> На цензура ли ми намирисва?

Страници: (13) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> На цензура ли ми намирисва?, Или на наранено его?
Eлтимир
Публикувано на: 8.11.2007, 20:15
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

"FINAL - From: Karutzar Paitond
FINAL - From: Karutzar Paitondjija - Значи елтимир - ANGEL GRANCHAROV - GURKOVO - BOTEVGRADSKO - си е първа дружка с моньо 3тото мекере - мадридското недоразумение още от време оно. Чети и са наслаждавай. Явно от ДС са му избрали фигурата на Солженицин чифутското агентче - като визия за писател и "преобръщач" на системата. Просто направи паралел между елтимир и Солженицин. Солженицин е бил пълна утайка в лагерите - скатан като ценен кадър-учен - а си е бил пълен некадърник, но първо приятелче с всички чифути на всички постове. Същото е и с елтимир - пълна утайка по затворите - не е помирисвал карцер, нито е бил наказван за нещо - въобще изграден образ от ДС като политически резил
03.10.2007"

Да, един от позивите, за които ме съдиха през 1978 година гласеше "Да живее Негово Величество Цар Симеон ІІ!". Обаче когато "Негово Величество" дойде на власт, той се съюзи с нашите и на неговото семейство палачи, а нас ни хвърли за храна на кучетата от старата ДС. Затова още през 2003 година писах, че си имаме не Цар, а парцал. И това го наричат "първа дружка". Хайде, искам факти! Конкретни факти! Аз се скарах с мои приятели през 2001 година заради царя-парцал, а после признах, че те са били прави, а аз съм сбъркал. Наистина, не можех да допусна, че е възможно такова падение, каквото извърши Симеон, дядото на Хасан. Тоя се оказа не само че не е Цар, а че няма нищо човешко в себе си. Още признания искате ли?
PM
Eлтимир
Публикувано на: 8.11.2007, 20:37
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-06_01.html

"На 13 юни 2006 година работих до късно по вестника. Бях капнал от умора. През деня си взех бира, но изпих само половин чаша и си легнах. Имах работа за около 3-4 часа и вестникът трябваше да е готов. Значи се побирах в графика. Утре довършвам и давам за печат. Да, ама не!

Някъде към три часа Диди, дъщеря ми ме събуди: “Тате, ставай, пожар!” Какъв пожар? Легнах си нормално, нищо нямаше включено. Ваня, съпругата ми беше нощна смяна на работа. Излязох. Откъм входната врата струеше пламък и гъст дим. Нищо не се виждаше. Горещината беше страшна. В първия момент помислих, че целият жилищен блок гори. Викнах на Диди да излиза на терасата, тя обаче се уплаши от дима и горещината и се върна в спалнята. “Ще се задушиш, бе, дете!” Хванах я за раменете и я изведох. Силната горещина пречеше да налея вода от кухнята, за банята да не говорим. Добре, че на терасата държахме туби. Отвън бяха излезли съседите Данчо и Пламен и гасяха. Плиснах вода от тубата, без да очаквам кой знае какъв резултат. Вече имах опит от пожара в Гурково. За мое огромно учудване пламъците стихнаха изведнъж. Сякаш някаква магическа ръка ги угаси.

Като пристигнаха пожарникарите, всичко беше свършило. Единият пожарникар пипна остатъците от черджето и рече: “Коктейл Молотов”. Дойдоха полицаите. Дойдоха само, за да се уверят, че не съм умрял. И си тръгнаха. После обаче всичко се потули. Според Владо, преди пожара Петър Петров е ходил при Георги Йолов от Враца, баща на Цветомир Йолов - Цъката, за да уреди спирането на делото. Аз пък от своя страна обещах да не пиша във вестника нищо срещу тях. Само че вместо прекратяване на делото без малко да ми прекратят живота.

С издаването на документ за пожара също имаше проблеми. На първата бележка, която ми издадоха пишеше, че пожарът е възникнал по неустановени причини. Шефът на пожарната ми е стар приятел и на следващия ден отидох при него. Той написа, че причината е умишлен палеж. Хубаво, ама от полицията нещо се запънаха да подпечатат бележката, наложи се да чакам повече от час. Накрая се смилиха, подпечатаха я и сега си имам две бележки с противоречиво съдържание. Пък нека някой ми каже, че Службите нямат пръст в атентата.

Ето някои коментари от Интернет сайта http://www.voininatangra.org по случая. Важно е, защото клеветниците не спряха. Почнаха да говорят и пишат, че съм се напил и сам съм се подпалил. При това нарочно, с цел да си създам имидж. Много интересно, че цялата мазилка на стълбището беше опадала, вратата на единия съсед беше изгоряла, нашата също, а аз даже не бях опърлен. Само където се нагълтах с дим, та дробовете ми още не могат да се оправят.

“Запознат
Публикувано на: Jun 14 2006, 09:13 PM
Дали някоя медия отговори на този случай? Аз имам познат който работи във варненския клон на радио "Дарик". Питах го преди малко дали новината ще бъде отразена по новините утре след обяд. Той ми каза че трябва да изпратим информация за случилото се по факс или по имейл.

Може случката да е оформена като по-обширен материал, да се спомене за наркотрафика на Петър Петров и Чобанов все престъпници от ДС. Според мен най-добре ще е Елтимир да се свърже с медиите и да разкаже за атентата.”

“100именъ
Публикувано на: Jun 14 2006, 10:30 PM
Ходих на крака до биТВ и анти-националната телевизия! За резултатите може сами да се досетите! Цензурата е тотална, а комунизма не е пълен, той е препълнен, та чак прелива!
Специално не ме питайте за посещението ми в анти-националната телевизия, защото само от припомняне на разговора ми с служителя на телевизията мога да си отида от този свят поради пристъп на прекомерен гняв!

Добре, че с него говорих по вътрешна телефонна линия от входа на телевизията, защото ако разговора ни беше на 4 очи сигурно щях да извърша най-зверското, извратено и садистично убийство в човешката история!

Шибаните боклуци които са направили това престъпление, трябва да са много тъпи, та да не са наясно с факта, че така не само няма да ни разколебаят, а дори напротив... Тъпанари, надъхвате ни много повече по този начин и когато му дойде времето ще ви отнесем като пролетен вятър майски рози!

Борба - победа!!!
Да живее победата!!!”

И едно странно мнение. Не знам кой е и защо е решил, че го обвинявам в нещо. Само не разбирам как не си е написал името. Във форума се влиза с парола и ако не си дадеш името, не можеш да публикуваш. Явно тоя е доста добър хакер:
“Публикувано на: Jun 17 2006, 09:18 PM
1. Последно кой е терорист че не разбрах!!
2. Никога не съм стъпвал в Ботевград
3. Доказваш че си параноик, като си мислиш че ДС ти е направила атентат!! Не си някаква важна клечка че да ти палят апартамента. Защо си мислиш че някой те бръсне за нещо??? Един ден всички ще си платите скъпо!”

Това пък написа Мартин във форума на дир.бг като опровержение на клеветите. Мартин сам видя със собствените си очи как стоят нещата:

“Днес за пореден път се убедих във факта, че живеем в комунистическа държава!
Миналата нощ към 3 часа през е бил подпален апартамента на Ангел Грънчаров-Елтимир! Български националист, име от речника на дисидентите, съратник на Илия Минев и член на неговото дружество НДЗПЧ, журналист работил във вестниците "Български глас" и "Либерален конгрес", автор на стотици статии и няколко книги които не може да издаде поради безпаричие и цензура! Основател и идеолог на Движение "Воини на Тангра"! По време на комунизма влиза в затвора на 18 години, осъден по член 108-от наказателния кодекс (този член съществува и днес)! Илия Минев му е бил кум и е кръстник на дъщеря му!

В момента Грънчаров издава вестник "Съпротива"! Държавна Сигурност вече е палила домът му през 92-ра година, от тогава е принуден да живее под наем, защото къщата е била абсолютно опожарена! Снощи отново Държавна Сигурност му е подпалила апартамента, защото във вестника си публикува доста разобличаващи информации за това, че ДС (днес се казва НСС) контролира наркотрафика!

Преди малко се върнах от Ботевград където живее и съм му помагал да си почисти апартамента!

Милицията е дошла, само е констатирала нещата и си е отишла! Не е направена експертиза, няма да има и разследване на случая! Милиционерите са се държали нагло и арогантно! Впрочем Ангел и семейството му са се спасили по чудо, успели са да се събудят от дима и сами са изгасили пожара навреме, сериозни щети няма, но въпреки това апартаментът не прилича на нищо!

И моля никой повече в тая държава да не ми говори за демокрация, защото ние живеем в някаква форма на тотален комунизъм! Това ако не е репресия от най-висша форма, то здраве му кажи, и то политическа!

Но което най-много ме вбеси, е тоталната цензура на медиите! Цял ден съм звънял на всички телевизии - Нова, Бтв, Канал 1, обаждах се и на агенция Фокус! Просто приеха информацията и казаха, че до половин - един час ще се свържат с мен, това от Фокус и Нова, ама ядец, никой не ми се обади! До Бтв бях преди 2 часа, дойде някакво момче, дето се е уредило с връзки да работи в БиТиВиТо, отново просто ме изслуша и каза, че от него нищо не зависило, а трябвало да се обърне към не знам си кой си и той щял да прецени!?... дали телевизията да отрази тази новина! Абе това частна медия ли е, все едно съм в общината или някое държавно ведомство, пък ще ми казват, че нямало цензура! Но най-нагли бяха от националната телевизия, там бях преди половин час! Портиерът ми даде вътрешен номер на който да се обадя и просто сега като се сетя за разговора с онова нищожество с което говорих и ми иде да завия от гняв! Такъв наглец беше тоя боклук, че определено му приписвам титлата "най-големия наглец на вселената"! Първо ми каза, че нямало смисъл да го отразяват, щото било станало много отдавна и не било вече новина! А то не са минали и 24 часа! Почнахме да спорим и тоя парцал се "аргументираше" толкова банално, че щях да получа удар задавайки си въпроса: "как е възможно това?" Като му казах тогава, защо по тази негова логика, са отразили новината за задържането на медиците ни в Либия след като това се разбра в България, ако не ме лъже паметта месеци по-късно, той знаете ли какво ми отговори? Каза: - "Е да ама нали всички знаем, че медиците ни ги задържа един пълен психопат"! Е кажете ми къде е връзката между зададения от мен въпрос и неговия отговор? Който реши това уравнение получава една каса бира от мен! Не искам да обяснявам другите му глупави и абсурдни "аргументи", заради които според него това не би трябвало да се отрази от БНТ! Накрая му казах, че ми налага цензура, че и останалите "свободни", "демократични" и "информационни" медии също са постъпили така, поставили са цензура! Казах му че това е комунизъм от най-висша форма и затворих телефона!”

Случаят бил отразен единствено от телевизия СКАТ. После обаче именно от СКАТ почнали да разправят как съм се напил и как съм се запалил сам. При това нарочно, за имидж. Сякаш са били там да видят. Или пък може би са гледали видеозапис? Ще ми се да си кажат как точно са дошли до това заключение. Ама няма да си кажат. Някой подшушнал на Кольо Галев, че съм го нарекъл агент, и той без да провери, без да ме пита почнал да бълва змии и гущери. В кампанията се включили Георги Ифандиев, Георги Жеков и Янко Янков. Тези “големи антикомунисти” май само интриги знаят да плетат. Тук можете да прочетете оправданията защо не ми дават думата. Писмото е от Александър Левиев: “Добре, Елтимир, но знаеш прекалено много неща, които не можеш да държиш само за себе си! Как примерно предлагаш обществото да се осъзнае за всички нередности, за да може и да промени нещо!? А относно Справедливия! Първо, той ме излъга, че си заплашвал с нож водещите на СКАТ, затова никой не би те поканил в СКАТ! Второ за т. нар. минути, за които търсеше съдействие - т. е. минутите за твоя изява по СКАТ срещу 1000 лв на минута!”

Първо лъжат, че съм заплашвал водещи. Сигурно по Интернет или по телефона, тъй като в този период не съм стъпвал в София. И въобще до СКАТ съм ходил само няколко пъти и съм се срещал само с Волен Сидеров. Помня, че сме пили по бира с него, но нямам спомен да съм го заплашвал и да съм му вадил нож. Толкова със заплахите. После искат по 1000 лева на минута, за да опровергая една клевета, изречена от екрана на тяхната телевизия. Ето какво представлява днешната българска журналистика. Само пари и никакъв морал. За човещина изобщо не говоря.

И започна голямото ходене по мъките.

Моментът беше подбран много прецизно. Ваня трябваше да замине за десет дни на Хисаря по служба от детския дом. Как да се оправяме сами с целия кошмар? Имах някой лев, купих врата. Ама тя се оказа нестандартна. С помощта на Георги от Нова Загора и на полк. Войнов се справих. Георги с големи мъки постави бравата, а Войнов изряза парче от долната част, за да пасне. Дойдоха 100именъ и Скина, та свалихме тапетите и изнесохме изгорелите вещи. Някои от Движението също ми пратиха пари. Без тях просто нямаше с какво да си купуваме храна. Ваня нямаше, за да ни остави. Моите хвръкнаха, а тези за вестника не можех да ги пипам. От управниците, разбира се не получих никаква помощ. Обаче се стегнах и направих вестника.

Паралелно с журналистиката не спирах и протестите по повод на атентата. Стигнах до някаква Комисия по корупцията към МВР. отначало не обръщаха внимание. Въпреки, че посочвах трите си имена и точния си адрес. Тогава започнах с груби обиди и псувни. След няколко дни дойде полицай и ме извика, тъй като от София дошъл “голям шеф” да разговаря с мен. “Големият шеф” се оказа неопитен младок. Явно досега си бе имал работа само с бандити и престъпници. Опита се да ми се прави на важен и да ме плаши. Щели да ми заведат дело, че съм ги псувал. Ама не знаеше, че пред мен такива не минават. Като му заговорих с факти и имена, си глътна езика. Значи да напсуваш ченге е по-страшно престъпление, отколкото ченге да организира атентат срещу българско семейство? Попита ме дали съм съгласен да отида в София и там да ме разпитат. Как да не съм съгласен, като точно това искам. Написа ми призовка и в уречения ден отидох. Само че механизмите се бяха задвижили и разпитът се оказа чиста формалност. Хайде сега кажете нещо за борбата с корупцията в МВР."

Тоя случай бе наречен "личен проблем на Елтимир". А НСС продължи усърдно да разпространява клеветата, че съм се напил и съм се подпалил сам, при това нарочно. Нека всеки от вас да си отговори сам за себе си как би реагирал на мое място. Не ви пожелавам да го преживеете, само си го представете.
PM
Dimitar_76
Публикувано на: 8.11.2007, 21:32
Quote Post

Новодошъл
*

Група: Изгонени
Съобщения: 2
Участник # 1 013
Дата на регистрация: 20-June 07

Каквото и да се обяснявате, всичко се прояви.
Този бяс дето ви е обладал, тази разрушителна сила ще ви отведе до собственото ви унищожение без значение дали се имате за колобри, посветени или за каквито там се имате.
Превърнахте се в човеко-животни, а се мислете за някакви войни на Тангра.
Кога превъзмогнахте себе си, че тръгнахте за Тангра де се биете. Пълна пародия.

PM
Eлтимир
Публикувано на: 8.11.2007, 21:54
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Омръзна ми от анонимни съдници, които не казват нищо конкретно.
PM
Запознат
Публикувано на: 8.11.2007, 23:09
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

QUOTE (Dimitar_76 @ Nov 8 2007, 10:32 PM)
Каквото и да се обяснявате, всичко се прояви.
Този бяс дето ви е обладал, тази разрушителна сила ще ви отведе до собственото ви унищожение без значение дали се имате за колобри, посветени или за каквито там се имате.
Превърнахте се в човеко-животни, а се мислете за някакви войни на Тангра.
Кога превъзмогнахте себе си, че тръгнахте за Тангра де се биете. Пълна пародия.

Този форум тук не е за серачи! Такива ситуации има навсякъде.
Ти освен че си изсрал едно малко лайно, май неможеш друго да направиш, а?
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

НЯКОЛКО ВЪПРОСА КЪМ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ - ЕЛТИМИР
Много си скромен г-н Грънчаров!Това не в твоя стил.Забравил си да споменеш
някои много съществени факти от твоето "Многострадално битие".Налага се аз да ти ги припомня и нека това,което сега ще напиша,остане за поука на другите"войни".
1.За какво всъщност бе осъден,колко време бе в затвора и с какво се занима
ваше там?
2.Какво правеше в това Н.Д.З.П.Ч. при покойния Илия Минев и ако тогава си бил наистина националист как ти се отразяваше фактът,че това дружество е пълно с турци,помаци и цигани + всякакви криминални типове?
3.Подписвал ли си декларация за сътрудничество с Д.С.?
4.В кои точно вестници си писал и какво точно?
/Нека се има пред вид, че в Националната библиотека "Св.Св.Кирил и Мето
дий"в София се пазят контролни бройки от всички печатни издания в Репуб-
лика България и всички материали могат да бъдат намерени./
Писал ли си в защита на турското етническо малцинство във връзка със смяната на имената?
5.Защо от всякъде те гонеха?
6.Колко секти обходи с надеждата,че може да се уредиш някъде?
Нима не беше при мормоните?
Преди 10 ноември 1989 година не можа да се промъкнеш като "дисидент"
за да те изгонят и теб от България,нали?Изгониха други,но теб не,тъй като ти беше никой и си остана никой.
7.Защо лъжеш,че не са ти давали да учиш и да работиш ?
Ако имаше желание,до сега щеше да завършиш 3 висши образования!
Многократно също така, преди години различни хора ти намираха работа,
но ти все отказваше с най-различни обяснения.
Отказваше,защото те мързеше!Защото никога нищо не си работил и винаги
си търсел някой да те издържа! Това е истината!
А наивници,готови да те издържат,винаги се намираха:
Илия Минев,Владимир Свинтила,Никола Алтънков,д-р Иван Георгиев,
Силвия Мирчева,Иван Найденов-Байко и още много други,та чак докато се
стигне до участниците във форума на "Войни на Тангра".
И когато някой не можеше повече да ти помага,ставаше лош,нали?
Преди години беше едно тихо,невзрачно селянче,което се криеше като
мишле в село Гурково.
Преди години нямаше Интернет.
Минаха тези години и се появи ново средство за комуникации-Мрежата.
И мишлето порасна и се превърна в ПЛЪХ!
Плъх,жаден за изява,плъх,готов на всичко в името на своето ЕГО!
Нима някога е имало нещо свято за теб?
И колко пъти си плюл върху ръцете,протегнати към теб,за да ти помогнат?
8.През всичките тези години не можа ли да измислиш нещо друго,с което да
се хвалиш?Не ти ли омръзна непрекъснато да публикуваш своята "велика био-
графия"?Не видя ли,че ставаш за смях по този начин?
Нима забрави,че в България и по света има стотици други българи - много
по-изстрадали от теб?
Нима забрави,че има хора много по-заслужили от теб?
Нима забрави,че има хора несравнимо повече от теб дали на България?
Нима забрави,че има хора,които в буквалния смисъл са се сражавали за
България?
Да си видял някой от тях да парадира с това?
Да си чул някой от тях да скимти,да хленчи и да се оплаква като теб?
Тези хора имат достойнство,тези хора имат чест,тези хора имат съвест!
Но тези черти на теб са ти чужди.
9.Защо през последните 2 години стана така,че момчето от партизанското село Литаково се превърна във"Велик Колобър"?
Защо не се подготви малко по-добре с материята,за да си по-убедителен?
И КАК УСПЯ ДА ПОДВЕДЕШ ТОЛКОВА ХОРА,ЧЕ НЕ СИ ТОВА,КОЕТО СИ ?
В образувалия се вакуум в средите на националистите в България ти успя
някакси да се намърдаш.Създаде си фалшив ореол на мъченик.
Самопровъзгласи се велик писател,забравяйки,че има хора,които знаят и могат стотици пъти повече от теб .
Защо забравяш,че тези хора могат с една единствена статия да те унищо-
жат,ако пожелаят?
Защо забравяш,че тези хора могат да докажат от къде си преписвал свои-
те"произведения"?
Защо забравяш,че тези хора могат да направят на пух и прах цялата ти из-
мислена биография - плод на болната ти фантазия?
В литературната класика има един христоматиен образ,създаден от Молиер
- ТАРТЮФ! Това си ти,ТАРТЮФ а не КОЛОБЪР!
Паразит от типа на акарите/кърлежите/,които само търсят да смучат кръв!
В твоя случай става въпрос за алкохол,нали?
Това естествено дава основание на много хора в българското Интернет -
пространство да казват:
"Абе,оставете го този алкохолизиран дегенерат Елтимир!"
"Не му обръщайте внимание,той е клиничен случай!"
"Я не го взимайте на сериозно тоя боклук!"
Това са все цитати.Но не всичките.Хората пишат и други неща:
"Кои,"Войните на Тангра"ли?Това е секта!Една сбирщина от психари!"
Добра позиция,нали? Ангелчо е луд,не го закачайте!!!.........
Да беше само това!
10.Как е възможно в продължение на цяла година лицето Ангел Грънчаров да си пише каквото си иска в Интернет и нищо да не му се случва?
Как е възможно той да изпраща "Любовни писъмца" до шефа на Н.С.С.
и да остане безнаказан?
И ЗАЩО ТИ Е ЗАСЕКРЕТЕНО ДОСИЕТО,Г-н Грънчаров???
Защо се закриха други сайтове,а този все още съществува?
Защо ти,лично ти,не си санкциониран?
Защо?????
11.ЗАЩО ПРОГОНИ ОТ ТОЗИ ФОРУМ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ УЧАСТНИЦИ?
12.ЗАЩО ВСЕКИ,КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТЕБ,БИВА ОБЯВЕН ЗА МАСОН,.
ЕВРЕИН,ЧЕНГЕ,АГЕНТ НА Н.С.С.,АГЕНТ НА Г.Р.У.,ИЛИ АГЕНТ НА РАЗУЗНА-
ВАНЕТО ОТ СИСТЕМАТА "ОРИОН" ?
13.ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА МАРОДЕРСТВАШ УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ
ФОРУМ И ДА ГИ КАРАШ ДА ТЕ ИЗДЪРЖАТ?
14.Защо лъжеш така нескопосано и пишеш невероятни фантасмагории за
твоите приключения в Русия?Не си ли даваш сметка,че всичко е проверено?
Не ти ли минава през алкохолизирания мозък,че има,все още има хора с огромни
връзки и възможности и че тези хора могат да те разобличат?
Какви са тези идиотизми за проф.Золотов,Ген.Рогозин,Ген.Коржаков и
т.н.Като си прочел някъде нещо,поне го чети по-внимателно!
Какво знаеш ти за Н.Л.П.?Та това е американски институт,а не руски!
В каква Балашиха си бил и кога?Може би на сън?
В случая е лесно да се лъже,тъй като и децата в Москва знаят,че в мал-
кото градче в Подмосковието се намира Централата на Г.Р.У.
Едно пояснение,Ангеле:
Няма К.Г.Б.,отдавна не съществува такава организация.
Руските служби са 3:
---ВНЕШНАЯ РАЗВЕДКА РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ / В.Р.Р. /
---ФЕДЕРАЛЪНАЯ СЛУЖБА БЕЗОПАСНОСТИ / Ф.С.Б. /
---ГОЛОВНОЕ РАЗВЕДЬІВАТЕЛЬНОЕ УПРАВЛЕНИЕ
РОССИЙСКОЙ АРМИИ / Г.Р.У. /
И значи ти си бил в Централата на Г.Р.У. ?
Едно от най-охраняваните места на планетата!
Твърдиш,че си бил отвлече от Сектата на Висарион ?
Това пак ли по време на сън стана?
А защо тук,в България се беше свързал с тях?
Каква работа имаше ти с хора като Стефан Калайджиев от"Хелиопол".
15.Каква работа имаше ти в Дубай и защо искаш да ходиш в Иран?
Ангеле,забравяш ли,че в Иран властва Шериатът и няма алкохол?
16.Колко пъти се прощаваш до сега с участниците във форума ?
Колко пъти "напускаш"? Колко пъти "си отиваш"?
17.ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА ТЕЗИ,КОИТО НЕ ТЕ ПОЗНАВАТ,КАК СИ ИНСЦЕНИРА
ПОГРЕБЕНИЕТО,ЗА ДА ВИДИШ КОЙ ТЕ УВАЖАВА И КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ?
18.И накрая,един последен въпрос:
ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА КОЛКО ЧОВЕШКИ СЪДБИ СИ РАЗБИЛ ДО СЕГА
С ТВОИТЕ ДОНОСИ,ЛЪЖИ,КЛЕВЕТИ И ИНСИНУАЦИИ ?
Наясно ли си,че заради теб и твоите гнусни лъжи на двама нещастници им е забранен достъпът до 4 натовски държави?
Знаеш ли какво те очаква сега,когато в момента 6 души завеждат дела срещу теб за обида,клевета,злепоставяне,нарушаване тайната на личните данни
и т.н.
МНОГО ВРАГОВЕ ИМАШ,ЕЛТИМИРЕ,И ТИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЗАЩО !!!
ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ФИЗИЧЕСКАТА СМЪРТ БИ БИЛА ИЗБАВЛЕНИЕ !
ТЕБ ТЕ ОЧАКВА НАЙ-СТРАШНОТО - МОРАЛНАТА СМЪРТ!.............
========================================================

На всички останали участници във форума на "Войни на Тангра"поднасям
моето и на другарите ми съжаление за това,че ви направихме съпричастни на
всичките тези мерзости.
Но,все пак,вие трябваше,макар и късно, да научите истината !

НЕ ПОВЕРЯВАЙТЕ ДУХА СИ, МИСЛИТЕ СИ, ИДЕИТЕ СИ

НА НЕДОСТОЙНИ ХОРА !

==============================================================

СБОГОМ , ВОЙНИ ! НЕКА ТАНГРА БДИ НАД ВАС !

L O E N G R I N

PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Пуснах някои снимки в галерията, ще пусна още. Омръзна ми да опровергавам гадни клевети. За всичко има документи и всичко може да бъде доказано.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Стигат ли тези снимки или да пускам още?
PM
anti666
Quote Post

Включвам се със закъснение след като и аз съм споменат, а виждам че с някои намерения и действия Йордан и аз сме разбунили кошера. Умирисало се на мутри и зелени милиционерски чорапки и няма отмирисване. Както България, така и този форум превзеха на абортаж -с бухалките напред. Да питам само господа офицерите, откога снимането на камъни е углавно престъпление? Откога и ходенето на българи в БЪЛГАРСКИТЕ Планини е забранено. Не ви ли е ясно, че въпреки полицейските блокади и пъдарите, с които сте нацвъкали Планината, тя никога няма да ви принадлежи? Никога не е била ваша, няма и да бъде, а ние ще бъдем там, защото сме си в Нашия Дом. Успокойте шефовете, никой не е тръгнал да търси врати, прозорци или да копа златото на иманярската мафия. Йордан ясно беше написал за какво му трябваха хора. Не че няма да се оправи и сам, както го е правил досега.
Мнението на момъка на държавна ясла не ме интересува, освен ако наистина не е загубил акъла си и посегне на Йордан. Тогава няма и да разбере откъде и от кого ще дойде ответния удар и нито бодигардчето му, дето го чака часове в колата, нито НаСеРето (или там както се казва службата, зачислила му служебен пистолет) няма да му помогне. Това че си позволи да заплашва и други Българи - Тангра ще го съди. Преди да почне и със заканите към мен, да не забравя само, че не е единствения с военно обучение. Някои дори знаят как се прави въздушна корекция с Драгунов. Не ме интересува и мнението на Севар, приказката за агента съм я чувал вече.
Интересува ме обаче какво мисли Елтимир по въпроса. Предишният път тактично замълча, но сега искам тук, във форума да ми го каже ясно. Не искам други да са му говорители, а да го чуя от него самия. Касае ме, защото съм делил хляба си с Елтимир, отстъпвал съм му личния си компютър, знам че е събирал и информация за мен, включително снимки. Интересува ме само поддържа ли индиректните обвинения, написани по горе от парадокс, че не съм читав и действам с користни намерения? Простичък отговор - да или не? Ако е да, ще помоля Запознат да ми изтрие профила и махне каквото реши от постовете ми. Ако е не - да бъде така добър да попита парадоксчето откога е назначен за негов говорител и какво друго му е казал след запоя?
В един от емeйлите си, бях предупредил Елтимир, че ще трябва да избира между мен и алкохола - виждам, че си е направил избора. Дори си е намерил хора, които го черпят. Без да съм бил там, знам че другият посетил го приятел (Спорт и здраве), не му е носил пиене, просто защото сам той не пие (въпреки намеците, че някой друг го е черпил преди).
Така че Ангеле - чакам отговор тук, липсата на такъв ще го смятам като мълчаливо съгласие! В по-нататъшни диспути нямам намерение да влизам, а с теб (ако все пак отговориш отрицателно), ще се чуем когато (ако) тотално си оставил чашката и си се взел в ръце.
Засега както казва министъра на културата - Збогом, приятелю!
Quote Post

Група:
Участник # 0

Лоенгрин,нито те знам,нито те познавам.
Но прекрасно познавам този...ДС-арски стил на хвърляне на лайна по вентилатора от времето на детството на комунизма.
"МА ТИ ЩО ТЪЙ НАПРАВИ?А?!"
Като си задал въпросите,на които оставяш впечатление,че знаеш отговорите-ДАЙ И ОТГОВОРИТЕ!

ДОТОГАВА ЗА МЕН ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ПЛАЗМОДИЙ,ДОМЪКНАЛ СЕ ТУК ДА ПОДКОПАВА ИДЕЯТА!

ПП: Гледай филма В КАТО ВЕНДЕТА!
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Не, не поддържам обвиненията. Моето мнение е, че те са плод на интриги и лъжи. Точно затова пуснах доста снимки в галерията. Да се види какво е било миналото и как лъжат и изопачават. А след като лъжат за миналото, защо да не лъжат и за днешния ден.
Не отидох при Йордан заради личното му отношение към мен, но съм далеч от мисълта да му отправям каквито и да било обвинения. И на мен ми писна от гадости и от вечните интриги, затова вероятно съвсем ще спра да пиша. Някои хора така и не поискаха да разберат, че ако имам някаква стойност и значение, те са в текстовете, които пиша и изнасям. Опитаха се да ме въвлекат в истории, в които определено не желая да вземам участие.
Хубаво, пих на рождения си ден. Пих и на венчавката си в дома на Илия Минев през 1985 година. Не го смятам нито за позор, нито за престъпление. Поисках да потуша конфликта, виждам, че не се получава. Знам каква е крайната цел, но е излишно да говоря повече. Пуснах достатъчно снимки на документи и сканирани статии, за да се види кой и какъв съм бил през всичките години. Мога да пусна и още, но не знам дали има смисъл. Не знам срещу друг да се са изписали толкова гадости, колкото срещу мен. Само тоя път забравиха да напишат как съм се напил и съм се подпалил сам, при това нарочно:
http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-03-06_01.html
PM
Публикувано на: 9.11.2007, 10:01
Quote Post

Група:
Участник # 0

Не знам дали всички вие усещате как точно в момента,когато между нас се утвърди Приятелството,Доверието,Усещането за нещо близко и истинско-се появи червеят на съмнението,поникна буренът на омразата и Недоверието.Кой направи това-няма да коментирам.Неведнъж съм казвал,че и с дявола ще работя,но ЗА ЧИСТАТА ИДЕЯ!
Тази идея я има тук.Но напоследък много лайна я затрупаха.И все пак тя е отдолу...
Някой ни резна крилцата точно преди да отлепим...
Някой пося раздора между нас и изпълни душите ни с...БЕЗСМИСЛИЕ.

Лошата рана зараства,лошата дума не се забравя!
И все пак-още не е късно да забравим лошите думи,да си вземем прошка.Публично.Не на ЛС.
Помислете върху това...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 9.11.2007, 10:01
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Пуснатите 95 снимки в галерията тази сутрин трябва да са достатъчни. Разполагам с още много. Включително за Русия и Балашиха. И за ГРУ, разбира се, защото от там идва всичкото зло. Чобанов се върна и спокойствието свърши. Ако някой не го е разбрал, много му здраве. Още веднъж ще напомня за събитията от 1998-9 година:
http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-02-27_01.html
Както и тогава, сега отново аз съм единственият потърпевш. Свикнал съм, това си е стара традиция при мен още от 1978 година, когато другите от групата бяха оправдани, а аз влязох в затвора.
PM
Публикувано на: 9.11.2007, 10:09
Quote Post

Група:
Участник # 0

Дълга дървена маса в кръчмата.Подредена.
На масата-двама души.Капитан Петко войвода умислен,с поглед зареян нейде,и Малкият Петко-надигащ тъжно юзчето с ракия...
Отстрани пишман патриотите на една маса пеят: Не щеме ний богатства,не щеме ний пари...

А четата...четата я няма...
PM
Йордан_13
Публикувано на: 9.11.2007, 10:34
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 549
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Не отидох при Йордан заради личното му отношение към мен, но съм далеч от мисълта да му отправям каквито и да било обвинения.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Слушай какво човеко, аз лично не те познавам, за да имам лично отношение. Някои твои познати дори ми писаха, че е цяло щастие, че не си ми дошъл на гости.
При създалата се ситуация, мисля, че Господ си знае работата и хубаво е, че не си дошъл. Така че, аз нямам лично отношение, а само съставено мнение, въз основа на твоите действия, защото не е само алкохола проблема. Ами жените?
Веднага след като изказах острите си критики към тебе, познай кой ми писа?
Твоята дрогарка по легло - Силвия Мирчева. Поиска да флиртува и с мене. Сигурно да ме заведе и мене... към леглото, поне засега виртуално.
Като лице на Движението ти нямаш право на никакви волности - нито с алкохол, нито с жени, защото така излагаш всички ни на риск. Оставям настрана срама и етикетите, които ни лепват, заради пороците ти. Дори тези, които са косвено свързани с тебе, както съм аз.
Което пък означава, че засега доверието ни, на засегнатите от твоите волни действия в тебе е снето. Няма да ти предоставяме никаква информация относно самите нас и нашите действия, защото при първа чашка, ти я изпяваш, а когато чашката не свърши работа, идва някоя друга Силвия Мирчева и пак си в киреча.

Така че, искам да уведомя всички, че тук не става въпрос за РАЗПРИ и КОНФЛИКТИ, а за много по-сериозни неща. Много по-сериозни неща.

И сега след като е Архангеловден, ние ще бъдем още по-безкомпромисни, защото Небето го иска.

PMEmail Poster

Topic OptionsСтраници: (13) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020