www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> На цензура ли ми намирисва?

Страници: (13) « първа ... 9 10 [11] 12 13  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> На цензура ли ми намирисва?, Или на наранено его?
antijew
Публикувано на: 10.11.2007, 14:22
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Запознат @ Nov 10 2007, 02:04 PM)
Ами да й тегли една майна и да не се занимава с нея.

Едва ли не и я е теглил! Защото, ако не беше, нямаше да казва за това, че му е писала. Но както каза Елтимир, да не коментираме Йордан докато го няма. Като се върне, ако иска той да каже какво му е писала с подробости.
Показателно е, че не е с добри намерения защото виждайки малката цепнатина в Движението, иска да се вклини коварно и да си вземе за "оръжие"
Йордан.
PM
Запознат
Публикувано на: 10.11.2007, 14:42
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Мисълта ми беше, че ние й позволяваме да се вклинва.
PM
Дари
Публикувано на: 10.11.2007, 15:16
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Дано всеки за себе си е направил изводи и заключения, които да ни помогнат да вървим напред, а интригите и караниците да загърбим.
Можех да си мълча и да гледам сеир, но аз съм тук не за сеир, а за нещо в което вярвам. В поуста ми за Гората исках да ви кажа, че не бива да се Доверяваме на слухове и клевети, а да търсим къде е истината. Когато имаме информация за нещо, или да си я държим за себе си, или ако я изнасяме във форума да я пишем с точност след като сами сме проверили, а не просто доверили на някой, който е чул от някого, който пък е помислил че това е вярно, ама не бил сигурен. Имена и факти, а не както Парадокс прави, пуска нещо с недомлъвки и оставя на фантазията на всеки сам да си мисли какво е искал да каже..
Вредителите за които говоря не са в разговорите помежду ни, напротив разговорите само могат да ни сближат и да ни направят единни и сплотени.
Бел, за разлика от теб аз не се доверявам на всичко което ми кажат, а търся истината като задавам въпроси. Ти може и да не коментираш/то май няма с кой, защото не остана човек във форума, когото не си захапала/, но когато ти „споделят” нещо, ти се доверяваш безпрекословно, без да те вълнува дали казаното е истина или лъжа, но твоето мнение за хората се сформира именно на базата на клюките.
Няколко часа преди Бел да се включи и да се прави на „света Бел-непорочна мъченица”, казах на Ангел, че ще се опитам да променя нещата в сайта към по-добро и се надявам на успех. Ето писмото ми до Ангел:

Подател: dary apostolova <dary.78@abv.bg>  добави в адреси  

До: Ангел <erigkan@front.ru>
Относно:
Дата: Петък, 2007, Ноември 9 18:12:32 EET

Преведи на:   

Благодаря ти за отговора. Аз също имам догадки за случващото се, но не разполагам с пълната картина и не знам точно от коя страна идва удара. Бях решила да не пиша във форума и за сега наистина ще се въздържам и ще пиша само за въпроси пряко касаещи мен. Преди си мислех, че на обвиненията които се сипят срещу теб има възможност да се противодейства с групова защита, но сега вече не мисля така особено в тази ситуация. Каквото и да кажа аз или който и да е от форума, няма тежест, защото аз разполагам само  с доверие към теб , а  ти можеш да се защитиш документално, както и го правиш. Вади каквото трябва и да става каквото ще.Който иска  да чете и да мисли, който не иска да чете и въпреки това плюе, сам обрича себе си.
Гадното усещане което имам е,че не вървим напред, а се въртим в един омагьосан кръг и аз лично търся изхода от ситуацията. Уж вървим на някъде, а не стигаме никъде и отново и отново попадаме в едни и същи капани. Решението не е да заобикаляме капаните, а да ги отстраним. Незнам какво ще стане утре, но вярвам в това, че утре ще е по- добре от днес...

Поздрави
Дари

За разлика от Бел/която уж си беше заминала/, аз съм тук и работя за сайта и то отдадена изцяло и не се щадя.
Тези скандали са ежемесечни и са капаните, в които попадаме. Ако не ми пукаше за идеята и за хората, които са се отдали на Нея, нямаше изобщо да се мъча и да правя каквото и да е.

Сега ще ви дам конкретен пример за клевета, за която оклеветения изобщо и не подозира. Преди няколко месеца от няколко човека разбрах/не съм питала, но ми беше казано за да съм информирана ако стане проблем/, че около Ангел се е засукала някаква еврейка, за която има предположения, че е новата лемс. Тази еврейка се подвизавала във форума под ник „Тиен”.
Няма да цитирам имена на хора подведени с тази информация, които са си създали определена представа за Тиен, на база тези слухове. Оказа се, че първоизточника на този слух е объркал ник-овете. Някой направи ли си труда да зададе въпрос на самата набедена Тиен? Аз я попитах директно, на което отговор получих, че тя дори не е виждала очите на Ангел. Тиен ако желае, може да извади ЛС-тата които си разменихме/2 от мен към нея и 1 от нея към мен/. Тя има право да изчисти името си за което разбира се изобщо не е и подозирала, че е опетнено.
Разбираш ли сега Бел къде е разликата между нас? Когато ми беше казано, кой е вуйчо ти, не съм взела това за чиста монета, а намерих начин ти лично да потвърдиш или отречеш. А ако това беше гнусна клевета ти нямаше ли да искаш да я опровергаеш?
Пак казвам, че вредител не е разговорът и споделянето помежду ни, а вредител е съмнението. Не се съмнявайте, а питайте.
Спорт-Здраве пусна един изключително стойностен материал-„Четирите споразумения”- Толтекска книга на мъдростта- горещо го препоръчвам на всеки, който иска да вървим на пред и е осъзнал, че с недоверие нищо няма да постигнем. Сайта има нужда от почистване на събраната мръсотия, , но почистването първо трябва да започне от самите нас.

Не ме е страх и не се притеснявам да се срещам очи в очи с всеки един от вас, защото няма какво да крия. Ако и вие сте чисти в помислите си проблем няма да има. Аз съм за ясни и точни отношения и вярвам че това е формулата за успех. Тук е вече „прието” всеки новодошъл по-активен
форумец, да бъде приеман като „агент до доказване на противното”. А трябва да е обратното, защото тази параноя е в основата на разложението и опорочаването на всичко, което е градено с много усилия и енергията на стойностни хора.

П.П. Бел, преди да се включиш и да се разбеснееш пак във форума, прочети и се помъчи да разбереш, какво се опитвам да направя, и че моите действия/за които знаех, че ще бъда нападната, но реших да рискувам себе си / са за благото на сайта.После се замисли ти на какви жертви си готова за Идеята. Сега имаш изключително добра възможност да докажеш не само на думи, че ти си достойна родственица на Големи Българи /с които и аз като Българка имам право да се гордея/ като преглътнеш собственото си его и ако си се завърнала то е не за да си правиш кефа като се драчиш, а че си тук готова за действие и способна на жертви ако се наложи.

П.П.Ако сте ме разбрали всички които четете мога само да се надявам, че нещата един ден могат да са спокойни и да не се занимаваме с кавги. Ако не сте ме разбрали...

Това съобщение е редактирано от Дари на 10.11.2007, 15:36
PM
PARADOX
Публикувано на: 10.11.2007, 17:29
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Дари, във връзка с горенаписаното, единственото което мога да кажа е: Е това вече е приказака...!!!
PM
Искрица
Публикувано на: 10.11.2007, 18:09
Quote Post

Участник

Съобщения: 226
Участник # 243
Дата на регистрация: 26-January 06

Направих своите изводи и заключения, Дари и много съм доволна, защото намерих това, което търсих. Надявам се и пожелавам на всеки да стигне до онова състояние на мисловната си позиция, от която може да погледне целият този разговор безпристрастно, като трето неучастващо в него лице. Само така трезво ще може да прецени реалните пробойни в отношенията между всички ни.

Бел, в една предишна тема бях казала, че човек, който не проверява информацията поне от две места рискува винаги да бъде манипулиран и да изпада в ситуацията на "зомби" ( Спорт-Здраве, браво. За теб се отнася същото.). Казвам ти това от личен опит.( Да, аз бях манипулирана) Дали ще решиш, че говоря напразно си е твоя работа. Искам обаче ясно да ти кажа, че всичко, което знам за теб го знам от Ангел. Без да го искам, защото не ме интересува. Бях казала, но няма кой да чете и да мисли, че Ангел има отвратителния навик да говори зад гърба на всеки, който в момента не присъства. Така, както ти е говорил за мен, така на мен ми ги е говорил за теб и то не само кой е баща ти или майка ти. Само че аз не давам ухо на чуждите квалификации за хората, запомням само лични данни и не виждам какво лошо има в това да съм ги казала на някого, щом не се срамуваш от рода си. Изводите за хората си ги правя сама от тях самите, а не от чужди, пияни преценки. Ти как процедираш не знам и не ме интересува, защото всеки отговаря за себе си. Чудно ми беше обаче нещо друго. Дали Ангел нарочно или без умисъл, злослови срещу всеки? Задавали ли сте си този въпрос? Аз да! Много пъти и тук, в тази тема най-после намерих отговора.

Ангеле, добре ме прочети! За мен всичките интрижки в този сайт са тръгнали от теб и от недомлъвките ти, от това, че подмолно се опитваш през цялото време да ни настройваш един срещу друг и така да привличаш вниманието към себе си. Всеки има богат запас от ЛС и писма, от които може сам да се убеди в това. Аз моите не виждам защо да ги публикувам сега. Докато още има хора, които повтарят като папагали, които вярват на голи и непроверени думи, няма смисъл. Не желая повече да участвам в гнусните ти игри. Омърсих се достатъчно. Глупачка съм била да ти вярвам толкова време.

Парадокс, в този форум сме се нагледали на много грубости и много обиди сме си разменяли, но това, което направи с Дари мина всякакви човешки граници. Можеш ли и за миг да си представиш колко низко падна споменавайки личното и нещастие? Нямам думи, сам си квалифицирай постъпката, че ме е гнус!

"Всеки получава това, което е предизвикал!". Много умна мисъл. Дано всеки осъзнава какво предизвиква. Дано всеки най-после прозре, че вместо да работим за Идеята, правим световни проблеми от глезотиите и нараненото его на един човек. Това не е Движение, а свинщина и всички в интернет пространството, които ни се подиграват и ни наричат психопати са прави. За съжаление.

Аз бях до тук! С хората, с които си допадаме мога да обменям мисли и без да участвам в този лайнярник, в който се превърна сайта. На останалите няма какво да кажа, нека си мислят каквото поискат. Предпочитам да запълвам времето си с полезни неща, а не с плювни.

PM
PARADOX
Публикувано на: 10.11.2007, 18:39
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Само не можах да разбера какво съм направил с Дари..?!! Трагедията и е част от събитията които обсъждаме, за което нямам никаква вина...!! И какво се правите на ощипани булки...!?! Уж не сте клюкари и интриганти, а се оказа, че целия сайт знае за това! Направете си сами изводите...
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 10.11.2007, 18:41
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Искрица,аз си мислех,че ти отдавна си си тръгнала от форума.А ако някой гледа безпристрастно на твоята позиция,вероятно би му изглеждала като злорадстване в подходящ момент и натриване на нос на омразен човек,независимо дали прав или крив.

Хаха.И естествено ти си поредната,която да се възползва от личното нещастие на другите.Само дето го употребяваш в обратна,удобна на теб,посока.Защо всеки мисли,че е по-различен от останалите?

PM
Eлтимир
Публикувано на: 10.11.2007, 18:55
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Нещата са пределно ясни. Чобанов се върна в България и светкавично тръгна широкомащабна офанзива срещу Елтимир. Явно "Невидимата атака" не може да ми бъде простена. Дадох предостатъчно доказателства, стига толкова. Някои хорица си показаха рогцата и аз съм този, който няма какво да търси повече тук. Разполагам с предостатъчно информация да почна втора част от тази книга. А имам и други книги за писане. Преставам да доказвам и обяснявам. Каквото имам да кажа, ще го кажа по достатъчно категоричен начин, та да няма съмнение. Нямам нито време, нито нерви да се разпилявам на дребно.
PM
Публикувано на: 10.11.2007, 19:57
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

От много отдавна давам пример със структурата на ДПС.Пламен е абсолютно прав!Трябва да се поучим от враговете си.Виждам заформянето на някои групички,част от нито една аз не съм.Такава ми е орисията още от училище.
Продължавам да твърдя и да искам да се съберем.Йордане,ти можеш да организираш част от участниците във сайта.Парадокс,ти можеш да сториш същото.Дари,Бел,Тиен,Искрица-вие можете да организирате ...жените,нали?

Всички "ГРУПИЧКИ" имат една обща шапка-Идеята!
От всички нас зависи ще я бъде ли и ще има ли развитие и полза от нас за Нацията и Отечеството.
Крамолата прегаря.Но изчистването на позициите,необходимите прошки,Организацията-трябва да станат ОЧИ В ОЧИ!
Това е от мен.
PM
Mahmud
Публикувано на: 10.11.2007, 20:01
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 2
Участник # 1 287
Дата на регистрация: 10-November 07

QUOTE (Елтимир @ Nov 10 2007, 06:55 PM)
Нещата са пределно ясни. Чобанов се върна в България и светкавично тръгна широкомащабна офанзива срещу Елтимир. Явно "Невидимата атака" не може да ми бъде простена. Дадох предостатъчно доказателства, стига толкова. Някои хорица си показаха рогцата и аз съм този, който няма какво да търси повече тук. Разполагам с предостатъчно информация да почна втора част от тази книга. А имам и други книги за писане. Преставам да доказвам и обяснявам. Каквото имам да кажа, ще го кажа по достатъчно категоричен начин, та да няма съмнение. Нямам нито време, нито нерви да се разпилявам на дребно.

Искам да те питам нещо, ама съвсем сериозно.

Ти работил ли си някога нещо през живота си? И сега какво работиш? От какво храниш семейството? Или Ваня работи и те издържа. Или може би "войните". А да не би пък да получаваш отнякъде съмнителни парички?
Питам те сериозно, какво работиш ти в живота? Един съвсем откровен въпрос. Ако имаш малко мъжко достойнство, би трябвало да отговориш на него.
PM
PARADOX
Публикувано на: 10.11.2007, 20:09
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Mahmud @ Nov 10 2007, 08:01 PM)

Ти работил ли си някога нещо през живота си? И сега какво работиш? От какво храниш семейството? Или Ваня работи и те издържа. Или може би "войните". А да не би пък да получаваш отнякъде съмнителни парички?
Питам те сериозно, какво работиш ти в живота? Един съвсем откровен въпрос. Ако имаш малко мъжко достойнство, би трябвало да отговориш на него.

Айде поредното говно във форума...!!!
Аз го издържам Ангел! Давам му по 10 000 лв на месец, да си гледат кефа с жена му, а тя работи за да имат приходи за пред хората...!! Доволен ли си..?! Други въпроси имаш ли..?!!
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 10.11.2007, 20:09
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Хахахаха smil4341944e6b0c8.gif Махмуте хахаха smil4341944e6b0c8.gif Евала(това си е ваша думичка) за прямия и откровен ник.

Не веднъж Ангел е отговарял достатъчно пъти тъкмо на този въпрос и единият от тях е тъкмо в началото на тоя спор.Ходи и чети както си трябва,не флуди като ербап.
PM
antijew
Публикувано на: 10.11.2007, 20:10
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Мамут, само за Елтимир ли ти е интереса или и за другите?
А бе всяка вечер по един боклук като теб ли ще се регистрира и ще сере наред?
PM
PARADOX
Публикувано на: 10.11.2007, 20:23
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Мещера @ Nov 10 2007, 07:57 PM)
От много отдавна давам пример със структурата на ДПС.Пламен е абсолютно прав!Трябва да се поучим от враговете си.Виждам заформянето на някои групички,част от нито една аз не съм.Такава ми е орисията още от училище.
Продължавам да твърдя и да искам да се съберем.Йордане,ти можеш да организираш част от участниците във сайта.Парадокс,ти можеш да сториш същото.Дари,Бел,Тиен,Искрица-вие можете да организирате ...жените,нали?

Всички "ГРУПИЧКИ" имат една обща шапка-Идеята!
От всички нас зависи ще я бъде ли и ще има ли развитие и полза от нас за Нацията и Отечеството.
Крамолата прегаря.Но изчистването на позициите,необходимите прошки,Организацията-трябва да станат ОЧИ В ОЧИ!
Това е от мен.

Аз съм за такова събиране,само че отговарям само за себе си...!!! Наистина ако се съберем всички, съм сигурен, че накрая ще се смеем много на тези простотии дето се случват напоследък... Ако трябва нещо да ти се помага по организацията звънкай... smil4334abded4493.gif
PM
Публикувано на: 10.11.2007, 20:25
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Другата седмица ще бъда в София.Ще размърдаме нещата.
PM

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 9 10 [11] 12 13  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020