www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> На цензура ли ми намирисва?

Страници: (13) « първа ... 10 11 [12] 13  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> На цензура ли ми намирисва?, Или на наранено его?
PARADOX
Публикувано на: 10.11.2007, 20:26
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Този път да се обадиш..!!!
PM
Иван
Публикувано на: 10.11.2007, 20:45
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

...

УПОТРЕБЯВАЙ СЛОВОТО, САМО ЗА ДА ОБЯСНИШ УЧЕНИЕТО И СЕБЕ СИ

Твоето слово не може да обясни другите и света. Оставяй хората сами да кажат за себе си. Така ще избегнеш неточности, които няма да ви разделят или обидят.
Твоето слово - това си ти. Каквито са думите в ума на човека, такъв е човекът. Дръж ги здраво и ги язди като млади коне, като огнени змейове, защото те мачкат с копита тялото и изгарят с дъха си душата.
Словото има Седем сина. Те служат на ума да се изявява. Те управляват ума, заличават или запаметяват. Могат да те Въздигнат до мъдростта, но и да те подлудят до смърт. Словото не убива тялото - то подлудява душата, а тя измъчва тялото. Използвай словото, за да обясниш учението и собствената си душа. Само тогава словото ти ще бъде истинско. Ако се научиш да го използваш правилно, то никога няма да те предаде.

Конят, Кучето и Сокола са трите Сили на словото на Владетеля. Говори, само когато не можеш да замълчиш. Употребявай само думите, които обясняват тебе или повереното ти знание. Другите ще обяснят себе си. А ти тогава слушай внимателно. Слушай какъв е ритъмът на Коня, с какво чувство лае Кучето и от къде в небето писка Соколът. Ако се научиш да ги чуваш и трите, докато другите говорят, ще станеш Син на словото. И никой не ще те излъже. Тогава Орелът ще те изнесе на Горната земя, където ще изяде плътта ти, но ще те направи Небесен син, Мъдър управител - БалГ-Ур (българин).

...

Сега, обръщам се към вас приятели, които искате някаква яснота в създалата се ситуация и искате да се отървете от съмненията. Моят съвет е да се издигнете като сокол над смрадливия форум и от тази височина да погледнете написаните 11 страници по тази тема. Ще видите, че в тях липсва каквато и да е съществена информация. Т.е. нищо не може да намали объркването ви. Но ако слушате по описания метод, ще разберете човека, който ви говори. И това е всичко, което ви трябва. Нали това се питате - кой какъв е? Помислете само - 99% от написаното представляват неща казани от някого за другиго. Та предлагам ви да се съсредоточите не върху обекта, който ви описват говорещите, а върху самите говорещи. Ако да речем Бел говори за мен, или Спорт-Здраве каже какво е чул за мен от еди кого си, вие не можете да разберете какъв съм. Но вие сте слушали, когато говоря и сте виждали лицето и очите ми в момента на говоренето. Та знаейки за мен от мен самия, можете да разберете какви са Бел и Спорт-Здраве от тях самите. Ползвайте тази информация и излизайте бързо от клоаката. (имената Бел и Спорт-Здраве съм избрал произволно, но истинно, за да можете да работите реално).

Сега се обръщам към Елтимир. Виж Елтимире, ти си наясно с това, което пиша. Нещата наистина са много сериозни от няколко аспекта. За сега обръщам внимание само на един от тях - това, че държиш на къса връв до смърдящата дупка повярвалите в теб и изграждаш разрушителен за тях егрегор! Напомням ти правилото:
„Светът не е твой. Всички души са на небесния Танг-Ра.”
„Бди Душа – Душа да не поробва и Дух – Дух да не подвежда!”
Твърде много интриги, съчетани с твърде много самолюбие, те правят вампир.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 10.11.2007, 20:48
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Махмуд забрави другите си въпроси. Дали съм циганин, дали съм служил в казарма /военната ми книжка е в галерията/, откъде съм преписал книгите си /например биографичните/, агент на ДС ли съм, вярно ли е, че моят кум Илия Минев е турски агент. Имаше още такива въпроси, но ги забравих.
Нямам нито сили, нито нерви да се занимавам с анонимни кретени. Ако някога не бях проявил търпимост към Силвия Мирчева, ако прекалено дълго не си въобразявах, че тя ще се осъзнае, много проблеми щяха да бъдат избегнати. Каквото имам да кажа, ще го кажа в следващите си книги. Вярвам, че ще бъда жив достатъчно дълго, за да ги напиша. Е, после пак ще има ущипани госпожици, ама нема как.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 10.11.2007, 20:56
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Иване,имаше твърдения за моята публицистична дейност. Затова пуснах достатъчно на брой сканирани статии в галерията. Пуснах и някои писма, документи, снимки. Само факти за това какво съм правил и какви позиции съм отстоявал през последните 20 години. Също и присъдата ми е там, защото нали вашият приятел твърдеше, че не съм съден като политически, а за нещо друго. Оставям да говорят именно фактите. И нямам никакво намерение да се обяснявам или оправдавам. В една друга тема преди малко пуснах пак малко информация. За нещо, което съм преживял лично. Чудно от кого ли съм го преписал? Ако някой иска да получи обяснения от мен, да ме въвлече в идиотска полемика, ще има много здраве. Щ е имам Интернет едва до вторник, след това сам се отказвам. По тази причина трябва да свърша малко полезна работа, която не е свързана с този форум и е извън него. Пишете си каквото искате, няма да чета, за да не се ядосвам. Написах какво мисля и нямам намерение да се повтарям десетки пъти за кефа на някого си. Достатъчно бях руган и оплюван.
PM
Mahmud
Публикувано на: 10.11.2007, 21:57
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 1 287
Дата на регистрация: 10-November 07

QUOTE (Елтимир @ Nov 10 2007, 08:48 PM)
Махмуд забрави другите си въпроси. Дали съм циганин, дали съм служил в казарма /военната ми книжка е в галерията/, откъде съм преписал книгите си /например биографичните/, агент на ДС ли съм, вярно ли е, че моят кум Илия Минев е турски агент. Имаше още такива въпроси, но ги забравих.
Нямам нито сили, нито нерви да се занимавам с анонимни кретени. Ако някога не бях проявил търпимост към Силвия Мирчева, ако прекалено дълго не си въобразявах, че тя ще се осъзнае, много проблеми щяха да бъдат избегнати. Каквото имам да кажа, ще го кажа в следващите си книги. Вярвам, че ще бъда жив достатъчно дълго, за да ги напиша. Е, после пак ще има ущипани госпожици, ама нема как.

И пак не ми отговори на въпроса. Мен не ме интересува дали си агент на тоя или оня, а просто дали си паразит. Това е всичко.
PM
Иван
Публикувано на: 10.11.2007, 22:20
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Елтимир @ Nov 10 2007, 08:56 PM)
Иване,имаше твърдения за моята публицистична дейност. Затова пуснах достатъчно на брой сканирани статии в галерията. Пуснах и някои писма, документи, снимки. Само факти за това какво съм правил и какви позиции съм отстоявал през последните 20 години. Също и присъдата ми е там, защото нали вашият приятел твърдеше, че не съм съден като политически, а за нещо друго. Оставям да говорят именно фактите. И нямам никакво намерение да се обяснявам или оправдавам. В една друга тема преди малко пуснах пак малко информация. За нещо, което съм преживял лично. Чудно от кого ли съм го преписал? Ако някой иска да получи обяснения от мен, да ме въвлече в идиотска полемика, ще има много здраве. Щ е имам Интернет едва до вторник, след това сам се отказвам. По тази причина трябва да свърша малко полезна работа, която не е свързана с този форум и е извън него. Пишете си каквото искате, няма да чета, за да не се ядосвам. Написах какво мисля и нямам намерение да се повтарям десетки пъти за кефа на някого си. Достатъчно бях руган и оплюван.

Посочвам веднага как писка твоят Сокол:
Също и присъдата ми е там, защото нали вашият приятел твърдеше, че не съм съден като политически, а за нещо друго.

1. Не даваш информация кой е твърдял, че не си съден политически. Кажи име, докажи, че е казвал това или ако не го сториш, мълчи.
2. Изказваш твърдение, че този неназован човек е наш приятел. Все едно, че нищо не си казал, щом не е ясно кой е той. Но подвеждаш четящите.

Това е отрова.
PM
anti666
Публикувано на: 12.11.2007, 1:57
Quote Post

QUOTE (Иван @ Nov 10 2007, 08:45 PM)
...

УПОТРЕБЯВАЙ СЛОВОТО, САМО ЗА ДА ОБЯСНИШ УЧЕНИЕТО И СЕБЕ СИ

Твоето слово не може да обясни другите и света. Оставяй хората сами да кажат за себе си. Така ще избегнеш неточности, които няма да ви разделят или обидят.
Твоето слово - това си ти. Каквито са думите в ума на човека, такъв е човекът. Дръж ги здраво и ги язди като млади коне, като огнени змейове, защото те мачкат с копита тялото и изгарят с дъха си душата.
Словото има Седем сина. Те служат на ума да се изявява. Те управляват ума, заличават или запаметяват. Могат да те Въздигнат до мъдростта, но и да те подлудят до смърт. Словото не убива тялото - то подлудява душата, а тя измъчва тялото. Използвай словото, за да обясниш учението и собствената си душа. Само тогава словото ти ще бъде истинско. Ако се научиш да го използваш правилно, то никога няма да те предаде.

Конят, Кучето и Сокола са трите Сили на словото на Владетеля. Говори, само когато не можеш да замълчиш. Употребявай само думите, които обясняват тебе или повереното ти знание. Другите ще обяснят себе си. А ти тогава слушай внимателно. Слушай какъв е ритъмът на Коня, с какво чувство лае Кучето и от къде в небето писка Соколът. Ако се научиш да ги чуваш и трите, докато другите говорят, ще станеш Син на словото. И никой не ще те излъже. Тогава Орелът ще те изнесе на Горната земя, където ще изяде плътта ти, но ще те направи Небесен син, Мъдър управител - БалГ-Ур (българин).

...

Сега, обръщам се към вас приятели, които искате някаква яснота в създалата се ситуация и искате да се отървете от съмненията. Моят съвет е да се издигнете като сокол над смрадливия форум и от тази височина да погледнете написаните 11 страници по тази тема. Ще видите, че в тях липсва каквато и да е съществена информация. Т.е. нищо не може да намали объркването ви. Но ако слушате по описания метод, ще разберете човека, който ви говори. И това е всичко, което ви трябва. Нали това се питате - кой какъв е? Помислете само - 99% от написаното представляват неща казани от някого за другиго. Та предлагам ви да се съсредоточите не върху обекта, който ви описват говорещите, а върху самите говорещи. Ако да речем Бел говори за мен, или Спорт-Здраве каже какво е чул за мен от еди кого си, вие не можете да разберете какъв съм. Но вие сте слушали, когато говоря и сте виждали лицето и очите ми в момента на говоренето. Та знаейки за мен от мен самия, можете да разберете какви са Бел и Спорт-Здраве от тях самите. Ползвайте тази информация и излизайте бързо от клоаката. (имената Бел и Спорт-Здраве съм избрал произволно, но истинно, за да можете да работите реално).

Сега се обръщам към Елтимир. Виж Елтимире, ти си наясно с това, което пиша. Нещата наистина са много сериозни от няколко аспекта. За сега обръщам внимание само на един от тях - това, че държиш на къса връв до смърдящата дупка повярвалите в теб и изграждаш разрушителен за тях егрегор! Напомням ти правилото:
„Светът не е твой. Всички души са на небесния Танг-Ра.”
„Бди Душа – Душа да не поробва и Дух – Дух да не подвежда!”
Твърде много интриги, съчетани с твърде много самолюбие, те правят вампир.

Мъдри думи са написал тук (или предал), Иване. Думи на балагур! Не знам само колко хора ще им разберат смисъла. Но има и нещо, което според мен не е точно тъй. Кой кого държи изкъсо? Дали Елтимир държи кучето си на къса връв или то него? Дали то няма да го разкъса един ден ако разбере, че храната му е свършила и няма месо в нея? А може би, след като разгони наобиколилата Елтимир глутница, само ще се откъсне и върне при тях да пришпорват коня и търсят къде в небето писка сокола. Така ще го оставят намира най-сетне, докато си го прибере Орелът.
Сега наистина трябва да се вслуша с какво чувство лае кучето и откъде писка сокола. Хем да не го захапе, хем да го насъска в обратната посока, за да може сокола да удари в гръб. Деликатна ситуация.
SoYoung
Публикувано на: 12.11.2007, 6:36
Quote Post

Участник

Съобщения: 152
Участник # 1 117
Дата на регистрация: 30-August 07

Чета толкова много мнения и прочетох нещо наистина мъдро,което да опише отчасти ситуацията тук.Може би не е от старобългарски извор,но пък...
""Бог създаде идиотите. Интернет ги направи равни с хората." "това звучи доста вярно.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 12.11.2007, 8:09
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

" Светът е в пламъци. Никога досега в човешката история битката между Светлината и Мрака не е била така свирепа. Никога досега Небесното покровителство над обитаемия свят не е било поставяно на такова страшно изпитание. Никога досега човечеството не е давало толкова много и толкова скъпи жертви наведнъж. Още ли ви се привижда спокойствие?
Втълпяват ни усещане за неподвижност, за непроменимост, за обреченост. От нас зависи дали ще се поддадем на внушенията. От нашата прозорливост, от нашето желание за живот, от готовността ни да възродим старите забравени добродетели, от способността ни на героизъм и саможертва. Единствено от нас зависи дали ще отново отвоюваме света, който загубихме или ще се оставим да бъдем пометени от Сивата смърт.
Елате, рожби на Брахма, Один и Перун! Елате, Ездачи на японския Божествен вятър Камикадзе, елате, муджахидини на Аллах и вие, последователи на Ахурамазда! Елате потомци на Уакан Танака, спомнете си, че някога бяхме хора от една кръв, степни поданици на Тенгри! Повярвайте ни, родени от Илтамар, поклонници на Озирис, белязани от могъществото на Тор, съхранили верността си към Буда! Съберете се, народи от планетата Земя, съберете се всички, преди да връхлети Бурята! Съберете се и вижте многоцветната Дъга, която ние, воините на Тангра разстиламе над вас. Минете по Дъгата като по мост и елате в нашия Стан. Заедно, ние ще разрушим зейналата Сива Бездна!
И тогава, след победата, след великата Победа при нас отново ще дойде Създателят и Той ще ни дари Своята власт.
Обяснявам достатъчно, за да не се получи объркване при прилагане на новите схеми. Обяснявам на Нощните стражи. Те ще извършат нужното, когато настъпи нашето Утро. Защо да насочвам инструкциите си към всички представители на рода Homo Sapiens? Те и без това няма да ги приложат. Няма да успеят, дори и да поискат. Към добро ли ще ги подтикна, ако им възвестя, че са негодни? Пиша за бъдещето. Пиша за тези, които ще прекрачат в него, за които то е достъпно. За тях и текстовете ми са достъпни. Само безумци ми втълпяват, че трябва да уча безкраките да тичат и безкрилите да летят. Нима безоките ще видят моята Емблема? А тя е Светлина! Нима безухите ще чуят моя глас?
Не аз определям броя на своите читатели. Те самите се самоопределят. Като отварят очи и обръщат глави в посока на възвестителното слово. Като се превръщат в деца на Тангра.
Толкова отдавна ви беше подсказано, защо не се подготвихте досега? "Религията на Слънцето и Огъня през XXI век ще познае победно шествие. Опора за себе си ще намери в северната страна на Хипербореите, където тя ще се яви в съвсем ново качество. Мястото на нейния главен храм ще бъде зеленият остров Ерин. Ще настъпи време, когато тази религия ще оцелее само на островите."
Раньо Неро /Черният Паяк/, ок. XIV век
Същият ясновидец предупреди още: "Всяка религия ще създава свой тип човек." Щом 600 години не ви бяха достатъчни да се отърсите от своето лекомислие, значи никога няма да се отърсите. Защо да си губя времето с вас? Аз говоря на моите себеподобни!
Горното бе за всички. И за разбиращи, и за неразбиращи. Дължа специално пояснение, отправено към различаващите. Към воините на Отключеното Небе, към господарите на утрешния Ден.
Сложно? Нищо не е сложно! Нищо, до което сме се докосвали. Нищо на тази Земя не е по-сложно от човека. Човекът има още възможности за усъвършенстване и развитие. Именно той ще се превърне в следчовек, в дете на Огъня. Именно той ще сътвори новата могъща раса на Бъдното.
Време е, което не достига!
Място е, което липсва!
Недоизградените хора са, които пречат!
На дълго плаване се тръгва с добре построен кораб. Ние потегляме недоподготвени, недоекипирани. Корабът ни още не е готов, налага се да тръгнем с лодката, която ни е под ръка. Но ще тръгнем! Зад нас е вулкан, лавата ни преследва по петите, непоносимата жар приближава. Огънят ни гони и ни подканя да бързаме...
За Нас говорят, че Ние изкачваме Планината. Не! Ние връщаме нашата Планина. Но излишно е да говорите на тълпата, на сганта. Тя не разполага с думи, годни да изразят нашите понятия. Чуйте само как описва една полупосветена своя собствен свят, след като й показахме как изглежда той през нашите очи: "То беше тук. Беше пространство или може би период от време, някаква празнота. Беше присъствие на отсъствие - същност без качества, чието количество не можеше да се определи, в което падаха всички неща и от което нищо не излизаше. Беше ужасно и едновременно с това не беше нищо. Беше погрешният път." Ние толкова се отдалечихме един от друг, че вече и посредниците не помагат...
А ето и легенда за поука:
Живял някога един Огнен човек. Откъдето минел, навсякъде Огън оставял. Дълго живял и много земи пребродил. Всичкия си Огън раздал. Накрая от човека останал само един черен силует. Но някъде дълбоко, свряна в неизстиналото му сърце тлеела неоткъсваща се Искра. Падналият черен силует се надигнал, взел Искрата, очистил я от полепналата пепел и разпалил Огън. Човекът отново станал Огнен.
Скоро ще се каже кой е човекът. Един от вас ще го разбере и ще го изрече на глас. Но никой не бива да бърка огласяването с обясняване. Обясненията украсяват истината. Добавят неистинни елементи към нея. Преобразяват я, изкривяват посоката на нейния знак, превръщат я в полуистина, в неистина. Опростяването пък отнема от истинността. Реже, осакатява. Истината се преобразява в своя сянка, в бледо свое подобие. Така е с Истината. Дали вземаш или даваш, вредата е еднаква. Всяка промяна прави от истината лъжа. Убива я, изопачава нейната единствена същност. "Но нали възвестяването е прибавяне?" - чувам.
Не е. То е оповестяване на непознати досега части от цялото. Възвестяването е фрагмент от опознаването, от постепенното постигане на Истинността. "Опознай себе си!" е велик завет на Древността. Той ни учи да бъдем самите ние, да пазим жив Огъня на своите Искри. Защото огънят се преодолява с помощта на Огън. Смъртта със смърт се поправя. Животът с Живот се поддържа. Ако изменим на себе си, ако станем други, тогава няма да сме ние. Искрата ще ни е напуснала и Огънят ще е угаснал.
Не мислете дали ще ви разберат. Стига ви вие самите себе си да разбирате. Не подражавайте никому.
Бъдете различни,
и нека Силата, скрита във вашата Различност ви води!
6768 веръ шехтемъ 16"
PM
Публикувано на: 12.11.2007, 9:27
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Приятелю Анти 666,само една малка забележка към един твой пост в друга тема:всички разбрахме,че изпитваш неистова омраза към алкохола,често ползващите го,и последствията от това ...ползване.

с обвиненията в алкохолизъм към Елтимир оставяш и изграждаш у другите впечатлението или образа на един пропаднал алкохолик.
Което не е хубаво.Не е и вярно.Два пъти съм се срещал с Елтимир у тях.Първия път ме почерпи чаша бира.Вторият път му занесох бутилка червено вино купено от една обикновена бакалия.Аз дълги години съм бил кръчмар.Умея да познавам зависимите от алкохола.
Елтимир не е такъв!Той е един болнав човек,комуто е изключително нужна морална подкрепа-от колкото се може повече...приятели.
Всеки има недостатъци,никой не е съвършен на тоя свят освен Бог.
Ние не сме малко деца-с едно казване на някоя кривица,би трябвало да можем да я разберем,видим,и да поемем пътя към отстраняването й.Аз също много бях обвиняван в алкохолизъм от...моите съпартийци.Познавам чувството и недоверието в погледа на хората.Гадно е,повярвай ми.
И на края-не може Човек,зависим от алкохола,да напише горното.
Бъди здрав,и търсете прошката.
Ден грее!
PM
Eлтимир
Публикувано на: 12.11.2007, 10:07
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Мещер, забрави буркана с мед, който ми донесе. Колко градуса беше, че ние тук и тримата с жената и детето ядохме с него и не разбрахме да съдържа алкохол.
PM
anti666
Публикувано на: 12.11.2007, 15:05
Quote Post

Мещер, да си прочел някъде да съм го нарекъл алкохолик? Ти, като си бил кръчмар обаче и е трябвало да затваряш вече, а някой ти е викал "Айде бе, само още по едно" - какво си им казвал и лош ли си бил с тях? В грешка си и че не пия. Насокро пред Йордан изпих с домакина, който ни посрещна нас непозатите странници литър ракия. Никой не ми каза дума, защото на сутринта бях станал пръв. С две думи, против съм когато не знаеш как да пиеш и кога да спреш. Това не е алкохолизъм, а липса на воля. Разбирам, че за Елтимир аз съм лошия, такъв е Йордан, такава е и жена му. Ето, егото му е наранено и цяла тема е пуснал по въпроса. Йордан пък го бил нарекъл мършояд. Че то и на мен го е казвал, а пък аз се будалкам с него, че и ние сме тревопасни, защото ги ядем. Обидени обаче няма.
Вместо да се замисли и пребори със себе си, Елтимир е засегнат отново. Този проблем мен ме мъчи от пролетта, когато разбрах за пръви път. И то не от тоя и оня, а от лични впечатления. Виждаш досега, не съм споменавал нищо публично. Но тук вече започват да се споделят наши планове и да създават интриги, които после се използват срещу Движението. Въпреки многократните ми предупреждения, че пиенето и жението са му слабо място (на кой ли мъж пък не са). Същото ще го направя и с всеки друг приятел, който ми е достатъчно близък, а ако не чуе - просто съм го загубил вече. Човек, каквото сам си прави, и врагът му не може да го причини. Животът си е негов, жена му да му мисли.
Ако го смятам за пропаднал алкохолик, нямаше въобще да се занимавам с това. А имам достъчно оптимизъм и вярвам, че в Елтимир градивното е по-силно от разрушителното и ще намери сили. А за тези, които се възползват от тази му слабост - няма какво да коментирам. Бог вижда!
Ето, той сам си го е написал по-горе;
"Втълпяват ни усещане за неподвижност, за непроменимост, за обреченост. От нас зависи дали ще се поддадем на внушенията. От нашата прозорливост, от нашето желание за живот, от готовността ни да възродим старите забравени добродетели, от способността ни на героизъм и саможертва"
ДАЙ ПРИМЕР, КОЛОБЪРЕ! ДОКАЖИ С ДЕЛАТА СИ, ЧЕ ТОВА НЕ СА САМО КУХИ ФРАЗИ. ПОКАЖИ, ЧЕ ИМАШ ЖЕЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ, А НЕ ЗА ОБРЕЧЕНОСТ!
Публикувано на: 12.11.2007, 15:15
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Анти 666,просто остана такова впечатление у мен,а може би и у други.Става въпрос за алкохола.Като бях кръчмар и за дъното на гащите съм ги хващал и съм давал начална скорост,но съм ги и чакал,право казваш.Исках да защитя Елтимир,защото и при мен пиенето отключва звяра...И страдат най-невинните,най-близките ми.Това моето не е последица от някаква физиологична лудост-така ми се стече живота.И тая смърт около мен напоследък,беше капак.
Иначе те подкрепям,виждам че не говориш с лошо и за лошо.
Дано се наместят нещата и да се натряскаме от радост някой близък ден!
PM
Bell
Публикувано на: 12.11.2007, 15:23
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

QUOTE (antijew @ Nov 10 2007, 11:49 AM)

Bell, има пълното право да търси сметка за сплетните по неин адрес...!!!

Бел да си отвори тема като толкова иска, а не да с*ре в тази!

Абе смешник, много се правите на луди ти и жена ти, когато ви изнася, а и не само вие!

Иначе, че най-ви се отдава простотията това ни стана ясно на всички отдавна, само не разбрахме кому сте нужни именно с нея?

Също не разбрахме от кога и поради какви заслуги "станахте" такива "авторитети", че да казвате кой къде и какво да пише? Кога се появихте, кога започнахте да се биете в гърдите и да се налагате?!!!

Само, че много здраво сте се объркали и двамата! Не знам на кой свят живеете, но е време да пиете една студена вода и да се осъзнаете малко!

PM
antijew
Публикувано на: 12.11.2007, 15:25
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Bell @ Nov 12 2007, 03:23 PM)
QUOTE (antijew @ Nov 10 2007, 11:49 AM)

Bell, има пълното право да търси сметка за сплетните по неин адрес...!!!

Бел да си отвори тема като толкова иска, а не да с*ре в тази!

Абе смешник, много се правите на луди ти и жена ти, когато ви изнася, а и не само вие!

Иначе, че най-ви се отдава простотията това ни стана ясно на всички отдавна, само не разбрахме кому сте нужни именно с нея?

Също не разбрахме от кога и поради какви заслуги "станахте" такива "авторитети", че да казвате кой къде и какво да пише? Кога се появихте, кога започнахте да се биете в гърдите и да се налагате?!!!

Само, че много здраво сте се объркали и двамата! Не знам на кой свят живеете, но е време да пиете една студена вода и да се осъзнаете малко!

smil4341944e6b0c8.gif smil4334aa44c7e89.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 10 11 [12] 13  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020