www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Невидимата атака

Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Невидимата атака
antijew
Публикувано на: 28.1.2008, 14:39
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Може би търся под вола теле, макар да знам, че няма..., но информацията за две самоубили се ченгета от едно районно, в рамките на 48 часа ми направи силно впечатление. Дали е работено по тях та да се гръмнат, незнам. Може и да е съпадение, но чак пък толкова съвпадения ми се сториха очевадни!
Лабилни ченгета ли ни пазят, или някой умишлено им е бърникал в мозъците?
Днес са се самоубили поради лични причини, поне така казват от прокуратурата. Утре на някое от тях може да му "скимне", че аз или всеки друг, който си върви по улицата е виновен за семейните му проблеми и да отнесе оловото...

-----
Двама полицаи от едно РПУ се самоубиха в Плевен

От МВР твърдят, че няма общо между двата случая и те са по лични причини
28.01.2008

За по-малко от 48 часа двама полицаи в Плевен се самоубиха. Трагедията потресе града и предизвика поредица от коментари, пише местният вестник "Посоки".

47-годишният главен сержант Симеон Йорданов се застреля с пистолет в дома си в петък сутринта. Имал е лични проблеми, заявили негови колеги от II РПУ след погребението.

Съобщението било получено в петък в 05.06 ч. на телефон 166 в областната дирекция "Полиция". Според сигнала в апартамент на жилищния комплекс "Сторгозия" мъж се е прострелял с личния си пистолет "Макаров".

Дежурната следствена група, изпратена на мястото, установила, че става дума за техен колега.

Симеон Йорданов е служил в групата "Обществен ред и превенция на престъпността". По време на трагедията в жилището е била съпругата му, която от дълго време работи в Испания.

Съседка чула изстрела и писъците й. Жената била заварена от криминалистите цялата в кръв, като се опитвала да помогне на мъжа си. Куршумът попаднал в мозъка. Простреляният веднага бил откаран в болницата. Според информация на "Посоки" там той дошъл за кратко в съзнание и дори говорил с лекарите и след това издъхнал.

"Самоубийството е по лични причини и няма отношение към работата му", заявиха от ОДП-Плевен по повод трагедията. Предположенията са, че Йорданов е стрелял, афектиран след скандал с жена си.

Симеон Йорданов има 24 години стаж в системата на МВР. Колегите му го описват като отличен полицай, стабилен и добър човек. Има един син.

Още преди да бъде погребан сержант Йорданов, гръмна новината и за втората трагедия в Плевен - криминалист, отново от Второ РПУ, се е самоубил в ранните неделни часове.

Драмата се разиграла в жилище в центъра. 38-годишният служител от Криминална полиция Калоян Бонев се застрелял с личния си пистолет "Макаров" в дома си.

Тялото му е открито във фотьойл, мъжът е стрелял право в сърцето си. Сигналът за самоубийството на Бонев е подаден на тел 166 в 00,29 ч. в неделя от съпругата му.

Бонев работил в системата на МВР от 13 години, колеги го описват като стабилен и уравновесен човек, което прави постъпката му още по-необяснима.

Според информацията и тук причината за крайното решение да отнеме живота си е взето по причини от личен характер. Изстрелът е бил смъртоносен и той е починал веднага.

Пристигналите медици само констатирали смъртта му. Калян Бонев и съпругата му имат 13-годишна дъщеря. Двата смъртни случая за по-малко от 48 часа озадачиха града и мнозина търсят връзка между тях, пише "Посоки".

И при двата случая става дума за дългогодишни служители на МВР, доказали се в работата си, психически стабилни. Но запознати припомняли, че това не са първите случаи на самоубийства на служители от същото районно управление.

Преди около пет години със служебния си пистолет на обществено място се застреля полицаят Емил Йорданов. Версията за смъртта му тогава бе, че е посегнал на живота си заради жена.

След него се застреля и колегата му Сашо Вардалов. Сега някои обясняват случките от последните дни с аномалиите във времето и това, че резките температурни промени водят до депресивни състояния и крайни решения.

Проверка на "Посоки" от вчера в служба ЕСГРАОН установила, че за двата почивни дни от там са издадени 14 смъртни акта и само два от тях са на хора, отнели живота си сами.

Единият е на сержант Йорданов и вторият - на момиче, отровило се с хапчета. Всички останали са на възрастни хора, починали от старост.

Военна прокуратура и Военна полиция-Плевен тепърва ще изясняват причините за смъртта на сержант Симеон Йорданов и криминалиста Калоян Бонев.

Самоубийствата на полицаите се разследват от Военна прокуратура и Военна полиция.
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1153587

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Запознат
Публикувано на: 28.1.2008, 15:21
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

С цел да не се тревожи населението в България от фирма "ДС" ЕТ препоръчват на PR службата към МВР, когато има смъртни случаи на известни личности или на служители от държАния апарат, да се съобщава, че е станало САМОубийство. След като умрелия се е самоубил, нищо не могат да му направят, нали? Иначе трябва да изясняват кой точно е убиеца! Бързо се учат!
PM
antijew
Публикувано на: 28.1.2008, 16:01
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Да не забравяме, че най-компактната група от въоръжени лица, която носи всекидневно оръжие у нас са ченгетата. Сигурно се сещате за южнокорееца Хуй, който миналата година изби под въздействието на психотронно оръжие 32-ма души в СЕЩ. Там всеки се е запасал с пистолет и избора за обработка е голям, докато тука е ограничен. Само да не осъмнем някой ден с новина, че ченгел след семеен скандал е убил едиколко си души!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
be_free
Публикувано на: 24.3.2008, 20:16
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 1 413
Дата на регистрация: 24-March 08

Здравей sol,
ако трябва да бъда четен регистрирах се в този сайт само за да дам отговор на въпросите които те вълнуват.
един древен философ беше казал " Неможе човек да лекува болест, която сам не е преболедувал"
По същество , това което се случва с твоят син е много просто - казва се интернет зависимос. Бягство от реалния свят / сама казваш че е бунтар , роптае против системата / аз също съм такъв и аз обичам родината си но мразя държавата си . Мен също ме е завладявал този виртуален свят / владе ме и понякога понастоящем / тука е времето да направя уточнение по професия съм психолог- магистър. Аз също понягога изпадам в летаргия и неизлизам от вкъщи с дни стига да имам цигари и кафе, а ако има и нещо за хапване добре , ако няма и без храна се минава / за да добиеш по ярка представа, повярвай и аз съм бил центъра на компанията , и аз съм бройкал по няколко мадами седмично ... но това беше някога/ . Сега Интернетът завлядява точно тези млади хора недоволни от социалния статус, над средната интелигентност но с за съжаление почти нулева реализация. Какъв е лека за тази зависимост ще попиташ , ами няма такъв ако сам не осъзнаеш че си се "зомбирал " пред компа, ако сам не осъзнаеш че изходът не е в бягството а в борбата.
П.п.
относно тези сложно биофизични глупости за кото беше поставила въпроса мнението ми е изцяло отрицателно- колкото по малко някой се бърка на енергийното ти поле толкова по добре,. ние сме живи същества приемащи и предаващи енергия нормалко е да ни влияят много странични фактори - лунни фази , магнитни изригвания и пр. Ще си позволя да дам последно мнение честанах прекалено многословен - ако все пак мислиш че има отрицателно влияние и поради факта че сме хрстияни може да прибегнеш към най старото средство за борба с отрицателното въздействи - "светената вода" :) понякога помага от личен опит го знам
Успех
PM
Публикувано на: 24.3.2008, 23:52
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

магнитни изригвания ..............?!?! smil4334aa44c7e89.gif

Нещо не вдявам за тия неща.Има ли магнитни изригвания?!
И като си толкоз добър човече,би ли помогнал и на нас,останалите зомбита в този сайт? smil4334abded4493.gif

А иначе:ДОБРЕ ДОШЪЛ! smil4453a9006c2f4.gif
PM
be_free
Публикувано на: 25.3.2008, 11:42
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 413

:) мерси за посрещането.
да има дали ще кажеш магнитна буря или магнитни изригвания говорим за едно и също нещо. прилагам ти част от една стаийка да се запознаеш :
"Хората обожават да си обясняват нещата с независещи от тях явления. А когато става дума за промени в здравословното състояние, природата е любимият заподозрян. Някои следят стриктно приливите и отливите, други - атмосферното налягане, трети - фазите на луната. На особена почит са и магнитните бури.
Магнитната буря представлява бързо и силно изменение в магнитното поле на Земята, възникващо в период на повишена слънчева активност. Тогава в Космоса се изхвърля огромно количество заредени частици. Когато потокът взаимодейства с магнитното поле на земята, предизвиква колебания, известни като магнитни бури. Те биха могли да нарушат радиовръзките, да изваждят от строя навигацията на космическите кораби, понякога и енергийните системи, но основно влияят на хората. Доказано е, твърдят лекари, че живите организми (животните също реагират, и то много по-рано от човека) са малко чувствителни към силните изригвания и много към слабите и средните. Феноменът се обяснява с факта, че реагираме само на определена честота на магнитното излъчване.
Отговорът на човешкия организъм най-често представлява нарушение на функциите на сърдечно-съдовата и храносмилателната системи, забавяне на реакциите на централната нервна система"
Това поне е наука , за разлика от темите от "зоната на здрача".
относно колко съм добър - еми добър съм като психолог :) ако имаш нужда от консултации заповядай няма да те върна :)
п.п
аа и тернинът " зомбиране" който използвах както и сега е във кавички , демек използва се в приносен смисъл, а не в буквален.
smil4334abded4493.gif
PM
PARADOX
Публикувано на: 25.3.2008, 13:16
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (be_free @ Mar 25 2008, 11:42 AM)
да има дали ще кажеш магнитна буря или магнитни изригвания говорим за едно и също нещо. прилагам ти част от една стаийка да се запознаеш :
"Хората обожават да си обясняват нещата с независещи от тях явления. А когато става дума за промени в здравословното състояние, природата е любимият заподозрян. Някои следят стриктно приливите и отливите, други - атмосферното налягане, трети - фазите на луната. На особена почит са и магнитните бури.
Магнитната буря представлява бързо и силно изменение в магнитното поле на Земята, възникващо в период на повишена слънчева активност. Тогава в Космоса се изхвърля огромно количество заредени частици. Когато потокът взаимодейства с магнитното поле на земята, предизвиква колебания, известни като магнитни бури. Те биха могли да нарушат радиовръзките, да изваждят от строя навигацията на космическите кораби, понякога и енергийните системи, но основно влияят на хората. Доказано е, твърдят лекари, че живите организми (животните също реагират, и то много по-рано от човека) са малко чувствителни към силните изригвания и много към слабите и средните. Феноменът се обяснява с факта, че реагираме само на определена честота на магнитното излъчване.
Отговорът на човешкия организъм най-често представлява нарушение на функциите на сърдечно-съдовата и храносмилателната системи, забавяне на реакциите на централната нервна система"
Това поне е наука , за разлика от темите от "зоната на здрача".
относно колко съм добър - еми добър съм като психолог :) ако имаш нужда от консултации заповядай няма да те върна :)
п.п
аа и тернинът " зомбиране" който използвах както и сега е във кавички , демек използва се в приносен смисъл, а не в буквален.
smil4334abded4493.gif

Ще си позволя да се обърна към теб с "колега" защото и аз четох дебелите книги, въпреки, че не зашърших "Социална психология". Прекъснах, защото разбрах, че отговорите които търся не са в тези дебели книги...!!!А сега на темата... И така колега, всички човешки и нечовешки теории, технологии, практики и прочее се базират на познанието ни (им) за вселената и законите които я управляват. Психологията не прави изключение, но за съжаление това е една от най-младите науки с най-нечовешки произход! Сега нямам намерение да навлизам в анализ на теориите на Фройд, така набързо и сляпо приети като неуборима научна истина (защо ли..?!)...!!! Нямам намерение да навлизам и в анализи на т. нар. немски научен, филосовски и духовен ренесанс , част от който са личности като Хегел, Ницше, Фройд, Вагнер, Маркс, Енгелс и още стотици знайни и незнайни войни на не-човешката мисъл, така умело ситуирани както географски, така и във времето... Нямам намерение да обеснявам и следствията от този т.нар. немски ренесанс, а само ще спомена първото от тях - двете световни войни... Но нека се върнем на темата за психотронното въздействие, и имали то почва у нас..?!! Сам казваш, че човешкия организъм реагира на определена честота на магнитното излъчване, което води до нарушение на сърдечно-съдовата и храносмилателните системи, забавяне на реакциите на централната нервна система и т.н. Оказва се, че всичко е както бе казал един велик древногръцки преписвач, а именно: - Всичко е дължина на вълната! Магнитното поле, както и всички полета срещани във вселената нямат линеен (векторен) характер, а вортексен (вихров) такъв! Полета с такава характеристика имат и всички атоми изграждащи човешкото тяло... Една любопитна подробност - посоката на завихряне винаги е обратна на часовниковата стрелка, а сечението на тези т.нар. вихри винаги е кратно на 3.14 - Божественото сечение...!!!! Сега ще навлезем в една материя доста по-различна от тази на психологията която си изучавал, а именно материята на Торсионната физика, която съвсем не е тема от "Зоната на здрача", както ти сам си се изразил! Знанието за гореописаните факти е дало възможноста на човека и да експерементира с техните характеристики. Всяка промяна на скороста и посоката на въртене на тези вортекси (вихри), всяка промяна на поляритета и силата на електрическия заряд на частиците (на суб-атомно ниво), които създават тези вортекси отваря една цяла нова вселена, където познатите ни (несъвършенни) човешки закони просто спират да работят (антигравитация, самозахранващи се системи с КПД над 1:1 000 000 000 и още хиляди чудеса, които ортодоксално шлифования ти мозък ще откаже да приеме)...!!! И така предубедени ми колега, какъв е проблема да се конструира уред (генератор), който контолирано да имитира чисто природни явления, като електромагнитните лъчения на Слънцето например, с възможност да фокусира въздействието им върху отделен индивид (спрямо собствената му честота на трептене) или група от индивиди (пак на същия принцип)..?!!! Ще си позволя да отговоря вместо теб! Отговора е - НИКАКЪВ...!!!! И ако щеш вярвай конструкциите на подобни уреди (генератори) е обидно проста...!!! Както предполагам вече си забелязал до тук въобще не съм засегнал човешкото подсъзнание, нито начините за въздействие върху него (НЛП, психотропни вещества, шокови терапии и др.), защото няма смисъл! В крайна сметка всичко е дължина (честота) на вълната, а всичко останало са методи и начини (кои първобитни, кои не чак толкова) за въздействие върху нея...!!! Надявам се да не съм те засегнал с обръщението си, но е хубаво за напред да имаш предвид познанията на хората посещаващи и пишещи в този сайт, преди да ги окачествяваш или пък да правиш евтина реклама на личната си практика...!!! Добре дошъл в "Зоната на здрача"...!!! smil4341944e6b0c8.gif smil4334abded4493.gif
PM
be_free
Публикувано на: 25.3.2008, 14:44
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 1 413

:) Paradokx нямам намерение да се дракам с когото и да е било , стана ми интересно запитването на sol и дадох своето мнение, като не желая да обвързван никого с него товае мое мнение , мисля чевсеки има право на такова и право да го изкаже. Относно физиката и биопизиката нямам коментар . лаик съм в тази област и затова просто нямам какво да ти кажа , освен можеби простият факт че за създаването на такъв апарат който да копира влиянието на слънчевите магнитни бури и да има подобно по размер действие предполагам - само предполагам че ще е необходими изключително голямо количество енергия равняваща се на цяла АЕЦ, а може би и на повече от един АЕЦ.
И като за псоледно реклама не си правя да си видял някъде координат за обратна връзка smil3dbd4dbc14f3f.gif
smil4334abded4493.gif
PM
PARADOX
Публикувано на: 25.3.2008, 15:19
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (be_free @ Mar 25 2008, 02:44 PM)
:)  Paradokx  нямам намерение да се дракам с когото и да е било , стана ми интересно запитването на sol и дадох своето мнение, като не желая да обвързван никого с него товае мое мнение , мисля чевсеки има право на такова и право да го изкаже. Относно физиката и биопизиката нямам коментар . лаик съм в тази област и затова просто нямам какво да ти кажа , освен можеби простият факт че за създаването на такъв апарат който да копира влиянието на слънчевите магнитни бури и да има подобно по размер действие предполагам - само предполагам че ще е необходими изключително голямо количество енергия  равняваща се на цяла АЕЦ, а може би и на повече от един АЕЦ.
И като за псоледно реклама не си правя да си видял някъде координат за обратна връзка  smil3dbd4dbc14f3f.gif
smil4334abded4493.gif

Аз също нямам намерение да се карам с теб! Просто ме подразни крайното ти мнение по въпрос който изисква много по-широки познания отколкото ние с тебе двамата имаме..!!! Последния ти пост потвърждава това...!!! Според теб за да повлияеш на един човек или на един милион души е необходима енергията на една или повече от една АЕЦ..?!!! Наистина си лаик приятелю... Слънчевите изригвания не се ограничават само с прецакването на панкреаса ти! Т.нар. слънчев вятър (силно йонизирани потоци от елементарни частици - неутрино, движещи се със скороста на светлината, преминаващи свободно през всички видове позната ни материя без значение на плътноста, масата и обема и) прекосяват цялата вселена. До Земята достигат такива потоци (значително отслабени от разтоянието) родени от изригванията на звезди отдалечени на милиони светлинни години от нас... Прдполагам, че вече сам се досещаш колко нищожна част от тази колосална енергия е необходима да предизвика твоето физическо неразположение..?!!! Всичко останало (9,999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 в перьод %) продължава своя път в космоса нехаейки за твоето главоболие....!!!! Защо ни е да създаваме такова колосално количество енергия, което само ще разпилеем в безкрая, след като за да те "разтроя" или "пренастроя" ми е необходима една десетохилядна от енергията на една най-тривиална батерия за часовник, която на всичкото отгоре (забележи) организма ти произвежда сам...?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всичко опира до коефицента на полезно действие (КПД)...!!! Пак ти напомням! Чел си грешните книжки, чиято единствена цел е да те накарат да мислиш точно така, както в момента - четейки тези редове..!!!

Това съобщение е редактирано от PARADOX на 25.3.2008, 15:43
PM
Публикувано на: 25.3.2008, 18:38
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

----------------------------------
Мхм,магнитна буря.Така е наистина доста по -добре. smil4334ac775281d.gif
PM
Богатир
Quote Post

Участник

Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08

Още от ученик знам начин да убиеш човек без да използваш огнестрелно, взривно, лъчево или хладно оръжие. Прочетох го в средношколски учебник по физика. Просто му пръскаш капилярите. Как? Подлагаш го на инфразвук с честота 8 Hz (от различни източници 6 - 9 Hz). За лаиците: приема се че диапазонът на човешкия слух е от 20 Hz до 20000Hz(20KHz), всички механични трептения над 20KHz се наричат ултразвук, а тези под 20 Hz инфразвук. Чувал съм за интересни ефекти над човешката психика при ултразвуковите влияния, но нямам конкретни спомени. Не знам защо обаче са ми се запечатали няколко особенности при ниския спектър на влияние.
Веднъж с мой приятел дискутирахме въпросните 8 Hz и за моя изненада той беше запознат с тематиката. Само дето той беше чувал, че 7 Hz могат да разрушат... сграда! В началото се усъмних и започнах да споря, че се е объркал и става дума за капиляри. Впоследствие си спомних за маршируващите войници на мост. Знаете какво се получава, моста се разпада тъй като ритмичното потропване на стотиците крака създават трептение с честота съвпадаща с резонасната честота на конструкцията. Всеки материален обект притежава собствена резонасна честота, въпроса е с каква амплутуда (мощност) ще бъде този сигнал за да му повлияе. Така че приех възможността за сградите. На свой ред този мой приятел ми разказа историйката за едни пилета в малка птицеферма в неговия град, които умирали масово от неизвестна болест. Както и да е ще ви спестя подробностите, оказало се че причинителят бил инфразвукът от близък малък завод.
В гореспоменатият учебник беше посочено, че при определени климатични условия в моретата и крайбрежните морски райони могат да възникнат инфразвукови вълни с подобни фатални честоти, като е имало смъртни случай на много кораби и крайбрежни селища.
Да ви обърна внимание и на нещо друго. Когато си купувате техника: Телевизор, радио-касетофон, уредба, тон-колони, суб буфер. Може би ще прочетете в техническите спецификации, че минималната честота на излъчване на звук е над инфразвуковата. Ето ви пример, моят суб буфер от PHILIPS е с минимална честота на излъчване 45 Hz. Ефекта се постига с инсталиране на ниско-честотен филтър(НЧХ). Не мисля че при положение премахна този филтър и задам на колоните сигнал от 8 Hz и Volume на max да има физическа пречка да ми кървясат очите и да се струполясам моментално покосен от стотици мозъчни аневризми и вътрешни кръвоизливи, а след няколко секунди таванът и самата сграда да се сгромолясат върху ми.
И за десерт! Мислите си, че някои хора са открили топлата вода с психотронните оръжия. Нищо подобно за пореден път. Природата ги използва от милиони години. Наскоро гледах предаване по Discovery Channel посветено на различните инструменти използвани от тигрите, за да уловят своята плячка. Като избегнем очевидните зъби нокти сила и бързина, наскоро учените са открили че използват и собственият си рев, с който жертвата за няколко секунди просто бива парализирана. В филма дадха интервю с един работник от зоопарк, грижещ се за тамошните тигри. Човекът описва случка в която е бил в близост до решетките, когато един от тигрите изревава в негова посока. Човекът просто не е можал да реагира по никакъв начин, нито е подскочил уплашен, нито се е отдръпнал назад. Описва как просто замръзва на място за няколко секунди. След акостичен анализ на тигровия рев, учените достигат до извода че тайната на ревът им се основава на инфразвукова съставка от общият спектър.
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

QUOTE (Bogatir @ Apr 4 2008, 11:47 PM)
Просто му пръскаш капилярите. Как? Подлагаш го на инфразвук с честота 8 Hz (от различни източници 6 - 9 Hz).

Великата Тайна На Водата
В тоя филм за водата казват обратното.
"Оказва се, честотата на вибрациите при
молитвите на всяко вероизповедание,
на всеки език, е точно 8 херца.
Това съответства на честотата
на земното електромагнитно поле."
46:20 - 47:00

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
bobired
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05

Ето ви пример, моят суб буфер от PHILIPS е с минимална честота на излъчване 45 Hz. Ефекта се постига с инсталиране на ниско-честотен филтър(НЧХ). Не мисля че при положение премахна този филтър и задам на колоните сигнал от 8 Hz и Volume на max да има физическа пречка да ми кървясат очите и да се струполясам моментално покосен от стотици мозъчни аневризми и вътрешни кръвоизливи, а след няколко секунди таванът и самата сграда да се сгромолясат върху ми.

Физическата пречка в случая ще бъде високоговорителят. С обикновен високоговорител не можеш да излъчиш инфразвук. Трябва специален резонатор с огромен диаметър (над 20 метра).
PM
Богатир
Quote Post

Участник

Участник # 1 356

QUOTE (ime @ Apr 5 2008, 07:42 AM)
QUOTE (Bogatir @ Apr 4 2008, 11:47 PM)
Просто му пръскаш капилярите. Как? Подлагаш го на инфразвук с честота 8 Hz (от различни източници 6 - 9 Hz).

Великата Тайна На Водата
В тоя филм за водата казват обратното.
"Оказва се, честотата на вибрациите при
молитвите на всяко вероизповедание,
на всеки език, е точно 8 херца.
Това съответства на честотата
на земното електромагнитно поле."
46:20 - 47:00

Да гледал съм филма 2 пъти и даже си го пазя на компа, но странно защо не съм обърнал внимание на това твърдение във филма. Предполагам, че ако и двете твърдения са верни, то разликата между положително и отрицателно въздействие се състои в амплитудата на сигнала. Тоест да е нещо подобно на предозировка с лекарство. Просто предположение
PM
Богатир
Quote Post

Участник

Участник # 1 356

QUOTE (bobired @ Apr 5 2008, 10:13 AM)
Ето ви пример, моят суб буфер от PHILIPS е с минимална честота на излъчване 45 Hz. Ефекта се постига с инсталиране на ниско-честотен филтър(НЧХ). Не мисля че при положение премахна този филтър и задам на колоните сигнал от 8 Hz и Volume на max да има физическа пречка да ми кървясат очите и да се струполясам моментално покосен от стотици мозъчни аневризми и вътрешни кръвоизливи, а след няколко секунди таванът и самата сграда да се сгромолясат върху ми.

Физическата пречка в случая ще бъде високоговорителят. С обикновен високоговорител не можеш да излъчиш инфразвук. Трябва специален резонатор с огромен диаметър (над 20 метра).

Възможно е. И аз съм чувал, че големината има значение. Просто не съм достатъчно запознат с устройството на високоговорителите с магнитна намотка и защо биха имали долна граница. Ако знаеш нещо по въпроса ще се радвам да го прочета.
PM

Topic OptionsСтраници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020