Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (13) « първа ... 7 8 [9] 10 11 ... последна » ( последно съобщение ) |
На цензура ли ми намирисва?, Или на наранено его?
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 10.11.2007, 0:41
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Антарес - Анти-Арес.Това е поведението,което според мен ще е успешно за справяне с обстоятелствата на Епохата.
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 10.11.2007, 0:56
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Момчета, без лидер тази неуязвимост направо свежда нещата до безвредност на групата за плутокрацията, което е още по-ефективно от липсата на лидер като средство за "защита". А най-неуязвим е мъртвия човек, мъртвата организация или безцветната и безплътна такава...която е само сянка, и нищо не прави и нищо не променя. Вероятно затова и сайта работи и хората са все още на свобода. Лично мнение: Йерархична структура трябва да е от тип пирамида: лидер, заместници, изпълнители по подразделения. С ясно очертани параметри на отговорностите и критерии за оценка на количеството и качеството на свършената работа. Ясна система за правилата на растеж вътре в системата: нещо като кю-дан системата в японските бойни изкуства. Това на нищо ли не ви напомня? Канасюбиги, 6 велики боили, всеки от които също с канска кръв и готов да замести кана в случай на нужда. По-нататък си вървят боилите, багаините, кавханите, тарканите и т.н. Всички бизнес корпорации, всички политически организации, всички терористически и други -ически организации по-света са най-стабилни, даже единственно стабилни в структура пирамида. Ако тази пирамида е като висок шиш, тогава основата и е малка и цялото внимание и сила е прикована само във върха - в лидера. Тогава обезглавяването най-често води до унищожаване. Но не защото наличието на лидер е грешно и неправилно, а защото няма структурата и функцията на заместниците и на заместниците на заместниците: генерали-капитани-лейтенатни и т.н. боили-багаини-кавхани-таркани и т.н. Ако обаче тази пирамида е подобна на египетските: с широка основа, с ясно очертан, но органично вписваш се връх, с широка основа не само на цялата пирамида, но и веднага под самия връх, тогава тази пирамида е силна, устойчива и в състояние да регенерира и генерира нов лидер даже и след премахване на стария. Ако организацията на тези хора е построена по тип, който предполага правилно функционираща система за отглеждане, генериране и избиране на лидер по точно определени критерии. Тогава става вапцаровото "какво тук значи някаква си личност" аз ще си отида, друг ще ме смени, но борбата, делото остава. Подготовката за работа в такава организация изисква знания и опит, които почти никога в рамките на един човешки живот не се натрупват по емпиричен път. Знанията могат да се придобият - можеш да ги извлечеш даже по логичен път, ако си наблюдателен и съобразителен. Но практиката на прилагането им, опита на живата организационна работа иска школуване и опит, а не само физическа възраст. казармен опит, спортен опит, обществен опит, дипломатически и политически опит. Погледнете толкова мразените от всички нас ДПС Така ли никой не си задава въпроса с какво са толкова силни и стават все по-силни? Една чисто мафиотска терористична структура? Има много прични, и всичките са важни. Проследете ми мисълта, ако имате търпение, че и този пост стана като малка дисертация: 1. Ахмед Доган е агент на минимум 4 разузнавания: Българско (старото комунистическо, когато бяха добри в тази работа) руското, турското и американското. И има генералски пагони по минимум 2 от тях. То ест, той знанията и школовката я има. 2. Терористичната работа, пандизчийския опит, политическия опит, балансирането между тези толкова противоречиви на пръв поглед служби е голяма школа: щом е оцелял, значи, си е научил уроците и те продължават да инвестират в обучение в него. Въпреки че интересите им се преплитат и им се иска и се ритат по кокалчетата,защото за всички тях той е един бушон. Много ценен и все по-надежден, но все пак бушон. Затова и засилва охраната си и имаше опити за покушение над него 3. Ахмед Доган и ДПС наистина поддържат такъв генератор на заместници по структурата генерали (заместниците му) - офицери - лейтенатни и така- до низовите структури в ДПС. Това ги прави много добре структурирани и на политическо, и на корпоративно ниво. Те стават и са възпроизводими. 4. Ахмед Доган и ДПС действително дават на своите, работа, пари, постове, образование, сила и пълна защита, като орлица протяга крило над всеки един свой верен и ефективне член и го карат да се чувства защитен от голяма и силна, мощна организация. Не е вярно, че ДПС душели и държали в бедност своя контингент. На своите членове и верни кучета дават всичко, което могат да си пожелаят. Това означава, че тяхната йерархична структура има много мощна мотивация: етническа, религиозна, защитеност, сигурност, материален интерес, перспективи за растеж вътре в структурата. Дават ги даже на българите кириякстефчовци, които отиват при тях с продадени души само заради келепира. И стават все повече. Колко от т.н. български партии го правят и спазват всичко това, особенно последното? Даже родителката и покровителката на ДПС - БСП, е мащеха за членовете от низвоите си струкутра и ги работи, и те се отдръпват разочаровани от нея. За Волен с безумния поглед и Атака, която заколи и хвърли на кучетата именно най-ефективните си и активни кординатори, ръководители и членове, даже не си струва да говорим. Въпреки че на тях 2 поредни избора ясно, очевадно им посочват кой и в какво е виновен, те продължават да отчитат успехи и все Космоса да им е виновен за кривата ракета и кривия капитан, който определя курса. Има ли една, извинете за израза, българска партия, която да работи по тези принципи на ДПС? Има ли една националистическа партия или организация, която да спазва тази йерархична структура и правила на работа вътре в структурата? Защо 18 години нито един политически или физически субект в тази България не иска да се учи от враговете ни и тяхната нарстваща сила, не проанализира всичко това и не извлече поука, а винаги всичко се върти в порочния цикъл на детския етап на организациите - било то политически или националистически - просветни или идейни? Защо всички чакат да стане някакво приказно чудо, а не видят истината и законите такива, каквито са и си функционират от хилядолетия, то ест, други не може да има и няма смисъл да се надяваш да се появят? Извинете, ако някой е взел емоционалността ми за менторство - нямах това предвид и не това исках. Исках да ви помогна сами да решите да спрете с това безумие... |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 10.11.2007, 1:31
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 549 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Началото на Сътворението започва от Хаоса. Иначе, за някои от нещата си прав, други - не, за третите, това са до болките ни познати йерархични обществени структури на ума, които виждаш до какво състояние докараха човечеството и планетата. За останалото - ще дебатираме, като се върна, защото сега отлитам и няма да ме има известно време. |
||
Дари |
Публикувано на: 10.11.2007, 1:47
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Така е! Но не си ли се замислял, че това е описанието точно на Движението в момента?
Това е вече друго.Когато основите на Движението станат такива, може да се помисли. Аз такива основи засега не виждам. А ти? П.П. Обаче с тези дразги и конфликти не виждам в скоро време основите да станат широки! |
||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 10.11.2007, 2:21
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Идеята,кой си позволява да се отнася с нея като с 10 печатни реда и няколко измайсторени догми? За толкова време...за толкова време и "умуване и мъдруване се роди голямата измама". Идеята сама избира чрез кои да се прояви.Тя също е приемана доброволно.Става дума за нещо коренно различно.Идеята рядко вижда адекватно обръщение или поведение към нея.Йордане,ти,предполагам,знаеш за какво говоря,но май имаш нещо наум.И други се сещат за какво говоря,може би и Миро се сеща. И ето,за да няма недомлъвки - става дума за мисъл-форма. Защо мислите,че Идеята е по-малко жива от всеки един участник във форума? Защо мислите,че тя е неподвижен,безжизнен белег в материята на мисълта? Може би защото никой не си дава сметка какво представлява материята на мисълта. Идеята въобще не е обвързана с никой от форума.Не е зависима и от нищо друго.Някой чувства ли я тук? Аз не я чувствам,чувствам,че е другаде.Това нещо тук тепърва се оформя като мисъл и е още доста неясно и изамливо,вероятно дори към своите създатели. Ако Идеята беше тук,такива мили диалози щяха да са неоснователни.А те са основателни. |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 10.11.2007, 2:30
|
Това ли е? В търсене на правила,на още заповеди на поведение,на определения,на оразмеряване съществото на Идеята? Та нима този форум търси безкрая във възприятията посредством впускане в търсене на нови граници,които да улеснят робуването на досегашния мисловен модел,само че облечен в нови дрехи?
Няма тук Идея.Тук има Старост и Ленност.Писах го веднъж и си тръгнах,но се върнах.Има нещо особено тук,но това не е притеглянето на Идеята.Не е на онова съзнание,което бе излъчено в самото начало.Тук има нещо друго,което си плаче за разкриване. Това е недомлъвка,чиято яснота ми е неизвестна,но може би е най-осезаемото нещо в атмосферата. |
Eлтимир |
Публикувано на: 10.11.2007, 7:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Докато не пресечете интригите и междуособиците, и една крачка напред няма да направите. А интригите няма как да ги пресечете, ако не осъзнаете кой, защо и по чие поръчение ги създава. Вчера получих писмо, което съдържаше следните думи: "Да, сега прочетох новостите във форума. ЛЕМС са се върнали." Затова пуснах множество снимки, документи, извадки от писма. Опитах се да обясня с конкретни факти и доказателства. Как ми отговориха някои от вас?
"Елтимир, виж сега, не ни пускай такива неща от кореспонденцията на тоя и оня. Не изясняваш нищо така и не подобряваш атмосферата. Но пък, ако мислиш, че ще ти се нахвърляме като чакали, при което да си в ролята на жертва, няма да стане." Тоя кошмар с интригите почна през лятото на 2004 година, когато почти не влизах в Интернет и продължава до днес. Каквото направих да го спра - направих. Да, допуснах и грешки, но накрая успях да изнеса истината на бял свят. Успяхме до отблъснем ЛЕМС с помощта на Парадокс, а и на някои други. Тогава успяхме. Какво друго направих? Написах идеологията, която никой до този момент не се бе хванал да подреди и да напише. Написах и други текстове. Лоши или добри - написах ги. Това беше от мен, който може, да направи повече. Само запомнете, че на една организация трябват не само лидери. "Войводи много - комити малко" и "Много вожд - малко индианец". Паисий Хилендарски е направил повече за България, отколкото разни страшни войводи с техните комити. Какво се опитах да ви кажа през тези години, няма да го повтарям. Вие не успяхте да се превърнете в жив организъм. Вие дори не изхвърляте чуждите тела, а позволявате те да ви тровят. Вие не се защитавате един друг, а се поддавате на внушенията на една специализирана групичка. Миналия път беше НЛП, сега идва ред на по-опасната фаза - ПЛП, психо-лингвистично програмиране. Нямам намерение да участвам. Който иска, да го програмират. Подобни ситуации са ми познати до болка и знам как свършват те. И тъй като получих вече доста упреци, че се оплаквам, вероятно ще пусна нещо за ударите срещу други от вас. С риск да ми се разсърдят. Защото вие все пак не е зле да научите враговете до каква низост могат да стигнат. Ще имам Интернет до вторник. После няма да го продължа. Ако премисля, може би ще дам още малко информация за размисъл дотогава. Ако ли не - останете си със здраве. |
Eлтимир |
Публикувано на: 10.11.2007, 8:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
От вчера насам съм пуснал в галерията ощо 135 снимки. Ако се смисля, мога да пусна още. Няма да пиша коментари към снимките, поне засега, няма да обяснявам кое какво е. Всеки е свободен да си философства и да си тълкува както си иска.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 10.11.2007, 10:06
|
Качените снимки достигнаха цифрата 179. Това е моят отговор на клеветите. Има още много, само че се питам има ли смисъл. Както се питам има ли смисъл да стоя в тоя сайт.
|
antijew |
Публикувано на: 10.11.2007, 10:46
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Няма смисъл Елтимир. Никой от нас както виждаш де се е хванал на въдицата на провокаторите.Няма смисъл да доказваш нещо, което знаем и не оспорваме.
За мен има.Казвал съм го не един път и съм се аргоментирал. Надявам се и за другите да е така. Само, че тези панаири нещо не ми допадат. Който е следил форума е наясно кои са им съставителите. И за да няма недомлъвки, ще ги кажа поименно:Парадокс и Бел.И сега, ако обичат да не се включват и да ме питат: "кога, и с кого?".Парадокс се заяде с Йордан, а Бел с Дари. Ако някой не е видял кога, ще се постарая да обясня щом има желание. |
||||
antijew |
Публикувано на: 10.11.2007, 10:59
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Началото!Заяждане 1:Парадокс с Йордан
Йордан и Иванчо17 коментират тема: Йордан: "Какви "сини шамани", момче? Акъла ти се е бъгнал от комунизъм. Тук комунизма и еврейщината не се толерира, в нито една от формите им. Синьо, червено, жълто, бембено - също. Не може да се издига в култ един единствен автор. Ганчо Ценов добре, дори много добре, направо - отлично. Но не само той е стълб на Истината. Преди него е имало други и след него, ще има и други- още по-достойни." Ни в клин, ни в ръкав са появява Парадокс и го захапва: Парадокс: "Йордане, като сме почнали да говорим за истината, пък да вземем да си я кажем цялата... Ти четирипръстите ли смятяш да търсиш, или вратата..?!! Аджеба, какъв ти е зора..?!!! Въпроса ми е и към онзи момък дето се поменува в близкия Изток... За кого ще я дирите, и наистина ли си вярвате, че ще я отворите...?!!! В крайна сметка, колко от хората тука са нечии мишки дето само ровят за сиренцето..?!! Двама се разходиха до едно място и берат душа в момента... Само това ще ти кажа Йордане, пък ти прави каквото си намислил! Пари не си взел в това съм сигурен, но се чудя какво се е счупило в душата ти, че ще ходиш да пееш на камъните?!!! Ходи и си каляй краката, но на края да не стане тъй, че някой почернен да пее на твоя камък..." |
Eлтимир |
Публикувано на: 10.11.2007, 11:12
|
Не, antijew, не съм съгласен с теб. Всеки може да се подведе, особено когато има срещу себе опитни интриганти като тези от ЛЕМС. Ако е за работа, Йордан също се заяде с мен, използва и някои обидни и презрителни думички. Пък уж ме канел на гости. Дали пък Парадокс няма известно право? Все пак предлагам да спрете с междуособиците и да видите истинския враг. Трябва да различаваме грешките и изтърването на нерви от истинското злонамерено поведение.
Сега мисля да направя една голяма подборка от писма на Силвия Мирчева, както и на други документи, свързани с нея. После ще ги пусна, та да няма недоразумения. И нека не си кривим душата. Едва ли някой е понесъл повече оскърбления и плюнки от мен. Пазя ги всичките и не знам дали ще ми стигне времето тези два дни да ги пусна и тях. Та поне да стане ясно защо се отказвам от използването на Интернет, където всеки анонимен може да влезе и да прави каквото иска. И накрая все аз да го отнасям. Сега ще поработя, пък после, в зависимост от досегашния резултат ще реша какво да направя. И само още една дума. Някой дали се замисли, че освен всичко друго, страданието означава знание и опит. Защо принц Сидхарта се обрича сам на страдания, за да се превърне в Буда? Аз не съм Буда, искам да изживея остатъка от живота си като нормален човек. Но поне онова, което досега съм преживял няма да се оставя да ми отнемат. |
PARADOX |
Публикувано на: 10.11.2007, 11:27
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Анти, защо започваш от стъпка номер 2, а не от стъпка номер 1.?!!!! Защо нагаждаш нещата така, както би ти се искало да бъдат..?!!! Това не е първия ми пост и панаира не тръгна от него...!!! Bell, има пълното право да търси сметка за сплетните по неин адрес...!!! Ти защо се намесваш..?!! Да не би и ти да си участник в тези събития...?!! Аман от лалджии... Вместо да четеш внимателно кой какво е писал и какви въпроси и доводи е извадил, почваш да приказваш простотии (при положение, че те няма почти 1 седмица във форума), като навита пружинка...!! |
||
JulesW |
Публикувано на: 10.11.2007, 11:29
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 60 Участник # 871 Дата на регистрация: 11-March 07 |
Бай Ангеле , моля те напиши ясно - къде е намесата на ЛЕМС в този случай ? Как ЛЕМС провокираха Парадокс ? Или това което става между Бел и Дари ? Не познавам никого от тях и нямам право да казвам кой прав кой крив , но просто ми се ще по-ясно да бъде казано какво общо имат ЛЕМС в случая. Това е. Бъдете живи и здрави всички. |
||
antijew |
Публикувано на: 10.11.2007, 11:31
|
Заяждане 2: Бел с Дари.
Дари: "Обръщам се към Пламен, Мещер и всички които са притеснени от случващото се и зовете да се спре завихрилата се дискусия. Знам, че го правите от най-чисти помисли и чувства и ви разбирам, защото и аз преди време призовавах за същото.С днешна дата мога да кажа това: Ние сме като една гора, която има високи и ниски,млади и стари дървета има разнообразие от видове и всичко на пръв поглед е прекрасно. Когато влезеш в гората и се разходиш между дърветата обаче,виждаш, че някой от тях са нападнати от вредители и бавно и мъчително, но упорито тези вредители убиват дърветата едно по едно. Когато вредителите убият едно дърво те не се спират, а се прехвърлят на следващото и никое дърво в тази иначе хубава гора не е застраховано. Вариантите са два или да оставим всяко нападнато дърво само да се оправя с вредителите като останалите се надяват да не бъдат нападнати и те някой ден или всички заедно да унищожим вредителите до последния и така на чисто всички да продължим да растем... Мещер, казваш, че и теб те нападат вредителите на съмнението. Ами не го допускай. Ако имаш съмнения питай, задавай въпроси и изисквай отговори, само това е варианта да се опазиш. Ако някой е чул нещо от някого за мен, моля да не се чуди верно ли е това, което са му споделили, а да ме пита директно. Предположенията и догатките само ни отдалечават един от друг, а и от самата Идея. Ако някой си позволи да лъже или клевети, нека не забравя, че и измамата си има срок на годност и както Георги НЗ е написал в профила си: "Всеки заслужава това което е предизвикал." П.П. Ако не успеем да се оттървем от вредителите, следващата стъпка е да изгорим цялата гора. Всичко друго би било самозалъгване." Тук виждам градивно мислене/ако греша ме поправете/, а ето какво следва!: Бел: "Дари, всичко това звучи цудесно,само че няма да е лошо първа ти самата да проявиш такова поведение! Кажи защо ми пишеше любезни и лицемерни ЛС-та, докато ме разнасяш зад гърба ми и разнасяш наляво надясно какво ти били казали Иван и Румяна(Искрица) за мене, чия роднина съм или не съм и въобще неща касаещи личния ми живот, за които те самите не знаят от мен и не са ме питали! Цудесна клюкарска дружинка сте си оформили иначе много ви бива да парадирате с кичозни думи и красиви "добродетели"!!! За 5 години в тоя форум аз със сигурност никога не съм проявявала фурнажииско поведение за разлика от някои други, които ме разнасят зад гърба ми. Каквото съм имала да го казвам казвала съм го, това обаче не ви попречи на групичката да ме разнасяте и клюкаите докато с мен се държите лицемерно! Хайде кажи защо именно поне не си замълча дискретно за нещо, което не е твоя работа или не ме попита? Трябваше това да стигне по линията на разваления телефон до ушите на човек,който ми е близък, за да разбера кое ви е любимото хоби - клюкарщината! Вие СТЕ на групички и без друго, на групичка по-точно! Няма какво да се лъжем! И ясно си личи, че продължавате да позирате,а призовавате за искреност! Едно говорите във форума, а съвсем друго зад кулисите, само че от време на време се разчува какво си приказвате! И да, със сигурност се чувствам и аз засегната от вашата клюкарщина и интриги и със сигурност имам право да си изкажа мнението!" |
Страници: (13) « първа ... 7 8 [9] 10 11 ... последна » |