Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 [2] 3 4 ( последно съобщение ) |
Произходът на българите проследен чрез антропологи
tankista |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:28
|
||||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 |
Няма етнос азери-араб. Азербайджанците в Азербайджан се наричат АЗЕРИ. Азербайджанците в Иран се наричат азери-тюрк за да има формално разграничение между народа, и да няма опити за откъсване на територии. -------------------- |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:40
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
В момента разглеждам един архив със снимки на Луната от 1969 година. Там на една скала се вижда много ясно знакът IIY. Странен архив, никоя от снимките в момента не може да се намери из Интернет. Но да се върнем към знака върху камъка. нали никой няма да почне да твърди, че българите имаме лунен произход?
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:48
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Интересно е, защо момчето Танкиста, толкова много иска да бъде иранец? Ми щом искаш да бъдеш иранец и душевно ти пасва тяхната култура, живей там, върви в Иран или, където смяташ, че най-добре ще се разгърнеш като арий и живей, кой ти пречи?
|
tankista |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:48
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 |
Затова темата се казва - прозиходът на българите проследен чрез антропологията.
няма място за инсинуации. Учените доказват - Българите иранците и Хърватите са един народ. -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:52
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Хърватите и иранците имат родство някакво с Българите, но не са един народ. Има огромни разлики, както в културно, така и биологично отношение. Но понеже ти не взе отношение по-горния ми пост, и не го обори по някакъв начин, сега ти пиша коментар-аксиома, т.е. закон. |
||
tankista |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:52
|
||
сигурно нещо не ти е удобно това американско изследване. Или може би не ти е удобно че иранския Р1А не присъства на юг от дунав? Аз се позовавам на факти. Факта е че Българите не са славяни. факт е че иранците са ни близки по КРЪВ. факт е че хърватите са българи... има още много неудобни изводи от тези карти. -------------------- |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:54
|
Учените доказват - Българите иранците и Хърватите са един народ.
----------------------------------------------------------------------------------- Те навремето доказваха, че сме тюрки, след това ще докажат, че сме нещо друго. Учените доказват, нищо не значи, важно е какво ще кажат посветените мъже - Балагурите. |
tankista |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:54
|
||||
всеки може да напише коментар че Българите едва ли не са измислили света и са го накарали да се върти. Докато не извадиш що годе свястно източниче, ще го оставя без коментар. И понеже аз питах за източник още от предишния коментар, тук ти отговарям като ТЕОРЕМА - тоест ДОКАЗАН ЗАКОН. -------------------- |
||||
tankista |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:55
|
||
Запознаи ме с някои "балагур" -------------------- |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2007, 22:58
|
||||
Не ми отговори на предния пост. Твоите карти нищо не говорят. Аз мога да си натъкмя изследвания и да съставя подобни карти. Учените нямат тежест тук. Ние не се кланяме на учени факти. Най-лесно манипулириемото нещо на тази планета е факта. Българинът никога не е боравил с факти, а с Истината. С факти боравиха римците и свършиха. Факта е силово убеждение, но не Истината. |
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2007, 23:00
|
||||
Говориш с един такъв. Не вярваш ли? Факти ли ти трябват? Ако ти изкарам от камъка растение или животно, а от огъня вода, ще повярваш ли? Това ще бъде факт и ти ще повярваш , и въпреки това ще си останеш същия невежа, който вярва на американски изследвания и учените... |
||||
tankista |
Публикувано на: 30.10.2007, 23:01
|
||||||
с една дума си говориш свободни съчинения неподчинени на никаква наука или доаказателства. Разбрах... Когато дадеш източници които да доказват думите ти, тогава ще ти отговоря. Дотогава можеш да си говориш сладки приказки с балагурите. барем, ти дадът някои акъл. -------------------- |
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2007, 23:09
|
||||||||
За какво ти е наука? Не всичко на този свят е наука, момче! Не всичко на тоя свят е Петър Добрев, Голийски, Иван Танев Иван, Божко Димитров, Хофарт и т.н. Има неща, които вие учените, никога няма да разберете и никога няма да се докоснете. Науката е ум, но нищо повече от това. тя никога няма да разбере, как от камъка излиза растението, и как огъня потича и се превръща във вода. Историята не е наука, невежите я превърнаха в наука, тя е жреческа песен. |
||||||||
tankista |
Публикувано на: 30.10.2007, 23:24
|
||||||||||
Това май вече го чух. Не можеш да аргументираш едно твърдение като се самоцитираш. Това му се вика повторение. С една дума - ти си пускаш някаква "жречещка песен" и се самозаблуждаваш. Еми съжелявам - с простотии не става. Трябва и обосновка. Иначе и аз сега заявявам Българите са измислили вселената Аргументацията ми е че от камъка тече вода. -------------------- |
||||||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2007, 23:29
|
||||||||||||
Ама това е вярно. От камъка тече вода. Някои дори могат да ти покажат снимки. Факт. Трябва да вярваш на факта. Въобще ми е интересно защо от време на време кацваш като пиле на клон тука, цвъкваш по едно лайно с етикет "иран" и чакаш да оценим аромата му. Ми не мирише добре, като всяко лайно. Толкова. Поне едно разбрах, че щом американците казват, че сме иранци, значи сме иранци, руснаците казват, че сме тюрки значи сме тюрки. Никой не пита какво мислят Българите и дали не псуват американците и руснаците. |
||||||||||||
Страници: (4) 1 [2] 3 4 |